Dodaj do ulubionych

Marcin Rozynek - co o nim myslicie?

IP: *.waw.cdp.pl, / 172.30.1.* 24.06.03, 13:29
Chodzi mi oczywiście o muzykę, nie o wygląd,
czy to wg Was kicz - nie wiem dlaczego podoba mi się,
choć lubię dobrego rocka...
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: Marcin Rozynek - co o nim myslicie? IP: *.waw.cdp.pl, / 172.30.1.* 24.06.03, 15:23
      pliss, jest tak bez sensu, że wogóle nie macie zdania?
    • Gość: Tomq Re: Marcin Rozynek - co o nim myslicie? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 15:37
      dobry pop-rock i tyle smile
      nie moja muzyka, ale całkiem miłe jak leci w radiu

na gitarce chyba gra u niego Seweryn (ten od Janerki)
      • cze67 Re: Marcin Rozynek - co o nim myslicie? 24.06.03, 16:30
        Na początku myślałem, że to Makowiecki śpiewa. Jak słyszę to wyłączam.
    • joanna_darc Re: Marcin Rozynek - co o nim myslicie? 24.06.03, 16:39
      marcin rozynek postanowil sprobowac inaczejwink kiedys udzielal sie jako autor
      tekstow i melodii w nieistniejacej juz "formacji" atmosphere... nie wiem jaka
      byla tamta koncepcja artystyczna, gdyz znam tylko jeden utwor pt wyrzucenie,
      ktory mi sie dobrze kojarzy a obiektywnie dobry pewnie nie jest. wiem jedno:
      pan rozynek strasznie niewyraznie spiewa i bezsensowne teksty ma (w atmosphere:
      a mialem być cieńszą z lin), a piosenka pt silacz wpadla mi w ucho i czasem
      nawet zrobie glosniej jak ja uslysze. traktuje to troche w kategorii zboczenie,
      ale coz, tak czasami bywasmile))) pozdr
      asia
    • Gość: sunny Re: Marcin Rozynek - co o nim myslicie? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 16:43
      Wokal - połączenie Gawlińskiego z Rojkiem. Teksty - banalne, pseudopoetyckie.
      Muzyka - średnia, nic szczególnego, bardziej pop, niż rock.
      I to ma być (cytuję za "muzą")"jeden z najlepszych debiutów ostatnich lat w
      Polsce"?
      • Gość: kubasa Re: Marcin Rozynek - co o nim myslicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 18:37
        wole o nim nie myslec...
        • Gość: bezsens Re: Marcin Rozynek - co o nim myslicie? IP: 212.160.117.* 25.06.03, 15:09
          gość nie śpiewa tylko piszczy i jęczy jakby to jego a nie ediego dopadli bracia
          księżniczki (you know what i mean...)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka