GoĹÄ: nina103 IP: *.internetia.net.pl 03.07.15, 17:50 Witam.Przed nami wyjazd wakacyjny do tego właśnie hotelu.Przeglądnęłam wszystkie wakacyjne fora ,ale same stare opinie.Będę wdzięczna za jakieś nowe info .Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nina-103 Re: Topola skies resort@spa hotel 15.07.15, 15:18 Up.Mam nadzieję,że może ktoś po powrocie z wakacji zerknie na forum Bułgaria i może się odezwie.Ciekawa jestem jaka jest plaża,tzn widziałam ją z m. sat.-ale np.co z leżakami? Czy trzeba wcześniej przyjść,by móc kupić leżaki i parasol.A może ktoś wypoczywał w Aparthotelu Kaliakra Resort? Na razie podniosłam temat i czekam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa_kat Re: Topola skies resort@spa hotel 21.07.15, 09:49 Niestety opinie o nim są stare tzn. z zeszłego roku, ale są ogólnie pozytywne i na ich podstawie zdecydowaliśmy się spędzić urlop i lecimy 31.07 Odpowiedz Link Zgłoś
nina-103 Re: Topola skies resort@spa hotel 21.07.15, 11:44 Witam-już miałam nadzieję,że odezwał się nareszcie ktoś kto już tam był.Na stronie Itaki pojawiły się nowe opinie-ale nic o plaży.Tyle,że niezła przeprawa.Średnia ocen-4,8/6 . Na tripadvisor i na booking com-też dwie nowe.Może jeszcze ktoś się odezwie.Myślę,ze urlop będzie bardzo udany-ale jednak lubię wcześnie się przygotować na różne niespodzianki. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa_kat Re: Topola skies resort@spa hotel 21.07.15, 22:17 Plaże zobacz sobie na google map - dupy nie urywa - jest malutka, kilka leżaków i tyle. Gdzieś na forum jest opinia o plaży w Kavarnie ale niestety niezbyt fajna, Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mario Re: Topola skies resort@spa hotel IP: 193.238.66.* 13.08.15, 03:12 Prosze o jakies wiesci jesli chodzi o ten hotel Odpowiedz Link Zgłoś
nina-103 Re: Topola skies resort@spa hotel 18.08.15, 11:29 Witam.Hotel bardzo fajny,świetnie rozmieszczone apartamenty,żadnego hałasu,my mieliśmy apartament superior z widokiem na morze-po prostu cudowne.Świetne baseny,bardzo smaczne i urozmaicone jedzenie,polecam posiłki na tarasie.W jadalniach cudownie chłodna klimatyzacja.Obsługa przemiła i zawsze pomocna.Busik na plażę co godzinę.Plaża nam akurat bardzo się podobała-malutka, kameralna,drobniutki piasek,parasolka oraz dwie pufy piaskowe 22 lewa-miejsca nawet o 11''wolne.O 20'30 mini disco,a o 21'30 show,23''-cisza na całym ośrodku.Udanego wypoczynku-my świetnie-zrelaksowaliśmy się na tych wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
mitxx Re: Topola skies resort@spa hotel 03.10.15, 19:51 Witam, my zaopatrujemy się na lipiec 2016 i chętnie dowiedzielibyśmy się czegoś o tym hotelu. Był ktoś? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dariusz Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.15, 13:42 Witam. Mogłaby Pani podać jakieś informacje na temat komunikacji. Czy są autobusy typu PKS z Topoli do Bałczik lub do Warny? POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Taszka Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.sileman.net.pl 07.10.15, 06:46 Witam! Podpinam się do pytan poprzednikow. Wybieramy sie tam w 2 polowie czerwca z dwojka malych dzieciaczkow (1 i 7 lat) interesuje mnie jakie tam jest jedzenie, czy market ktory jest na terenie ma w asortymencie artykuly dla dzieci( pampersy, sloiczki itp). Jak wyglada sprawa z kantorem hotelowym? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mitxx Re: Topola skies resort@spa hotel 07.10.15, 12:28 no właśnie miło było by przeczytać jakąś szerszą najlepiej z tego roku aktualną opinię. Pani " nina - 103 " mogłaby się odezwać. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka26078 Re: Topola skies resort@spa hotel 21.10.15, 17:16 Myślę że tylko się cieszyć,że udało się zarezerwować w takiej atrakcyjnej cenie😀 Odpowiedz Link Zgłoś
mitxx Re: Topola skies resort@spa hotel 12.10.15, 13:34 cisza? Może jednak ktoś coś wie o Topoli? Odpowiedz Link Zgłoś
nina-103 Re: Topola skies resort@spa hotel 13.10.15, 20:47 Witam serdecznie.Przyznam się szczerze ,że dopiero jak sama zaczęłam szukać wczasów na przyszły rok to zaglądnęłam na forum na którym sama oczekiwałam wiadomości.Wtedy zaglądałam nawet parę razy dziennie-efekty znacie.Na szczęście teraz jest już sporo opinii na stronie Itaki.Jeżeli nie nastawiacie się na rozrywkę i jedziecie z dziećmi to na pewno wrócicie wypoczęci i zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
nina-103 Re: Topola skies resort@spa hotel 13.10.15, 20:56 Jeżeli chodzi o jedzenie to my byliśmy bardzo zadowoleni.Każdy mógł sobie coś pasującego wybrać,duża ilość owoców,różnego rodzaju desery, ciasta.Byliśmy też z niejadkiem ,który nakładał sobie codziennie tylko frytki i makaron,ale jadł dużo owoców.Śniadania były najsłabiej urozmaicone,ale nie ma się o co martwić,bo nikt nie będzie chodził głodny.Zawsze jakieś wędliny,coś co przypominało parówkę,jajecznica,jajka,sałatki,różnego rodzaju twarogi-słone,na słodko,musli itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
mitxx Re: Topola skies resort@spa hotel 14.10.15, 06:25 Dziękuję Nina za szeroki opis. Napisz jeszcze poproszę ile idzie się do plaży,czy jest to daleko. I jak napoje w barze te bezalkoholowe i alkoholowe dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
nina-103 Re: Topola skies resort@spa hotel 14.10.15, 18:44 Witam-do plaży idzie się ścieżką ekologiczną,miejscami bardzo stromo,ale są schodki i barierki drewniane.Jeżeli wybieracie się z maluszkami to lepiej poczekać na busik.Przy recepcji jest rozkład godzin wyjazdów i przyjazdów.Na busik czekamy przy portierni,my nie jeździliśmy na.., lecz zawsze wracaliśmy busikiem .Jeżeli chodzi o napoje -super, rewelacyjne ,z cytryną i z lodem.Z dużą ilością lodu...Pyszne lane piwko z dystrybutora,zawsze bardzo zimne.Bardzo dobry gin z tonikiem,w czasie mojego pobytu królowały drinki niebieskie i zielone,ale niczego nie próbowaliśmy.Do drineczków alkoholowych najlepszy bar przy basenie infiniti ,ale jest on krótko czynny /do 16-16'30 /barman robi super drineczki z dużą ilością lodu .Barek w recepcji i barek przy basenach czynne do 23'0. Odpowiedz Link Zgłoś
nina-103 Re: Topola skies resort@spa hotel 14.10.15, 19:30 Markeciki są dwa,ale straszliwie drogie-nie zwróciłam uwagi na pampersy,czy słoiczki dla maluszków,lecz pozostałe rzeczy ceny z kosmosu.W Topoli są jakieś sklepy,lecz trochę trzeba nadeptać.Niektórzy pytali rezydenta o drogę,jeden jest na pewno-za parkingiem,kawałek w lewo na łącznik hotelowych dróg i znowu w lewo/droga busika na plażę/ .Malutki.Natomiast kantor też nieziemsko drogi,jakiś dziwny przelicznik-bardzo niekorzystny.Nasi znajomi wymieniali u rezydenta.My mieliśmy nasze kantorowe,ale ze względu na padnięcie niektórych kierunków-też nieźle przepłacone.Większa ilość po 2,35.Lepiej zakupić wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
nina-103 Re: Topola skies resort@spa hotel 14.10.15, 19:45 Jeżeli chodzi o komunikację-jest ,gdzieś czytałam,że można dojechać autobusem z Topoli ,ale pewnie przystanek daleko,my nie korzystaliśmy.Na recepcji jest cennik taxi ,tam też zamawia się samochód.My byliśmy w Bałcziku i w Warnie.Pierwszy kurs troszkę przepłacony,bo źle zamówiłam taxi/dla 4 osób/a recepcjonista widział z nami dzieci,więc zamówił nam duży samochód-i cena była dużo wyższa.Taryfa stała ,kierowca ma taki sam cennik ,jak recepcjonista. Umówiliśmy się na konkretną godzinę i po nas wracał.W Bałcziku ceny rewelacyjne-jeżeli chodzi o pamiątki-nie czekajcie na inne zakupy,bo na lotnisku dwa ,trzy razy drożej.Te ceny które w Bałcziku były w levach,na lotnisku wychodziły w euro.W razie pytań służę pomocą.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mitxx Re: Topola skies resort@spa hotel 14.10.15, 20:17 Nina dziękuję za szeroki opis, mam nadzieję że pomoże chociaż do wakacji jeszcze kawałek" drogi". Czy można w razie czego prosić o maila w razie późniejszych pytań. Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nina-103 Re: Topola skies resort@spa hotel 14.10.15, 20:32 Witam- napisz swój adres to się odezwę.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Taszka Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.sileman.net.pl 14.10.15, 20:35 Również serdecznie dziękuje za odpowiedzi, są one bardzo optymistyczne i mam nadzieje że urlop będzie udany :) też proszę o adres e-mail. Pozdrawiam A tak z innej beczki wybiera się ktoś do tego hotelu w okresie od 17 czerwca 2016? Odpowiedz Link Zgłoś
mitxx Re: Topola skies resort@spa hotel 14.10.15, 22:03 Nina mój mail aniag26@wp.pl jedziemy od 8 lipca na 2 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka26078 Re: Topola skies resort@spa hotel 18.10.15, 11:08 czy ktoś wybiera sie do Topoli 22.07 na dwa tygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mitxx Re: Topola skies resort@spa hotel 18.10.15, 14:50 Tego dnia to my wracamy po 2 tygodniach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uuu Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.internetia.net.pl 18.10.15, 23:29 My jedziemy od 10 czerwca 2016 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uuu Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.internetia.net.pl 18.10.15, 23:30 Jedziemy z 2 maluchów. ..3 i 1 ...... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: darecki77wawa Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.15, 18:57 My z Warszawy. wylot 10.06 z Kubusiem 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uuu Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.internetia.net.pl 19.10.15, 21:21 O!!! to widze ze moja Majka ma już kawalera do zabawy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Taszka Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.sileman.net.pl 19.10.15, 06:32 Witaj Uuu! Na ile jedziecie? Bo my tam bedziemy od 17 czerwca ;) ppzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: darecki77wawa Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.devs.futuro.pl 19.10.15, 11:22 Ja też jade 10.06.2016 na tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uuu Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.internetia.net.pl 19.10.15, 11:46 Ja na 2 tyg a skąd bo my z Ktw. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Taszka Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.sileman.net.pl 19.10.15, 12:41 Uuu-to sie moze trafimy ;) Rowniez lecimy z 2 dzieciaczkow (1 i 7 lat) Mam nadzieje, że pogoda nam dopisze, bo z czerwcem różnie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uuu Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.internetia.net.pl 19.10.15, 14:36 Właśnie. ....pogoda.....jedyne co mnie martwi.....w zeszłym roku też byłam w tym czasie w SB i pierwszy tydzień był super ale drugi już taki super nie był ...padało chyba ze 3 razy.....fakt jest jednak taki za nawet jeśli pada to i tak było ciepło. ...ani razu nie założyłam swetra .....a biorąc pod uwagę nasze morze to tam było gorąco nawet jak padało....heheh Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Taszka Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.sileman.net.pl 19.10.15, 15:11 Moge prosić o adres e-mail, Uuu? Mam pare pytan,bo ma Pani doświadczenie z wyjazdami z malutkimi dzieciakami, a nie chce zaśmiecać forum. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uuu Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.internetia.net.pl 19.10.15, 21:22 groszek1975@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uuu Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.internetia.net.pl 19.10.15, 11:49 My na 2 tyg.....to może się spotkamy...... Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka26078 Re: Topola skies resort@spa hotel 20.10.15, 00:00 Może ktoś się znajdzie na wyjazd 22.07 z Gdańska na 15 dni nadmienie że wybieramy się z dwójka dzieci 9 i 5 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mitxx Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.awacom.net 21.10.15, 14:45 niezłe jaja , ceny skoczyły w dwa tygodnie o prawie 3 tysiące na dużej rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka26078 Re: Topola skies resort@spa hotel 21.10.15, 17:19 Myślę że tylko się cieszyć, że udało się zarezerwować w takiej atrakcyjnej cenie😃 Odpowiedz Link Zgłoś
gizmo9_zm Re: Topola skies resort@spa hotel 31.10.15, 21:46 Hej! Nam tez udalo się zarezerwować przed skokiem cen. Lecimy od 16 do 30 sierpnia z dwojka dzieciaków 7 i 9 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mitxx Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.awacom.net 02.11.15, 10:31 Czyli ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: taszka Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.sileman.net.pl 13.11.15, 10:08 Hej! Na stronie Moja Itaka, w zakładce Program lojalnościowy jest opcja zniżka dla Ciebie. Warto kliknąć i ją odebrać,my zaoszczędziliśmy 100 złotych. Może się przyda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gizmo9_zm Re: Topola skies resort@spa hotel 13.11.15, 23:46 Dzieki! Ja juz to zrobiłam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
daria.kulczycka Re: Topola skies resort@spa hotel 18.11.15, 14:23 Urlop będzie udany :) byle pogoda dopisała, byliśmy w zeszłym roku w sierpniu i parę dni było zimnych i deszczowym, Hotel Topola jest na klifie, więc trochę tam wiało w deszczowe dni, za to w słoneczne dni tak nie czuć upału. W tym roku też lecimy w czerwcu od 17 :) naszym dzieciom tak się podobało, że tylko o Bułgarii gadają. My zwiedzaliśmy wypożyczając auto na cały dzień. Potwierdzam, że ceny w Bałcziku rewelacyjne, ale te dwa sklepiki przy hotelu - też tragicznie cenowo nie było, do zniesienia. Wydaje mi się, że i słoiczki i pampersy były w tym markecie. Ogólnie taki był all inclusive, że nie było na co wydawać pieniędzy :) Już się doczekać nie możemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Taszka Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.sileman.net.pl 18.11.15, 14:35 Jeeej 😉 a skąd Państwo będziecie lecieli i na ile? Bo my też mamy zaplanowany wylot z KTW 17.06 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Taszka Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.sileman.net.pl 18.11.15, 14:50 Pani Dario podaję swój adres e-mail, proszę się odezwać 😉 taszka88@o2.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gizmo9_zm Re: Topola skies resort@spa hotel 29.01.16, 14:22 Hej czy ktos ma rezerwacje na 16.08? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eu4ia Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.play-internet.pl 20.03.16, 10:58 Mamy rezerwację na 9.08. 2 + 12 i 4 z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
gizmo9_zm Re: Topola skies resort@spa hotel 20.03.16, 12:42 My dopiero od 16.08. na 2 tygodnie z 8 latką i 10 latkiem z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
qgrzyb-kasia Re: Topola skies resort@spa hotel 26.04.16, 18:14 Wylot z Wroclawia 29-07-2016 dwa tygodnie dwoje dorosłych z 8-latkiem Odpowiedz Link Zgłoś
mitxx Re: Topola skies resort@spa hotel 27.04.16, 14:18 Wyloty zrobili z Gdańska o 3.50 , czyli nie kładziemy się spać. Wylot 8 lipca 6+3 dzieci.2 tyg. Co najlepsze kupione w październiku za 7.800, dzisiaj ta sama opcja 15.400 , nieźle zaoszczędzone. Odpowiedz Link Zgłoś
qgrzyb-kasia Re: Topola skies resort@spa hotel 06.05.16, 14:05 7800 na dwa tygodnie za 6 dorosłych i 3 dzieci? Niemozliwe. Najtańsza oferta za osobe dorosłą na 2 tygodnie w granicach 2800. dziecko około 930 w zalezności od lotniska.Mój wyjazd zarezerwowany 08-10-2015. Łaczy koszt 2+1 6568zł .taniej nie było.Proszę nie wprowadać w błąd Odpowiedz Link Zgłoś
mitxx Re: Topola skies resort@spa hotel 07.05.16, 17:42 Ta cena za dwójkę dorosłych i 2 dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka26078 Re: Topola skies resort@spa hotel 07.05.16, 14:24 My lecimy 22.07.16 na 15 dni z Gdanska 2 dorosłych i 2 dzieci 9 i 5 lat rezerwacja w październiku koszt 9100 Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka26078 Re: Topola skies resort@spa hotel 07.05.16, 15:14 Orientował sie ktoś może czy sa jakieś biura lokalne oferująca wycieczki z polskim przewodnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
qgrzyb-kasia Re: Topola skies resort@spa hotel 07.05.16, 16:06 Myślę,że jesteśmy skazani na wycieczki wykupione u rezydenta, lub samodzielne wypożyczenie samochodu do zwiedzania.Może się mylę?, czekam również na wszystkie sugestie, Odnoszę jednak wrażenie ,że kazda wyciekę z przewodniem jest bezcenna,odnośnie wycieczek historycznych,przyrodę. jakieś wycieczki statkiem można zaliczyć we własnym zakresie Odpowiedz Link Zgłoś
mitxx Re: Topola skies resort@spa hotel 08.05.16, 07:06 Standardowo jak na każdych wakacjach. Najpierw rozmowy z taksówką i dogadanie się co do ceny. Inna opcja zagadnienia z jakimiś prywatnym właścicielem samochodu ( jak w Egipcie, może być najtańsza opcja) kolejna alternatywa to autobus miejski bo takowy podobno zatrzymuje się niedaleko. I ostatnia opcja wypożyczenia auta. Myślę że dwie pierwsze są najlepsze. Co oglądamy? My nastawiamy się na, Pierwszy wyjazd na wschód, czyli Balczik. Jakiś pałacyk i mnóstwa kwiatów i kaktusów, farma małż, półwysep Kaliakra. Druga wycieczka na zachód, Kavarna, Albena, a jak będzie mało to jeszcze Varna. Odpowiedz Link Zgłoś
qgrzyb-kasia Re: Topola skies resort@spa hotel 12.05.16, 20:43 A skąd taki pomysł ,żeby w Egipcie wynajmować samochód lub dogadywać się z tubylcami na wynajm samochodu? .,Proszę o szczegóły.Chyba że plaza daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
mitxx Re: Topola skies resort@spa hotel 13.05.16, 08:50 Co za problem , chodzi Ci o ryzyko związane z bezpieczeństwem? Generalnie ryzyko jest zawsze. Hotel mieliśmy na samej plaży ale od Hurgady jakieś 5 km. Więc spod hotelu bierzesz taxę i działacie, facet owiezie Cie po całym mieście i pokaże napewno ciekawszą okolicę . Oczywiście wymagana znajomość języka , oni potrafią rozmawiać, a co do sytuacji na świecie to jeszcze żadnemu turyście podczas takiej wycieczki nikt głowy nie obciął chociaż ryzyko jest zawsze, kto nie ryzykuje ten nie ma:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka26078 Re: Topola skies resort@spa hotel 08.05.16, 23:00 UrlopBG.com znalazłam taka stronkę organizują wycieczki z polskim przewodnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
qgrzyb-kasia Re: Topola skies resort@spa hotel 15.05.16, 17:42 Super fakultet Hurghada-Hurghada ( no chyba tak się pisze)-5km , znajomość języków obcych, ciekawsze okolice, no niby jakie? BRAWO TY. Odpowiedz Link Zgłoś
mitxx Re: Topola skies resort@spa hotel 16.05.16, 06:19 Jaaa, ale jesteś trudna. Ale dobra rozpisze się. Hurghada- Dolina Królów, Luxor samochód nowy osobowy napewno zyskasz na czasie w porównaniu z autobusem. Koszt 120 $ autobus z hotelu coś koło 80 $ za dorosłego. Czyli jakieś 100 $ do przodu na 4 osobowej rodzinie. Brawo ty. W Turcji z Kusadasi Efez taxą zamiast 60 z hotelu za dorosłego dużą taxą wyszło 20 dorosły i dycha dziecko. Dom Maryi i Cały Efez. Jakieś 5 godzin. Co ci będę tłumaczył. Jedź i działaj, udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
qgrzyb-kasia Re: Topola skies resort@spa hotel 17.05.16, 20:38 Nie,nie jestem trudna, ale dopiero po półtora roku mieszkania w Egipcie zdeydowałam się na własny samochód. Dlaczego? 1 Patrole. Były są i będą. Przy tym jesteś bezbronny. 2.Nie pisz ,że jechałeś np Dolina Królów sam samochodem bez eskorty , nie uwierzę. 3 Wynajęcie samochodu w Egipcie jet oczywiście możliwe, ale nic nie piszesz o gigantycznej kaucji za jego wynajęcie 4. Jakakolwiek kolizja ,to zawsze twoja wina, Czyli miłych wakacji w Bułgarii. Jeżeli uraziłam to przepraszam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mitxx Re: Topola skies resort@spa hotel 26.05.16, 19:25 Witam mam do sprzedania 2 miejsca do Topoli all inclusive od 8 do 22 lipca wylot z Gdańska w cenie 6,200, dziś do kupienia na itace za ponad 9 tys, Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek2017bulgaria Re: Topola skies resort@spa hotel 26.05.17, 11:34 Witam, czy ktoś wybiera się do tego hotelu w 2017r? ja wylatuje 30 czerwca na 8 dni Odpowiedz Link Zgłoś
maxion21 Re: Topola skies resort@spa hotel 09.07.17, 21:28 My tu jestesmy. Przylecielismy razem. Dla nas ten hotel i miejsce w ktorym sie znajduje to porazka. Standard hotelu sredni. Animacje i obsluga pozostaeiaja eiele do zyczenia. Jedzenie marne. Brak ratownika a zjezdzalnia dziala przez 2 h. W weekendy organizuja wesela wiec jest glosno. Bar z eidokiem na morze zamkniety. Nie polecamy i czekamy kiedy wrocimy do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ala Re: Topola skies resort@spa hotel IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.17, 11:25 Witam! Jadę w sierpniu. Mogę prosić więcej info? Odpowiedz Link Zgłoś