Dodaj do ulubionych

Bulgaria - dobre hotele wakacji warte:)

06.01.12, 14:13
Poszukuje fajnego hotelu o dobrej infrastrukturze 4* lub 5* w opcji AI lub UAI na letnie wakacje z aktywnym 10 latkiem, wazne by byly baseny ze slodka woda, zjezdzalnie i atrakcje dla dzieci..prosze o sugestie i rady oparte o wlasne doswiadczenia.
Na Rodos bardzo odpowiadal mi hotel Mitsis Rodos Maris w Turcji zas Simena Sun Club a w Egipcie hotel Pickalbatros Jungle Aquapark i szukam czegos podobnnego jakosciowo do nich w Bulgarii do ktorej wybieram sie od 5 lat i jakos nie dojechalem do dzis:)
Obserwuj wątek
    • trypel Re: Bulgaria - dobre hotele wakacji warte:) 07.01.12, 12:51
      spokojnie polecam Villapark Mountain Residence w Borowcu, są baseny jest spa, i wyciąg 200-300 m od hotelu. Standard super. Piekne połozenie
      • Gość: Jarek Re: Bulgaria - dobre hotele wakacji warte:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 13:13
        Jeśli byłaś w Egipcie w sieci hoteli Pickalbatros to niestety Bułgarią się rozczarujesz a już szczególnie ALL w Bułgarii to jakieś nieporozumienie.Byłem w Egipcie w Pickalbatros Albatros Palace i w SB. w Victoria Palace oba wyjazdy z opcją ALL więc wiem o czym mówię.
        • turx01 Re: Bulgaria - dobre hotele wakacji warte:) 08.01.12, 00:40
          Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Byłem w Egipcie w Pickalbatros Albatros Palace i w SB. w Victoria Palace oba wyjazdy z o
          > pcją ALL więc wiem o czym mówię.

Ale my nie wiemy, bo nie byliśmy, więc prosilibyśmy o wiecej szczegółów.
          Np. w jakiej miejscowości znajduje sie ten hotel.
          • Gość: Jarek Re: Bulgaria - dobre hotele wakacji warte:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 10:52
            Albatros Palace znajduje się w Hurghadzie
            www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Albatros+PALACE+Resort+Spa-hid_176783.html
            Victoria Palace jest w Słonecznym Brzegu
            www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Victoria+Palace-hid_2899.html
    • Gość: magda Re: Bulgaria - dobre hotele wakacji warte:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 20:01
      Polecam hotel Helena Park w Słonecznym Brzegu, naprawdę super hotel:)))
      • andrexx Re: Bulgaria - dobre hotele wakacji warte:) 09.01.12, 09:59
        dobrymi opiniami cieszy sie hotel tiara beach w Słonecznym brzegu
        Ja wybrałem zaś na to lato miejscowość Obzor spokojniej i nieco taniej przy 4 osobowej rodzinie - a wiem , że w Obzorze sa hotele bardzo dobrze oceniane np na holidaychack
    • Gość: bilba Re: Bulgaria - dobre hotele wakacji warte:) IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.12, 20:31
      ja polecam hotel miramar...też byłam w jungle park w ubiegłym roku a w tym będę w miramar obzor
      • Gość: Ada Re: Bulgaria - dobre hotele wakacji warte:) IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.12, 22:01
        Polecam hotel Sofia w ZP. Czysto, przyjemnie, jedzenie co dzień inne, bliziutko do plaży. W tym roku wybieram się do SB do hotelu Wela. Mam nadzieję, że będzie równie przyjemnie.
    • pullflow Re: Bulgaria - dobre hotele wakacji warte:) 11.11.17, 19:38
      Byłem w Hotelu Sol LUNA BAY W OBZOR. Poniżej film który nagrałem o 7 rano w czerwcu 2017.
      Jest tam wszystko o czym piszesz.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka