Dodaj do ulubionych

z jakiego BP obzor beach resort ??

02.03.11, 18:51
Jakie BP ma dobra oferte tego hotelu? Widze ze cieszy sie wielkim powodzeniem, i ile płaciliscie w tym roku za dzien?Jakie tam sa opcje zywieniowe? z góry dziekuje
Obserwuj wątek
    • nioma Re: z jakiego BP obzor beach resort ?? 02.03.11, 20:46
      za apartament dla 3 osob z widokiem na morze 2400 za 10 dni
      opcja zywieniowa jest mi nieznana bo z tego nigdy nie korzystamy
      biuro hispaniola
    • Gość: RA Re: z jakiego BP obzor beach resort ?? IP: *.silesiamultimedia.com.pl 03.03.11, 09:01
      W hotelu nie ma All, jest tylko opcja BB lub HB. Co ciekawe nie trzeba jej wykupywać przy rezerwacji, można ją dokupić na miejscu i np nie na cały pobyt, ale np: na kilka dni - mają to elastyczne. Jednak wyżywienie w tym hotelu to jedyne praktycznie zastrzeżenia turystów. Narzekają, że tłok, brak sztućców i takie tam standardy. Oprócz żywienia hotelowego na terenie ośrodka jest elegancka restauracja, grill-restauracja i bar fast-food. Tu jednak płacisz za każdy posiłek. Ceny jednak wyższe niż na mieście o jakieś 30-60%. Tak jak pisała nioma, najlepiej ten hotel brać bez wyżywienia. W apartamentach jest w pełni wyposażona kuchnia z dużą lodówką. Ja w tamtym roku kupowałem na mieście gotowe dania i pakowałem do lodówki. Kolacje zawsze jedliśmy na mieście, śniadania - to w moim przypadku nie jest poważna sprawa, wystarczy kawa, tosty jajecznica a dzieci płatki z mlekiem - przygotowanie 5 minut, a spożyte na balkonie, przy porannej bryzie z morza - pychota. A miedzy śniadaniem a kolacją, jak ktoś zgłodniał to w lodówce zawsze była pizza, kurczak, banica i podgrzanie w kuchence mikrofalowej lub w piekarniku to nie był problem.
      • agasz301 Re: z jakiego BP obzor beach resort ?? 04.03.11, 17:04
        a z jakiego biura najlepiej rezerwowac?
        • Gość: RA Re: z jakiego BP obzor beach resort ?? IP: *.silesiamultimedia.com.pl 05.03.11, 07:53
          Dalej proponuje niemieckie biura. W zależności od terminu mają ceny do 30% niższe niż hispaniola z Polski. Przykładowo tu masz link na rezerwację na 10 dni apartament 4-osobowy początek lipca - biura FERIEN i Urlaubstour mają cenę poniżej 50 Euro za dzień. ( Musisz nacisnąć Prufen i pokaże się cena) Co daje 200 zł.
          urlaubswelt.neckermann.de/Hotels/Bulgarien+%28Sonnenstrand%29/Hotel+Obzor+Beach+Resort/30025.102.60725-0.4.html
          Sama rezerwacja jest bezbolesna. Po akceptacji przysyłają ci mailem ofertę (Rechnung) i po wpłacie na konto (przelew europejski) 40% zaliczki masz zarezerwowany apartament. Dobrze jest znać trochę angielski by wysłać zapytanie czy przelew z zaliczką doszedł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka