Gość: agusia IP: *.chello.pl 09.02.06, 17:36 Mam do Was prośbę: czy ktoś wie jaki tytuł nosi kawałek z filmu "Ja wam pokazę"? lub kto go wykonuję - domyślam się, że jakiś chór Proszę o pomoc... Będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinia1987 Re: Ja wam pokażę!!! IP: *.lodz.mm.pl 09.02.06, 17:57 Piotr Rubik, Przemyslaw Branny, Olga Szomanska i Oratorium Tu Es Petrus "Niech mowia, ze to nie jest milosc", wystarczyloby dobrze przejrzec forum, to pytanie pojawilo sie juz z 5 razy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agunia Re: Ja wam pokażę!!! IP: 83.18.124.* 10.02.06, 12:50 Dziękuję ci bardzo droga kiniu, i z góry przepraszam za moje niedołęstwo internetowe. Wolę zapytać niż błądzić bo jak ktoś kiedyś powiedział : kto pyta nie błądzi oraz że nie ma głupich pytań)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Ja wam pokażę!!! 10.02.06, 13:27 pytanie zadane któryś z kolei raz i na które kilka razy padła odpowiedź może stać się, czy Ci się to podoba czy nie, głupie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś