Dodaj do ulubionych

*******wszstkie polskie radia sa do d... !!!!!

IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 14:48
meczy mnie to coraz bardziej, juz nie moge sluchac radia bo wszedzie puszczaja
to samo, szczegolnie RMF i Zet, a inni probuja je nasladowac, nawet Trojka
tylko czasami puszcza cos interesujacego dla mnie, ale czynia to nocami i nie
wiem kiedy. Chyba ze to moze ja jestem nienormalny, ze nie lubie Britney,
Shakiry czy odgrzewanej Budki ani innej papki serwowanej nam przez wielki
koncerny muzyczne. Robia nam wszystkim szambo z glowy.
Dlaczego nikt nie puszcza troche bardziej ambitnej muzy, ambitnej lub poprostu
troche innej? Wiele osob sie zachwycalo Beksinskim z trojki ale z tego nic nie
wyniknelo.
Czy was tez tez to meczy???
Obserwuj wątek
    • Gość: shadow Re: *******wszstkie polskie radia sa do d... !!!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 19:09
      nie wiem skad ty jestes ale istnieje takie radio jak Radiostacja czy Jazz Radio
      w ktorych nie posluchasz sobie Britney itp.
      • Gość: hunter Re: *******wszstkie polskie radia sa do d... !!!!! IP: 195.94.205.* 24.04.02, 19:11
        W radiu Jazz nie puszczają też Budki Suflera i innych takich.
      • Gość: zeo Re: *******wszstkie polskie radia sa do d... !!!!! IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 09:40
        To fakt ze istnieja takie radia jak Radiostacja i Jazz Radio, choc w moim
        miescie w Lodzi nie nadaja, to slucham ich przez Cyfre+, tylko ze Radiostacja
        jeszcze z rok temu byla naprawde fajna a teraz podazaja w jakims dziwnym
        kierunku, wszak nie kazdy musi byc fascynatem "podworkowego" hip-hop i dowcipow
        jak z serialu o Kiepskich, mam wrazenie ze nadaja glownie dla mlodziezy
        noszacej spodnie z krokiem miedzy kolanami. Zdecydowanie mniej zastrzezen mam
        do radia Jazz, musze przyznac ze nie schodza ponizej pewnego poziomu, ale nie
        jestem jakims szczegolnym fanem jazzu ktory tak kroluje.
        • Gość: shadow Re: *******wszstkie polskie radia sa do d... !!!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 23:54
          Gość portalu: zeo napisał(a):

> To fakt ze istnieja takie radia jak Radiostacja i Jazz Radio, choc w moim
          > miescie w Lodzi nie nadaja, to slucham ich przez Cyfre+, tylko ze Radiostacja
          > jeszcze z rok temu byla naprawde fajna a teraz podazaja w jakims dziwnym
          > kierunku, wszak nie kazdy musi byc fascynatem "podworkowego" hip-hop i dowcipow
          >
          > jak z serialu o Kiepskich, mam wrazenie ze nadaja glownie dla mlodziezy
          > noszacej spodnie z krokiem miedzy kolanami. Zdecydowanie mniej zastrzezen mam
          > do radia Jazz, musze przyznac ze nie schodza ponizej pewnego poziomu, ale nie
          > jestem jakims szczegolnym fanem jazzu ktory tak kroluje.

Zeo - radiostacja puszcza duzo hip hopu to fakt ale jest tez duzo audycji dla
          milosnikow innej muzyki! polecam srode wieczor i noc od 23 do 4 ! oraz czwartek
          od 1 do 4 tez w nocy! poza tym pon. od 22-1 ! a potem sie wypowiadaj dla kogo jet
          to radio!
          pozdrawiam

• Gość: dekris Re: *******wszstkie polskie radia sa do d... !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 19:40
      Ja radia nie slucham w ogole. No moze studio S-13 w PR I jak transmitowali
      mecze.
      Zetka i RMF graja dla starych piernikow, a nawet Radiostacja mnie wkurza.
      Ogolnie lipa. Wrzucam sobie kasete i slucham. Lepsza selekcja jest w tv.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka