Gość: agula IP: *.strefanet.pl 09.03.11, 18:20 witam wybieramy sie w tym roku na początku lipca z dzieckiem do tego hotelu ? mogę prosić o jakieś opinie na jego temat ? jest łagodne zejście do morza ? jak jedzenie i itp ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pelka22 Re: club hotel miramar obzor - kto jedzie ?lub kt 10.03.11, 08:53 Byłam w zeszłym roku dwa pierwsze tygodnie lipca. Hotel moim zdaniem rewelacyjny, jeden z lepszych w Bułgarii ze względu na plażę, położenie. Bardzo prorodzinny. Hotel jest położony praktycznie na plaży. Jest czyściutko, jedzenie smaczne i dużo. Obsługa nie nachalna a zawsze pomocna. Uwijają się jak mróweczki. Będziecie zadowoleni. Trochę daleko do miasta, ale moim zdaniem to atut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: club hotel miramar obzor - kto jedzie ?lub kt IP: *.strefanet.pl 10.03.11, 19:37 to ciesze się :) a łagodne jest zejście do morza ? są przy basenach menu z drinkami ? jest podobno ultra ALL - są dyskoteki na plaży ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid123 Re: club hotel miramar obzor - kto jedzie ?lub kt IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.11, 21:34 jeszcze tego brakowało-dyskoteki na plaży to ZP lub SB a hotel był tu wałkowany kilka razy-trochę wysiłku-są zdjecia w katalogu portalach wakacyjnych jak np holidaycheck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: club hotel miramar obzor - kto jedzie ?lub kt IP: *.strefanet.pl 11.03.11, 08:52 czytałam opinie na gazecie i holidaycheck widzę ze hotel jest dość dobry szczególnie dla dzieci jak za tak niewielką cenę , ale nie znalazłam odpowiedzi czy jest łagodne zejście do morza ? jak wygląda ultra ALL ? dlatego pytam czy są dyskoteki czy co ? bo niektórzy piszą ze są przekąski i drinki do 7 rano a niektórzy piszą ze do 1 Odpowiedz Link Zgłoś
pelka22 Re: club hotel miramar obzor - kto jedzie ?lub kt 11.03.11, 12:55 UltraALL jest od tego roku. W zeszłym było tylko All, ale było na maxa wystarczające. Zdjęcia z holidaychect w pełni odzwierciedlają warunki. Nie wydaje mi się żeby ktoś z dziećmi mógł być niezadowolony. Zejście jest łagodne, plaza czysta, piaszczysta, porównywalna z naszym Bałtykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: club hotel miramar obzor - kto jedzie ?lub kt IP: *.strefanet.pl 11.03.11, 13:51 bardzo dziękuje pelka22 za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid123 Re: club hotel miramar obzor - kto jedzie ?lub kt IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.11, 08:47 ALL przemianowali na ultra , ale to zabieg czysto marketingowy-nic nie zmienili oprócz nazwy tak wynika przynajmniej z opisu jadę tam czwarty raz Odpowiedz Link Zgłoś
gmkz Re: club hotel miramar obzor - kto jedzie ?lub kt 21.03.11, 00:40 My wybieramy się do tego hotelu w drugiej połowie sierpnia z córeczkami (5 lat i 1 rok). Czy ktoś może wybiera się również w tym okresie? Fajnie byłoby znaleźć towarzystwo dla naszych dziewczyn :) Odpowiedz Link Zgłoś