Dodaj do ulubionych

Thriller-gdzie kupić?

IP: 94.254.173.* 14.07.09, 02:32
nigdzie nie mogę znaleźć edycji Thrillera Michaela Jacksona, edycji wydanej w
2001 roku, tej z wywiadami z Quincy Jonesem, wersją demo Billie Jean;/
wszędzie jest tylko edycja z 2008, z remixami z Fergie/will.i.am/itd.

gdzie dostanę tę edycję z 2001? na empik.com jest to towar niedostępnycrying
Obserwuj wątek
    • bulczanka Re: Thriller-gdzie kupić? 14.07.09, 21:16
      A nie lepiej pobrać za free skoro w sklepach nie ma?
      www.torrentz.com/fcdac5a726e84decbadb6251e9682204a7dfdff6
      Utworki są w formacie FLAC (doskonały). Otworzysz je m.in. winampem z tym pluginem:
      www.winamponline.pl/Plik,104,FLAC-plugin.html. Umieszczasz go w folderze
      winampa i jużsmile
      • Gość: Billy Re: Thriller-gdzie kupić? IP: *.ticom.pl 14.07.09, 21:32
        Racja! Winamp + FLAC plugin v1.1.1 + Jackson = Roskosz dla uchasmile
        • Gość: Jean Re: Thriller-gdzie kupić? IP: *.ticom.pl 14.07.09, 21:34
          www.vertor.com/torrents/716071/Michael-Jackson-Thriller-%28Special-Edition-DTS%29%282001%29FLAC-4752652-TPB
        • Gość: Kidd Re: Thriller-gdzie kupić? IP: 81.219.121.* 14.07.09, 22:07
          A nie pomyśleliście, że są na tym cholernym świecie ludzie, którzy jeszcze
          kupują oryginalne wydawnictwa, zamiast słuchać głupich empetrójek na marnej
          jakości komputerowych głośniczkach?

allegro.pl/item684283721_michael_jackson_thriller_special_edition_2001.html
          www.fan.pl/shopping/pe.php?id=94470&oknrt=94470&qt=Michael_Jackson_Thriller
          • Gość: tru Re: Thriller-gdzie kupić? IP: *.acn.waw.pl 15.07.09, 09:47
            przeciez gosciu napisal o FLAC, a nie mp3. I mozesz sobie sluchac na wypasionym
            sprzecie, a nie na glosniczkach.
            • Gość: missyAA Re: Thriller-gdzie kupić? IP: *.orneta.arkusnet.pl 15.07.09, 17:08
              chodziło mi raczej o wersję oryginalną, tj. płytkę za sklepusmile na allegro nie
              kupuję, więc zostaje mi czekać, aż wznowią tę edycję albo dalej szukać;]
              • bulczanka Re: Thriller-gdzie kupić? 15.07.09, 19:53
                Nie rozumiem niektórych. Pobranie sobie albumu z torrenta nie jest krzywdzeniem
                artysty. On i tak jest/był ustawiony do końca życia. Nie odczuje zbytnio tej
                stratytongue_out
                • Gość: Kidd Re: Thriller-gdzie kupić? IP: 81.219.121.* 15.07.09, 21:06
                  No i co z tego, że jest, czy był ustawiony do końca życia? Jeżeli artysta
                  decyduje się efekt swojej pracy sprzedać, a nie umieścić w internecie, to
                  pieniądze mu się należą bez względu na to jakim majątkiem dysponuje. Górnik,
                  któremu regularnie każdego miesiąca po odebraniu zapłaty ktoś będzie kradł stówę
                  też z głodu nie umrze, prawda? To nie oznacza, że należy tak robić. Pomijając
                  kwestie prawa i moralności istnieją ludzie, nie będę ukrywał, że też się do tej
                  grupy zaliczam, którzy pod pojęciem "album" rozumieją ciekawie wydaną płytę, do
                  której dołączona jest książeczka, dobra okłada, a może i nawet jakiś bonus w
                  postaci plakatu, czy głupiej naklejki. Cholera, lubię wyciągnąć płytkę z
                  pudełka, włączyć radio, czy tam wieżę i tyle. Jasne, dzisiaj ciężko znaleźć
                  dobry zespół wśród całego tego chłamu, więc jak najbardziej można "dla
                  sprawdzenia" pobrać parę kawałków. Jeżeli uznasz, że fajnie byłoby mieć je na
                  półce, to udajesz się do sklepu i kupujesz, a jeśli nie - wypieprzasz z dysku.
                  Ni widzę natomiast kolekcjonowania muzyki pod postacią marnego pliku.
                • Gość: missyAA Re: Thriller-gdzie kupić? IP: *.orneta.arkusnet.pl 15.07.09, 21:12
                  mi nie o to chodzi-po prostu ściąganie tego przez te torrenty jest dla mnie zbyt
                  skomplikowane;] nie dość, że trwa to długo(700 MB) to jeszcze trzeba te
                  wszystkie wtyczki instalować i Javę a moja Vista nie chce współpracowaćtongue_out

no i lubię mieć oryginały-mam niektórych płyt po 2. wersje-z neta(najpierw
                  ściągam, jak jest dobre, to kupuję; mieści się na iPodzie, pendrivie itd.) i na
                  półce(bo lubię, nie krzyczeć)tongue_out

a w tej edycji chodzi mi jedynie omateriał dodatkowy-wywiady z Quincy Jones'em i
                  wersję demo Billie Jeantongue_out
                  • Gość: missyAA Re: Thriller-gdzie kupić? IP: *.orneta.arkusnet.pl 15.07.09, 21:14
                    Kidd, normalnie wyjąłeś(aś?)mi to z ustbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka