GoĹÄ: mała IP: *.waw.cdp.pl, / 172.30.1.* 24.06.03, 13:29 Chodzi mi oczywiście o muzykę, nie o wygląd, czy to wg Was kicz - nie wiem dlaczego podoba mi się, choć lubię dobrego rocka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: mała Re: Marcin Rozynek - co o nim myslicie? IP: *.waw.cdp.pl, / 172.30.1.* 24.06.03, 15:23 pliss, jest tak bez sensu, że wogóle nie macie zdania? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomq Re: Marcin Rozynek - co o nim myslicie? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 15:37 dobry pop-rock i tyle nie moja muzyka, ale całkiem miłe jak leci w radiu na gitarce chyba gra u niego Seweryn (ten od Janerki) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Marcin Rozynek - co o nim myslicie? 24.06.03, 16:30 Na początku myślałem, że to Makowiecki śpiewa. Jak słyszę to wyłączam. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_darc Re: Marcin Rozynek - co o nim myslicie? 24.06.03, 16:39 marcin rozynek postanowil sprobowac inaczej kiedys udzielal sie jako autor tekstow i melodii w nieistniejacej juz "formacji" atmosphere... nie wiem jaka byla tamta koncepcja artystyczna, gdyz znam tylko jeden utwor pt wyrzucenie, ktory mi sie dobrze kojarzy a obiektywnie dobry pewnie nie jest. wiem jedno: pan rozynek strasznie niewyraznie spiewa i bezsensowne teksty ma (w atmosphere: a mialem być cieńszą z lin), a piosenka pt silacz wpadla mi w ucho i czasem nawet zrobie glosniej jak ja uslysze. traktuje to troche w kategorii zboczenie, ale coz, tak czasami bywa))) pozdr asia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sunny Re: Marcin Rozynek - co o nim myslicie? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 16:43 Wokal - połączenie Gawlińskiego z Rojkiem. Teksty - banalne, pseudopoetyckie. Muzyka - średnia, nic szczególnego, bardziej pop, niż rock. I to ma być (cytuję za "muzą")"jeden z najlepszych debiutów ostatnich lat w Polsce"? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kubasa Re: Marcin Rozynek - co o nim myslicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 18:37 wole o nim nie myslec... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bezsens Re: Marcin Rozynek - co o nim myslicie? IP: 212.160.117.* 25.06.03, 15:09 gość nie śpiewa tylko piszczy i jęczy jakby to jego a nie ediego dopadli bracia księżniczki (you know what i mean...) Odpowiedz Link Zgłoś