arcello 05.01.23, 15:09 Muzyka na mnie działa relaksująco i słucham od muzyki elektronicznej aż po muzykę staropolską. Generalnie słucham w zależności od nastroju. Jaką lubisz słuchać muzykę i dlaczego akurat ta muzyka? Miłosz Chrapek - CZE ELO [; polska muzyka elektroniczna 2023 ]; PS. Lubicie Depeche Mode? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arcello Re: Jakiej muzyki słuchasz najchętniej i dlaczego 13.01.23, 08:06 Ponawiam pytanie bo to niezwykle interesujący temat. Ja ostatnimi czasy oprócz muzyki synthwave słucham namiętnie także klasycznej muzyki elektronicznej. Te stare utwory jak i nowe robione na wzór muzyki z lat 70 i lat 80. Odpowiedz Link Zgłoś
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Jakiej muzyki słuchasz najchętniej i dlaczego 18.01.23, 11:54 Skoro póki co krążysz wokół elektroniki (w końcu DM bardo zanurzone) to co powiesz o: TWOJA LORELEI - KAPITAN NEMO Odpowiedz Link Zgłoś
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Jakiej muzyki słuchasz najchętniej i dlaczego 18.01.23, 11:56 A tera patrz, słuchaj... Syn "sprzedał" mi coś takiego. Molchat Doma - Tancevat Odpowiedz Link Zgłoś