Dodaj do ulubionych

nigdy więcej złotych piasków!!!

IP: *.xdsl.centertel.pl 02.08.10, 16:01
właśnie wróciłam ze złtych piasków i niestety totalnie sie rozczarowałam. miejscowosc niezbyt ciekawa nic sie tam nie dzieje oprócz picia w dyskotekach. Nastawiona na niemców którzy dyktuja warunki, cen w sklepach hotelach, dlatego jest tam potwornie drogo, przynajmniej dla mnie np. kg arbuza 2 lewa czyli 4 złote wiele moge dac takich przykładów. w hotelach i nie tylko niemcy szaleja pijani demoluja hotele, bija sie drą i... obsługa hoteli nic nie widzi, zreszta policja również. ma sie szczescie jak niemcy nad ranem wracaja ze spiewem na ustach. Rzucaja z balkonow hotelowych buteli, papierosy przezerwatywy - na ludzi, auta, do basenu. co do miejscowosci tez sie roczarowałam nuda, przerażajaca nuda, jak sie nie ma ochoty na dyskoteke to właściwie nie ma co robic chyba ze upijac sie jak niecmy. jest to miejscowosc tylko hotelowa - 125 hoteli i zero mieszkan, po sezonie miejscowosc widmo ozywa na sezon. plaza brudna nie sprztana - jedyny plus to piękne muszle. na plazy nic sie nie dzieje nikt jak w polsce nie dba o plażowiczów,nawet ratownik jak jest to gra w szachy. uwaga na złodziei i oszustów. uwaga na prywatne kantory inna cena na tablicy inna wyplacaja, ale najpierw kaza podpisac rachunek a pozniej.... podpisane nie ma wycofania sie z tranzakcji. mnie sie nie podobało i lepiej za te pieniadze wyjechac gdzies indziej i bedzie lepsza zabawa i wiecej prezentów ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Turysta Re: nigdy więcej złotych piasków!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.10, 18:03
      W pełni się zgadzam. Napisałem to samo pod wątkiem "Pierwszy i ostatni raz". Ale
      wielu osobom to nie odpowiadało.
    • Gość: krzych Re: nigdy więcej złotych piasków!!! IP: 77.223.224.* 02.08.10, 20:34
      Trzeba byc gamoniem żeby na wczasy jechać do Złotych Piasków,Słonecznego
      Brzegu,Ałbeny. Ale można sie pochwalić znajomym w jakim kurorcie się było.
      • Gość: gtw Re: nigdy więcej złotych piasków!!! IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 02.08.10, 21:52
        a co można robić jesli się kupiło/wynajęło apartament w jednym z tch
        kołchozów...tylko zachwalać ;) kto przyzna że miejsce jest
        badziewiaste?
    • Gość: ola Re: nigdy więcej złotych piasków!!! IP: *.static.akk.net.pl 02.08.10, 22:04
      a ja byłam w Kiten koło Primorska i sobie chwalę - niemców nie było wcale i to
      najważniejsze
      • hipciooo Re: nigdy więcej złotych piasków!!! 02.08.10, 23:26
        Mi się w ogole np nie podobało w
        Kiten . Podobnie w Złotych
        Piaskach. ALe porównanie ZP do Słonecznego jest moim zdaniem nietrafione. SB
        jest zupełnie innym kurortem, mieszkają tez tam ludzie i nie jest to wyłącznie
        300hoteli oprócz normalnego życia. MOżna tez zaparkowac normalnie samochod i
        pochodzić. Plaża też lepsza niż w ZP
        • Gość: ola Re: nigdy więcej złotych piasków!!! IP: *.static.akk.net.pl 03.08.10, 13:22
          Wszystko zalezy na co się liczy , ja chciałam super spędzic wakacje i je
          spędzilam w Kiten , hotel był ok , jedzenie też , pogoda dopisała , towarzystwo
          super , mieszkańcy miasteczka bardzo życzliwi, w knajpkach tanio - czego
          chcieć więcej
          • Gość: sveti Re: nigdy więcej złotych piasków!!! IP: *.btc-net.bg 03.08.10, 15:14
            Trochę dziwi mnie zawsze, że przed wyjazdem ktoś nie sprawdzi na forach, nie
            poczyta, a potem cierpi. Ja chciałam spokojnego wypoczynku i niskich cen,
            wybrałam Sveti Vlas z czyściutkimi plażami, spokojnymi turystami i arbuzem za
            0,49 leva/kg :)
            • Gość: ola Re: nigdy więcej złotych piasków!!! IP: *.static.akk.net.pl 03.08.10, 15:47
              racja ... trzeba sprawdzac gdzie się jedzie a nie potem biadolić
              • Gość: man Re: nigdy więcej złotych piasków!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.10, 16:00
                krzych: nie obrażaj ludzi jeśli masz trochę kultury! Wielu ludzi jeździ do ZP i SP i spędzają tam super urlopy i jeśli stać cię na to to miej do ich wyboru szacunek
                • Gość: krzych Re: nigdy więcej złotych piasków!!! IP: 77.223.224.* 03.08.10, 21:48
                  Przepraszam Tych którzy poczuli się obrazeni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka