Dodaj do ulubionych

kluby/dyskoteki Złote Piaski?

26.06.07, 20:53
Czy ktoś mógłby mi polecić ciekawe miejsca na nocne wypady w Złotych
Piaskach? Będę wdzięczna za wszelkie szczegóły ;)
Obserwuj wątek
    • mc_pele Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? 26.06.07, 23:10
      wśród Polaków ( oraz wszystkich gości z Europy wschodniej ) największą
      popularnością cieszy się zdecydowanie klub Malibu - przy plaży ( tam dj co
      chwilę krzyczy "POLSZA" i "RuSSIA" po czym krzyczy pół klubu ) mi jednak
      najbardziej podobało się w Arogance - przy kasynie

więcej szczegółów:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=789&w=63997172&a=64305493
      • paulina.jowko Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? 27.06.07, 20:48
        Dzięki za wskazówki :)
        A jaki rodzaj muzyki jest w Malibu?
        • mc_pele Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? 27.06.07, 21:23
          paulina.jowko napisała:

> A jaki rodzaj muzyki jest w Malibu?

hm... dobra :) techniawka, troche house, przerywniki hip hop, dance, r'n'b...
          coś jak w bydgoskiej vanilli czy euphorii, podobnie jak w pilskiej 13, w innych
          miastach nie imprezuję więc trudno mi określić ;) ktoś nastawiony na dobrą
          zabawę na pewno się nie zawiedzie :)

udanych wypraw :)
          • paulina.jowko Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? 27.06.07, 22:55
            Co prawda porównanie za dużo mi nie mówi (ja z kolei imprezuję w Enklawie i
            Klubokawiarni w Wawie), ale i tak dzięki! :) A tak przy okazji...
            Co dominuje bardziej "lokalne hity" czy raczej kawałki z naszych list przebojów?

Oj, czuję w kościach, że będzie nieżle ;)
            • mc_pele Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? 28.06.07, 08:31
              paulina.jowko napisała:

A tak przy okazji...
              > Co dominuje bardziej "lokalne hity" czy raczej kawałki z naszych list
              przebojów
              > ?

dla każdego coś dobrego - w klubach o których pisałem to raczej aktualna muzyka
              klubowa, to co akurat jest popularne w Europie, w pubach i sklepach już różnie,
              ale albo hity albo czalga - świetna bułgarska lokalna muzyka, połączenie dance
              z bułgarskim folkiem - super sprawa, trudno być w Bułgarii i nie pokochać, pod
              warunkiem tylko jednym że usłyszy się pierwszy raz na miejscu w odpowiednim
              klimacie ;)

>
              > Oj, czuję w kościach, że będzie nieżle ;)

hehe, ja mniej więcej wiem już jak będzie i nie mogę się doczekać od czasu
              kiedy wyjechałem stamtąd rok temu :D jeszcze 21 dni :)
              • paulina.jowko Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? 28.06.07, 17:56
                mc_pele napisał:
                > hehe, ja mniej więcej wiem już jak będzie i nie mogę się doczekać od czasu
                > kiedy wyjechałem stamtąd rok temu :D jeszcze 21 dni :)

A ja już jutro będę na miejscu :D to już za około 14 h :)
                Chyba dziś nie będę spała, bo mamy samolot o 6:30, co oznacza 4:30 na lotnisku,
                2:00 pobudka. Więc nie opłaca się kłaść spać...

• mc_pele Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? 28.06.07, 21:01
                  paulina.jowko napisała:

>
                  > A ja już jutro będę na miejscu :D to już za około 14 h :)
                  > Chyba dziś nie będę spała, bo mamy samolot o 6:30, co oznacza 4:30 na
                  lotnisku,
                  >
                  > 2:00 pobudka. Więc nie opłaca się kłaść spać...

heh, raczej nie bardzo ;) nas czeka dobrych kilkadziesiąt godzin w autokarze -
                  to dopiero celebrowanie rozpoczęcia wakacji :D ale nie narzekamy, czeka nas też
                  8 godzin czasu wolnego w Budapeszcie - na samą myśl chce się zyć :D
                  Samolot to luksus, kilka godzin i na miejscu, tylko szkoda troszkę tych
                  postojów w miasteczkach rumuńskich... i ten wjazd do Ruse :D heh, nie mogę się
                  już doczekać, trochę zazdroszcze Ci że to już jutro ( ja będę w tym czasie
                  jechał w garniaku pod krawatem tramwajem na egzamin :D ) ale jak sobie pomyslę
                  że kolejne 20 dni to przedbiegi przed Bułgarią to bardzo miło się robi :)

przyjemności :D

ps. opisz jak tam Twoje wrażenia co do klubów i jak sytuacja w tym roku
                  wygląda :)

pozdrawiam :)
                  • Gość: paulina Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: 90.154.207.* 06.07.07, 19:45
                    Hej,
                    Wlasnie mi mija 1 tydzien pobytu :)
                    Jestem bardzo milo zaskoczona. Bardzo klimatyczne sa te Zlote Piaski. Do tego
                    pogoda jest fantastyczna! Bylismy juz kilka razy w Arogance. To rzeczywiscie
                    najfajniejszy klub w miescie. W dodatku na miescie rozdaja bezplatne wejciowki
                    dla kobiet (w tym 1 drink gratis) ;)

Pozdrowienia ze slonecznej Bulgarii!
                    • Gość: ... Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 17:52
                      Aroganc jak pojadę tam to muszę tam wpaść:)
                      • Gość: zaznajomiona Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: 83.228.60.* 08.07.07, 15:43
                        hej,
                        a ja pracuje tu jako rezydent i szczerze polecam Pr.Club tuz przy hotelu
                        Admiral. Imprezy jak na Ibizie.....chociaz Arogance tez jest w porzadku.
                        pozdr
                        • Gość: adik Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.magma-net.pl 08.07.07, 21:26
                          Arogance jest OK ;)
                          • Gość: turystka Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:47
                            Ja wlaśnie wróciłam ze Złotych Piasków i mogę polecic wspomniany już klub
                            Arogance ale również Pr Club.. Warto tam zajrzeć.. do obu klubów rozdają
                            wejściówki na mieście wraz z jednym drinkiem darmowym a jeżeli sami nie dają to
                            warto o nie zapytać i wtedy z pewnością coś sie znajdzie:) Jesli chodzi o
                            Malibu to też czytałam na kilku forach że jest bardzo przyjemny ale jak sie
                            okazało na miejscu średnia wieku tam jest okolo 15 lat wiec zalezy kto co
                            lubi...:)
                            • Gość: damoon Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 00:35
                              potwierdzam malibu dla pietnastek natomiast arogance najlepszy klub w kurorcie
                              a dla panow hmmm., jeszcze wiele innych ciekawych klubow z troche wieksza cena
                              za drinki i pifko i za ... :)
                              • Gość: Gosia Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 21:38
                                a ja mam pytanie..:)wybieram sie tam w wakacje..
                                Zkad najchetniej tam przyjezdzaja? duzo jest tam Polakow? :) czy
                                mozna tez tam spotkac jakis Hiszpanow albo Murzynkow?;D
                                • Gość: Kreemik Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 21:24
                                  Generalnie, jadę tam 4 raz i stwierdzam, że najwięcej tam Polaków. Teoretycznie
                                  , tak jak wakacje w kraju. Dużo jest też Rosjan i Niemców.
                                  • Gość: :) Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.08, 23:10
                                    Polaków? Hm... Wcale nie jest ich aż tak dużo. Dużo Skandynawów i
                                    coraz wiecej Brytyjczyków ( teraz to chyba nawet więcej niz
                                    Niemców :). Standardowo są też Rosjanie. No i Francuzów trochę
                                    spotkalam. Ale chyba jednak najwięcej Skandynawów... Tak :)
                                    • Gość: Booomba!! Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.04.08, 10:35
                                      Najwięcej Skandynawów?? Rewelacja!!! :D
                                      Co to będzie za odmiana. Rok temu byłam na Majorce, gdzie takie cuda
                                      jak Szwedzi czy Szwajcarzy to rzadkość. A tu się okazuje, że w
                                      Bułgarii być może będzie na co popatrzeć ;-)
                                      • Gość: Gosia Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 00:19
                                        A sa tam ludzie czarnoskorzy ludzie? ;D a ogolnie to tam w
                                        dyskotekach to szalenstwo do bialego rana, czy do kazdej wposzczaja
                                        bez problemow? i ogolnie jak wrazenia? ;)
                                        • Gość: Gosia Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 00:22
                                          czy ktos sie wybiera 07.17 a oboz do bułgarii? ;)
                                          • Gość: flips Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 18:33
                                            ja od 22.06 do 3.07 hehe ;) pozdrawiam ;**
                                            • Gość: bat:) Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.08, 10:58
                                              Hej, czy jedzie może ktoś do Bułgarii początkiem sierpnia?:)
                                              • Gość: Kma12 Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 18:08
                                                ja jadę 7 sierpnia z lublina :)
                                                • andiczek69 Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? 25.06.08, 19:49
                                                  Hejka Ja sie wybieram od 8 sierpnia ;-)) A jak by sie nie udało tej
                                                  bezpłatej wejsciówki to ile kosztuje wejście do tych klubów ? I
                                                  jakie ceny drinów ?
                                                  • Gość: Angela Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.stk.vectranet.pl 31.07.08, 21:15
                                                    hehe ... masz sie fajnie ... ja dopiero co z tamtad przyjechałam a już chce tam
                                                    wracać ... jest tam przepięknie ... szczególnie polecam Arogance i Malibu,ale
                                                    najbardziej Arogance;) jest tam niesamowicie ... są tam cztery sale z różną
                                                    muzyką:R&B + retro Hall;Hause + electronic Hall;Pop Folk +Ethno Hall;Lounge +
                                                    Chill out ;) Chądza tacy faceci że szok ... ja poznałam chłopaków
                                                    z:Armeni,Izraelu,Jerozolimy,Niemiec,Szwajcarii,Szwecji,Rumunii,Ameryki,W.Brytanii,
                                                    Rosji ... reszty nie pamiętam:D aha...i jeszcze 2 słodkich murzynków:D
                                                    Piwo w Arogance kosztuje 4 leva, a sama wejściówka do tego klubu 5 leva ...
                                                    Wejście do Malibu: 3 leva:D Poza dyskotekami alkohol jest bardzo tani!Papierosy
                                                    to samo:D za rok tam wracam:D!! Nawet na Majorce tak pięknie nie było;)
                                              • Gość: bat:) Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.08, 15:08
                                                A jedziecie na obóz czy prywatnie?:)
                                                • Gość: andiczek69 Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.171.97.51.crowley.pl 03.07.08, 22:21
                                                  8 sierpnia lecimy z Wawki na tydzień czasu do Hotelu Royal w Złotych
                                                  Piaskach !!! Jak ktosik w tym terminie co my w Złotych PIaskach
                                                  bedzie to chetnie poimprezujemy, bedziemy w 2 pary po 20-25 lat i
                                                  jeden samotny chłopiec ;-))
                                              • Gość: maciekmirra Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 20:28
                                                Ja jade do złotych piasków 17 sierpnia:D
                                              • Gość: wizi Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.08, 11:33
                                                wylatuje 1.08, see you :)
                                                • Gość: slomka Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 13:16
                                                  ja tez 1.08 wylot:D can't wait:D
                                              • Gość: michal Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: 195.136.67.* 30.07.08, 09:21
                                                > Hej, czy jedzie może ktoś do Bułgarii początkiem sierpnia?:)

ja jade 1 sierpinia do 8 napisz jak cos to napisz na gg 1873919
                                                • Gość: Misiunia Obóz :) IP: *.inowroclaw.mm.pl 05.08.08, 15:56
                                                  Ja lecę 18 sierpnia z Warszawy ;) Może ktoś też jedzie na obóz w tym terminie?:)
                                                  • Gość: ceda Re: Obóz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 07:11
                                                    ja lece tez 18 do jakiego hotelu lecisz podaj swoj nr gg
                                                • Gość: Paula Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 10:58
                                                  hej ;) ja wyjeżdżam z Lublina 1 sierpnia :))
                                              • Gość: Piotr Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: 217.96.110.* 23.06.10, 19:14
                                                Jedziemy 2 sierpnia hotel korab
                                          • Gość: marta Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.aster.pl 07.06.10, 08:25
                                            Ja teraz widziałam na stronie orbis travel tygodniowy pobyt last
                                            minute za 790zł...
                                            Myslice ze jak za Złote Piaski to jest całkiem atrakcyjna cena?
                        • Gość: mackoo Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 20:33
                          siemanko ;] bede w bułgarii od 10 lipca 2009 roku i tez troche
                          pogrywam moze dalbysmi jakiegos malego secika zagrac ;] czekam na
                          odpowiedź z gory dzieki ;]
              • Gość: asd Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.dynamic.mm.pl 13.06.14, 15:31
                czlowieku muzyka klubowa to jest minimal, techno, house, progressive, electro (...)
                w klubach sie gra to co jest na beatporcie (w wielkim uproszczeniu) a nie syf dla plebsu z radio. ty mowisz o dyskotekach...
      • Gość: madie Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.183.255.60.dsl.dynamic.eranet.pl 01.09.10, 23:01
        Arrogance<333
        wejsciowka 5 leva. Klub najbardziej zajebisty na swiecie. Polecam!!

Koktajle w mega parku tez sa niezle ;p
    • marta586 Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? 27.06.08, 08:00
      Jakie ceny są w klubach za piwo, drinki, wejście. Napiszcie coś bliżej.
      Mam pytanko typowo babskie..... jak się ubierają dziewczynki w klubach,
      gdyż sama nie wiem co mam zabrać.

W poniedziałek jadę do Bułgariiiiii!!!!! Jupiiiiiii :)
      • Gość: a ja slyszalam Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.osiedle.net.pl 27.06.08, 12:16
        Ja gdzies przeczytalam, ze w jednym z klubów, zawsze we wtorki, odbywa się pokaz męskiego striptizu. Tak było w zeszłym roku, czy w tym nadal się coś takiego odbywa?? :P
        • Gość: ola Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.xdsl.centertel.pl 31.07.09, 07:22
          racja we wtorki byl meski striptiz w klubie Papaya, rewelacja:D
          • Gość: mad Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 20:18
            Najlepszy jest MUPPET!!!!!
            Fajnie jest też w Papai!
            W każdym razie nie polecam Bonkersa i Malibu...

PS
            Ominął mnie akurat męski striptiz. :| ;p
    • Gość: zbyszek Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.gprs.plus.pl 06.07.08, 09:15
      a kiedy sie wybierasz i moze skad jedziesz
      • Gość: a ja slyszalam Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.08, 16:04
        Kogo zbyszku pytasz??
        • kuba0999 Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? 21.07.08, 00:02
          Witam jedzie ktoś może z Poznania 28 lipca?? jak tak to pisać na gg
          8669447.
          • Gość: Mirra Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 17:35
            JA i moich dwóch kumpli jedziemy do Bułgarii 17 sierpnia. Szukamy
            chetnych imprezowiczów na dyskoteki. W wieku +18 pozdrawiam
            • Gość: andik Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 20:33
              Własnie wrocilismy ze Złotych piaskow.... Mam mieszane uczucia ale
              to pewnie przez nieudany hotel, mieszkalismy w hotelu Royal gdzie do
              jedzenia podawali codziennie przetwarzane kilka razy jedzonko w
              kółko to samo i wogóle o kawałek mięsa do kolacji to bylo cięzko...
              Obsługa hotelu o wszystko robila łaskę mimo ze mielismy opcje all
              inclusive... A samo miasteczko to ogólnie ok hałas dużo klubow
              restauracji i straganów. Polecamy klub Arogance lub Papaya. Ceny
              troche wieksze niz w pl.
    • Gość: Karola Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.icpnet.pl 19.08.08, 11:04
      Dzisiaj o 5 rano wróciłam z Bułgarii, jechałam autokarem 36 godzin masakra.
      Polecam bardzo klub MAlibu w soboty najlepiej!! Arogance jest raczej dla osób,
      które nastawiają się na siedzenie i picie niż zabawę taneczną, aczkolwiek
      wystrój świetny :)
      • Gość: kujaw Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 20:54
        Byłem ostatno 2 tyg. w Złotych Piaskach i od siebie powiem o klubach tyle:
        pierwszej nocy wcisnęli nam bilty do Alarmy za 20 lv na impreze z basenem i open
        barem, poszlismy, pod ciuchami kąpielówki (o ręcznikach zapomnieliśmy:P), na
        początku sie troche zmarszczylismy bo darmowa byłą tlyko tequila i na szybko
        robiony Sex On The Beach, było koło 23, a ludzi maluuutko, więc trochę
        popiliśmy, minela godzina i całą imrpeza sie rozkrecila, jakas panienka miała
        urodziny to sie szampanem pooblewaliśmy i na koniec cały oblepieni drinkami
        wskoczylismy w kilka osob do basenu. Woda cieplutka, posiedzielismy tam z
        godzine, powrot wczesnie, koło 3, był najgorszy, bo było nam mokro xD Fakt
        faktem drogo, ale chyba najlepsza imrpeza w tej całej Bułgarii. Później byliśmy
        3x w Malibu, bo każdy mówił, że tam najlepiej. Ja z moją dziewczyną
        wychodziliśmy dosłownie po godzinie (około 24.00, 1.00) bo od muzyki to nas uszy
        bolały, straszna łupanina. Później 2x byliśmy w Papayi, bardzo fajny klub,
        ochrona była perfekcyjna (reakcja kilkunastu ochroniarzy z tego klubu i dwoch
        sąsiadujących na Polaka, który uderzył dziewczynę od nas w twarz, bo nie chciała
        go pocałować była wręcz idealna). Świetny jest Muppet, klub karaoke, co noc
        przepełniony (ale zawsze jest gdzie usiąść), ludzie bardzo przyjaźnie nastawieni.
    • Gość: bromek90 Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: 77.46.56.* 24.06.09, 14:39
      Witam jedzie ktos do zlotych piaskow w okresie 10.07-25.07 w wieku
      ~17-22? gg 6800586
      • jo_anna18 Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? 13.07.09, 13:30
        hej:D jedzie ktos moze na oboz do bulgarii do zlotych piaskow od 9 sierpnia do 21 sierpnia do hotelu nikea park? moje gg. 977645
    • Gość: madzia Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: 80.51.211.* 01.07.09, 12:16
      na nocne wypady dobre są bary, które mają takie coś jak HAPPY HOUR (
      kupujesz jednego drinka, dostajesz dwa :P), oprócz barów, jest wiele
      dyskotek- polecam PAPAYA, BONKERS, MALIBU, AROGANCE- 4 sale w
      różnych stylach muzyki, wstęp do tych dyskotek 2-3 leva, jak się uda
      to można wejść nawet za darmo, przeważnie przed klubem stoją panie i
      rozdają ulotki ( wielkość-pół kartki A4 ), napisane jest tam, że
      wstęp wolny. Bardzo polecam PUB CRAWL- za 25 leva dostaje się
      koszulkę, wstęp do 6 dyskotek i w każdym drink :), najlepszy dzień
      na pub crawl to środa- najwięcej ludzi. jak masz jeszcze jakieś
      pytania- pisz.
      • Gość: ostry Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.chello.pl 05.07.09, 11:45
        a był ktoś moze w clubie Playboy ?

najlepiej moi znajomi w tym roku bawili sie w arrogance 18 - 20 lat :)
        • Gość: kaja Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 00:09
          hej :) możecie mi powiedzieć czy obozowi opiekunowie mają jakieś twardo ustalone
          reguły, których obozwicze poniżej 18 (ja i moja kumpela 16 i 17 lat) muszą się
          trzymać ? tzn mam tu na mysli dokladniej chodzenie do clubów . Jak oni to widzą?
          do 10 w pokoju ;/? czy pozwalają na imprezie być chociaż do 2 w nocy?;p z gory
          dzieki za odp.
          pozdr.
          • Gość: gośc Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.09, 23:51
            jedzie ktoś 26.07 do Bułgarii na obóz z biura podróży but? ja jestem z Wrocławia
            i jedzie ze mną paru znajomych. jak coś to pisać, gg: 5912640 :)
            • Gość: Annnna Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 14:57
              Witam
              Czy ciężko jest trafic do klubu Arrogance?
              31 jade z koleżankami do hotelu Golden Yavor ktos wie czy to daleko?
              Pierwszy raz bede w Bułgarii i staram sie juz troche ogarniac :))
      • Gość: Monika piosenka IP: *.ip.netia.com.pl 21.07.09, 11:04
        wie ktoś może jak się nazywa niemiecka piosenka, którą cały czas grali w Złotych
        Piaskach? W Muppet leciała co chwile.W ogóle nie znam niemieckiego, ale ref.
        leciał coś Dans get up wifaja dans get up :))) jakoś tak hehehe
        • Gość: Natalia Re: piosenka IP: 212.244.210.* 21.07.09, 12:28
          Hej, ta piosenka to Wir feiern die ganze nacht-ATZEN MUSIK- Frauenarzt
          :)sama nie dawno wróciłam ze Złotych Piasków i też wszędzie jej szukałam:)
          • Gość: Anna Arrogance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 14:58
            Witam
            Czy ciężko jest trafic do klubu Arrogance?
            31 jade z koleżankami do hotelu Golden Yavor ktos wie czy to daleko?
            Pierwszy raz bede w Bułgarii i staram sie juz troche ogarniac :))
            • Gość: Asia Re: Arrogance IP: *.tktelekom.pl 29.07.09, 10:20
              Witam:) Tak więc do Arrogance jest trafić bardzo łatwo, w prawdzie nie wiem
              gdzie jest Twój hotel, ale ten klub jest raczej najbardziej znany w złotych
              piaskach i napewno go nie przeoczysz, poza tym stoja na ulicach osoby rozdające
              ulotki a czesem się zdarza że i free ticket:) Ja osobiście polecam ten klub bo
              przez ostatnie dwa tygodnie wybawiłam sie tam naprawdę świetnie:):)
    • Gość: bulgarianlover Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.tktelekom.pl 29.07.09, 02:17
      w miejscowoski kranevo obok zlotych piaskow jest wspanialy klub playboy. swietna
      muza klimat drinki rosjanki itd. polecam goraco. jakby ktos byl to niech liste
      przebojow deejaaya spisze. zwlaszcza te arabskie i ruskie kawalki. naprawde
      wspaniale. blagam ;)
      • Gość: gosc Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 16:55
        mam pytanko mianowicie moja kumpela mowi ze sie boi ze ja wysmieja a ona chce tylko potanczyc nie chce pic itd.. powinna sie tak martwic? moim zdaniem nie...
        • Gość: Kasiaaa Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 17:44
          Pewnie,że jej nie wysmieją ;) wiele osób tak robi ;P.
          Co do dyskoteke to byłam w papay'a i malibu, zdecydowanie wygrywa ta
          druga dyskoteka ;))
          • Gość: kamil Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.punkt.pl 22.08.09, 00:46
            siema! lecimy z kumplem do Zlotych Piaskow 27.09 - powrot 4.09. gg: 3171078
            dziewczyny piszcie, moze sie tam spykniemy i poimprezujemy! pozdrawiam! ;)
    • Gość: m. Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 21:49
      na rok 2010 Admiral Pr. Club . muzyka klubowa, wystrój fajny, godny polecenia i koniecznie do zobaczenia. Odradzam Papaya club- klub z muzyką hh i rnb ale wystrój masakra... do tego wc płatne..i same dzieci. Dla dzieci z kolonii i obozów idealne miejsce :) starszych osobom i studentom odradzam.
    • Gość: IGA Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 10:30
      wg mnie nie ma najlepszego klubu. Jesli chcesz zajebiscie potanczyc i lubisz niemców: BONKERS, jesli chcesz sie bawic z ch...owymi dresami z polski: MALIBU, jesli chcesz bawic sie z hot 12 - PAPAYA, jesli lubisz starsze towarzystwo- AROGANCE, gejów- ROXY , znowu niemców i ludzi w wiekszosci powyzej 18 - PR CLUB! ALE JA POLECAM BONKERSA! <333 Xd
      • Gość: dd Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.183.250.101.dsl.dynamic.eranet.pl 13.11.10, 19:27
        arrogance jest swietny
        • Gość: nnn Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 23:15
          Arogance i PR club naprawde warto , jedyne miejsce gdzie jest selekcja i nie wpuszczają 13latek i ludzi w sandałach i skierach , muppet bar typowe afterparty gdy wszystko jest zamkniete mozna iść własnie tam ceny naprawde dobre często darmowe drinki , reszta nie ma nawet co komentoewac albo Niemiecki disco albo Discopolo cała banda Polskich wycieczek o średniej wieku 15 lat , Minusem Arogance i Pr jest wygórowana cena ,
          • Gość: luk Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.11, 23:39
            czyli najlepsza muzyka klubowa w arrogance / pr club / malibu / bonkers ?
            • Gość: bhz Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.internetia.net.pl 20.08.11, 20:40
              czy na początku wszystkie kluby normalnie działają? i jak wtedy z życiem nocnym?
              • Gość: karola Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.skarzysko.vectranet.pl 28.05.12, 22:53
                1.07.2012 jadę na obóz Bułgaria - Złote Piaski
                Hotel DANA PALACE PARK*** proszę o kontakt osoby które jadą w tym terminie :)
                karolciaNumer GG:6891788
                • Gość: melanżowiczka Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.dynamic.mm.pl 02.06.12, 16:52
                  jedzie ktoś 13 lipca do złotych piaskow ? :D
                  • Gość: MM Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.12, 16:00
                    Jedziemy 13 lipca z przyjaciółką i to bd 2 tygodniowa impreza coś tak czuje
    • Gość: Milena Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.toya.net.pl 15.06.12, 16:09
      Witam
      Najlepsze wakacje w Bułgarii tylko z Gandalf Travel. Super hotel Zdravec*** po generalnym remoncie, położony w Czajce, cichej i spokojnej części Złotych Piasków, oddalony 20 minut spacerkiem od ścisłego centrum. Ceny zaczynają się od 699 zł poza sezonem za 10 dni (9 noclegów ze śniadaniami!!!) z przejazdem autokarem klasy lux i opieką rezydenta. Dodatkowo trzeba doliczyć tylko ubezpieczenie i opłatę klimatyczną na miejscu. Najbliższy wolny termin to 27.06 za uwaga 1199 zł, a ostatni 25.09 właśnie za 699 zł!!!!!!!!!!
      Bardzo często są różnego rodzaju promocje czy last minute, także gorąco zachęcam do odwiedzenia strony internetowej gdzie znajdziecie wszelkie informacje dotyczące wyjazdów
      • Gość: Krzysztof Zalewski Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: 87.118.171.* 24.06.12, 10:44
        Nazywam się Krzysztof Zalewski. Pracuje dla Neckermann Polska i reprezentuje markę Happy Events. www.facebook.com/Happy.Events.Animacje
        Pracuje na terenie Drużby - Sveti Konstanti oraz wieczorami Złote Piaski - Golden Sands. Dogadałem się z menadżerami klubów nocnych w imieniu wszystkich polaków i załatwiłem nam specjalne karty, które uprawniają do ciekawych zniżek oraz bonusów. Karty będzie można uzyskać ode mnie przez cały sezon czyli do 17 września, albo mówiąc na wejściu do Klubu PR że jesteście od Chris Neckermann Poland. Karty dotyczą tylko i wyłącznie osób pełnoletnich 18+.
        Jestem w Złotych Piaskach każdego wieczoru, mamy charakterystyczne różowe odznaki na pomarańczowych smyczach Neckermanna. W razie pytań śmiało podchodzić. Zapoznam was z innymi animatorami i PRZEJMIEMY TEN KURORT ;)
        Do zobaczenia w słonecznej Bułgarii, na facebooku - www.facebook.com/Happy.Events.Animacje oraz twitterze - twitter.com/#!/HappyEventsPl
        • Gość: Michał Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: 217.153.173.* 29.06.12, 11:57
          Panie Krzyśku będziemy 18-25 lipiec. Mam nadzieje że was znajdziemy.
          Pozdrawiamy Michał i Aga (30l)
          • Gość: MiA Re: kluby/dyskoteki Złote Piaski? IP: *.btc-net.bg 22.07.12, 10:56
            Siema wszystkim
            Aktualizacja porad
            Jesteśmy aktualnie w ZP
            Generalnie jest OK. Wbrew pozorom wszędzie blisko. Kurort nie zamiera, nawet w nocy o 3-4 jest jeszcze sporo imprezowiczów.
            Jeśli chodzi o alkohol to radzę nie kupować w klubach a wyjść na chwilę poza i kupić sobie flachę ew drink w marketach, jest ich mnóstwo i długo czynne. Najtańszy wg nas jest położony w centrum nad klubem PAPAYA Lidli+, choć zbytniej rażącej różnicy nie ma z innymi.
            Teraz kluby:
            Pr Club wejście ok 8lv/głowę (1lv-2,5PLN), we środy panie wejście gratis, duży klub dużo ludzi, muza klubowa, komercja, raczej szybka, coś w stylu naszych Manieczek czy Energy 2000, drinki - mega przekręt, kupiliśmy dwa i w obu było w ogóle alkoholu, tłumaczy to pewnie brak zainteresowania barami mimo pełnego klubu. Lepiej mówię wyskoczyć pod market naprzeciwko i "małpkę" walnąć
            Arrogance - duży klub, wejście 8lv, 4 sale, muza różna, sporo ludzi, selekcja, nie ma dzieci więc tam się bawią bardziej dorosłe osoby (tak 25 i wyżej lat), snobistycznie za to. Kelnerki kazały nam kupić coś jeśli chcemy siedzieć na dostępnych kanapach co jest dla mnie nieporozumieniem, klub nastawiony na kasę, kasę, kasę :(
            Bonkers i Papaya - wejście 10lv za głowę (jak się dobrze pokręcicie po ulicy to dostaniecie darmowe wejściówki dla Pań więc już cenowo fajniej wychodzi, drinków nie kupowaliśmy więc zawartości alkoholu w alkoholu nie stwierdzę, muza różna, trochę komerchy, Manieczek, techno, RnB PoP. Bezczelność w kiblu bo są PłATNE. Kluby niewielkie, sporo niemieckich gejów i młodzieży licealnej
            Malibu klub nawet nie wchodziliśmy bo już sama okolica odstrasza.
            Dodatkowo mnóstwo drobnych klubów i knajp z różną muzyczką więc każdy znajdzie coś dla siebie.
            Jeszcze dobra jedna porada od naszej rezydentki - nie wymieniać pod żadnym pozorem kasy w pseudo budko kantorach na ulicy!! Jedynie w banku. Oszukują wszędzie na metodzie że wg nich przecinek to jedynka. Czyli kurs 1,95 dla nich będzie 1195 czy 1,195. Jeśli już dojdzie do wymiany to nie macie szans nawet z policją bo to u nich "normalne"

Pana Krzyśka z Neckermanna nie udało się do tej pory spotkać

pozdrawiamy
            MiA
    • Gość: Wojtek Złote piaski IP: *.231.25.63.koba.pl 22.08.13, 20:45
      Cześć Czy ktoś wybiera się może właśnie na złote piaski ;)? a dokładnie w okolicach 29.08-04.09. Wyjeżdzam z rodzinką miałem jechać jeszcze z kolegą ale wiadomo jak to wychodzi co do czego osoba się wycofuje z braku pieniędzy. Mam 18 lat no i szukam osób z którymi można by było wieczorami wybrać się pobalować :) kontakt -> gg:46777193
      • Gość: Marta Re: Złote piaski IP: *.dynamic.cdma.plus.pl 25.08.13, 00:29
        Hej, jestem zainteresowana Twoją propozycją, ale nie wiem czy potrzebujesz akurat kolegi do balowania czy może być dziewczyna. I mógłbyś może podać swój adres mailowy?
        • Gość: Balangowicz Re: Złote piaski IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.13, 11:38
          Witajcie imprezowicze jesteśmy z kolegą w Złotych Piaskach od 14.09 do 21.09 zapraszamy na impreze wszystkich Polaków zbiórka o 12 w nocy sobota 14.09 pod Mc Donaldem w złotych piaskach wpisujcie się kto bedzie....

Do zobaczenia
          • mija06 Re: Złote piaski 05.09.13, 12:08
            My jesteśmy w tym czasie w Bułgarii, chętnie poznamy innych :) Zostawiam swój nr gg: 6267943 - prawie zawsze niedostępny jednak czasami jestem. :) Chętnie poznamy inne pary ale również kolegów i koleżanki do wspólnego popijania piwka. Hotel Gradina, pobyt 13-21.09. Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka