Dodaj do ulubionych

Korn przerabia Pink Floyd i Nine Inch Nails

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.04, 16:34
No i dobrze. Wbrew temu, co piszą niektórzy,
DOBRZE nagrane covery potrafią być przydatne
i interesujące - dzięki nim właśnie na nowo
poznaje się stare "kawałki".
========== www.nafazie.com ==========
Obserwuj wątek
    • Gość: pkin Re: Korn przerabia Pink Floyd i Nine Inch Nails IP: *.acn.waw.pl 25.06.04, 21:36
      Typowa komerchowa kiełbasa. Pink Floyd nagrali setki lepszych kawałków niż
      Brick, no ale przecież to brick jest właśnie znany... Oby nie próbowali
      przerabiać dark side bo się porzygam na samą myśl. A tak w ogóle to zgoda, że
      niektóre covery są nawet lepsze od "oryginału", pod warunkiem, że wnoszą do
      kawałka coś naprawdę nowego i wartościowego. Niestetyu sytuacja to nad wyraz
      rzadka.
      Pozdrawiam
      • peternurek1 Re: Korn przerabia Pink Floyd i Nine Inch Nails 25.06.04, 21:39
        polecam "Money" Flojdów w wykonaniu Velvet Revolver
        ale co do Korna to nie jestem specjalnie przekonany...
    • Gość: niewiem Re: Korn przerabia Pink Floyd i Nine Inch Nails IP: *.acn.pl 25.06.04, 22:46
      A co to jest Korn? Skąd oni są i co grają????????????????
      • Gość: xAdMx Re: Korn przerabia Pink Floyd i Nine Inch Nails IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 11:13
        To taki amerykański zespół folklorystyczny !
    • Gość: gary moore Re: Korn przerabia Pink Floyd i Nine Inch Nails IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 18:28
      profanacją jest przerabiać Pink Floyd
    • Gość: Uszczypnij_muzo Re: Korn przerabia Pink Floyd i Nine Inch Nails IP: *.toya.net.pl 27.06.04, 13:00
      Korn przerabia PF - strach się bać. Scissors sisters przerobiły "Comfortably
      numb" -gdy usłyszałem ów cover, myślałem że palnę sobie w głowę. Sądząc po
      muzycznych uzdolnieniach panów z zespołu Korn nic dobrego z "przeróbek" PF im
      nie wyjdzie. Jednak - pożyjemy, zobaczymy.
    • Gość: Kahin Re: Korn przerabia Pink Floyd i Nine Inch Nails IP: *.karczma / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 17:02
      Jak ktoś ma tą przeróbke NIN w jakiejs postaci prosze o kontakt (kahin@op.pl)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka