Gość: grzes IP: *.mad.east.verizon.net 05.06.04, 02:38 szczegolnie 1 kabalek, psyhodelia psyhodeliczny styl...ta ra ta ta, caly czas na okroglo go w aucie slucham, 2 godz dziennie, jest super Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bywalec... Kaliber 44, kupiłem płytkę i kurcze pikna jest... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 09:22 A którą jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
czabik2 Re: Kaliber 44, kupiłem płytkę i kurcze pikna jes 05.06.04, 10:35 Czyżby miał powstać wątek "Kocham 18L II" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: Kaliber 44, kupiłem płytkę i kurcze pikna jes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:21 Oooo, porównanie Kalibra do 18L to troszkę przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Kaliber 44, kupiłem płytkę i kurcze pikna jes 05.06.04, 11:24 tez tak uwazam i dziwie sie ze komus wogole moglo sie takie skojarzenie nasunac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes nie kapuje. co to jest 18 L? IP: *.mad.east.verizon.net 05.06.04, 23:46 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: nie kapuje. co to jest 18 L? 05.06.04, 23:53 Gość portalu: grzes napisał(a): > ?? slaby jestes. 18L to inaczej 1.8 litra tak sie podaje pojemnosc silnikow zarowno czterosuwowych spalinowych, jak i silnikow Diesla. 1.8 oznacza ze pojemnosc wszystkich cylindrow mierzona przy pelnym obrocie walu korbowego wynosi wlasnie 1.8 litra. Moze byc np Ford Sierra 1.8l, ale duzo pali, bo to ciezki samochod. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: nie kapuje. co to jest 18 L? 06.06.04, 00:02 Gość portalu: grzes napisał(a): > ?? mnie nie pytaj, bo ja akurat nie na biezaco z polskimi zespolikami - ale z tego co zauwazylam to jakas grupa wzbudzajaca wiele emocji, na tym forum rowniez byc moze przypadkiem pod moim postem sie wpisales Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: nie kapuje. co to jest 18 L? 06.06.04, 00:03 mallina napisała: > Gość portalu: grzes napisał(a): > > > ?? > > mnie nie pytaj, bo ja akurat nie na biezaco z polskimi zespolikami - ale z tego > > co zauwazylam to jakas grupa wzbudzajaca wiele emocji, na tym forum rowniez Ale spokojnie ja juz mu odpisalem, i to dosyc wyczerpujaco, powinien byc kontent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: nie kapuje. co to jest 18 L? IP: *.mad.east.verizon.net 06.06.04, 04:21 tak panie hrabio myslalem, 1.8 l czyli tzw. ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
las_manequinas Re: Kaliber 44, kupiłem płytkę i kurcze pikna jes 05.06.04, 12:14 to chyba nie ten kaliber Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Kaliber 44, kupiłem płytkę i kurcze pikna jes 05.06.04, 10:44 nietrudno sie zorientowac ze grzes zakupil plyte "Ksiega Tajemnicza.Prolog" to zdecydowanie najlepsza plyta K44. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia-ja Re: Kaliber 44, kupiłem płytkę i kurcze pikna jes 05.06.04, 19:49 mallina napisała: > nietrudno sie zorientowac ze grzes zakupil plyte "Ksiega Tajemnicza.Prolog" > to zdecydowanie najlepsza plyta K44. jednak stawiam na w 63 minuty dookola swiata... odlot Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: kaliber 44, kupilem plytke i kurcze pikna jes 05.06.04, 12:29 Plytka ta moze i jest pikna. Nie widzialem jak jest wytloczona i jaka ma grafike, ale myslem ze to forum o muzyce zawartej na plytach, a nie o plytach fizycznych Odpowiedz Link Zgłoś
kalor_god Re: kaliber 44, kupilem plytke i kurcze pikna jes 06.06.04, 03:40 ciekawym krora plyta na autorze watku takie wrazenie zrobila /abstrahujac juz, ze wszystkie obiektywnie mozna za stare uznac/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: kaliber 44, kupilem plytke i kurcze pikna jes IP: *.mad.east.verizon.net 06.06.04, 04:22 ksiega tajemnicza.prolog Odpowiedz Link Zgłoś