freerock 15.01.07, 16:29 Witam Czy dysponuje ktoś nagraniami, które puszczał wczoraj P. Kaczkowski? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: YES 90125 Re: Marillion koncert z Krakowa w PR III IP: 165.72.200.* 15.01.07, 17:17 chodzi ci dokladnie o te, ktore wczoraj byly, tzn z tego koncertu ? czy w ogole o utwory ? czy to byl koncert z tej imprezy ktora sie nazywa "Wianki" ? Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: Marillion koncert z Krakowa w PR III 15.01.07, 23:02 Dokłądnie Chodzi mi o nagrania z "Wianków" Bardzo bym je chciał mieć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruxa Re: Marillion koncert z Krakowa w PR III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 00:31 Poszukaj tutaj, trojka.net/protest/main/index.php w dziale podcast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Polka Marillion? To ten z Fishem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 07:25 Kiedys sluchalam ale nie znam ani jednej piosenki, zreszta to juz niemodne. Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: Marillion? To ten z Fishem? 16.01.07, 16:47 No fakt... niemodne... Badź jezzi i słuchaj wszystkiego co jest trendy. Moze Rubik? Odpowiedz Link Zgłoś
alienor_rose Re: Marillion koncert z Krakowa w PR III 21.02.07, 10:26 uwielbiam marillion...szkoda,że ominęła mnie okazja bycia na tym koncercie... Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: Marillion koncert z Krakowa w PR III 21.02.07, 11:03 alienor_rose napisała: > uwielbiam marillion...szkoda,że ominęła mnie okazja bycia na tym koncercie... Nic się nie martw, odrobisz zaległości w maju - Kraków, Warszawa, Poznań do wyboru... Odpowiedz Link Zgłoś