Gość: K.T. IP: *.mtvk.pl 26.02.04, 12:18 Ktos juz przesluchal? Jak wypada w porownaniu z poprzednimi? Przymierzam sie do kupna, ale nie wiem, czy warto... Czytalam w prasie rozne recenzje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: Co z nowa plyta Air? 26.02.04, 12:29 Ale masz fajny IP! Tez bym chciał mieć taki. Odpowiedz Link Zgłoś
ton2 Re: Co z nowa plyta Air? 26.02.04, 13:35 Ja przesluchalem i polecam. To taki powrot do Moon Safari i odejscie od tego co bylo na 10000 HZ legend, co moim zdaniem wyszlo im na zdrowie. Znow jest spokojnie, sennie, milo i bardzo francusko. Jesli podobalo ci sie Moon Safari i Premieres Symptomes (?), to kup. Nie pozalujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.T. Re: Co z nowa plyta Air? IP: *.mtvk.pl 26.02.04, 14:39 No to mnie uspokoiles Chociaz... "10000hz" tez baaardzo mi sie podobalo. Ide do empiku. Odpowiedz Link Zgłoś
ton2 Re: Co z nowa plyta Air? 26.02.04, 14:52 Idz do Trafficu lepiej! Trza wspierac ten sklep zanim upadnie. Wiecej w nim plyt, milej i spokojniej. Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: Co z nowa plyta Air? 26.02.04, 15:38 > Idz do Trafficu lepiej! Właśnie w Trafficu miałem okazję połuchać ostatniego Air'a. Niespecjalnie mnie powalił. Chcą niby powrócić do łagodniejszej estetyki ale coś ich jednak trzyma przy 10 000 HZ. Nie wyczułem już tej ulotności, tego erotyzmu, jeśli można to tak okreslić. Więc na razie nie kupiłem > Trza wspierac ten sklep zanim upadnie. Nie trza - tam są prane duże i raczej brudne pieniądze, więc pewnie i tak upadnie... > Wiecej w nim plyt, milej i spokojniej. Najwięcej płyt to jednak można znaleźć w MM. Dwa pozostałe punkty - racja Odpowiedz Link Zgłoś
lord_jack Jaki powrót do Moon Safari !!!! Brednie 26.02.04, 16:54 Ja znam wszystkie płyty Air i ta mi się najmniej podoba żeby było jasne podoba ni się Monn Safari oraz Virgin Suicides - to najlepsze ich płyty, a najnowsza to poza kilkoma utworami notabene instrumentalnymi nic nie zwykłego nie polecam a przedewszystkim żadnego ducha moon safari tam nie ma - nie polecam naiwyżej do ściągnięcia z sieci Odpowiedz Link Zgłoś