GoĹÄ: porządny glina IP: 80.51.244.* 03.09.03, 19:24 Pozdrowienia dla wszystkich fanów disco-polo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: walerek buśków Re: Niech disco-polo zagości w każdym domu. IP: *.chello.pl 03.09.03, 19:55 dziękuje za pozdrawienia, tyż pozdrawiam jesteś bardzo porządnym gliną bo muzyki disco polo sluchają porządni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
smurf688 Re: Niech disco-polo zagości w każdym domu. 03.09.03, 23:35 do disco polo trzeba dojrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: v2 Re: Niech disco-polo zagości w każdym domu. IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 12:37 Disco Polo nie umarło i jeszcze powróci! Ja lubie słuchać DP (disco polo i deep purple). poważnie! słucham hard rocka i ludową muzykę ktoś jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Niech disco-polo zagości w każdym domu. 04.09.03, 12:58 Tu wszyscy słuchają disco-polo, ale sądze, że nie chcą się przyznac. Ale powiedzmy sobie prawdę, nie skrywajmy tego w duszy. Ta muzyka to potega, a takie zepoły jak Top One, Bajer Full to legenda sama w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lapusz Re: Niech disco-polo zagości w każdym domu. IP: *.crowley.pl 04.09.03, 13:37 A KISS Lech Stawski to geniusz! Odpowiedz Link Zgłoś
irontomek Re: Niech disco-polo zagości w każdym domu. 04.09.03, 14:39 Disco polo w każdej oborze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: max Re: Niech disco-polo zagości w każdym domu. IP: *.chello.pl 04.09.03, 14:51 boys i topless to jest potęga "nie da ci tego ojciec nie da ci tego matka co może dać ci dzisiaj twa bliska sąsiadka nie da ci tego żona nie da kufelek piwka co może dać ci dzisiaj sąsiadka z naprzeciwka" Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Niech disco-polo zagości w każdym domu. 04.09.03, 15:00 Dzięki. Ze swej strony w zamian pozdrawiam wszystkich fanów HipHopu ( joł joł ziomale, jaracie ziele ? ) i Techno ( gay rulezzz!!! ). Pa. Cmok. Odpowiedz Link Zgłoś
vampira Re: Niech disco-polo zagości w każdym domu. 04.09.03, 17:21 Ale ja tam najbardziej lubie chłopców ze Skanera, chociaż Top One są też nieźli. No i oczywiście- nasza kochana Shazza... Pozdrawiam raz jeszcze wszystkich fanów disko z pola! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hollow Re: Niech disco-polo zagości w każdym domu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.03, 17:39 vampira napisała: > Ale ja tam najbardziej lubie chłopców ze Skanera, chociaż Top One są też > nieźli. No i oczywiście- nasza kochana Shazza... Pozdrawiam raz jeszcze > wszystkich fanów disko z pola! > > I w końcu jedna osoba która się zna na rzeczy. Skaner to najlepszy zespól disco-polo. Wspaniałe piosenki, doskonałe zabawne teledyski, ta choreografia, a do tego wszystkiego świetny czarnoskóry raper "Frankie" ! Boysi się chowają ! "Lato w Kołobrzegu", "Gorąca letnia noc na plaży w Maroko", "Wracaj wracaj do mego świata". Cudowny zespół, ostatnio widziałem ich na polacie 2, aż się łezka w oku zakręciła. Skaner Power ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hollow Re: Niech disco-polo zagości w każdym domu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.03, 17:40 Jeszcze bardzo lubię T&T. "Mała blondyneczka" to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: max Re: Niech disco-polo zagości w każdym domu. IP: *.chello.pl 04.09.03, 17:53 zdejmij ubranie nic nie powiem mamie no zrób to kochanie nie daj prosić się kto to to śpiewa znawcy gatunku mi powiedżcie, skaner jest the best naj na na ooo naj na na na Odpowiedz Link Zgłoś
kreeze Re: Niech disco-polo zagości w każdym domu. 23.12.03, 09:21 Gość portalu: max napisał(a): > zdejmij ubranie nic nie powiem mamie no zrób to kochanie nie daj prosić się kto > > to to śpiewa znawcy gatunku mi powiedżcie, skaner jest the best naj na na ooo > naj na na na Śpiewał to zespół Holiday. Odpowiedz Link Zgłoś
vampira Re: Niech disco-polo zagości w każdym domu. 04.09.03, 17:57 Gość portalu: Hollow napisał(a): > vampira napisała: > > > Ale ja tam najbardziej lubie chłopców ze Skanera, chociaż Top One są też > > nieźli. No i oczywiście- nasza kochana Shazza... Pozdrawiam raz jeszcze > > wszystkich fanów disko z pola! > > > > > > I w końcu jedna osoba która się zna na rzeczy. Skaner to najlepszy zespól > disco-polo. Wspaniałe piosenki, doskonałe zabawne teledyski, ta choreografia, I pzede wszystkim wspaniali fraceci!!!! A i teksty nieprzeciętne piszą. > a do tego wszystkiego świetny czarnoskóry raper "Frankie" ! Boysi się chowają ! > "Lato w Kołobrzegu", "Gorąca letnia noc na plaży w Maroko", "Wracaj wracaj do > mego świata". Albo takie "Jesteś szalona"- bleee... > Cudowny zespół, ostatnio widziałem ich na polacie 2, aż się > łezka w oku zakręciła. > Skaner Power ! Tak, niech ich na cały świat usłyszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: max Re: Niech disco-polo zagości w każdym domu. IP: *.chello.pl 04.09.03, 20:49 już od roku polsat nie nadaje programów poświęconych tej wspaniałej muzyce, smutna rocznica Odpowiedz Link Zgłoś