eliseu 28.01.08, 18:40 Jaki tytuł ma piosenka Hanny Banaszak, która jest coverem "Let's fall in love" Nat King Cole? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sun_of_the_beach Re: Polski tytuł "Let's fall in love" Hanny Banas 28.01.08, 22:37 Masz tylko mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
eliseu Re: Polski tytuł "Let's fall in love" Hanny Banas 30.01.08, 13:13 Rzeczywiście są tam takie słowa "masz tylko mnie...wiesz, że ja kocham Cię". Piosenka ma charakter retro, nie mogę znaleźć w Googlach. Musi mieć zatem inny tytuł niż "Masz tylko mnie". Szukamy dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzoskwinecka Re: Polski tytuł "Let's fall in love" Hanny Banas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 14:43 to nie znaczy nic innego jak zakochac sie byc zakochanym itp 'dalej zakochajmy sie' heheh... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
eliseu Re: Polski tytuł "Let's fall in love" Hanny Banas 16.02.08, 10:00 Nie sądzę, aby ten tytuł tak brzmiał. Hanna Banszak wydała płytę w latach osiemdziesiątych pt. "Summertime" i jest na niej utwór "Let's fall in love" (po angielsku najprawdopodobniej). Ale śpiewała go również w jęz. polskim, pamiętam dobrze z TV - "Masz tylko mnie" w refrenie. Czy wersja polska była w ogóle wydana na płycie, czy wykonana na potrzeby np. programu telewizyjnego? nigdzie nie moge znaleźć odpowiedzi na to pytanie, szczególnie w Googlach. Odpowiedz Link Zgłoś