Dodaj do ulubionych

lot do Burgas na własną rękę

IP: *.252.56.159.internetia.net.pl 22.07.12, 20:40
Kiedy należy szukać tanich lotów do Burgas na lipiec 2013r. czy pokaza się jeszcze w tym roku np. Wizzair
Obserwuj wątek
    • nina.t Re: lot do Burgas na własną rękę 22.07.12, 20:53
      zazwyczaj nowa siatka pojawia się w grudniu, styczniu
      • Gość: marlena Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.echostar.pl 22.07.12, 22:28
        a jak dojechać z Burgas do SB? Jechał ktoś taksówką, jakie to koszta mniej więcej?
      • betikkae2 Re: lot do Burgas na własną rękę 05.02.20, 11:47
        Ja zawsze rezerwuje tanie bilety na stronie jetradar.pl U nich zawsze znajdę loty wszystkich regularnych linii i tanich linii lotniczych, przez co nie muszę sprawdzać wielu stron.
    • krzycholu Re: lot do Burgas na własną rękę 23.07.12, 08:56
      Ludzie zlitujcie sie z tym dojazdem - tyle było już o tym pisane, wychodzisz z lotniska , idziesz na przystanek autobusowy 100 m. ( rondo pod wiaduktem) i jedziesz do SB za 5 leva/ os. Po co płacić 25 euro/os za taxi czy busa? Co do rozkładu lotów na 2013 to powinien być na przełomie roku, choć wczesniej nie znaczy taniej... :-)
      • Gość: gtw Re: lot do Burgas na własną rękę IP: 195.158.247.* 23.07.12, 09:42
        po co? a po to, że niektórzy cenią sobie wygodę

spróbuj wysiąść w upale samolotu z dwójką małych dzieci i zasuwać z bagażami na przystanek autobusowy, a po dojechaniu do SB przesiadać się znowu aby dojechać do hotelu/apartmentu
        • krzycholu Re: lot do Burgas na własną rękę 23.07.12, 15:13
          Nie przesadzaj , postój taksówek a przystanek autobusowy to ledwie kilkadziesiat metrów a róznica w cenie przejazdu to kilkadziesiat leva....
          Znajomy taksówkarz zawoził nas z SB do Burgas za 70 leva , wybralismy taki wariant bo zależało nam na czasie - lot o 9- tej rano , wiec nie było wyboru.
          Ale zależy co kto lubi - jeden woli pomarańcze a drugi jak mu smierdzą skarpetki.... :)
          • nioma Re: lot do Burgas na własną rękę 23.07.12, 22:07
            my placimy 20 euro od osoby ( w dwie strony) , podjezdza po nas czysty, nowy i klimatyzowany busik.
            podwozi tylki spod lotniska pod sam hotel.
            pan kierowca nosi walizki itp.
            transport zalatwiamy przez rezydenta biura.
            musialabym na glowe upasc zeby telepac sie autobusem.
            • annaiwanow Re: lot do Burgas na własną rękę 23.07.12, 23:11
              Ja biorę za kurs z lotniska w Burgas do Słonecznego Brzegu 25 EUR, z powrotem tyle samo. Samochód z klimatyzacją, fotelik dla dziecka (ewentualnie 2 foteliki) w cenie. Mogę zabrać do 4 osób łącznie z dziećmi. Cena dotyczy przejazdu i nie jest uzależniona od ilości osób które jadą. Jak łatwo obliczyć Przy 4 osobach wychodzi tylko 6,25 EUR w jedną stronę. Nie doliczam za transfer w nocy.
              • Gość: swadx Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.ipsc.com.pl 24.07.12, 09:43
                Jak słyszę takie wypowiedzi.... Kolo mam jechać przez pół EU i oszczędzać 25lewa na TAXI!?!? Sorry jestem "sknerus" z Poznania, ale ja wydałbym te pieniądze zamiast się telepać z bagażami jakimś autobusem, który wysadzi mnie na przystanku i będę zapieprzał z walizkami może przez połowę SB....
                Typowy Polak na wakacjach...
                • Gość: Gosia Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.pis.gov.pl 24.07.12, 09:54
                  Krzycholu - to znajomy taksówkarz troszkę ciebie oszukał. 2 tyg. temu taksówkarz bez znajomości chciał od mojej rodzinki za kurs z ze SB do Burgas o 6 rano 50 leva.
                  My jednak mieliśmy już zaklepany transfer z biura podróży z którym podróżowaliśmy (Millenium Travel) za 25 Euro od busika. Spokojnie można u nich taki transport zamówić. Takie ceny mają też polskie biura nieruchomości które na miejscu (przy głównym deptaku mają swoje lokalizacje) i oferują również transfery, też po 25 euro od samochodu. Nie spotkałam się z ceną 25 Euro od osoby. Wszyscy liczą za auto.
                  Więc nie warto tachać się autobusem lub taxi.
                • krzycholu Re: lot do Burgas na własną rękę 24.07.12, 10:03
                  Każdy zrobi jak uważa, w moim przypadku ( 6 os) oszczedności w obie strony to kwota rzędu kilkuset złotych , które mogę wydać na rakije i zagorkę.
                  Mieszkajac w SV prawie codziennie korzystaliśmy z taxi, kierowca sam podjeżdzał na przystanek autobusowy i proponował przejazd za ta sama cene co przejazd autobusem więc nie było sie co zastanawiać ale z lotniska to troche przegięcie.... :)
                  Poczytajcie na forum ile przygód mieli nasi rodacy z miejscowymi taksiarzami, jeśli ktos wczesniej nie uzgodni ceny potrafia niezle zedrzec .
                  Zreszta to chyba obojetne czy wieziecie pasztety z Biedronki autobusem czy taksówką... :)
                  • ceide.fields Re: lot do Burgas na własną rękę 24.07.12, 13:02
                    Przejazd taksówką-mikrobusem z lotniska w Warnie do Kraniewa czyli ok. 35 km kosztował nas ok. 30 euro. jechało 6 osób.
                    • Gość: turcja1 Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 18:17
                      Krzycholu masz całkowitą rację.
                      • Gość: grażka Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.252.56.159.internetia.net.pl 03.08.12, 19:22
                        ale się rozpisaliście prawie nic na temat tanich lotów do Burgas ktoś chyba pomylił wątki?
                        • Gość: monika Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 13:45
                          Ja załatwiałam bilety na początku lipca z Wizzar ,wylot 2 wrzesień z Katowic na cztery osoby w tym dwoje dziec powrót do Katowic 11 wrzesieńi.Zapłaciłam niecale 2000.00 zł. bagaże na jedną osobe do 10kg,bezpłatne jako bagaż podręczny. Bagaż do 32 kg odpłatnie 230zł. Myśle że komuś pomogę ,lecę do Burgas hotel w Słonecznym Brzegu
                          • Gość: Grażka Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.252.56.159.internetia.net.pl 06.08.12, 18:09
                            A JAK JEST Z OPŁATĄ ZA PRZELEW ZA BILETY CZYTAŁAM ZE OPŁATA ZA PRZELEW vISA TO OK 216 ZŁ. TO OD OSOBY CZY ZA CAŁY PRZELEW
                            • Gość: Monika Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 15:36
                              Są różne opcje opłaty za przelew. Ja za przelew internerowy zapłaciłam 18 zł. Wystarczy wejść na stronę Wizzar.com tam wszysto jest opisane.
                              • Gość: mareczek07 Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.AM.osi.pl 08.08.12, 20:49
                                wylot z Katowic -Burgas - Katowice 6.09 do 15.09 ,2 os z 1 bagażem 1070,- zł rezerwacja lipiec
                                • Gość: Monika Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 14:15
                                  Pytanie do mareczek07 ,Czy zezerwowałes sobie sam hotel?
                                  Może ktoś wie na forum czy w hotelu są gniazdka takie jak w Polsce czy trzeba sie wyposażyć we wtyczke angielską.
                                  • Gość: STJ Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.play-internet.pl 09.08.12, 16:16
                                    hej, gniazdka są takie same jak w Polsce.

Jedziemy pod koniec września na tydzień. To nasza trzecia wyprawa do Bul. , pierwsza samolotem. Hotele zawsze rezerwuję przez portale typu: booking, hotels4u czy travelrepublic.

Pozdrawiam
                                    • Gość: mareczek07 Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.am.osi.pl 09.08.12, 17:23
                                      do Monika - te 1070,-zł to jest sam lot a odnośnie mieszkania / jeżeli jesteś zainteresowana /to podaj meila t lub napisz na mojego marekkostrzynsk@wp.pl to prześlę zdjęcia i odpowiem na inne pytania
                                      • Gość: Monika Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 17:45
                                        Dzięki za odpowiedz,ja już zarezerwowałam hotel w Słonecznym Brzegu poprzez portal booking, jestem bardzo ciekawa czy taka opcja rezerwacji jest w 100% pewna.
                                        • Gość: STJ Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.play-internet.pl 09.08.12, 18:08
                                          Wiesz, moze przyjść trzesienie ziemi lub jakieś tsunami ... :P

ale bądź dobrej myśli, mnie do tej pory nie spotkała żadna przykra niespodzianka ze strony pośredników.
                            • Gość: basia Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.ip.netia.com.pl 21.08.12, 11:00

Za płatność kartą płaci się bodajże 36 za bilet w jedną stronę , w przypadku dwóch osób tam i z powrotem to 36*4. Koszt przelewu to 18 za bilet wię o połowę taniej.
                  • Gość: basia Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.ip.netia.com.pl 21.08.12, 11:20
                    Ale nie każdy ma rodzinę 4 osobową i nie każdy leci do hotelu dysponującego własnym transportem. Ja np leciałam tylko z córką, do prywatnego apartamentu w Pomorie. Z całego samolotu w tym kierunku jechałyśmy tylko my. Ponieważ w tamtą stronę lecę tylko z bagażem podręcznym żaden problem podejść na przystanek i za 7 lewa za 2 osoby dojechać na miejsce. Zakładając że do Pomorie z racji mniejszej odległości zapłaciłabym może 35-40 lewa oszczędzam co najmniej 30 a zaoszczędzone pieniądze lepiej wydać na miejscu. Poza tym w SB jest tyle hoteli że nie każdy jest taksówkarzom znany więc nie raz i tak zostaniesz wysadzony na dworcu autobusowym i radź sobie sam. Usługa wykonana bo chciałeś do SB a nie w konkretne jego miejsce.
    • troms Re: lot do Burgas na własną rękę 08.08.12, 22:40
      W tym roku to chyba jeszcze trochę za wcześnie. 2,3 miesiące przed wylotem powinno być optymalnie.
    • Gość: Monia czy można to zabrać na pokład samolotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.12, 18:57
      Witam kochani ,napiszcie czy mogę zabrać ze soba w podróż prostownicę do włosów.
      Mam jutro wylot i nie wiem czy mnie nie cofną przy odprawie. Dodam ze odprawa była przez internet,mam bagaż 10 kg i lecę do Bułgarii. Prosze o odp. poniewaz nigdzie nie znalazłam na forum tego wątku. pozdrawiam
    • Gość: Edi Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.12, 13:20
      W tym roku wizzair się pośpieszył. Ja już bilety kupiłam w biurze na lotnisku Pyrzowice. Za 2 osoby w terminie 25,06,2013 do 06,070,2013 zapłaciłam 904zł, bez bagażu dodatkowego. Lecimy z dwójką znajomych, więc wielki bagaż na połowę to jest po 113zł. W sumie za osobę wyszło nam 508zł. W tej chwili z bagażem na 2 osoby liczą już ok. 2 tys.zł.
    • Gość: e.w Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.12, 19:28
      Właśnie wykupiłem lot na 2013 sierpień 726 zł 2 osoby z jednym bagażem
      • Gość: Edi Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.12, 22:38
        Gdzie tak tanio, bo na pewno nie w Wizzerze. Podaj konkrety, to uwierzymy.
        • agatawer Re: lot do Burgas na własną rękę 27.11.12, 10:16
          możliwe ja kupiłam 23.07. do 06.08.2013 4 osoby 1 duży bagaż 1 duży podręczny 1400 zł-ale taka cena była tylko w jednym dniu 22.11. chyba oczywiście kupiłam kartę wizzadr ( jest w tych 1400 zł)
          • Gość: Edi Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.12, 11:11
            No to poszczęściło się. Ja kupiłam bilety 16 listopada. Ciekawe, czy jeszcze puszczą po dobrej cenie, bo teraz są kosmiczne. Pozdrawiam, i miłego wypoczynku. :)
            • Gość: e.w Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.12, 07:26
              SORY 738 zl ale zapłaciłem tylko 526 zl 212zl z karty Citihandlowy punkty przeliczane na zl do wykorzystania na WIZZAR Dokładnie jak wyżej 22.11 super promocja Myśle że trudno bedzie przebić tą oferte Data płatności Metoda płatności Identyfikator płatności Kwota płatności
              22. lis 2012 CF 212.00 PLN
              22. lis 2012 MP 526.00 PLN

Szczegółowe informacje o płatności
              Rodzaj usługi Opis Suma
              Base fare Cena biletu 334.86 PLN
              TAX 1 Oplata za serwis pasazerski 113.14 PLN
              Rodzaj usługi Opis Suma
              B25 Opłata za bagaż 113.00 PLN
              B25 Opłata za bagaż 113.00 PLN
              CHK Opłata za odprawę lotniskową 32.00 PLN
              CHK Opłata za odprawę lotniskową 32.00 PLN
              Suma całkowita
              738.00 PLN
              Firma Wizz Air wystawi fakturę wyłącznie za bilety lotnicze. Jeśli potrzebujesz dowodu

• Gość: Edi Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.12, 10:28
                Dzisiaj przeglądałam cennik i doszłam do wniosku, że lepiej kupić pojedyncze bilety, a nie np. 2, lub 3. Za osobę kupując jeden bilet w wybranym terminie wychodzi 656 zł, kupując 2 bilety 1672 zł, czyli 1 kosztuje 836 zł, różnica 180 zł. Dziwne.
                • Gość: aniqstar Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.12, 10:58
                  Ja też kupiła bilety 21.11.2012. na sierpień 2013 r. z kartą City Wizzair na 4 os. w ta i z powrotem za 1400 zł. Potwierdzam że było tak tanio przez jakieś 3 dni od tej pory nie widziałam ani dnia żeby obniżyli a patrze codziennie żeby wiedzieć na przyszłość. Co do osobnego kupowania to wygląda to tak: zakładam ze na pokładzie jest 50 miejsc, pierwsze 3 sprzedają np. 50 zł, następne 3 po 60zł, następne 3 po 65 zł itd. Wtedy jak patrzysz bilet dla 1 os. to pokazuje ci tańszy jak wpiszesz dla 4 os. to pokazuje ci wersję droższą. Wtedy najlepiej kupować pojedyńczo ale jak skończą się te najtańsze to na następnym zakupie pokaże już droższą cenę. mam nadzieję że w miarę zrozumiale to wytłumaczyłam. pozdrawiam
    • Gość: patryk1976 Re: lot do Burgas na własną rękę IP: *.146.122.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.03.13, 15:18
      My lecimy z wizzaira tak:05.06.2013 Warszawa-Bruksela 42 zł wylot o 18,06.06.2013 Bruksela-Sofia 150 zł,wylot o 8,autokar Sofia-Burgas 60zł,powrót Burgas-Warszawa 54zł plus walizka 32 kg 90 zł za lot.Rezerwacja 24.03.
      • Gość: ach wizzair przegina z cenami... IP: *.icpnet.pl 31.03.13, 22:11
        niestety wizzair w tym roku przegina z cenami. Wszyscy, którzy się wybierają - z naszego budynku - jadą autami, bo nie opłaca się płacić około 1 tysiąca od osoby za lot w dwie strony. 21 marca zrobili obniżkę i można było kupić taniej - ale tylko o 200 złotych. Tak wiec w tym roku chyba opłaca się bardziej autem. Wizzair niestety jest zdecydowanie za drogi!
        • Gość: teliszon Re: wizzair przegina z cenami... IP: *.21-109-163.tkchopin.pl 08.04.13, 12:25
          Tanio mozna doleciec Wizzairem tylko w przypadku pobytu w Bulgarii w pierwszej polowie czerwca.Siatka lotow od 15ego czerwca,powroty tego dnia z Bourgas do Warszawy i Poznania kosztuja okolo 40zl.
          Dolot Gdansk-Bergamo-Sofia,nocleg we Wloszech,ale dla mnie to atut:)
          Rzut oka na stolice Bulgarii (rozwazam nocleg) i pociagiem na wybrzeze.
          Wszystkie loty 140zl,kupowane na poczatku marca.
          Wykupiony hotel 4* 8 noclegow HB 100 euro,pokoj 1-osobowy z balkonem-Lion Sunny Beach
          Na travelrepublic.co.uk .
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka