Dodaj do ulubionych

adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidualnie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.14, 17:19
Wybieram sie w wakacje samochodem z dziecmi do Bułgarii
Prosze o adresy kwater lub hoteli .Czy samochodem wyjdzie taniej niz samolotem
dla czteroosobowej rodziny?
Obserwuj wątek
    • Gość: mareczek07 Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.AM.osi.pl 06.05.14, 18:56
      Popatrzcie na www.slonecznybrzeg.biz
      • Gość: odek Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: 91.196.30.* 01.06.14, 10:56
        zobacz jeszcze u mnie na
        www.wczasybulgaria.prv.pl
        • Gość: odek Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.14, 16:48
          Cena last minute 115zł/doba za cały 4 osobowy apartament
          www.wczasybulgaria.prv.pl
    • Gość: bell9 Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.toya.net.pl 06.05.14, 19:43
      www.bulgaricus.com/forum/viewforum.php?id=13
      niejednokrotnie polecnana strona, bezcenna skarbnica wszystkich frapujących Cię informacji
    • Gość: Bubchinka Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.btc-net.bg 06.05.14, 21:47
      Witam,
      jeżeli to będzie kwatera, to polecam Kwaterę Kolevi w Lozenets. Jest to blisko Sozopola, ładna plaża, kwatera czysta i tania, piękny mały ogród. Tu są namiary do właścicieli - info@urlopbg.com
      Można porozumieć się po polsku. Tu jest link, gdzie można obejrzyć zdjęcia:www.urlopbg.com/pl/akcja-10-euro-o12.html
    • Gość: gal Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.wp.mil.pl 07.05.14, 07:45
      Tu też zapraszam: www.slonecznybrzeg.warszawa.pl
      • Gość: Gość Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.net4me.pl 03.07.14, 20:11
        Ja mogę zaprosić na www.zuways.pl
    • Gość: Makel Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.net4me.pl 07.05.14, 18:53
      Ja byłem kiedyś z BP ZUWAYS w Bułgarii i bardzo podobał mi się hotel:

SUN PALACE - polecam:)
      • Gość: Adonim Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.net4me.pl 14.05.14, 21:28
        Tak bardzo zachwalasz, że aż sprawdziłem sobie w google ten hotel i naprawdę na zdjęćiach robi wrażenie, mam nadzieję, że w rzeczywistości też tak jest, już serkam na oferte tego BP.
        • Gość: Natan23 Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.net4me.pl 23.05.14, 13:49
          Jest, jest, ten hotel jest boski!!! Byłem tam z tym biurem Zu Ways i to były najlepsze wakacje w moim życiu. Było Bosko. Także szczerze polecam.
          • Gość: GOściu Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.net4me.pl 30.05.14, 03:37
            Nooo Sun Palace jest Mega, a tylko Zuways organizuje wycieczki z zakwaterowaniem w tym hotelu?
            • Gość: AS ZU WAYS IP: *.comnet.bg 30.05.14, 08:42
              ZU WAYS -Najgorsze biuro podróży z jakiego korzystałam w życiu. Byłam z tym biurem pierwszy i OSTATNI raz. Wypoczywaliśmy w Vlora w Albanii i gdyby nie to Państwo i nie te widoki, oraz hotel miałabym najgorsze wakacje w moim życiu. Podróż trwała 40 godzin!!! W Słowacji zepsuł się autokar a pilot kazał nam iśc autostradą 4-pasmową przez 2 km na nogach a następnie czekać 6 godzin na kolejny autokar. W drodze powrotnej natomiast zabrakło paliwa w autokarze, ponieważ biuro chciało zaoszczędzić i zatankować w Polsce, gdyż w Słowacji płaci się w Euro. :/ W autokarze było 65 osób na 63 dopuszczalnych.
              Takich opini o tym syfie duzooo...
              • Gość: mara Re: ZU WAYS IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 11.08.14, 21:29
                Witam wróciłam właśnie z tym biurem z Albanii, nie polecam wręcz ostrzegam podróż ponad 36 godzin ponieważ biuro do turystów dołączylo jeszcze przejazdy autokarowe na przykład zostawić 3 osoby w Belgradzie lub odebrać dwie w drodze powrotnej co daje dodatkowo jakieś trzy godziny jazdy.Kierowcy jeżdżą bocznymi drogami aby nie płacić dodam że jeszcze nie znają topografii postoje co 5 lub 7 godzin na 15 minut paranoja.Nic nie jest jasne od początku w trakcie podróży dowiadują się gdzie jechać kogo zabrać kogo gdzie wysadzić ale najlepsze na koniec w naszym przypadku 36 godzin jazdy z dwoma kierowcami którzy przyjeżdżają do Vlory hotel Denta idą się wykąpać zjeść obiad i po godzinie wsiadają do autokaru z grupą ktora wyjeżdża to po prostu nie wiarygodne.Co zaś się tyczy zgodności oferty z rzeczywistością to nieporozumienie w ofercie hotele o lepszym standardzie zamieniają tuż przed wyjazdem na rzekomo takie same ale w innej miejscowości jak się okazuje standard oczywiście niższy zadupie totalne jedzenia to kpina cały tydzień na śniadanie jedno i to samo dosłownie a obiadokolacje to samo i wszystko cała obiadokolacja na talerzyku deserowym do tego dzbanek wody nalany z kranu.Rezydent traktuje turystów jak idiotów i towar do zarabiania lewej kasy ma umowę z właścicielem hotelu i wszystko robi pod niego Polacy w hotelu Denta w Radhime we Vlolrze są traktowani jak ludzie gorszej kategorii.Nawet menu na stałówce jest inne dla Polaka a inne dla Albanów czy Rosjan.Pan rezydent Piotr to porażka człowiek który patrzy tylko jak zedrzeć z polaków jeśli ktoś chce więcej info to proszę na maila prywatnie odpiszę i prześlę zdięcia na potwierdzenie moich słow. mara5@autograf.pl
                • Gość: Tereska Re: ZU WAYS IP: *.syrion.pl 11.08.14, 23:29
                  Chciałam się dowiedzieć jaki hotel miała Pani opłacony ?I jak biuro tłumaczyło tą nagłą zamianę...To już nie pierwsza opinia o zmianie zakwaterowania:(Czy może spotkała Pani turystów jadących z tego samego biura do hotelu Zverneci(czy też tak byli potraktowani)???
                  • Gość: mara Re: ZU WAYS IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 12.08.14, 16:45
                    Witam biuro tłumaczy że zmiana hotelu jest spowodowana tym że kontrahent czyli hotel nie wywiązał się z warunków umowy jednak jest to nie prawda ponieważ nadal oferta była na stronie.Ja miałam opłacony hotel Aliko jednak ze względu j/w napisałam zmieniono nam na Denta z resztą cały turnus tak miał i poprzedni też tak że jeśli nie musi Pani jechać z tym biurem to radzę wybrać coś innego my w 20 osób składamy pozew do sądu bo traktowano nas jak ludzi gorszej kategorii a sam przejazd wyglądał tak do Albanii 3;30 na stacji w Bielsko Biala wyjazd busem do Katowic o 4 rano o 5 przyjazd do katowic i oczekiwanie prawie do 8 na autokar następnie przejazd do Krakowa potem Hyżne przekroczenie granicy Słowacja Węgry Serbia przejazd od Belgradu aby wysadzić trzy osoby który miały wykupioną linię jako przejazd następnie przejazd do Czarnogóry wysadzenie części pasażerów oczywiście czekanie na busa dla nich jechali bowiem do Ulcinia i Baru dalszy przejazd przez Czarnogórę i przyjazd do Albanii na miejscu byliśmy ok 16 czyli 36 godzin jazdy w tym tylko dwaj kierowcy z czego przywieźli nas zjedli i po ok 2 godzinach wracali do polski z grupą którą wymienialiśmy po porostu śmierć w oczach

• Gość: Tereska Re: ZU WAYS IP: *.syrion.pl 12.08.14, 16:59
                      Dziękuję za odpowiedź- bardzo mi pomogła;(Na pewno nie skorzystam z tego biura, a do dziś się wahałam.Pozdrawiam i życzę powodzenia.Macie rację -klientów należy szanować!!!
                • Gość: alicja Re: ZU WAYS IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.08.14, 21:14
                  zgadzam się z tobą całkowicie,spotkało mnie to samo co ciebie ,mieliśmy mieć zakwaterowanie we Vlorze a ulokowali nas w Radhime ,ten Piotr całkowicie niekompetentny ignorant,zepsute wakacje.pisałam skargę
                • Gość: renata Re: ZU WAYS IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.08.14, 21:41
                  Wróciłam wczoraj z Albani właśnie z tym biurem i z tego hotelu wiec moge napisać pare słów.Oczywiście kazdy ma swoje preferencje,ale nie zgoadzam sie co do jedzenia,mieliśmy inne menu,ale ono było inne bo było w naszym ojczystym języku !!!Właściciele i pracownicy bardzo mili,wcale nie traktowali nas inaczej,nawet próbowali mowić po polsku.Okloica piękna,jedyny mankament,to przejscie przez ulice na plażę.Pokoje sprzątane na życzenie,nie było z tym problemu.Jedynie zgadzam sie co do przejazdu.Kierowcy przywożą jeden turnus i za 1.5 godziny droga powrotna.To jest paranoja.Polecem ten hotel i ten kraj,pomimo,że jest jeszcze dużo do zrobieni a najbardziej raziły mnie śmieci.
                • Gość: podróżnik Re: ZU WAYS IP: *.173.28.201.tesatnet.pl 19.09.14, 15:19
                  Co do pracy kierowców to jeśli ktoś regularnie jeździ autokarami to na takie trasy normą jest dwóch kierowców (większość linii autobusowych i biur podróży tak jeździ). Interpretacja przepisów na temat pracy kierowców jest dość szeroka także mogę zapewnić, że jeśli by ich ITD skontrolowało to by się wszystko zgadzało.
                • Gość: podróżnik Re: ZU WAYS IP: *.173.28.201.tesatnet.pl 19.09.14, 15:21
                  Co do pracy kierowców to jeśli ktoś regularnie jeździ autokarami to na takie trasy normą jest dwóch kierowców (większość linii autobusowych i biur podróży tak jeździ). Interpretacja przepisów na temat pracy kierowców jest dość szeroka także mogę zapewnić, że jeśli by ich ITD skontrolowało to by się wszystko zgadzało. Więc żadnego prawa w tym momencie nie złamali.
                  • Gość: Klaudia Re: ZU WAYS IP: *.f-net.pl 22.10.14, 12:30
                    Kierowcy wielokrotnie łamali przepisy, ale nie wynikało to z ich złej woli tylko z tego, że chcąc pracowac musieli stać się niewolnikami Biura ZU Ways- jechali 1800 km w jedną stronę w dwóch (co już jest niezgodne z prawem, bo czasowo nie mieli jak sie zmieścić w dozwolonym czasie pracy i narażali życie podróżnych), po czym po 2 godzinach przerwy- zamiast ustawowych dziewięciu godzin, czyli po ogarnięciu autokarów, szybkim odświeżeniu się i obiadkowi- udając super wypoczętych wsiadali za stery i znów jechali te 1800 km! A za 3 dni tych samych kierowców widziałam ponownie wracając z plaży...
                    DRODZY WSPÓŁTURYŚCI- NIE RYZYKUJCIE ŻYCIA BY DAĆ ZAROBIĆ ZU WAYSOWI
              • szy-pa Re: ZU WAYS 13.08.15, 21:40
                Opinia o Albanii, napisana chwilę przed sezonem z bułgarskiego adresu mejlowego. Konkurencji życzymy uczciwego podejścia do zadań zamiast skupiania się na internetowym trolowaniu i czarnym PR. Zespół ZU.
        • Gość: Don Vasyl Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.net4me.pl 03.08.14, 00:01
          Ten hotel jest MEGA!!! a basen przed hotelem wow:) Takie wakacje tylko z Zu ways;)
          • Gość: Christiano1970 Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.net4me.pl 07.08.14, 23:42
            No raczej, zaplecze hotelowe to mają fajne od budżetowych do naprawdę pięknych okazów, które wyglądają jak z okładek magazyów, po prostu bajka z tym Zu ways.
            • Gość: Majkelowi Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.net4me.pl 08.08.14, 21:03
              Zaplecze maja genialne, naprawde mozna sie zakochac w tych wszystkich hotelach i pensjonatach i villach, Zuways ma dobre kontrakty popodpisywane!
    • slonecznabulgaria.pl Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu 08.05.14, 07:47
      Zapraszam na: www.slonecznabulgaria.pl

Na chwilę obecną samochód jest tańszą opcją.
      Pozdrawiam.
      • bulgarskiewakacje Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu 08.05.14, 10:05
        pozostały jeszcze ostatnie wolne terminy www.bulgarskiewakacje.pl proszę zerknąć
        • Gość: Monia Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.ip.netia.com.pl 22.05.14, 13:55
          Ja jeżdże do apartamentu w naprawde fajnym hotelu Elit3 - jest wprost stworzony dla dzieci...na szczeście jest w rozsądnej odległości od ruchliwej ulicy oraz od ścisłego centrum- gdzie sa tłumt..tłumy tłumy...Rozsądna odległośc to taka odległośc że jak zatesknimy za tłumem do dojdziemy tam spokojnie na nózkach.
          Wynajmuje indywidualnie od właścicieli w Polsce i kosztuje mnie to 42zł/os/dzień - czyli tyle co skrzypiące łózko na prywatnej kwaterze u chłopa w Pcimiu Górnym - a jest to 4 * Aparthotel
          • Gość: monia8711 Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.radom.vectranet.pl 01.06.14, 18:23
            witam moge prosic namar na ten hotel?
            • expertour Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu 01.06.14, 21:30
              Popatrzcie na to to kopara opada wersja ze śniadaniem za 2 osoby:
              hotel.5vorflug.de/booking/5vf3/erde/index.php?KID=740003&zgKennerId=30025&termin=1401660000&te_g=1&ruecktermin=1409608800&rute_g=1&zimmer=-1&sportmoeglichkeiten=-1&quickf=1&zielgebiets_kenner=30025&topRegion=&dauer=-1&personen=25;25;;;;;&anzahl_treffer_seite=10&engine=erde&formular=4&nSTART=3&tt_nb_partuid_rd=29&tt_nb_ttOmnitureClickPath_rd=2|3&&noOfHotels=10&IFF=6847&zielgebiets_kenner=30025&detail=termine&showresult=1&startposition_hotel=0&ZBit=&VBit=&extSearchExpanded=1
              hotel.5vorflug.de/booking/5vf3/erde/index.php?KID=740003&zgKennerId=30025&termin=1401660000&te_g=1&ruecktermin=1409608800&rute_g=1&zimmer=-1&sportmoeglichkeiten=-1&quickf=1&zielgebiets_kenner=30025&topRegion=&dauer=-1&personen=25;25;;;;;&anzahl_treffer_seite=10&engine=erde&formular=4&nSTART=3&tt_nb_partuid_rd=29&tt_nb_ttOmnitureClickPath_rd=2|3&&noOfHotels=10&IFF=54376&zielgebiets_kenner=30025&detail=termine&showresult=1&startposition_hotel=0&ZBit=&VBit=&extSearchExpanded=1
              A tu wersja z samolotem za 1 tydzień, cena za 2 osoby ze śniadaniem ze wschodnich Niemiec:
              lastminute.5vorflug.de/booking/5vf3/index.php?KID=740003&zgKennerId=10030&HotelBit2=&nurflug=&abflughafen=OST&termin=1401660000&te_g=1&ruecktermin=1409608800&rute_g=1&verpflegung=1&zimmer=-1&sportmoeglichkeiten=-1&quickf=1&zielgebiets_kenner=10030&dauer=6_7&personen=25;25;;;;;&anzahl_treffer_seite=10&engine=&formular=4&lcfilter=512;0&tt_nb_partuid_rd=26&tt_nb_ttOmnitureClickPath_rd=2|3&&noOfHotels=10&IFF=7700&zielgebiets_kenner=10030&detail=termine&showresult=1&startposition_hotel=0&ZBit=&VBit=&extSearchExpanded=1
              A może to na lipiec:
              lastminute.5vorflug.de/booking/5vf3/index.php?KID=740003&zgKennerId=10030&HotelBit2=&nurflug=&abflughafen=OST&termin=1401660000&te_g=1&ruecktermin=1409608800&rute_g=1&verpflegung=1&zimmer=-1&sportmoeglichkeiten=-1&quickf=1&zielgebiets_kenner=10030&dauer=6_7&personen=25;25;;;;;&anzahl_treffer_seite=10&engine=&formular=4&lcfilter=512;0&tt_nb_partuid_rd=26&tt_nb_ttOmnitureClickPath_rd=2|3&&noOfHotels=10&IFF=7700&zielgebiets_kenner=10030&detail=termine&showresult=1&startposition_hotel=0&ZBit=&VBit=&extSearchExpanded=1
              • expertour Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu 09.06.14, 19:59
                Witam, proszę przeliczyć km samochodem z kilometrówką wg ministerstwa 0,8358 za km. Ona zawiera zużycie, amortyzacje i paliwo i nie była zmieniana od 6 lub 7 lat. Do Bułgarii w obie strony min. 3000 km a więc ponad 2400 złotych plus opłaty drogowe nie licząc czasu itd. Na pewno miło i przyjemnie jest jechać autem, ale paliwo to nie wszystko.
            • Gość: Monia Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.connectic.pl 01.06.14, 23:12
              Tak,oczywiście- wszystko jest na stronie www.elit3.pl
          • upartamama Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu 10.10.14, 13:47
            podasz namiary na priv?
            • Gość: mareczek07 Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.AM.osi.pl 10.10.14, 20:40
              Proszę popatrzeć na stronkę www.slonecznybrzeg.biz
    • shl.szymaniuk Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu 03.06.14, 11:04
      Apartamenty w ekskluzywnym kompleksie Harmony Suites Spa&Wellness w Słonecznym Brzegu.Szczegółowe informacje:

harmonysuites.carbonmade.com/
      Zainteresowanych prosze o kontakt:
      shl.szymaniuk@wp.pl

Autem dla 4 osob raczej bedzie taniej niz samolotem.
      • Gość: Manieczek Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.net4me.pl 03.07.14, 19:03
        Biuro Zuways ma wycieczki z tymi kompleksami, polecam zobaczyć jak z cenami bo warto!
    • Gość: Gre Re: adresy kwater marina-cape.com IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.06.14, 16:55
      Polecam fajny komleks "Marina Cape" - 4* ośrodek nad samym morzem koło Słonecznego Brzegu

oferta właściciela: www.marina-cape.com
      • Gość: Monia Re: adresy kwater marina-cape.com IP: *.connectic.pl 07.06.14, 12:36
        Dla rodzin z dziećmi najlepsze miesce w Słonecznym Brzegu to 4*Aparthotel Elit3.Bardzo dobra lokalizaca spokojnie bezpiecznie czysto...wielki basen ale także brodzik..no i naprawde niskie ceny...będziemy tam 2 tyg w pierwszej połowie lipca z trójką dzieci.
        Można wynająć poprzez www.elit3.pl

pozdrawiam
        • Gość: kas Re: adresy kwater marina-cape.com IP: *.comnet.bg 07.06.14, 13:28
          nie przesadzaj z tym "najlepszym miejscem"
      • Gość: Gość Re: adresy kwater marina-cape.com IP: *.net4me.pl 03.07.14, 19:49
        A ja chętnie polecę poznańskie biuro Zuways, bardzo wiele kierunków w dobrych cenach i naprawdę opieka nad klientem:) www.zuways.pl
      • Gość: gośćgość Re: adresy kwater marina-cape.com IP: *.net4me.pl 03.07.14, 20:48
        Bułgaria to tylko w hotelu Royal:) Wróciłem ostatnio z wycieczki z biurem Zuwys i w tamtym hotelu było cudownie, naprawdę najlepsze wakacje w moim życiu:)
        • Gość: Czarownica 2 Re: adresy kwater marina-cape.com IP: 93.123.46.* 10.07.14, 11:42
          Jestem w Sozopolu z bp Jaguar II w Sosnowcu. Jest tutaj pieknie, fajni ludzie i bardzo sympatyczni rezydenci. Jesli ktos nie lubi takich miejsc z wielkimi hotelami, to Sozopol jest dobrym wyborem i ceny tutaj takie jeszcze normalne.
    • Gość: marek Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.opera-mini.net 08.06.14, 16:09
      Jak Bulgaria to tylko samochodem ze wzgledu na niskie ceny pobytu.
      • jozi99 Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu 09.06.14, 19:46
        Marku, masz 100 proc. racji. Wtedy taniej niż w np. Kątach Rybackich
        • Gość: W.W. Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.14, 14:56
          Bulgariaurlop.pl piękny ośrodek w Obzor. Tylko nie wiem czy jeszcze są miejsca ale godny polecenia standard 4 gwiazdki,a ceny dość niskie.
          • Gość: Generał Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.net4me.pl 03.07.14, 19:25
            Bułgaria to piękne miejsce, polecam każdemu kto ma ochotę na godny urlop:)
        • expertour Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu 19.06.14, 07:01
          Witam, napisz do mnie na expertour@wp.pl mam hotele w Bułgarii nad Morzem Czarnym od 5 euro za osobę ze śniadaniem.
          • Gość: anna Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.play-internet.pl 11.08.14, 22:47
            5 euro ze sniadaniem??????/w garazu.... czy gdzie?????///

• Gość: reinvest Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.14, 23:12
      www.ereinvest.eu
      wysoki standard apartamantow
      • richeza Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu 09.07.14, 19:13
        A ma ktos namiar na normalna, niekoniecznie luksusowa kwatere u sympatycznych bulgarow, gdzie panuje rodzinna atmosfera, gdzie mozna z gospodarzami pogawedzic wieczorami przy winku, gdzie jest niedaleko do morza, miejscowosc jest nie bardzo znana (zadne zlote piaski z parasolami pod sznurek) , zadne nowoczesne apartamenty. pojechalabym samochodem, wiec chetnie pozwiedzam cos w niedalekiej okolicy.
    • barbinos Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu 10.08.14, 21:16
      Jeżeli chodzi kwatery to zdecydowanie polecam ich poszukać na noclegi-z-airbnb.blogspot.com
      • Gość: Anna Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.play-internet.pl 11.08.14, 22:41
        i co tam mozna znależć????????????????? jakieś zapyziałe pokoje....
    • slonecznabulgaria.pl Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu 22.10.14, 12:33
      Zapraszam na www.slonecznabulgaria.pl. Rabat -10% przy wcześniejszym rezerwacji.
      Przy 4 osobach samochodem będzie taniej.

Pozdrawiam
      Grzesiek
      • Gość: rafał Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.am.osi.pl 22.10.14, 17:26
        Bardzo fajny rejon S.B i przystępna cena wszystko na www.slonecznybrzeg.biz
    • Gość: leo Re: adresy kwater lub hotele w Bułgarii indywidu IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.14, 18:32
      tu również apartament do wynajęcia www.slonecznybrzeg.warszawa.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka