Gość: Maro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 10:03 . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marada Re: Nesseber Hotel Jussi z Alfa Star, właśnie wró IP: *.lodz.mm.pl 17.07.08, 17:59 Witam. Lece 6 sierpnia z AS również do tego hotelu, także interesuje mnie wszystko. Jaka obsługa, pokoje, okolica, posiłki no i jakie ceny w okolicy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marada Re: Nesseber Hotel Jussi z Alfa Star, właśnie wró IP: *.lodz.mm.pl 17.07.08, 18:02 DO MARO ! Podam swojego priva to będzie man wygodniej pogadać: lukia20@wp.pl pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Nesseber Hotel Jussi z Alfa Star, właśnie wró IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 20:00 Wysłałem maila :). Ceny w hotelu przystępne polecam papryczki nadziewane w sosie pomidorowym-pycha- porcja 4 lewa. frytki 2 lewa, jeżeli zjecie u nich możecie nalewać sok bezpłatnie. Śniadania monotonne, tradycyjnie jajecznica, ogórki, pomidory, ser typu feta, ser żółty, czasem ciasteczka, zawsze arbuz, wędlina, raz były naleśniki, 2 razy parówki na gorąco. Dziewczyny z obsługi miłe. Piwo w restauracji 1,50 lv. Plaża całkiem ładna (w odróżnieniu od tej w rawdzie) i można się jeszcze rozłożyć ze swoim parasolem. wypożyczenie na plaży 7 lv + 7 za leżak. ja w pierwszym dniu kupiłem w pobliskim sklepie za 10 lv i mieliśmy swój. Nie ma sztućców w pokoju i tylko 2 szklanki. Wypożyczenie czajnika w recepcji...niestety 2 lv na dzień. W pokoju nie ma też tależy. Pozdrawiam, jeżeli masz jeszcze pytania to proszę pytaj, Odpowiedz Link Zgłoś