Gość: Mimo IP: *.chello.pl 12.02.06, 17:04 Co się promuje w Polsce, a niekoniecznie jest dobre (muzyka)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Internetauta Re: Co się promuje w Polsce, a niekoniecznie jest IP: *.chello.pl 12.02.06, 17:06 Robbie Williams Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: Co się promuje w Polsce, a niekoniecznie jest 12.02.06, 17:14 Blog27 Mezo Tokio Hotel Queens i caly ten chuam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Gall Re: Co się promuje w Polsce, a niekoniecznie jest IP: *.chello.pl 12.02.06, 17:28 Tak, tak... tylko trzeba by dodać, kt to promuje! Wiadomo, że media- ale media są różne. Robbie Williams jest u nas nadmiernie promowany przez pewną rozgłośnię radiową (nie powiem jaką...). A "zespoły" typu TOKIO Hotel to już raczej przez nie niosące żadnych wartości kolorowe gazetki typu POPCORN... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toes Re: Co się promuje w Polsce, a niekoniecznie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 21:21 przede wszystkim hip hop i rap - to dzięki mediom ta forma zaśmieca czas antenowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi wszystko co sie promuje jest do d...a dobra muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:16 jest niestety/na szczescie w podziemiu...I odbrze bo jakos nie wyobrazam sobie jak jakas fura z dupkiem w stylu johny bravo podjezdza pod pub a z glosnikow samochodu wyje "k....co ukradly hip-hop odnajde" do takich ludzi to bardziej pasuje "ile dlabym by zapomniec cie "jejejeje pozdrawiam fanow alternatywnej i HH(tego PRAWDZIWEGO) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: useeq Re: wszystko co sie promuje jest do d...a dobra m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 18:06 > jest niestety/na szczescie w podziemiu...I odbrze bo jakos nie wyobrazam sobie > jak jakas fura z dupkiem w stylu johny bravo podjezdza pod pub a z glosnikow > samochodu wyje "k....co ukradly hip-hop odnajde" do takich ludzi to bardziej > pasuje "ile dlabym by zapomniec cie "jejejeje > > > pozdrawiam fanow alternatywnej i HH(tego PRAWDZIWEGO) Mam nadzieję, że żartujesz... z tego co napisałeś, wynika, że "k....co ukradly hip-hop odnajde" to tekst utworu na najwyższym poziomie... a ja sam nie wiem, która z podanych przez Ciebie piosenek w zestawieniu 'dobre utwory' jest mniej beznadziejna. i chyba, wbrew swojej wcześniejszej opinii stwierdziłbym, że jest coś poniżej 1-8-L I wreszcie - co rozumiesz pod pojęciem 'HH ten prawdziwy' - a jaki to jest nieprawdziwy? Jaka jest wg Ciebie granica? Jedyna jaka mi przychodzi teraz do głowy - to ci, któzy przeklinają są ajka, a ci którzy nie przeklinają są be. Be są także ci, którzy są nastawieni na kasę. Ale to niestety myślenie troszkę... sam nie wiem - u mnie w podstawówce słuchało się czegoś, bo 'to nie jest komercha' - jeszcze do Ciebie nie dotarło, że wszystko jest podyktowanę kasą? Jedyny zespół, który tworzył tą Muzykę to Kaliber 44 powtórzę mam nadzieję, że żartujesz... a jeśli nie... cóś - to cóż - leki jakieś, psychoanalityk... i pożegnam się z Tobą inaczej niż mam to w zwyczaju - 'joł k.u.r.w.a ziomal' - no teraz to pewnie jestem wporzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi w odpowiedzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 18:24 PRAWDZIWY HH o taki, ktorego nie zobaczysz w tv-tak najkrocej. Dla m,mnie- O.S.T.R. Kaliber 44, Łona, bo FISZ to dla mnie szeroko pojeta alternartywa. Ich nie zaprasza sie na jakies Sopoty i nie przyzaje nagrod za utwor kampanii wyborczej. Oczywiscie ze przeklenstwa NIE sa dla mnie wyznacznikiem HH-moze nie wierzysz ale ja sama nie przeklinam i pewne teksty sa dla mnie nie do powtorzenia... Dla mnie istnieje ten podzial:HH i hiph-polo.Ale jestem tolerancyjna. Jest taki Mezo-niech sobie jest. Bedzie z nim jak z ta, jak jej bylo...Shazza?Za 3-4 lata nikt go pamietac nie bedzie...a PRAWDZIWI HH tworza juz pare dobrych lat i maj sie jak najlepiej.I niech tak pozostanie. Mam nadzieje ze troche wyjasnilam, wiecej pytan?odpowiem chetnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: w odpowiedzi... IP: *.acn.waw.pl 14.02.06, 19:44 > PRAWDZIWY HH o taki, ktorego nie zobaczysz w tv-tak najkrocej. Dla m,mnie- > O.S.T.R. Kaliber 44 To ciekawe, bo ja pare razy widzialem Kaliber 44 w TV. Kurcze, czy to znaczy ze juz nie jest prawdziwym HH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi jak zwykle lapanie za slowka...chodzi o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 19:50 czestotliwosc. Sam napisales/as "zdarzylo sie"a taki mezo/doniu/18l to non stop leca. Niczym reklamy.sama nie wiem o gorsze zwarzywszy ze czasem reklamy sa super (znanej siec-nie minus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: wszystko co sie promuje jest do d...a dobra m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:10 Hip hop uliczny jest żałosny. Hemp Gru, WWO czy tam inny Fu, żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W einfach liegen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 19:04 wiadomo, że leszcze, ich troje, blog 27, queens, TH, aaaaa no i .....giertych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimo Re: einfach liegen IP: *.chello.pl 13.02.06, 19:53 Giertych- wyglada na to, że nasz polityk nagrał płytę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: English Re: Co się promuje w Polsce, a niekoniecznie jest IP: *.chello.pl 14.02.06, 17:15 Wszelkie nowe chłamy są w PL nadmiernie promowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heptaparaparsinokh Re: Co się promuje w Polsce, a niekoniecznie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 18:02 > Wszelkie nowe chłamy są w PL nadmiernie promowane. niestety stare, zaplesniale chlamy chyba jeszcze bardziej - od kozidrak po rogera watersa. pr3 = konserwa jak jp2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimo Re: Co się promuje w Polsce, a niekoniecznie jest IP: *.chello.pl 14.02.06, 18:09 Roger Waters nie jest dobry?! Odpowiedz Link Zgłoś