nicniewiem19 20.02.07, 20:49 Jestem zauroczona jego muzyką,szczególnie podoba mi sie utwór"Niech mówią że to nie jest miłość" Co sądzicie o jego muzyce?Niektórzy mowią że jest kiczowata ale dla mnie ona jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: królowa Re: Piotr Rubik ,co sądzicie? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.02.07, 20:50 przeciez to jest ulomne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: Piotr Rubik ,co sądzicie? IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.07, 21:05 Sądzę, ze Twój nick jest bardzo trafny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królowa Re: Piotr Rubik ,co sądzicie? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.02.07, 21:35 mój? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: Piotr Rubik ,co sądzicie? IP: 217.153.84.* 21.02.07, 08:51 chodzi o autorke wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Piotr Rubik ,co sądzicie? IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.02.07, 23:51 Boże, do znudzenia, ileż można o tym Rubiku? Dla mnie to pretensjonalny chłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Piotr Rubik ,co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 00:06 ja go bardzo nie lubie ale piosenka 'niech mowia ze to nie jest milosc' jak na moj gust jest bardzo dobra.a wy co sadzicie o tym konkretnym utworze? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Piotr Rubik ,co sądzicie? 21.02.07, 01:25 Chodzi Ci o adres jego fryzjera? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
alienor_rose Re: Piotr Rubik ,co sądzicie? 21.02.07, 10:17 nie mam płyt rubika,ale z utwory słyszane w radiu przypadły mi do gustu.mówienie leszczyńskiego,że to sacro-polo jest śmieszne,rubik to w końcu multiinstrumentalista,wspaniały kompozytor,a praca z artystami jak janusz radek to z pewnoscią potwierdza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Piotr Rubik ,co sądzicie? IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.02.07, 14:18 Właśnie zastanawiałam się nad fenomenem Radka. Dla mnie to szansonista z podrzędnych musicali, ale na ogół wychwala się go pod niebiosa. Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: Piotr Rubik ,co sądzicie? 21.02.07, 17:22 Włąśnie Jak to się robi, żeby kiepsko śpiewać i zrobić na tym kasę? Odpowiedz Link Zgłoś
samobcy Re: Piotr Rubik ,co sądzicie? 21.02.07, 16:50 A co to jest Janusz Radek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przygod Re: Piotr Rubik ,co sądzicie? IP: 134.146.212.* 23.02.07, 08:39 Z tego co pamiętam, Pan Leszczyński swoją "karierę" zaczynał w pirackiej telewizji Top-Canal, nadającej w Warszawie, i muzyka, która była tam prezentowana to nie był nawet POP. A co do Piotra Rubika - jeśli komuś podoba się jego muzka, to niech słucha, jeśli nie, to nie. Kwestia gustu. Talent facet ma, ale niestety moim zdaniem wszystko robi ostatnio na jedno kopyto, ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Piotr Rubik ,co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 16:54 sadze o nim ze jest "gwiazdą" jednego sezonu (a dla niektórych pewnie jednego filmu, wiadomo jakiego... takiej samej klasy jak on sam, czyli B) omijam go jak sie da, przede wszystkim nie słuchając badziewnego radia typu zet, rmf, roxy... Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Piotr Rubik - pisrealizm 21.02.07, 17:11 Piotr Rubik podobnie jak Rafał Ziemkiewicz (pisarz taki) jest sztandarowym przedstawicielem pisrealizmu, który jest takim zgodnym z duchem czasu socrealizmem. Pisrealizm nacechowany jest niebywałym zadęciem, skrywającym brak jakiejkolwiek myśli twórczej. Adresowany jest do elektoratu, który lubi tworzących to, co elektorat chce usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on de gustibus non est disputandum IP: *.smstv.pl 23.02.07, 15:17 No dla mnie komercha, ale co tera nie jest komercjalne? Niech kazdy słucha co chce ale niech nie wmawia, że to szczyt gustu, bo JA tego słucham to jest dobre, dobre dla ciebie - i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Piotr Rubik ,co sądzicie? 23.02.07, 20:24 Najlepsze jego dzieło to chyba "Niech mówią że.....". Reszta wydaje mi się naciągana, bo pierwsze się spodobało. Nie wiem czy jest to wina Rubika, czy też wytwórni od której jest zależny i "nakazała" mu komercjalizację. Gdyby tworzył "sztukę dla sztuki" z pewnością byłby dużo lepszy w tym co robi, niż jest teraz. Teraz stał się mdły. Nie za bardzo jeden utwór różni się od następnego. Odpowiedz Link Zgłoś