Dodaj do ulubionych

marillion najnowsza plyta b. dobra

IP: *.dop.szczecin.pl 23.08.04, 22:42
polecam ladne dzwieki .mam zestaw 2 cd na ameryke.
Obserwuj wątek
    • haribo_goldbaren Re: marillion najnowsza plyta b. dobra 23.08.04, 22:45
      Gość portalu: m napisał(a):

> polecam ladne dzwieki .mam zestaw 2 cd na ameryke.
      Najlepsza recenzja, jaka czytalem.
    • kondoreus Re: marillion najnowsza plyta b. dobra 23.08.04, 22:46
      .
      za marillion nigdy nie przepadałem i jakos bardziej ich nie poznałem. ta płyta
      mnie znudziła. ale to było dopiero 1 przesłuchanie.
      .
      • kondoreus coraz bardziej mi się podoba 25.08.04, 14:13
        .
        od wczoraj przesłuchałem jeszcze 2 razy i jest coraz ciekawsza smile zastanawiam
        się nawet czy nie sięgnąć po coś starszego marillionu. od czego radzicie zacząć?
        .
    • silesius.funkulo Re: marillion najnowsza plyta b. dobra 24.08.04, 20:52
      Btw, czyzby Marillion wzielo sie za sampling? Slyszalem gdzies w radio numer M.
      chyba z owej plyty i glowe daje, ze podklad zywcem byl zerzniety z
      niesmiertelnego "Funky Drummera" od papy Browna smile
    • Gość: As Re: marillion najnowsza plyta b. dobra IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 24.08.04, 21:04
      Fajna płyta, mam na mp3 dwualbumowe wydanie. Pierwsza płyta Marillionu bez
      Fisha której słucham i mi się spodobała. Ta muzyka wciąga raczej klimatem,
      nastrojem niż kompozycjami i partiami solowymi (jak to było za czasów Fisha).
    • Gość: rockfanka Re: marillion najnowsza plyta b. dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 23:01
      Fantastycznie zagrali "jednoplytowa" wersje Marbles na koncercie w maju, jak
      zaczeli "Neverland" to ludzie byli jak zaczarowani, nikt nawet nie pisnal smile
      Jest to jedyna plyta tej kapeli jaka mam. Spory o wyzszosc Fisha nad Hoggarthem
      mnie nie obchodza, a ten album choc jest senny to w jakis magiczny sposob nie
      nudzi. Atmosfera raz to Lennonowska za sprawa spiewu Steva, raz to przywolujaca
      Floydow (zwlaszcza utwor Us and them). Wole jak nawiazuja do Ciemnej Strony
      Ksiezyca niz do Genesis. Oby tak dalej.
    • lollek Re: marillion najnowsza plyta b. dobra 25.08.04, 21:10
      Warto serio?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka