angelika390 28.12.07, 21:21 Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenkarka! JAk mam sie do tego zabrac?? O czym pisac?? Jak zaistniec?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 28.12.07, 21:26 Musisz być ładna lub za mocno pomalowana, mieć męża piłkarza, chodzić prawie nago lub wystąpić w tańcu z gwiazdami. I wcale nie musisz śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: martyna otwurz oczy IP: *.retsat1.com.pl 07.10.10, 21:11 byłam za granicą i im tak zaśpiewałam ref:otwurz oczy zostaw tam swoje złe momęty otwurz oczy. kiedyś byłam w czehach niemcach i co to to samo mruczałam pod nosem ref:otwurz oczy zostaw tam swoje złe momęty otwurz oczy . przyjechałam do domu a muj brat rozmyślał i mu tak powiedziałam ref:otwurz oczy oj otwurz zostaw tam swoje złe momęty otwurz oczy x2 yeax1 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: otwurz oczy IP: 77.252.237.* 25.11.11, 16:43 szczerze zamiast siedzieć tutaj i wymyślać takie teksty lepiej zainwestuj w słownik..! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: izuś Re: otwurz oczy IP: *.lukman.pl 09.05.12, 19:17 Martyna nie znam nikogo innego kto by popełniał tyle błędów co Ty Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wera Re: otwurz oczy IP: *.siec.idealan.pl 19.08.12, 21:07 Jako, że z ortografii jestem świetna Twoja pisownia mnie po prostu zabija i boli. Zamiast wypisywać głupoty zainwestuj w korepetycje z ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :P Re: otwurz oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.14, 22:00 Słuchajcie, te błędy ortograficzne to jeszcze ujdą, bo jak się śpiewa, to nie słychać czy jest 'otwórz' czy 'otwurz'. Najbardziej przeraża mnie to 'w niemcach' Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MAciek18 Re: otwurz oczy IP: 91.227.80.* 15.04.14, 15:35 słuchajcie bez ja naprawdę śpiewam i prosił bym kogoś kto mógł by mi napisać kilka tekstów za drobną opłatą ale normalne ludzkie a nie uliczne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: otwurz oczy IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.15, 22:10 Już się tu nie sadź, że z ortografii jesteś świetna. Koleżanko! Bo tym gorzej wychodzisz piszac,, czehy" ale wstyd! Współczuje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: amplification Re: otwurz oczy IP: *.static.ip.netia.com.pl 27.05.15, 17:01 Żeby to tylko były te nieszczęsne "czehy"...Na dobrą sprawę całość tego "tekstu" przyprawia o ból gałek ocznych i mózgu, zarówno pod względem ortograficznym jak i...hmmm...intelektualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wiktoria Re: otwurz oczy IP: *.dynamic.mm.pl 10.09.15, 14:54 Ja ma taką piosenkę :Na niebie gwiazdy już świecą ty ze mną oglądasz je ooooo i szeptem wymawiasz kocham cię ref.Ty i ja razem zminimy świat ty i ja razem zatrzymamy czas. Każdy zna już nas i wie że wciąż kochamy się a to prawda prawdziwa jest o je je je ref. Ty i ja razem zmienimy świat ty i ja razem zatrzymamy czas!!!! to tyle jak będziesz coś chciała napisz na grze msp nazwa moja wiewiureczka4455 a i jak zobacze tą piosenke w necie to będe ci je pisała miłego czwartku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karolinaa Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.salwator.net 27.01.11, 13:52 nie słuchaj tej driadei bo ona ci napisała gupoty po prostu musisz uwieżyć w siebie i troche pomyśleeć to napewno uda ci śię napisać piosenkę wierzę w ciebie ja mam już 3 piosenki wymyślone i wymyśliłam je bo uwieżyłam w siebie a jeżeli chcesz być sławna to poprostu ić do jakieś agęcji ialbo do redakcji czy coś w tym stylu no nt tyle pa pa życze powodzenia * Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.147.204.155.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.04.14, 22:08 1) TRZEBA MI WIĘCEJ SIŁ BY UWIERZYĆ W TO ŻE TY Z NIĄ NIGDY NIC SERCE NIE POSŁUCHA MNIE SŁÓW NIE POWSTRZYMAM JUŻ USTA KLEJĄ SIĘ DO UST REF.) . JUŻ NIE ZASNĘ W TWYCH RAMIONACH TERAZ TULIC CIĘ BĘDZIE ONA CZUŁYCH SŁÓW NIE POWIEM CI ONA BĘDZIE DLA CIEBIE TYM KIMŚ 2) NIEWIERZE W ŻADNE SŁOWO TWE OSZUKAĆ MOŻESZ JOŁ NIE MNIE ONA KOCHA CIĘ I WIE ŻE JA PRZEZ CIEBIE SZLOCHAM WYLEWAM ŁZY TWOJE SŁOWA NIEZNACZOŁ JUŻ NIC PROSZĘ ODEJC WŁAŚNIE DZIŚ REF.) . JUŻ NIE ZASNĘ......... 3) JA CHOĆ CIE KOCHAŁAM NIEPOTRZEBNIE CI UFAŁAM OSZUKUJESZ MNIE I KŁAMIESZ TYMI SŁOWAMI KOŃCZĘ MÓJ LIST REF. .JUŻ NIE ZASNĘ........ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: buziaczek Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.cdma.centertel.pl 25.04.11, 17:37 wstałem dziś rano z głową zaspaną... zauważyłem cię stałaś przy łóżku i się śmiałaś dałaś mi śniadanie i powiedziałaś 'kocham cię'. Ref. wróciłaś tu by zemną być by kochać mnie by się całować zawsze teraz już cię niema jesteś z nim to mnie zdradziłaś nie wybaczę tego ci ref. a teraz idz do diabła i zamknji sieę maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam już inną♥♥serca z ręki) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: justina041094 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.play-internet.pl 29.07.11, 14:34 ja mogę Ci napisać jeśli jesteś zainteresowana napisz na email Brit543@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iuggjhghgghhjjhj Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.01.13, 19:07 haha właśnie śpiwać nie musi ma być ładna sławnego mieć męża i śpiewać może z playbecku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wiki Re: przyślij fotkę IP: 213.199.193.* 01.06.09, 17:26 skoro masz jakieś wpływy w branży do pomożesz mi zostać piosenkarką? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wah Re: przyślij fotkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 22:09 nocoty? tylko przelecieć Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patrycja Re: przyślij fotkę IP: *.cdma.centertel.pl 27.12.10, 22:15 pomoge ci mam słowa piosenki i to ile chyba gdzieś 10 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oliwcia to ja napisz piosenke na adres e-mail oliwcia55585@wp.pl IP: *.play-internet.pl 12.05.12, 17:04 prosze mogła bys dalej napisac mi piosenke kiedy miałam 10 lat zakochałam sie w tym chłopaku bardzo podobał mi sie jednak on nie zwraca namnie uwagi pewnego dnia podeszłam do niego i zapytałam sie go czy chce zemną chodzić ale on niestety był zajenty kocham go w moim maym serduszku kiedy myśle mam motylki w brzuszku uwuesz mi on kocha cie nie mnie niewiem co dalej napisac plis pomusz pli Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Raper wszech czasu Re: przyślij fotkę IP: *.opera-mini.net 23.05.11, 16:37 ta ja moge ci pomóc jak nadal chcesz pomocy to pisz na nr. gg 32307641 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: me Re: przyślij fotkę IP: *.wroclaw.mm.pl 23.07.10, 22:16 a mozesz tez pomoc mi?? znajomi mowia ze mam swietny glos( podobny do seleny gomez)ale nie umiem napisac sobie tekstu piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bdfbd Re: przyślij fotkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.10, 19:36 J pierdo*** dzieci do nauki się weźcie a nie marzycie o niebieskich migdałach jeśli macie naprawde takie świetne głosiki to wpie...i* się do mam talent .... może wygracie bo zapewne macie po 11 lat jak ta WELC Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pisarz487 Re: przyślij fotkę IP: *.luksus.net.pl 30.03.11, 23:58 Koniec tego mam dość wszystkiego wszystkich spraw na głowie monotonnych ludzi co ranek złość mnie nachodzi nic mnie już w moim życiu nie obchodzi lecz jest pewna sprawa o której nie mogę zapomnieć Proszę cie daj mi sobie przypomnieć no tak to ta jedyna na której mi zależy nie jeden by mi takie zadanie powierzył Jak wiatr i słońce padam na ciebie byś była piękna byś czuła sie jak w niebie to jest dla mnie cos nie do pojęcia Otworzyłaś i weszłaś głęboko do mojego serca Bez ciebie już nie daje rady proszę pozwól mi być z tobą bez żadnej zasady To Są moje słowa wyryte prosto z mojego serca to są moje słowa nie jakiegoś szaleńca REF Bo to do ciebie skierowane są moje słowa to jest moja mowa nie mam zamiaru sie dołować chce być tylko z tobą nikt cie nie zastąpi może za niedługo w moje ramiona wstąpisz 2 mam nadzieje choć nadzieja matką głupich nie chce od ciebie miłości do mnie kupic chcę aby to uczucie miało jakiś sens chce kochac cie właśnie pisze ten wers chciałbym ci to powiedziec lecz nie wiem jak chciałbym abyś na to pytanie odpowiedziała tak to dla ciebie utwór najszczersze słowa nie chce aby to uczucie lezało w odłogach Tylko ty wdarłaś sie w moje myśli co dzień gdy śpie właśnie mi sie to śni wyobrazam sobie wtedy ze jesteśmy razem i nie jest to tylko namalowane na pieknym obrazie to jest tylko uczucie którym darze ciebie gdy myslę o tobie czuje sie jak w niebie zegar tyka tik tak godzina za godzina senne marzenia nadal sobie powoli płyną REF Bo to do ciebie skierowane są moje słowa to jest moja mowa nie mam zamiaru sie dołować chce być tylko z tobą nikt cie nie zastąpi może za niedługo w moje ramiona wstąpisz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fryzjer Re: przyślij fotkę IP: *.play-internet.pl 03.03.12, 00:24 przepraszam czy moge skorzystac z tekstu bo mam pod niego podklad i mam zamiar nagrac oczywiscie jesli sie zgodzisz abym mogl skorzystac z tekstu bylbym bardzo wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dorian B. Re: przyślij fotkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 19:37 Witam , ta piosenka z ref. : To do ciebie skierowane ... jest super. i chcę abyś ty pisał / pisała mi piosenki bo ja chcę zostać piosenkarzem.I mam pytanie czy moge ta piosenkę sobie wziąć?Pozdrawiam - Dorian B. / odpowiedź wyślij na mój e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fryzjer Re: przyślij fotkę IP: *.play-internet.pl 06.03.12, 16:28 sory ale ta piosenke ja biore mam do niej juz podklad a niedlugo ide nagrywac do kumpla Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: XXX Re: przyślij fotkę IP: *.centertel.pl 14.05.12, 22:11 hej koleżko mam pytanie do Ciebie ... Mogę pożyczyć tekst ??? mam bit do niego Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yellow Re: przyślij fotkę IP: *.play-internet.pl 04.08.12, 19:25 Ja niemogę !!! Ja bym w 20 lat nie napisała tak dobrej piosenki !!! Pomóż mi napisać a jak już będę sławna to przypomnę wszystkim komu to zawdzięczam !!! xd Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: domi Re: przyślij fotkę IP: *.181.9.146.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.03.13, 19:25 Mogłabym skorzystać z tego tekstu co napisałeś lub napialas ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patrycja Re: przyślij fotkę IP: *.connectic.pl 04.06.13, 19:52 Hej możesz napisać mi jedną piosenkę? Proszę odpisz na mój majl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: przyślij fotkę IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.14, 14:13 WOW. Fajna piosenka .. Mam prośbę dałabyś/dałbyś radę mi napisać coś ?? Mój email : adasp111@o2.pl albo gg : 46107206 . Będę bardzo wdzięczny Mam taki problem, że teksty mi nie wychodzą a nuta nawet ok ... podkład już bym miał do takiej ale widzę, że bardzo dużo osób to chce wziąć także jakbyś dała/dał radę to napisz ... email : adasp1112@o2.pl albo gg : 46107206. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ....P..... Re: przyślij fotkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.11, 13:05 Mogę napisać komuś piosenkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: przyślij fotkę IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.02.12, 17:30 tak ,a mógłbyś/mogła napisać dla mnie .? moj e-mail: andzia1170@interia.eu Z Góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fryzjer Re: przyślij fotkę IP: *.play-internet.pl 29.02.12, 19:27 siemka napiszesz mi piosenke o zyciu?? jak cos to napisz na gg 35168203 z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mar.tyna. d-_-b Re: przyślij fotkę IP: *.4web.pl 14.04.12, 17:39 możesz mi napisać?? mam dużo podkładów, ale 0 piosenek. Bardzo lubię słuchac rocka i metalu ( jak coś ) . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sławek Re: przyślij fotkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 10:00 mi możesz napisać piosenkę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yellow Re: przyślij fotkę IP: *.play-internet.pl 05.08.12, 16:10 Mi napisz piosenkę !!!!!! Z góry dzięki !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nell98 Re: przyślij fotkę 28.01.13, 18:18 Ja bym prosiła Jakby coś to masz email : nelka9808@interia.pl Z góry dziekuję ;D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wikma napiszesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 18:30 Hej! Chciała bym być piosenkarką i czy byś mogła /mógł mi napisać piosenke? mój e-mile : matusiak.wiktoria13@onet.eu odezwij sie pliz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomo Potrzebuje pomocy od takich ludzi jak ty IP: 109.243.153.* 22.09.10, 11:21 i dlatego do ciebie pisze zebyś mi w tym pomógł bo naprawdę może mi to wyjśc już mi to wychodzi po mału i potrzebuj piosenkarza i typa ktury dobrze składa piosenki ja je tylko pisze oszywiście rapera jakiegoś jak coś pisze na ten adres email. latarka-95@o2.pl i pisze pomusz mi w tym odwdziecze się tobie to wiadoma sprawa jest Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wah dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 18:57 pogadaj z pejo, powiedz mu że cie przysłałem ale ostro inaczej cie zleje Odpowiedz Link Zgłoś
tomo1994 i jeszcze jedna sprawa 22.09.10, 12:17 potrzebuje typa ktury daj podkład do muzyki zadzwon po ten numer 694308612 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sunia xd Re: przyślij fotkę IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.11, 12:25 Czesc.. Mam problem ulozylam piosenki...i nie znam nikogo kto mogl by je nagrac a jak przeczytalam ze masz wplyw w braznzy to uznalam ze jakos moze pomrzesz. Licze na odpowiedz to moje gg: 31309078 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wah sorry, zmieniłem branżę :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 18:53 robię teraz w kurczakach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: danio Re: przyślij fotkę IP: *.89-22-36-3.matrix-net.pl 02.02.12, 07:34 ty mam sprawe bys pomógł mi napisac piosenke o zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-xxl Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 28.12.07, 21:41 A ja napiszę Ci bezinteresownie! Proszę: Jedzie Grzesiu na motorze W bagażniku wiezie zboże Jak wywróci się - Ło, Boże! Nikt mu kruca nie pomoże! A poważnie to pisz o byle czym, co przychodzi Ci do głowy, tak będzie najlepiej... Oczywiście jeśli marzysz o karierze takiej Dody, to musisz dostosować się do wymagań przedmówców (polecam kontakt z tym wpływowym panem). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gozdzikowa Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.tomaszow.mm.pl 30.12.07, 17:26 Tez chcialabym spiewac..Wiem co czujesz.I napisanie piosenki przezemne z "normlnym tekstem"( nie w rodzaju G.Andzejewicz oraz Cerekwickiej)to bardzo zadka sprawa...Z wymyslaniem muzyki na gitarze albo pianinie to dla mnie bulka z maslem.Siadam i wymyslam.Ale słowa piosenki to uuuuu ,,,,moze dlatego ze moja wyobraznia i mysli sa zamknieta i trudno mi ja wylac na papier. Jak chcesz kobieto spiewac to nagraj jakis covery acapella i porozsylaj,a noz widelec moze sie udac To to sama co z grami,,,Zeby wygrac,trzeba gracA wiec do dziela ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mariolka Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.146.232.1.ip.airbites.pl 30.12.07, 22:24 Ja też chce byś w przyszłości piosenkarką!!Już trochę mam napisanych piosenek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-xxl Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 31.12.07, 12:51 Ja też mam drugą: Chłopi mają sianokosy Siano koszą blisko szosy Czasem złym machnięciem kosy Ucinają sobie nosy Drą się wtedy wniebogłosy Wyrywając z uszu włosy Jak wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuniaczek11 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 31.12.07, 13:34 mlody-xxl napisał: > Ja też mam drugą: > > Chłopi mają sianokosy > Siano koszą blisko szosy > Czasem złym machnięciem kosy > Ucinają sobie nosy Mi się to podoba Ref. Ale ja takiego chłopa mam Który nie jest rolnikiem i nie jeżdzi ciągnikiem xD > Drą się wtedy wniebogłosy > Wyrywając z uszu włosy > > Jak wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
super.domcia Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 18.09.08, 22:11 mlody-xxl napisał: > Ja też mam drugą: > > Chłopi mają sianokosy > Siano koszą blisko szosy > Czasem złym machnięciem kosy > Ucinają sobie nosy > Drą się wtedy wniebogłosy > Wyrywając z uszu włosy > > Jak wam się podoba? eeeeeeeeeeee to jest swietne ;p;p <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicola Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.lanet.net.pl 31.10.08, 12:32 ta piosenka moim zdaniem jest troche wieśniarska sory lol to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
agt_bond Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 26.06.10, 18:21 my Polacy takie lubimy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Izabela Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 09:03 Cześć!!! Ja bardzo bym chciała być piosenkarką!!! I nie wiem jaką piosenkę mam napisać. Chciała bym żebyś ty mi przysłała tekst i tytuł tej piosenki. Czekam na szybką odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andzia9809 prosze ....:))) Angelika1122@poczta.onet.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.08, 12:36 słuchajcie ja jestesm angelika piszcie do mnie teksty bede wdzieczna pozdrawiam ) Angelika1122@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
super.domcia Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 18.09.08, 22:02 Ech wy macie przynajmniej jakąs muzyke ja nie mam instrumentu zadnego ani nie znam nikogo kto potrafi na czyms grac piosenki mam tez bardzo liche co ja mam zrobic łeee. Ale dobra teraz trzeba pomuc tobie??? hmm poznajmy sie wszyscy i stwórzmy zespół dobraz zartowałam nie wiem napisz do mnie na gg to pomyslimy razem 2716700 Dominika papatki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 16.02.13, 17:11 Super! Właśnie wygrałam bilet na koncert Justina Bibera! >> BiletyDarmowe.pl << Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ktoś ktoś Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.cdma.centertel.pl 31.01.14, 13:04 Ja gdybym wygrała bilet na jego koncert to bym go spaliła. He he! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dorota Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.toya.net.pl 27.06.10, 11:09 ja umiem pisasz piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuniaczek11 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 31.12.07, 13:40 1.Jedzie Grzesiu na motorze W bagażniku wiezie zboże Jak wywróci się - Ło, Boże! Nikt mu kruca nie pomoże! Ref. Ale ja takiego chłopa mam Który nie jest rolnikiem i nie jeżdzi ciągnikiem xD 2.Chłopi mają sianokosy Siano koszą blisko szosy Czasem złym machnięciem kosy Ucinają sobie nosy Ref. Ale ja takiego chłopa mam Który nie jest rolnikiem i nie jeżdzi ciągnikiem xD text. mlody-xxl kasiuniaczek11 Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-xxl Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 31.12.07, 14:15 No proszę, już mamy całą piosenkę! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Norma Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.cdma.centertel.pl 31.01.14, 13:05 Super fajne Odpowiedz Link Zgłoś
elle_1 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 09.02.08, 22:24 Jedzie Grzesiek na motorze W bagażniku leży zboże Jak wywróci się - Ło, Boże! Nikt mu k.urwa nie pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
angelika390 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 31.12.07, 16:58 Z taka swietna piosenka podbije swiat Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuniaczek11 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 06.01.08, 13:01 Możesz być znana z takich śmiechowych textów xD Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: muzy Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.08, 15:53 Romuald Lipko ten człowiek to kopalnia przebojów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: grzesiek Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 07:55 Witam mam napisaną piosenke hip hopową...i potrzebuje żeby ktoś mi ja zaspiewał...no i podkład podłożył tekst jest zarabisty zapraszam gg 8613701 lub email grzesiek2014@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.08, 15:48 ja ci moge napisac piosenke Odpowiedz Link Zgłoś
angelika390 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 22.06.08, 19:10 napisalas ze moglabys mi napisac piosenke?? naprawde bys to zrobila ?? a o czym?? sorki ze tak pozno Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: natka1013 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: 109.243.62.* 01.05.10, 16:13 ja tez moge ci napisac piosenke , pisze od dwoch lat, sama chce zostac piosenkarka ale nie wiem jak to zrobic, powiedz tylko o czym mam byc ta piosenka napisz mi na adres e-mail natka1013@tlen.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lizzy-the-best Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 09.03.10, 19:20 mi tez napiszesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: taki_jeden Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 12:49 tutaj jest doskonała instrukcja obsługi szoł-biznesu blog27.pl/index2.php?a=stuff wszystko po kolei napisane, co należy zrobić. Widzisz angelika - bo Ty innych rodziców musisz sobie znaleźć BTW - co to jest blog 27? chyba nie jestem na czasie ostatnio... -- Vulture! wróć do nas! tęsknimy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agniesia Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.multimo.gtsenergis.pl 14.07.08, 21:12 blog 27 to taki zespół z dwoma, gdzie wokalistkami są Tola i Ala, mające w tej chwili po 16 lat, ale już razem nie śpiewają. Ich piosenki - takie sobie, jak kto lubi Więcej na ten temat nie wiem. Też chciałabym być piosenkarką!! )) już w przedszkolu mnie zabierali na liczne występy i konkursy w śpiewaniu I jak jestem na weselach to też sobie kilka piosenek zaśpiewam więc kilka pierwszych występów przed publicznością am już za sobą Też nie przychodzi mi wena do pisania tekstów... muzyka to luzzz skomponuję coś na swoim pianinku, brat dorzuci jakieś sety (bo jest DJem od niedawna ) i lux ;D ale te teksty... no cóż coś się wymyśli ) ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dj_jogmeno Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 06.03.09, 17:01 Witam. Uczynię Ci to. Napiszę Ci tekst nawet za free, bo lubię to co robię. Napisz mi tylko tematyke( o czym chcialabys zaspiewac?).Pozdrawiam.. Moj adres e-mail dj_jogmeno@wp.pl...mam na imie Dominik Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dymixx Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: 195.136.30.* 08.02.08, 14:54 musi byc fajna piosenka (jak ta o Grzesiu), ale tez trzeba dużo klaskać. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 24.06.08, 13:40 na forum humorum rezyduje znany tekściarz(non profit!) Grzegorz Rymopis on ci na pewno napisze! pamiętaj ze TRENING CZYNI MISTRZA tak więc, juz dzis weź psa, kota, kurę czy co tam wokół ciebie biega posadź na fotelu, weź suszarkę, puść swoją ulubioną muzykę, stań przed lustrem i ĆWICZ! Look, to coś co się dzisiaj liczy w szołbiznesie a potem zawsze bedziesz mogła napisać w kórikólumwite, że występy przed publiką masz juz za sobą. Jeszcze jedno mnie ciekawi(rzecz istotna!) te cyferki przy nicku, to twoje AJKJU? czy obwód w klacie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agniesia Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.multimo.gtsenergis.pl 14.07.08, 21:15 blog 27 to taki zespół, gdzie wokalistkami są Tola i Ala, mające w tej chwili po 16 lat, ale już razem nie śpiewają. Ich piosenki - takie sobie, jak kto lubi Więcej na ten temat nie wiem. Też chciałabym być piosenkarką!! )) już w przedszkolu mnie zabierali na liczne występy i konkursy w śpiewaniu I jak jestem na weselach to też sobie kilka piosenek zaśpiewam więc kilka pierwszych występów przed publicznością mam już za sobą Też nie przychodzi mi wena do pisania tekstów... muzyka to luzzz skomponuję coś na swoim pianinku, brat dorzuci jakieś sety (bo jest DJem od niedawna ) i lux ;D ale te teksty... no cóż coś się wymyśli ) ;D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: coolziuta Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.ztpnet.pl 17.08.08, 11:45 Mam ten sam problem!!!Bardzo chce zabłysnąć na scenie...Ale tu nie chodzi o to żeby ktoś pisał piosenki za ciebie...Pisz o tym co czujesz ja tak robie...A jeśli napiszesz piosenke daj ją do ocenienia nauczycielowi od muzyki...Z czasem zacznom dzwonić do ciebie różnie menadżerowie tak jak miała to moja przyjaciółka...Ona niestety odrzuciła te propozycje...Nie popełniaj tego samego błędu Pozdrawiam;*** Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: madzix Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: 77.20.229.* 18.09.08, 10:17 heh z przyjemnoscia wyslala bym kilka swoich wlasnych tekstow ale to couwery innych piosenek gdyz jeszcze nie potrafie sama czegos wymyslec...a tekstow mam okolo 20 jak cos to pisz na e-mail 1992_madzia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wahmaster masz rapa IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.09.08, 22:24 ja rządzę na tej dzielni, a jak nie wierzysz, spytaj sie w spółdzielni,YO! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: patryshya Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 13:25 pisz o czym chcesz.tylko zeby to niebyl gupi i rozflaczony temat... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: h Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 07.03.09, 22:00 Hej najlepiej będzie gdy pójdzieszdo programu szansa na sukces i wygrasz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katia Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 23:00 Cześć! Tak czytam wasze posty i coś mnie zastanawia. Od długiego czasu piszę teksty piosenek i mam ich już trochę Każda z nich ma swoją melodię i te osoby co je czytały uznały że powinnam pisać dla jakiejś gwiazdy. Wiem brzmi to jakbym się przechwalała, ale fakt słowa układają mi się same. W jakis sposób chciałabym zaistnieć na rynku i nie koniecznie musiałabym śpiewac swoje teksty, bo w tej branży (śpiew) są lepsi ode mnie. Najlepiej by się gdzieś pokazać byłoby założyć zespół muzyczny. Wielu ludzi ma talent do różnych rzeczy i z takiego czegoś możnaby było stworzyć nie jeden hit. Kontakt: mikadeamorki@o2.pl pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ktoś Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 11:24 hej, ja niedawno założyłam girlsband i szukam tekściary! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.09, 19:18 1Ile gwiazd na niebie tyle łez wypłakałam wypłakałam . Miałam mętlik w głowie. Bo bez Ciiebie jestem nikim. Bez Ciebieeeeeee. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ref. Chcę żebyś znowu przy mnie był Każdego wieczora do ucha szeptał kocham cię! Niezapomne cię 3 x 2 Teraz odeszłeś sama zostałam zostałam Nie mogę się pozbierać Bo ty dałeś mi siłę Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ref……. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Julciaa Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.adsl.szeptel.net.pl 18.04.09, 15:39 Ja też chce być piosenkarką tylko nie mam pomysłu na tekst. =( Jak by ktoś był tak miły i mi napisał jakiś fajny tekst piosenki byłabym wdzięczna =) Moj adres e-mail : buziaczek1310@vp.pl Pozdrawiam =) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klaudiasz1 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.15, 17:11 ale ładna piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ideo Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 15:34 Napisałem ten tekst i nie wiem co z nim zrobić może ci się przyda Web Dance Każdego dnia komputerowy szał uczy nas ruchu ciał. Twój kurs tańca w sieci trwa pomagając rozruszać świat. Web dance, web dance, web dance opanował sieć, inernetowy parkiet przez cały czas zapełnia się Ćwiczę patrząc jak monitor mój zmienia się w wirujący rytm. Mażę, że, to właśnie ja poznam Cię zamieniając internetowy kurs w realny taniec dzięki web dance. Web dance, web dance, web dance zaczarował mnie, myślę o tobie przez cały czas. Nadszedł czas odważyć się, onieśmiela jednak mnie widok twój. Łatwiejszy był kontakt przez sieć, cały czas wierzyłam, że tańcem mogę oczarować Cię. Web dance, web dance, web dance siły wiele ma, to ten rytm pomógł przekonać Cię, że warto zaufać mi. Każdego dnia wolny czas spędzamy w ruchu roztańczonych ciał, pamiętając że to właśnie web dance połączył nas. Web dance, web dance, web dance zaczarował nas, Wirtualny świat zmienił nas lecz uczucia prawdziwe są, a web dance pomaga nam spędzać radosny czas. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ideo Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 15:37 Jak ci się klimat tego tekstu spodoba WEB DANCE daj znać - info@mediaroll.pl, miał być tekstem promującym internetowy kurs tańca IDEO Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hih Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 12:24 isz sobie sama a nie chcialabys chwalic sie tym co inni zrobia dla ciebiep Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: doda:) Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.tktelekom.pl 09.10.09, 19:41 jesli chcesz na pisa piosenke to najpierw musisz pomislec o czum chcesz na pisac ja w mooim przupatku na pisalam swoja pierwsza piosenke na internecie w tedy zobaczyli ja na forum a tak sie zaczela moja kariera a, moja piosenka pierwsza piosenka byla o milosci Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: menka Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.tktelekom.pl 24.10.09, 12:07 nie chce juz byc tak jak kolek,juz chce wrescie zebys do mnie wrocil!!!!!!!!!!!!!! ciebie nie nie wiem czy kochasz mnie to znak mam tylko ciebie eeeeeeee powiedz ze slyszysz mnie ze to nie koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tuby6 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.09, 11:39 napisz do mnie na gg pomoge ci 2937992 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: CoBo Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: 95.178.30.* 18.11.09, 19:36 "O miłości" Wakacje gorące lato 2003 Ja byłem przy Tobie, a koło mnie byłaś Ty Ty mnie kochasz, ja Cie kocham tak wspaniale mijał czas Najlepiej wspominam, najpiękniejszy pierwszy raz Rodzice wyjechali, chata była całkiem wolna Tej nocy nie zapomnę, była spokojna upojna To są marzenia wszystkich, każdego nastolatka Lecz to się nie sprawdzi, jedynie jakaś wpadka Balety, imprezy podrywasz jakąś laskę Bądź pewny, że stracisz całą swoja kaske Potańczysz, pogadasz nawet pocałujesz Jesteś w siódmym niebie, zajebiście się już czujesz Impreza się kończy, już po chwili się skończyła Ty patrzysz w lewo, w prawo a ona już się zmyła Spotykasz ją na mieście, co do diaska kurcze pana Ona słodko przytulona do jakiegoś chama Ref... O miłości HE HE to wy nic nie wiecie To są krótkie słowa, takie małe śmiecie Ja w miłość nie wieże tylko w zauroczenie W miłość tylko wieżą głupie psy, jelenie Każdy to powie, każdy też potwierdzi Że taka głupia miłość tylko zdradą tutaj śmierdzi Ona była całkiem sama, u kumpla się bawiła Podszedł do niej koleś, jesteś słodka i też miła Pogadali trochę, później już tańczyli Razem się bawili i ze sobą byli Powiedział że ją kocha, zrobił słodką minę Później poszli do łóżka, pod ciepłą pierzynę Gdy zrobiło się jasno, ona się zbudziła Już nie było wesoło, zrzedła już jej mina Koleś gdzieś spierdzielił, już nie było tak miło Gdy poszła do lekarza i aids'a jej wykryło Wiec uważaj stary, co wdepniesz se równo Czasem może być nic, czasem wielkie gó... Sądzi ktoś to samo, to niech ze mną śpiewa To jest prawdziwy rap, a nie żadna ściema ref... O miłości............... Ta piosenka jest na fakcie, smutna lecz prawdziwa W waszych duszach i też sercach będzie ciągle żyła Więc ja śpiewam tu o jednym, wszystkie strony rozpaczajcie I na miłość tą najgorszą com że mówił uważajcie A jak wpadniesz Ty w te gó..., to nierób głupoty Słuchać o samobójstwie już nie mam ochoty Życie jest najważniejsze, wszystko Ci też minie Za rok, może miesiąc będziesz z inną w kinie Pierwsza zwrotka Chodzi o mnie, widzisz, że przeżyłem W siłę swoją i muzyki słyszysz uwieżyłem Ref... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wokalistka Jura Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.play-internet.pl 04.02.12, 16:48 Cześć ja też pisze piosenki i zapisalam sie do zespolu i piszesz fajne piosenki Moge was napisać jakąś piosnkę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fryzjer Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.play-internet.pl 04.03.12, 11:41 siemka czy moglbym skorzystac ze slow tej piosenki ? bylbym bardzo wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: justa Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 23:11 bardzo fajny tekst piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mary lu Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 16:45 sama ją napisałma ta pieśń to moje uczucia i zostań piosenkarką Jak nikt przez życie sama szłam ale spotkałam go lecz on niby pierwszy promień świtu wolny promień zostawiając mnie uciekł dalej . zostały mi po nim tylko sny marzenia ból i zakrwawione serce , już nigdy nie powrócił odszedł i nie zobaczyliśmy się Czym jest życie bez niego czym są sny był jak płatek róży delikatny był .byłam tęczą a on był moim światłem i deszczem teraz jestem niczym sadzawka bez wody Jak nikt przez życie sama szłam ale spotkałam go lecz on niby pierwszy promień świtu wolny promień zostawiając mnie uciekł dalej . zostały mi po nim tylko sny marzenia ból i zakrwawione serce , już nigdy nie powrócił odszedł i nie zobaczyliśmy się Promień już nigdy niezwykły nie jest motyl to tylko motyl serce me uczuć nie wyznaje zranione zostało sztylet przebił je . Nikt już nie odbuduje go ani mego spokoju. Jak nikt przez życie sama szłam ale spotkałam go lecz on niby pierwszy promień świtu wolny promień zostawiając mnie uciekł dalej. zostały mi po nim tylko sny marzenia ból i zakrwawione serce już nigdy nie powrócił odszedł i nie zobaczyliśmy się A dziś nie wiem czemu zostawiłeś mnie z tą miłość zawsze będę czekać , lecz moje łzy zawsze bez ciebie się będą wylewać się ,a spokój mój zawsze zaburzony będzie , bez ciebie moja dusza jest pusta i nie mam po co żyć moje życie skończyło się gdy ty odeszłeś ty Jak nikt przez życie sama szłam ale spotkałam go lecz on niby pierwszy promień świtu wolny promień zostawiając mnie uciekł dalej. zostały mi po nim tylko sny marzenia ból i zakrwawione serce już nigdy nie powrócił odszedł i nie zobaczyliśmy się sama nadaj jej tytuł Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Oliwa Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.chello.pl 02.02.10, 17:42 sama chce byc piosenkarką lub aktorką.Od pierwszej klasy mam główne role.Sama pisze piosenki.Ostatnio zaśpiewałam jedną mamie,powiedziała,że fajna.Jest jeden problem.SWkąd będe miała podkład do piosenki.Tego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś