freerock 20.05.07, 10:24 Witam. kto się wybiera na najbliższe koncerty Marillion w Warszawie i Krakowie? Mam nadzieje na piekne muuzyczne przeżycie... A Wy? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kydex Re: Koncerty Marillion tuż tuż.... 21.05.07, 13:23 Już niedługo wyjeżdżam do Poznania. Dobrej zabawy wszystkim fanom Marillion życzę na jakimkolwik koncercie by byli . Odpowiedz Link Zgłoś
goldi73 Re: Koncerty Marillion tuż tuż.... 21.05.07, 17:23 już na 1,5godziny koncert w Poznaniu. Rewelacja. Jedna niewiadoma kto jest supportem???? Może ktoś wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: Koncerty Marillion tuż tuż.... 21.05.07, 19:27 A w Krakowie szykuje sie dodatkowy akustyczny występ zespołu na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
kydex Re: Koncerty Marillion tuż tuż.... 22.05.07, 00:38 Właśnie wróciłem z Poznania. Supportu nie ma. Chłopaki grali fantastycznie przez 2 godziny. Jedynym mankamentem był sam klub. Strasznie w nim gorąco, za klimatyzację robił przeciąg (otwarto po prostu drzwi na dwór i wyjście na korytarz przed salą). Temperatura na sali była chyba w granicach 50 stopni, po jakimś czasie para zaczęła skraplać się z sufitu. Oddychać w miarę normalnie można było tylko przy drzwiach. Klub koszmar. Poza tym było super Odpowiedz Link Zgłoś
godisblack Re: Koncerty Marillion tuż tuż.... 22.05.07, 08:46 Setlista z Poznania (podobna jak w Pradze): Splintering Heart The Other Half You’re Gone Thankyou Whoever You Are Ocean Cloud Afraid of Sunlight The Space A Voice From The Past Fantastic Place Somewhere Else Between You and Me King Estonia Neverland Easter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meloman Re: Koncerty Marillion tuż tuż.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:27 Czyli ani jednej piosenki Marillion, tego prawdziwego Marillion. W sumie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
godisblack Re: Koncerty Marillion tuż tuż.... 22.05.07, 12:14 Cóż, zawsze jakiś know-it-all zjawi się, aby to napisać. Cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_w11 Re: Koncerty Marillion tuż tuż.... 22.05.07, 13:20 No mnie też lista trochę rozczarowała...no ale zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meloman Re: Koncerty Marillion tuż tuż.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:25 freerock napisał: > Witam. kto się wybiera na najbliższe koncerty Marillion w Warszawie i > Krakowie? Mam nadzieje na piekne muuzyczne przeżycie... A Wy? Pozdrawiam. Będę spał w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LBD Re: Koncerty Marillion tuż tuż.... IP: 81.219.176.* 22.05.07, 11:03 Za godzine z hakiem wyjezdzam do W-wy Pozdrawiam i see you there! A tak by the way i a propos, w pazdzierniku ma pojawic sie w PL Fish Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramol Re: Koncerty Marillion tuż tuż.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:18 Czy po koncercie będzie możliwość dotknięcia dinozaurów? Chciałbym wnuka wziąć pokazać prehistoryczne gady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vapor Re: Koncerty Marillion tuż tuż.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 17:16 Marillion prehistoryczne dinozaury? Znaczy Stonesi i Genesis to pewnie juz skamieliny? Niech mlodsi graja lepiej to starszymi nikt sie wtedy nie przejmie, ani nie bedzie sluchac. Proste Odpowiedz Link Zgłoś