Gość: bogdan IP: *.rzeszow.mm.pl 24.07.08, 17:49 Z mapy wynika że przez Karnobat jest kilkadziesiąt km bliżej, ale jaka jest ta droga? Opłaca się "czasowo" ten skrót, czy lepiej jechać na Warnę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: z Ruse do Burgas lepiej przez Warnę czy Karno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 20:38 Przez Warnę masz na pewno dobrą drogę, ale zdecydowanie dalej, tyle wiem, bo jechałem. Co do tej drugiej trasy się nie wypowiadam, bo nie jechałem nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: z Ruse do Burgas lepiej przez Warnę czy Karno IP: 212.106.22.* 24.07.08, 22:43 Przez Warnę jest dalej i o wiele większy ruch na odcinku nadmorskim. Za to lepsza nawierzchnia. Przez Karnobat jest o kilkadziesiąt km krócej, pusta droga, ale na odcinku ok.70 km słaba lub zła nawierzchnia(ale da sie bezpiecznie przejechać). Jadąc przez Karnobat można dojechać do autostrady z Burgas w kier. Sofii (niedkończona, ale na "naszym" odcinku jest). Tzn nie jechać wg. kierunkowskazów na Burgas tylko na płd. w kier. Draganci , o ile pamiętam . Łatwiej trafić od Burgas, trzeba po prostu jechać na Sofię do końca autostradowego odcinka drogi i tam dopiero skręcić na Karnobat. Na dokładnej mapie Bułgarii jest zanaczony ten odcinek autostrady. Ja jeszcze raz wybrałbym drogę przez Karnobat z powodu mniej stresującego i szybszego przejazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: z Ruse do Burgas lepiej przez Warnę czy Karno IP: *.rzeszow.mm.pl 25.07.08, 17:53 Nie mam na mapie tego kawałka autostrady Burgas - Sofia. Do jakiej miejscowości on prowadzi, może ma ktoś link do mapy? Odpowiedz Link Zgłoś
ba_rt Re: z Ruse do Burgas lepiej przez Warnę czy Karno 25.07.08, 19:04 dobrze mb pisze; dopiero wracając z BG, jadąc od Burgas trafiłem na autostradę www.emaps.bg/emaps/content.asp?cboMaps=0&mapSize=1&lng=EN Odpowiedz Link Zgłoś