cze67 11.11.03, 16:07 Bo w Gdansku nie ma jeszcze nowych numerow. Zdziwiony jestem niepomiernie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dekris Re: Co z Muza i Teraz Rockiem? IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 11.11.03, 16:18 'elo. w wuwua juz sa. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Co z Muza i Teraz Rockiem? 11.11.03, 16:54 Ja kupiłem oba w zeszłym tygodniu w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eraserhead Re: Co z Muza i Teraz Rockiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.03, 17:10 A ja kupiłem oba w zeszłym tygodniu w Gdańku właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Co z Muza i Teraz Rockiem? 11.11.03, 20:41 Cze, nie wygłupiaj się, musisz kupić Teraz Rock! 12 stron o Blur!! Szukaj! Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Co z Muza i Teraz Rockiem? 12.11.03, 12:00 madee1 napisała: > 12 stron o Blur!! Mimo to kupiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Co z Muza i Teraz Rockiem? 12.11.03, 12:02 Kupi?em! Po wielkich trudach. Przy okazji - zabilo mnie zdjecie na stronie 92 Muzy. Z poczatku myslalem, ze to Reni Jusis. A tu okazuje sie, ze to Markowska! Ja rozumiem, ze nasi artysci zrzynaja z zagranicznych. Ale zeby z ziomalki? Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Co z Muza i Teraz Rockiem? 12.11.03, 12:58 Ostatni numer Muzy jest TRAGICZNY. Więcej tego gówna nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Co z Muza i Teraz Rockiem? 12.11.03, 13:01 Ostatni mam jeszcze przed soba, ale przedostatni faktycznie przeczytalem w jakas godzine. Czyli bardzo szybko jak na ponad 100 stron. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Co z Muza i Teraz Rockiem? 12.11.03, 13:05 cze67 napisał: > ale przedostatni faktycznie przeczytalem w jaka > s godzine. Tak drogą dedukcji okryłem ze zrobiłeś to siedząc na klopie. Mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Co z Muza i Teraz Rockiem? 12.11.03, 13:06 Pudlo! Tak dlugo nie siedze. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Co z Muza i Teraz Rockiem? 12.11.03, 13:11 cze67 napisał: > Pudlo! Tak dlugo nie siedze. No a ile gdzieś tak siedzisz przeciętnie? Oczywiście przyjmujemy że wszystko odbywa sie w komfortowych warunkach: masz czas, gazetkę itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aber_kadaber Re: Co z Muza i Teraz Rockiem? IP: *.chello.pl 14.11.03, 11:48 miecio4 napisał: > cze67 napisał: > > > Pudlo! Tak dlugo nie siedze. > > > No a ile gdzieś tak siedzisz przeciętnie? > Oczywiście przyjmujemy że wszystko odbywa sie w komfortowych warunkach: masz > czas, gazetkę itd... powtorze sie - jestescie buraczanymi prostakami i sloma z butow wam wystaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metalliker Re: Co z Muza i Teraz Rockiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 09:41 A mógłbyś umotywować jakoś swój aksjomat? Bo moim zdaniem jest bardzo dobry i zaskakująco rockowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman A KTOS TO CZYTA W OGOLE???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 13:45 Trzeba miec pusty łeb zeby wiedze czerpac z tak obsranych zródeł. Gratulacje, osły. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: A KTOS TO CZYTA W OGOLE???? 12.11.03, 14:02 A nie moznaby tego napisac spokojniej, nikogo nie obrazajac? Np. tak: nie zgodze sie ze zgromadzonym tu kolezenstwem co do tego, iz czasopisma Muza i Teraz Rock mozna nazwac rzetelnymi i opiotworczymi. Uwazam, ze lepiej skorzystac z wiedzy ...(tu podac nazwe czasopisma lub nazwisko osoby wiedzacej). Dziekuje za uwage i czekam na ewentualne komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś