Gość: dama40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 12:59 jakie utory polecacie na sylwestra do tanca?? gdzie bedziecie sie bawić i przy jakiej muzyce?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tok33 Re: Twist ,rockendroll , to taniec na sylwestra? 09.12.08, 14:31 W tym roku bawię sie po raz pierwszy od dluzszego czasu w lokalu z Królową Śniegu w hotelu Radisson SAS- nie wiem wiem przy jakiej muzyce ale z reguly sa tam dobre sylwestra z relacji moich znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
jmarr Re: Twist ,rockendroll , to taniec na sylwestra? 09.12.08, 22:47 Na Sylwestra do tańca - zdecydowanie Einsturzende Neubauten i może jeszcze Bauhaus. A potem mały odpoczynek przy zebranych przebojach Ireny Santor. Zabawa murowana, obojętnie gdzie by się było. Odpowiedz Link Zgłoś
ldama_2 Re: Twist ,rockendroll , to taniec na sylwestra? 10.12.08, 14:07 dysko polo ,tylko ale moze byc i ta Santor od biedy ,wlsasnie wprzerwach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem to Re: Twist ,rockendroll , to taniec na sylwestra? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.09, 14:43 na sylwestra mozna sie bawic przy kazdej muzyce Jak sie wypije to i dysko polo podchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś