Dodaj do ulubionych

Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenkarka!

28.12.07, 21:21
Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenkarka! JAk mam sie do
tego zabrac?? O czym pisac?? Jak zaistniec??
Obserwuj wątek
    • driadea Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 28.12.07, 21:26
      Musisz być ładna lub za mocno pomalowana, mieć męża piłkarza, chodzić prawie
      nago lub wystąpić w tańcu z gwiazdami. I wcale nie musisz śpiewać.
      • Gość: martyna otwurz oczy IP: *.retsat1.com.pl 07.10.10, 21:11
        byłam za granicą i im tak zaśpiewałam ref:otwurz oczy zostaw tam swoje złe momęty otwurz oczy. kiedyś byłam w czehach niemcach i co to to samo mruczałam pod nosem ref:otwurz oczy zostaw tam swoje złe momęty otwurz oczy . przyjechałam do domu a muj brat rozmyślał i mu tak powiedziałam ref:otwurz oczy oj otwurz zostaw tam swoje złe momęty otwurz oczy x2
        yeax1
        • Gość: gość Re: otwurz oczy IP: 77.252.237.* 25.11.11, 16:43
          szczerze zamiast siedzieć tutaj i wymyślać takie teksty lepiej zainwestuj w słownik..!
        • Gość: izuś Re: otwurz oczy IP: *.lukman.pl 09.05.12, 19:17
          Martyna nie znam nikogo innego kto by popełniał tyle błędów co Ty
          • Gość: abcd Re: otwurz oczy IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.12, 18:30
            ja tez big_grin
        • Gość: Wera Re: otwurz oczy IP: *.siec.idealan.pl 19.08.12, 21:07
          Jako, że z ortografii jestem świetna Twoja pisownia mnie po prostu zabija i boli. Zamiast wypisywać głupoty zainwestuj w korepetycje z ortografii.
          • Gość: :P Re: otwurz oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.14, 22:00
            Słuchajcie, te błędy ortograficzne to jeszcze ujdą, bo jak się śpiewa, to nie słychać czy jest 'otwórz' czy 'otwurz'. Najbardziej przeraża mnie to 'w niemcach'
        • Gość: MAciek18 Re: otwurz oczy IP: 91.227.80.* 15.04.14, 15:35
          słuchajcie bez ja naprawdę śpiewam i prosił bym kogoś kto mógł by mi napisać kilka tekstów za drobną opłatą ale normalne ludzkie a nie uliczne
        • Gość: gość Re: otwurz oczy IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.15, 22:10
          Już się tu nie sadź, że z ortografii jesteś świetna. Koleżanko! Bo tym gorzej wychodzisz piszac,, czehy" ale wstyd! Współczuje
          • Gość: amplification Re: otwurz oczy IP: *.static.ip.netia.com.pl 27.05.15, 17:01
            Żeby to tylko były te nieszczęsne "czehy"...Na dobrą sprawę całość tego "tekstu" przyprawia o ból gałek ocznych i mózgu, zarówno pod względem ortograficznym jak i...hmmm...intelektualnym.
        • Gość: Wiktoria Re: otwurz oczy IP: *.dynamic.mm.pl 10.09.15, 14:54
          Ja ma taką piosenkę :Na niebie gwiazdy już świecą ty ze mną oglądasz je ooooo i szeptem wymawiasz kocham cię ref.Ty i ja razem zminimy świat ty i ja razem zatrzymamy czas. Każdy zna już nas i wie że wciąż kochamy się a to prawda prawdziwa jest o je je je ref. Ty i ja razem zmienimy świat ty i ja razem zatrzymamy czas!!!! to tyle jak będziesz coś chciała napisz na grze msp nazwa moja wiewiureczka4455 a i jak zobacze tą piosenke w necie to będe ci je pisała miłego czwartku
      • Gość: karolinaa Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.salwator.net 27.01.11, 13:52
        nie słuchaj tej driadei bo ona ci napisała gupoty po prostu musisz uwieżyć w siebie i troche pomyśleeć to napewno uda ci śię napisać piosenkę wierzę w ciebie ja mam już 3 piosenki wymyślone i wymyśliłam je bo uwieżyłam w siebie a jeżeli chcesz być sławna to poprostu ić do jakieś agęcji ialbo do redakcji czy coś w tym stylu no nt tyle pa pa życze powodzenia smile*
        • Gość: beata Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.147.204.155.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.04.14, 22:08
          1) TRZEBA MI WIĘCEJ SIŁ BY UWIERZYĆ W TO ŻE TY Z NIĄ NIGDY NIC
          SERCE NIE POSŁUCHA MNIE SŁÓW NIE POWSTRZYMAM JUŻ USTA KLEJĄ SIĘ DO UST
          REF.) . JUŻ NIE ZASNĘ W TWYCH RAMIONACH TERAZ TULIC CIĘ BĘDZIE ONA CZUŁYCH SŁÓW NIE POWIEM CI ONA BĘDZIE DLA CIEBIE TYM KIMŚ
          2) NIEWIERZE W ŻADNE SŁOWO TWE OSZUKAĆ MOŻESZ JOŁ NIE MNIE ONA KOCHA CIĘ I WIE ŻE JA PRZEZ CIEBIE SZLOCHAM WYLEWAM ŁZY TWOJE SŁOWA NIEZNACZOŁ JUŻ NIC PROSZĘ ODEJC WŁAŚNIE DZIŚ
          REF.) . JUŻ NIE ZASNĘ.........
          3) JA CHOĆ CIE KOCHAŁAM NIEPOTRZEBNIE CI UFAŁAM OSZUKUJESZ MNIE I KŁAMIESZ TYMI SŁOWAMI KOŃCZĘ MÓJ LIST
          REF. .JUŻ NIE ZASNĘ........
      • Gość: buziaczek Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.cdma.centertel.pl 25.04.11, 17:37
        wstałem dziś rano z głową zaspaną...
        zauważyłem cię stałaś przy łóżku i się śmiałaś
        dałaś mi śniadanie i powiedziałaś 'kocham cię'.

Ref.
        wróciłaś tu by zemną być
        by kochać mnie
        by się całować zawsze

teraz już cię niema jesteś z nim
        to mnie zdradziłaś
        nie wybaczę tego ci

ref.

a teraz idz do diabła i zamknji sieę
        maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam już inną♥♥cryingserca z ręki)
      • Gość: justina041094 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.play-internet.pl 29.07.11, 14:34
        ja mogę Ci napisać jeśli jesteś zainteresowana napisz na email Brit543@wp.pl
      • Gość: iuggjhghgghhjjhj Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.01.13, 19:07
        haha właśnie śpiwać nie musi ma być ładna sławnego mieć męża i śpiewać może z playbecku big_grin
    • warhamster przyślij fotkę 28.12.07, 21:36
      mam wpływy w branży
      • Gość: Wiki Re: przyślij fotkę IP: 213.199.193.* 01.06.09, 17:26
        skoro masz jakieś wpływy w branży do pomożesz mi zostać piosenkarką?
      • lizzy-the-best Re: przyślij fotkę 09.03.10, 19:14
        naprawde mi możesz pomóc????
        • Gość: wah Re: przyślij fotkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 22:09
          nocoty? tylko przelecieć
        • Gość: Patrycja Re: przyślij fotkę IP: *.cdma.centertel.pl 27.12.10, 22:15
          pomoge ci mam słowa piosenki i to ile chyba gdzieś 10
          • Gość: oliwcia to ja napisz piosenke na adres e-mail oliwcia55585@wp.pl IP: *.play-internet.pl 12.05.12, 17:04
            prosze mogła bys dalej napisac mi piosenke

kiedy miałam 10 lat zakochałam sie w tym chłopaku bardzo podobał mi sie jednak on nie zwraca namnie uwagi

pewnego dnia podeszłam do niego i zapytałam sie go czy chce zemną chodzić ale on niestety był zajenty

kocham go w moim maym serduszku kiedy myśle mam motylki w brzuszku uwuesz mi on kocha cie nie mnie

niewiem co dalej napisac plis pomusz pli
        • Gość: Raper wszech czasu Re: przyślij fotkę IP: *.opera-mini.net 23.05.11, 16:37
          ta ja moge ci pomóc jak nadal chcesz pomocy to pisz na nr. gg 32307641
      • Gość: me Re: przyślij fotkę IP: *.wroclaw.mm.pl 23.07.10, 22:16
        a mozesz tez pomoc mi?? znajomi mowia ze mam swietny glos( podobny do seleny
        gomez)ale nie umiem napisac sobie tekstu piosenki sad
        • Gość: bdfbd Re: przyślij fotkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.10, 19:36
          J pierdo*** dzieci do nauki się weźcie a nie marzycie o niebieskich migdałach jeśli macie naprawde takie świetne głosiki to wpie...i* się do mam talent .... może wygracie bo zapewne macie po 11 lat jak ta WELC
        • Gość: Pisarz487 Re: przyślij fotkę IP: *.luksus.net.pl 30.03.11, 23:58
          Koniec tego mam dość wszystkiego
          wszystkich spraw na głowie monotonnych ludzi
          co ranek złość mnie nachodzi
          nic mnie już w moim życiu nie obchodzi
          lecz jest pewna sprawa o której nie mogę zapomnieć
          Proszę cie daj mi sobie przypomnieć
          no tak to ta jedyna na której mi zależy
          nie jeden by mi takie zadanie powierzył
          Jak wiatr i słońce padam na ciebie
          byś była piękna byś czuła sie jak w niebie
          to jest dla mnie cos nie do pojęcia
          Otworzyłaś i weszłaś głęboko do mojego serca
          Bez ciebie już nie daje rady
          proszę pozwól mi być z tobą bez żadnej zasady
          To Są moje słowa wyryte prosto z mojego serca
          to są moje słowa nie jakiegoś szaleńca

REF
          Bo to do ciebie skierowane są moje słowa
          to jest moja mowa nie mam zamiaru sie dołować
          chce być tylko z tobą nikt cie nie zastąpi
          może za niedługo w moje ramiona wstąpisz

2
          mam nadzieje choć nadzieja matką głupich
          nie chce od ciebie miłości do mnie kupic
          chcę aby to uczucie miało jakiś sens
          chce kochac cie właśnie pisze ten wers
          chciałbym ci to powiedziec lecz nie wiem jak
          chciałbym abyś na to pytanie odpowiedziała tak
          to dla ciebie utwór najszczersze słowa
          nie chce aby to uczucie lezało w odłogach
          Tylko ty wdarłaś sie w moje myśli
          co dzień gdy śpie właśnie mi sie to śni
          wyobrazam sobie wtedy ze jesteśmy razem
          i nie jest to tylko namalowane na pieknym obrazie
          to jest tylko uczucie którym darze ciebie
          gdy myslę o tobie czuje sie jak w niebie
          zegar tyka tik tak godzina za godzina
          senne marzenia nadal sobie powoli płyną

REF
          Bo to do ciebie skierowane są moje słowa
          to jest moja mowa nie mam zamiaru sie dołować
          chce być tylko z tobą nikt cie nie zastąpi
          może za niedługo w moje ramiona wstąpisz
          • Gość: fryzjer Re: przyślij fotkę IP: *.play-internet.pl 03.03.12, 00:24
            przepraszam czy moge skorzystac z tekstu bo mam pod niego podklad i mam zamiar nagrac oczywiscie jesli sie zgodzisz abym mogl skorzystac z tekstu bylbym bardzo wdzieczny
          • Gość: Dorian B. Re: przyślij fotkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 19:37
            Witam , ta piosenka z ref. : To do ciebie skierowane ... jest super. i chcę abyś ty pisał / pisała mi piosenki bo ja chcę zostać piosenkarzem.I mam pytanie czy moge ta piosenkę sobie wziąć?Pozdrawiam - Dorian B. / odpowiedź wyślij na mój e-mail wink
            • Gość: fryzjer Re: przyślij fotkę IP: *.play-internet.pl 06.03.12, 16:28
              sory ale ta piosenke ja biore mam do niej juz podklad a niedlugo ide nagrywac do kumpla
          • Gość: XXX Re: przyślij fotkę IP: *.centertel.pl 14.05.12, 22:11
            hej koleżko mam pytanie do Ciebie ... Mogę pożyczyć tekst ??? mam bit do niego
          • Gość: Yellow Re: przyślij fotkę IP: *.play-internet.pl 04.08.12, 19:25
            Ja niemogę !!!
            Ja bym w 20 lat nie napisała tak dobrej piosenki !!!
            Pomóż mi napisać a jak już będę sławna to przypomnę wszystkim komu to zawdzięczam !!! xd
          • Gość: domi Re: przyślij fotkę IP: *.181.9.146.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.03.13, 19:25
            Mogłabym skorzystać z tego tekstu co napisałeś lub napialas ?
          • Gość: Patrycja Re: przyślij fotkę IP: *.connectic.pl 04.06.13, 19:52
            Hej możesz napisać mi jedną piosenkę? Proszę odpisz na mój majl
          • Gość: gość Re: przyślij fotkę IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.14, 14:13
            WOW. Fajna piosenka .. Mam prośbę dałabyś/dałbyś radę mi napisać coś ?? Mój email : adasp111@o2.pl albo gg : 46107206 . Będę bardzo wdzięczny smile Mam taki problem, że teksty mi nie wychodzą a nuta nawet ok ... podkład już bym miał do takiej ale widzę, że bardzo dużo osób to chce wziąć także jakbyś dała/dał radę to napisz ... email : adasp1112@o2.pl albo gg : 46107206. Z góry dziękuję. wink
        • Gość: ....P..... Re: przyślij fotkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.11, 13:05
          Mogę napisać komuś piosenkę ...

• Gość: gość Re: przyślij fotkę IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.02.12, 17:30
            tak ,a mógłbyś/mogła napisać dla mnie .?
            moj e-mail: andzia1170@interia.eu
            Z Góry dzięki!
          • Gość: fryzjer Re: przyślij fotkę IP: *.play-internet.pl 29.02.12, 19:27
            siemka napiszesz mi piosenke o zyciu?? jak cos to napisz na gg 35168203
            z góry dzięki
          • Gość: Mar.tyna. d-_-b Re: przyślij fotkę IP: *.4web.pl 14.04.12, 17:39
            możesz mi napisać?? mam dużo podkładów, ale 0 piosenek. Bardzo lubię słuchac rocka i metalu ( jak coś smile ) .
          • Gość: sławek Re: przyślij fotkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 10:00
            mi możesz napisać piosenkę
          • Gość: Yellow Re: przyślij fotkę IP: *.play-internet.pl 05.08.12, 16:10
            Mi napisz piosenkę !!!!!! Z góry dzięki !!!!!
          • nell98 Re: przyślij fotkę 28.01.13, 18:18
            Ja bym prosiła wink
            Jakby coś to masz email : nelka9808@interia.pl
            Z góry dziekuję ;D
          • Gość: wikma napiszesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 18:30
            Hej!
            Chciała bym być piosenkarką i czy byś mogła /mógł mi napisać piosenke?
            mój e-mile : matusiak.wiktoria13@onet.eu
            odezwij sie pliz
      • Gość: Tomo Potrzebuje pomocy od takich ludzi jak ty IP: 109.243.153.* 22.09.10, 11:21
        i dlatego do ciebie pisze zebyś mi w tym pomógł bo naprawdę może mi to wyjśc już mi to wychodzi po mału i potrzebuj piosenkarza i typa ktury dobrze składa piosenki ja je tylko pisze oszywiście rapera jakiegoś jak coś pisze na ten adres email. latarka-95@o2.pl i pisze pomusz mi w tym odwdziecze się tobie to wiadoma sprawa jest
        • Gość: wah dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 18:57
          pogadaj z pejo, powiedz mu że cie przysłałem ale ostro inaczej cie zleje
      • tomo1994 i jeszcze jedna sprawa 22.09.10, 12:17
        potrzebuje typa ktury daj podkład do muzyki zadzwon po ten numer 694308612
      • Gość: sunia xd Re: przyślij fotkę IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.11, 12:25
        Czesc..
        Mam problem ulozylam piosenki...i nie znam nikogo kto mogl by je nagrac a jak przeczytalam ze masz wplyw w braznzy to uznalam ze jakos moze pomrzesz.big_grin

Licze na odpowiedz to moje gg: 31309078
        • Gość: wah sorry, zmieniłem branżę :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 18:53
          robię teraz w kurczakach
      • Gość: danio Re: przyślij fotkę IP: *.89-22-36-3.matrix-net.pl 02.02.12, 07:34
        ty mam sprawe bys pomógł mi napisac piosenke o zyciu
    • mlody-xxl Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 28.12.07, 21:41
      A ja napiszę Ci bezinteresownie!

Proszę:

Jedzie Grzesiu na motorze
      W bagażniku wiezie zboże
      Jak wywróci się - Ło, Boże!
      Nikt mu kruca nie pomoże!

A poważnie to pisz o byle czym, co przychodzi Ci do głowy, tak będzie
      najlepiej... Oczywiście jeśli marzysz o karierze takiej Dody, to musisz
      dostosować się do wymagań przedmówców (polecam kontakt z tym wpływowym panem). smile
      • Gość: Gozdzikowa Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.tomaszow.mm.pl 30.12.07, 17:26
        Tez chcialabym spiewac..Wiem co czujesz.I napisanie piosenki przezemne z
        "normlnym tekstem"( nie w rodzaju G.Andzejewicz oraz Cerekwickiej)to bardzo
        zadka sprawa...Z wymyslaniem muzyki na gitarze albo pianinie to dla mnie bulka z
        maslem.Siadam i wymyslam.Ale słowa piosenki to uuuuu ,,,,moze dlatego ze moja
        wyobraznia i mysli sa zamknieta i trudno mi ja wylac na papier.
        Jak chcesz kobieto spiewac to nagraj jakis covery acapella i porozsylaj,a noz
        widelec moze sie udacsmile To to sama co z grami,,,Zeby wygrac,trzeba gracbig_grinA wiec
        do dziela smile)
        • Gość: Mariolka Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.146.232.1.ip.airbites.pl 30.12.07, 22:24
          Ja też chce byś w przyszłości piosenkarką!!Już trochę mam napisanych piosenek!!!
          • mlody-xxl Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 31.12.07, 12:51
            Ja też mam drugą:

Chłopi mają sianokosy
            Siano koszą blisko szosy
            Czasem złym machnięciem kosy
            Ucinają sobie nosy
            Drą się wtedy wniebogłosy
            Wyrywając z uszu włosy

Jak wam się podoba?
            • kasiuniaczek11 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 31.12.07, 13:34
              mlody-xxl napisał:

> Ja też mam drugą:
              >
              > Chłopi mają sianokosy
              > Siano koszą blisko szosy
              > Czasem złym machnięciem kosy
              > Ucinają sobie nosy

Mi się to podoba big_grin

Ref. Ale ja takiego chłopa mam
              Który nie jest rolnikiem
              i nie jeżdzi ciągnikiem xD
              > Drą się wtedy wniebogłosy
              > Wyrywając z uszu włosy
              >
              > Jak wam się podoba?
            • super.domcia Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 18.09.08, 22:11
              mlody-xxl napisał:

> Ja też mam drugą:
              >
              > Chłopi mają sianokosy
              > Siano koszą blisko szosy
              > Czasem złym machnięciem kosy
              > Ucinają sobie nosy
              > Drą się wtedy wniebogłosy
              > Wyrywając z uszu włosy
              >
              > Jak wam się podoba?

eeeeeeeeeeee to jest swietne ;p;p <lol2>
              • Gość: nicola Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.lanet.net.pl 31.10.08, 12:32
                ta piosenka moim zdaniem jest troche wieśniarska sory lol to moje zdanie
                • agt_bond Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 26.06.10, 18:21
                  my Polacy takie lubimy wink
          • Gość: Izabela Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 09:03
            Cześć!!!
            Ja bardzo bym chciała być piosenkarką!!!
            I nie wiem jaką piosenkę mam napisać.
            Chciała bym żebyś ty mi przysłała tekst i tytuł tej piosenki.
            Czekam na szybką odpowiedz.
            • Gość: Andzia9809 prosze ....:))) Angelika1122@poczta.onet.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.08, 12:36
              słuchajcie ja jestesm angelika piszcie do mnie teksty bede wdzieczna pozdrawiam
              smile) Angelika1122@poczta.onet.pl
          • super.domcia Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 18.09.08, 22:02
            Ech wy macie przynajmniej jakąs muzyke ja nie mam instrumentu
            zadnego ani nie znam nikogo kto potrafi na czyms gracsmile
            piosenki mam tez bardzo liche co ja mam zrobic łeee.
            Ale dobra teraz trzeba pomuc tobie??? hmm poznajmy sie wszyscy i
            stwórzmy zespół dobraz zartowałam tongue_outtongue_out
            nie wiem napisz do mnie na gg to pomyslimy razem 2716700
            Dominika papatki
            • Gość: gość Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 16.02.13, 17:11
              Super! Właśnie wygrałam bilet na koncert Justina Bibera!

>> BiletyDarmowe.pl <<
              • Gość: Ktoś ktoś Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.cdma.centertel.pl 31.01.14, 13:04
                Ja gdybym wygrała bilet na jego koncert to bym go spaliła. He he! big_grin tongue_out smile
        • Gość: dorota Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.toya.net.pl 27.06.10, 11:09
          ja umiem pisasz piosenki
      • kasiuniaczek11 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 31.12.07, 13:40
        1.Jedzie Grzesiu na motorze
        W bagażniku wiezie zboże
        Nikt mu kruca nie pomoże!

Który nie jest rolnikiem

2.Chłopi mają sianokosy
        Siano koszą blisko szosy
        Czasem złym machnięciem kosy
        Ucinają sobie nosy

Który nie jest rolnikiem

text. mlody-xxl
        kasiuniaczek11
        • mlody-xxl Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 31.12.07, 14:15
          No proszę, już mamy całą piosenkę! smile
        • Gość: Norma Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.cdma.centertel.pl 31.01.14, 13:05
          Super fajne big_grin big_grin big_grin
      • elle_1 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 09.02.08, 22:24
        Jedzie Grzesiek na motorze
        W bagażniku leży zboże
        Nikt mu k.urwa nie pomoże!

tongue_out
    • angelika390 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 31.12.07, 16:58
      Z taka swietna piosenka podbije swiatbig_grinbig_grin
      • kasiuniaczek11 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 06.01.08, 13:01
        Możesz być znana z takich śmiechowych textów xD
    • Gość: muzy Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.08, 15:53
      Romuald Lipko
      ten człowiek to kopalnia przebojów
      • Gość: grzesiek Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 07:55
        Witam mam napisaną piosenke hip hopową...i potrzebuje żeby ktoś mi ja zaspiewał...no i podkład podłożył tekst jest zarabisty zapraszam gg 8613701 lub email grzesiek2014@wp.pl
    • Gość: anka Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.08, 15:48
      ja ci moge napisac piosenke
      • angelika390 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 22.06.08, 19:10
        napisalas ze moglabys mi napisac piosenke??
        naprawde bys to zrobila ??
        a o czym??
        sorki ze tak poznobig_grin
        • Gość: natka1013 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: 109.243.62.* 01.05.10, 16:13
          ja tez moge ci napisac piosenke , pisze od dwoch lat, sama chce zostac piosenkarka ale nie wiem jak to zrobic, powiedz tylko o czym mam byc ta piosenka napisz mi na adres e-mail natka1013@tlen.pl pozdrawiam
      • lizzy-the-best Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 09.03.10, 19:20
        mi tez napiszesz??
    • Gość: taki_jeden Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 12:49
      tutaj jest doskonała instrukcja obsługi szoł-biznesu
      blog27.pl/index2.php?a=stuff
      wszystko po kolei napisane, co należy zrobić.

Widzisz angelika - bo Ty innych rodziców musisz sobie znaleźć big_grin

BTW - co to jest blog 27?
      chyba nie jestem na czasie ostatnio...

--
      Vulture! wróć do nas!
      tęsknimy big_grin
      • Gość: agniesia Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.multimo.gtsenergis.pl 14.07.08, 21:12
        blog 27 to taki zespół z dwoma, gdzie wokalistkami są Tola i Ala,
        mające w tej chwili po 16 lat, ale już razem nie śpiewają. Ich
        piosenki - takie sobie, jak kto lubi smile Więcej na ten temat nie wiem.

Też chciałabym być piosenkarką!! wink)) już w przedszkolu mnie
        zabierali na liczne występy i konkursy w śpiewaniu smile I jak jestem
        na weselach to też sobie kilka piosenek zaśpiewam smile więc kilka
        pierwszych występów przed publicznością am już za sobą wink
        Też nie przychodzi mi wena do pisania tekstów... muzyka to luzzz
        skomponuję coś na swoim pianinku, brat dorzuci jakieś sety (bo jest
        DJem od niedawna smile) i lux ;D ale te teksty... sad no cóż coś się
        wymyśli smile) ;D
        • dj_jogmeno Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 06.03.09, 17:01
          Witam. Uczynię Ci to. Napiszę Ci tekst nawet za free, bo lubię to co
          robię. Napisz mi tylko tematyke( o czym chcialabys
          zaspiewac?).Pozdrawiam.. Moj adres e-mail dj_jogmeno@wp.pl...mam na
          imie Dominik
    • Gość: dymixx Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: 195.136.30.* 08.02.08, 14:54
      musi byc fajna piosenka (jak ta o Grzesiu), ale tez trzeba dużo
      klaskać.
      • drzejms-buond Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 24.06.08, 13:40
        na forum humorum rezyduje znany tekściarz(non profit!)
        Grzegorz Rymopis on ci na pewno napisze!
        pamiętaj ze TRENING CZYNI MISTRZA
        tak więc, juz dzis
        weź psa, kota, kurę czy co tam wokół ciebie biega
        posadź na fotelu,
        weź suszarkę,
        puść swoją ulubioną muzykę,
        stań przed lustrem i ĆWICZ!
        Look, to coś co się dzisiaj liczy w szołbiznesie
        a potem zawsze bedziesz mogła napisać w kórikólumwite,
        że występy przed publiką masz juz za sobą.

Jeszcze jedno mnie ciekawi(rzecz istotna!)
        te cyferki przy nicku, to twoje AJKJU?
        czy obwód w klacie?
        • Gość: agniesia Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.multimo.gtsenergis.pl 14.07.08, 21:15
          blog 27 to taki zespół, gdzie wokalistkami są Tola i Ala,
          mające w tej chwili po 16 lat, ale już razem nie śpiewają. Ich
          piosenki - takie sobie, jak kto lubi smile Więcej na ten temat nie wiem.

Też chciałabym być piosenkarką!! wink)) już w przedszkolu mnie
          zabierali na liczne występy i konkursy w śpiewaniu smile I jak jestem
          na weselach to też sobie kilka piosenek zaśpiewam smile więc kilka
          pierwszych występów przed publicznością mam już za sobą wink
          Też nie przychodzi mi wena do pisania tekstów... muzyka to luzzz
          skomponuję coś na swoim pianinku, brat dorzuci jakieś sety (bo jest
          DJem od niedawna smile) i lux ;D ale te teksty... sad no cóż coś się
          wymyśli smile) ;D
    • Gość: coolziuta Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.ztpnet.pl 17.08.08, 11:45
      Mam ten sam problem!!!Bardzo chce zabłysnąć na scenie...Ale tu nie
      chodzi o to żeby ktoś pisał piosenki za ciebie...Pisz o tym co
      czujesz ja tak robie...A jeśli napiszesz piosenke daj ją do
      ocenienia nauczycielowi od muzyki...Z czasem zacznom dzwonić do
      ciebie różnie menadżerowie tak jak miała to moja przyjaciółka...Ona
      niestety odrzuciła te propozycje...Nie popełniaj tego samego błędu
      Pozdrawiam;***
      Justyna
    • Gość: madzix Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: 77.20.229.* 18.09.08, 10:17
      hehbig_grin z przyjemnoscia wyslala bym kilka swoich wlasnych tekstow ale
      to couwery innych piosenek gdyz jeszcze nie potrafie sama czegos
      wymyslec...a tekstow mam okolo 20 jak cos to pisz na e-mail
      1992_madzia@wp.pl
    • Gość: wahmaster masz rapa IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.09.08, 22:24
      ja rządzę na tej dzielni, a jak nie wierzysz, spytaj sie w spółdzielni,YO!
    • Gość: patryshya Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 13:25
      pisz o czym chcesz.tylko zeby to niebyl gupi i rozflaczony temat...
    • Gość: h Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 07.03.09, 22:00
      Hej najlepiej będzie gdy pójdzieszdo programu szansa na sukces i
      wygrasz.
      • Gość: Katia Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 23:00
        Cześć! Tak czytam wasze posty i coś mnie zastanawia. Od długiego
        czasu piszę teksty piosenek i mam ich już trochęsmile Każda z nich ma
        swoją melodię i te osoby co je czytały uznały że powinnam pisać dla
        jakiejś gwiazdy.smile Wiem brzmi to jakbym się przechwalała, ale fakt
        słowa układają mi się same. W jakis sposób chciałabym zaistnieć na
        rynku i nie koniecznie musiałabym śpiewac swoje teksty, bo w tej
        branży (śpiew) są lepsi ode mnie. Najlepiej by się gdzieś pokazać
        byłoby założyć zespół muzyczny. Wielu ludzi ma talent do różnych
        rzeczy i z takiego czegoś możnaby było stworzyć nie jeden hit.
        Kontakt: mikadeamorki@o2.pl
        pozdrawiam wszystkich!
        • Gość: Ktoś Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 11:24
          hej, ja niedawno założyłam girlsband i szukam tekściary!
    • Gość: Aga Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.09, 19:18
      1Ile gwiazd na niebie tyle łez wypłakałam wypłakałam .
      Miałam mętlik w głowie.
      Bo bez Ciiebie jestem nikim.
      Bez Ciebieeeeeee.
      Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      Ref. Chcę żebyś znowu przy mnie był
      Każdego wieczora do ucha szeptał kocham cię!
      Niezapomne cię 3 x
      2 Teraz odeszłeś sama zostałam zostałam
      Nie mogę się pozbierać
      Bo ty dałeś mi siłę
      Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      Ref…….
    • Gość: Julciaa Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.adsl.szeptel.net.pl 18.04.09, 15:39
      Ja też chce być piosenkarką tylko nie mam pomysłu na tekst. =(
      Jak by ktoś był tak miły i mi napisał jakiś fajny tekst piosenki
      byłabym wdzięczna =)
      Moj adres e-mail :
      buziaczek1310@vp.pl
      Pozdrawiam =)
      • Gość: klaudiasz1 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.15, 17:11
        ale ładna piosenka
    • Gość: Ideo Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 15:34

Napisałem ten tekst i nie wiem co z nim zrobić może ci się przyda

Web Dance

Każdego dnia komputerowy szał uczy nas ruchu ciał.
      Twój kurs tańca w sieci trwa pomagając rozruszać świat.

Web dance, web dance, web dance opanował sieć,
      inernetowy parkiet przez cały czas zapełnia się

Ćwiczę patrząc jak monitor mój zmienia się w wirujący rytm. Mażę, że, to właśnie
      ja poznam Cię zamieniając internetowy kurs w realny taniec dzięki web dance.

Web dance, web dance, web dance zaczarował mnie, myślę o tobie przez cały czas.

Nadszedł czas odważyć się, onieśmiela jednak mnie widok twój. Łatwiejszy był
      kontakt przez sieć, cały czas wierzyłam, że tańcem mogę oczarować Cię.

Web dance, web dance, web dance siły wiele ma, to ten rytm pomógł przekonać Cię,
      że warto zaufać mi.

Każdego dnia wolny czas spędzamy w ruchu roztańczonych ciał, pamiętając że to
      właśnie web dance połączył nas.

Web dance, web dance, web dance zaczarował nas,
      Wirtualny świat zmienił nas lecz uczucia prawdziwe są, a web dance pomaga nam
      spędzać radosny czas.

• Gość: Ideo Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 15:37
      Jak ci się klimat tego tekstu spodoba WEB DANCE daj znać - info@mediaroll.pl,
      miał być tekstem promującym internetowy kurs tańca

IDEO
    • Gość: hih Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 12:24
      isz sobie sama a nie chcialabys chwalic sie tym co inni zrobia dla ciebiep
    • Gość: doda:) Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.tktelekom.pl 09.10.09, 19:41
      jesli chcesz na pisa piosenke to najpierw musisz pomislec o czum chcesz na pisac
      ja w mooim przupatku na pisalam swoja pierwsza piosenke na internecie w tedy
      zobaczyli ja na forum a tak sie zaczela moja kariera a, moja piosenka pierwsza
      piosenka byla o milosci
    • Gość: menka Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.tktelekom.pl 24.10.09, 12:07

nie chce juz byc tak jak kolek,juz chce wrescie zebys do mnie wrocil!!!!!!!!!!!!!!

ciebie nie nie wiem czy kochasz mnie to znak mam tylko ciebie eeeeeeee

powiedz ze slyszysz mnie ze to nie koniec.
    • Gość: tuby6 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.09, 11:39
      napisz do mnie na gg pomoge ci 2937992
    • Gość: CoBo Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: 95.178.30.* 18.11.09, 19:36
      "O miłości"

Wakacje gorące lato 2003
      Ja byłem przy Tobie, a koło mnie byłaś Ty
      Ty mnie kochasz, ja Cie kocham tak wspaniale mijał czas
      Najlepiej wspominam, najpiękniejszy pierwszy raz
      Rodzice wyjechali, chata była całkiem wolna
      Tej nocy nie zapomnę, była spokojna upojna
      To są marzenia wszystkich, każdego nastolatka
      Lecz to się nie sprawdzi, jedynie jakaś wpadka
      Balety, imprezy podrywasz jakąś laskę
      Bądź pewny, że stracisz całą swoja kaske
      Potańczysz, pogadasz nawet pocałujesz
      Jesteś w siódmym niebie, zajebiście się już czujesz
      Impreza się kończy, już po chwili się skończyła
      Ty patrzysz w lewo, w prawo a ona już się zmyła
      Spotykasz ją na mieście, co do diaska kurcze pana
      Ona słodko przytulona do jakiegoś chama
      Ref...
      O miłości HE HE to wy nic nie wiecie
      To są krótkie słowa, takie małe śmiecie
      Ja w miłość nie wieże tylko w zauroczenie
      W miłość tylko wieżą głupie psy, jelenie
      Każdy to powie, każdy też potwierdzi
      Że taka głupia miłość tylko zdradą tutaj śmierdzi

Ona była całkiem sama, u kumpla się bawiła
      Podszedł do niej koleś, jesteś słodka i też miła
      Pogadali trochę, później już tańczyli
      Razem się bawili i ze sobą byli
      Powiedział że ją kocha, zrobił słodką minę
      Później poszli do łóżka, pod ciepłą pierzynę
      Gdy zrobiło się jasno, ona się zbudziła
      Już nie było wesoło, zrzedła już jej mina
      Koleś gdzieś spierdzielił, już nie było tak miło
      Gdy poszła do lekarza i aids'a jej wykryło
      Wiec uważaj stary, co wdepniesz se równo
      Czasem może być nic, czasem wielkie gó...
      Sądzi ktoś to samo, to niech ze mną śpiewa
      To jest prawdziwy rap, a nie żadna ściema
      ref...
      O miłości...............

Ta piosenka jest na fakcie, smutna lecz prawdziwa
      W waszych duszach i też sercach będzie ciągle żyła
      Więc ja śpiewam tu o jednym, wszystkie strony rozpaczajcie
      I na miłość tą najgorszą com że mówił uważajcie
      A jak wpadniesz Ty w te gó..., to nierób głupoty
      Słuchać o samobójstwie już nie mam ochoty
      Życie jest najważniejsze, wszystko Ci też minie
      Za rok, może miesiąc będziesz z inną w kinie
      Pierwsza zwrotka Chodzi o mnie, widzisz, że przeżyłem
      W siłę swoją i muzyki słyszysz uwieżyłem
      Ref...
      • Gość: Wokalistka Jura Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.play-internet.pl 04.02.12, 16:48
        Cześć ja też pisze piosenki i zapisalam sie do zespolu i piszesz fajne piosenki
        Moge was napisać jakąś piosnkę
      • Gość: fryzjer Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.play-internet.pl 04.03.12, 11:41
        siemka czy moglbym skorzystac ze slow tej piosenki ? bylbym bardzo wdzieczny
      • Gość: justa Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 23:11
        bardzo fajny tekst piosenki
    • Gość: mary lu Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 16:45
      sama ją napisałma ta pieśń to moje uczucia i zostań piosenkarką

Jak nikt przez życie sama szłam ale spotkałam go lecz on niby pierwszy promień
      świtu wolny promień zostawiając mnie uciekł dalej . zostały mi po nim tylko sny
      marzenia ból i zakrwawione serce , już nigdy nie powrócił odszedł i nie
      zobaczyliśmy się
      Czym jest życie bez niego czym są sny był jak płatek róży delikatny był
      .byłam tęczą a on był moim światłem i deszczem teraz jestem niczym sadzawka bez
      wody
      świtu wolny promień zostawiając mnie uciekł dalej . zostały mi po nim tylko sny
      marzenia ból i zakrwawione serce , już nigdy nie powrócił odszedł i nie
      zobaczyliśmy się
      Promień już nigdy niezwykły nie jest motyl to tylko motyl serce me uczuć nie
      wyznaje zranione zostało sztylet przebił je . Nikt już nie odbuduje go ani mego
      spokoju.
      świtu wolny promień zostawiając mnie uciekł dalej. zostały mi po nim tylko sny
      marzenia ból i zakrwawione serce już nigdy nie powrócił odszedł i nie
      zobaczyliśmy się
      A dziś nie wiem czemu zostawiłeś mnie z tą miłość zawsze będę czekać , lecz
      moje łzy zawsze bez ciebie się będą wylewać się ,a spokój mój zawsze zaburzony
      będzie , bez ciebie moja dusza jest pusta i nie mam po co żyć moje życie
      skończyło się gdy ty odeszłeś ty
      świtu wolny promień zostawiając mnie uciekł dalej. zostały mi po nim tylko sny
      marzenia ból i zakrwawione serce już nigdy nie powrócił odszedł i nie
      zobaczyliśmy się

sama nadaj jej tytuł
    • Gość: Oliwa Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.chello.pl 02.02.10, 17:42
      sama chce byc piosenkarką lub aktorką.Od pierwszej klasy mam główne
      role.Sama pisze piosenki.Ostatnio zaśpiewałam jedną
      mamie,powiedziała,że fajna.Jest jeden problem.SWkąd będe miała
      podkład do piosenki.Tego nie wiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka