GoĹÄ: judyta
IP: *.xdsl.centertel.pl
02.08.10, 16:01
właśnie wróciłam ze złtych piasków i niestety totalnie sie rozczarowałam. miejscowosc niezbyt ciekawa nic sie tam nie dzieje oprócz picia w dyskotekach. Nastawiona na niemców którzy dyktuja warunki, cen w sklepach hotelach, dlatego jest tam potwornie drogo, przynajmniej dla mnie np. kg arbuza 2 lewa czyli 4 złote wiele moge dac takich przykładów. w hotelach i nie tylko niemcy szaleja pijani demoluja hotele, bija sie drą i... obsługa hoteli nic nie widzi, zreszta policja również. ma sie szczescie jak niemcy nad ranem wracaja ze spiewem na ustach. Rzucaja z balkonow hotelowych buteli, papierosy przezerwatywy - na ludzi, auta, do basenu. co do miejscowosci tez sie roczarowałam nuda, przerażajaca nuda, jak sie nie ma ochoty na dyskoteke to właściwie nie ma co robic chyba ze upijac sie jak niecmy. jest to miejscowosc tylko hotelowa - 125 hoteli i zero mieszkan, po sezonie miejscowosc widmo ozywa na sezon. plaza brudna nie sprztana - jedyny plus to piękne muszle. na plazy nic sie nie dzieje nikt jak w polsce nie dba o plażowiczów,nawet ratownik jak jest to gra w szachy. uwaga na złodziei i oszustów. uwaga na prywatne kantory inna cena na tablicy inna wyplacaja, ale najpierw kaza podpisac rachunek a pozniej.... podpisane nie ma wycofania sie z tranzakcji. mnie sie nie podobało i lepiej za te pieniadze wyjechac gdzies indziej i bedzie lepsza zabawa i wiecej prezentów ;-)