Dodaj do ulubionych

Trasa do Bułgarii przez Ukrainę

31.07.18, 22:23
Czy jechał ktoś może do Bułgarii przez Ukrainę?
Obserwuj wątek
    • kolpik124 Re: Trasa do Bułgarii przez Ukrainę 01.08.18, 10:30
      A po co utrudniać sobie życie? No chyba że się chce coś tam pozwiedzać.
    • kolpik124 Re: Trasa do Bułgarii przez Ukrainę 01.08.18, 10:31
      A po co utrudniać sobie życie? No chyba że się chce coś tam pozwiedzać.
    • conti3 Re: Trasa do Bułgarii przez Ukrainę 01.08.18, 14:32
      Tak jechałem. W roku 2010. Lwów, Kamieniec Podolski, Suczawa, delta Dunaju, wszystko zwiedzone i potem tydzień w Św.Vlas - obrzydliwe miejsce. Jechaliśmy "konwojem" na 3 auta.
    • geodetalublin Re: Trasa do Bułgarii przez Ukrainę 05.08.18, 20:21
      dzięki za info ale od 2010 r duzo się zmieniło na Ukrainie, chodzi mi najbardziej o stan dróg do granicy z Rumunią, ostatnie lata jeździłem autem przez Słowacje , Wegry, Rumunie i w następnym roku chciałbym pojechać właśnie przez Ukrainę ( bliżej o 400 km, czas ten sam)....
      • trypel Re: Trasa do Bułgarii przez Ukrainę 06.08.18, 08:53
        na Ukrainie zmieniło sie dużo. Na granicy niewiele.
        Przyjaciel w zeszłym roku pojechał z rodziną w Karpaty, na wjezdzie stał 7 h a na wyjezdzie 11. Bo przejezdzali ci co mieli układy, płacili lapówki itd...
        Bardzo bym chciał ale takie coś na granicy mnie skutecznie zniechęca.
    • geodetalublin Re: Trasa do Bułgarii przez Ukrainę 28.12.18, 22:42
      Witam, czy ktoś się piszę na wyjazd do Bułgarii ( okolice Varny) przez Ukrainę na przełomie lipca i sierpnia 2019? Jadę autem (2+2) z Lublina...
      • pm44 Re: Trasa do Bułgarii przez Ukrainę 08.04.19, 18:49
        witam właśnie tez planujemy wyjazd autem do bułgarii (brak narazie konkretnego miejsca ) przez ua 2+1 z Chełma
        • geodetalublin Re: Trasa do Bułgarii przez Ukrainę 13.04.19, 06:21
          witam, my jednak lecimy samolotem, udało nam się kupić bilety w bardzo dobrej cenie ale chętnie podpowiem jak wygląda podróż autem .......
        • renatabs Re: Trasa do Bułgarii przez Ukrainę 01.06.19, 21:26
          Hej, też jedziemy z Chełma :). Na miejscu mamy być 12.08. Wybieramy się do miejscowości Bjała.
    • renatabs Re: Trasa do Bułgarii przez Ukrainę 01.06.19, 21:58
      Odradzam przez Urainę. Mimo, że jeździmy tam na wakacje średnio co drugi rok i naprawdę można zauważyć poprawę jakości dróg, to jednak czas spędzony na granicy przy wyjeździe z Ukrainy działa baaardzo na niekorzyść przy planowaniu tak długiej trasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka