GoĹÄ: XKris IP: 193.201.167.* 22.06.09, 15:59 ktos byl w tym hotelu, jakie wrazenia ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Pati Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 22:05 Ja byłam w tym hotelu we wrześniu 2009r. Mnie bardzo się podobało. hotel super,w pokojach klimatyzacja, łazienka czysta, codziennie sprzątane. obsługa bardzo miła jedzenie dobre i dużo choć troche jalowe. misteczko super. plaże czyste tylko za leżaki i parasole na plaży trzeba płacić. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zuza_Z Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.10, 09:58 Fajne last minute mają teraz w Itace do tego Nessebar beach. Z tego co pamiętam to można rezerwować za około 1440 złotych z all inclusive oczywiście. Plaża blisko, co ważniejsze piaszczysta, długa i szeroka więc wygląda to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aaa Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 17:19 wróciłam dzis ma swoje 3* kelnerzy muszą się dużo jeszcze nauczyc ale co do hotelu to nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
marmolinka Re: hotel Nessebar Beach ?? 04.08.10, 13:27 Ja też nie oczekiwałam luksusów, ale przyznam, że widok karalucha biegającego po przedpokoju z lekka mnie zszokował...Panie recepcjonistki robiące łaskę, że w ogóle pracują, żenujący poziom obsługi w restauracjach sprawiły, że do tego hotelu na pewno już więcej nie pojadę. Kto wie, czy w ogóle kiedykolwiek wrócę do Bułgarii. Piękne plaże, urokliwe miasteczka nie wystarczą, żeby utrzymać napływ turystów. Potrzebna jest jeszcze zmiana mentalności ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.in.net.pl 03.07.11, 17:22 witam, czy w tym hotelu naprawdę jest tak źle ? :( jadę tam z rodziną za 3 dni na 2 tygodnie. wiem, że basen jest nieczynny (zamknęli, bo nielegalnie został wybudowany na wydmach), mamy korzystać z basenu w hotelu Burgas, 50m od naszego. Jedziemy z BP Itaka. Kurcze, trochę mam obawy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.07.11, 21:39 Pytanie do gość. My lecimy całą rodziną 27 lipca, też na 2 tyg. Dzisiaj dowiedzieliśmy się że basen zamknięto. Wy już tam jesteście. Dajcie znać proszę czy jesteście zadowoleni z hotelu i tego basenu do którego dochodzicie. Brać czy zmieniać hotel? bo taką opcję też mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiek Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: 83.142.121.* 22.07.11, 14:39 ten hotel ma żagiel itaki, wysoka jakość świadczonych usług, ponadto przejrzałam setki opinii o hotelu nessebar beach w Bułgarii, to na prawdę dobry hotel, czysty itd. Jadę 15.08.2011 tam i już się nie moge doczekać, wiem, że basen jest nieczynny i czynny nie będzie ale mnie to w ogole nie przeszkadza, zaplacilam tylko 1850 zł, a pływać i opalać się mogę nad czystym morzem bez chloru! Blisko do centrum, blisko do plaży czego więcej chcieć, zabawa, animacje, czyste pokoje i odremontowane, za taką cenę są tylko pokomunistyczne pokoje z pleśniami, czytałam wiele opinii o różnych obiektach w Bulgarii i najlepsze w tej cenie to Nessebar i Blue sky( bardziej kameralne) w ofercie za tylko 1779 , z basenikiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 20:13 byłam tam rok temu ,w tej sytuacji gdy brak basenu to na pewno bym zmieniła gdybym miała mozliwosc na inny hotel kicha totalna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiek Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.ittp.media-com.com.pl 28.07.11, 14:32 Tak mi napisała moja pośredniczka z biura podróży: Jeżeli chodzi o napo koje alkoholowe to są to lokalne: piwo, wino ?? białe i czerwone, rakij, wódka, whisky Bezalkoholowe: to lokalne napoje typu cola, sprite, fanta, tonik itp., odpowiedniki bułgarskiej produkcji. Drinki są robione na bazie alkoholi lokalnych ?? w zależności od tego co barman potrafi J Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: p23 Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.07.11, 16:34 Nessebar bez basenu. Podobno można korzystać z basenu hotelu Burgas. Ale ten Burgas ma czynny tylko mały basen.. ;/ . Ale i tak się zdecydowaliśmy tam jechać. 8-19 sierpnia. Kto będzie w tym terminie :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiek Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.ittp.media-com.com.pl 24.07.11, 14:25 ja będę od 15-stego sierpnia do 22 :)) w Nessebar beach Resort Pisalam do necerman, pisali ze nie ma zadnego alternatywnego basenu, ale nie przeszkadza nam to, z Itaki własnie goście mają do dyspozycji basen z hotelu Burgas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: p23 Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.07.11, 18:14 Ja też z Neckermanna lecę. Wykupiłem w biurze pośredniczącym i tam mi powiedzieli właśnie, że Itaka twierdzi, że można korzystać z tego basenu w hotelu obok, a Neckermann się nie wypowiada, ale na miejscu i tak nikt nie pozna kto z jakiego biura jest i pewnie będzie można :) 15-22 mówisz?? To do zobaczenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiek Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.ittp.media-com.com.pl 24.07.11, 19:59 Własnie o tym samym myslałam, żeby się wmieszać w ludzi jadących z Itaki, no bo jak inaczej, jeeli płacimy tyle samo, a my z Necermana nie możemy (bo pisąlam do biura i nie ma szans), a z Itaki mogą korzystać. Nie wiem czy sie spotkamy w ogóle, to duży ośrodek wypoczynkowy :) gdyby coś- to możemy się wybrać razem na jakieś imprezy- w gronie naszych znajomych moje gg to 8658312 gdyby ktoś jechal jeszcze tam w czasie mniej wiecej 15-22 sierpnia to pisać na gg :) podane wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewcians Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.insat.net.pl 24.07.11, 21:40 Ja byłam w hotelu Burgas Beach i pełno było na basenie hotelowym ludzi z opaskami z nessebar beach, podobno właściciel burgas beach i nessebar beach to ta sama osoba. Nie zauważyłam, by ktokolwiek kogokolwiek z nessebar beach pytał się o cokolwiek, także czy jedziecie z Itaki czy z neckermanna niczym się nie przejmujcie i normalnie wchodźcie na ten basen. Uważajcie tylko, bo - przynajmniej do mojego odjazdu - na basenie nie było ratownika, także w razie W możecie liczyć tylko na pomoc turystów..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiek Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.ittp.media-com.com.pl 24.07.11, 21:54 Wiem, w Burgas zginął człowiek, bo nikt nie potrafił mu pomoc. Ratownicy na tamtejszym basenie to tylko amatorzy Ale jak ktoś potrafi plywac albo plywa tak jak dzieci z dmuchanymi pomocami, nie ma szans zeby utonął Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewcians Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.mofnet.gov.pl 25.07.11, 10:26 Ojoj, to mało się orientujesz. To , że umiesz pływać nie daje żadnej gwarancji, że nie utoniesz....ten Gość też umiał pływać...... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gregory :) Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.11, 12:40 Hej też wybieram sie do nessebar 08.08-19.08 Myslicie ze bedzie mozliwosci aby barman lal rakije w kielony?? czy tylko drinki wchodzą w gę w AI ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 04:47 My jedziemy 17.08, jeżeli chodzi o zastępczy basen to pytałam i powiedzili, że jest, ale na pewno nie będzie nikogo interesować kto z jakiego biura :) Będziemy się świetnie bawić Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiek Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.ittp.media-com.com.pl 28.07.11, 10:46 Też tak sądzę, że będziemy się świetnie bawić. Baseny też są w pobliskich aquaparkach i na dyskotekach, w Bułgarii jest największa dyskoteka- Cacao Beach w której czesto grywa Tiesto, a inna bardzo chętnie odwiedzana dyskoteką jest też: dyskoteka Lazur, która dysponuje ponadto powierzchnią na wolnym powietrzu oraz basenem ze zjeżdżalniami. W sezonie basen jest czynny i najlepsza zabawa odbywa się właśnie przy nim. Ponadto w dyskotece Lazur znajdują się 2 sale i 3 bary. Klub ten popularny jest wśród Anglików ale nie brakuje również gości z Polski. Hotele często organizują dla gości wspólne wyjście do dyskoteki Lazur, cena za wstęp jest wtedy mniejsza (w granicach 5 Leva, normalnie około 10 Leva) Jeżeli chodzi o napoje to leją gin, wódkę, wina, piwa z drinkow podobno sex on the beach- słodki drink i cuba libre- rum z colą 50 ml rumu (w oryginalnym przepisie biały rum) 100 ml coca coli limonka lód ja dodawałam jeszcze brązowy cukier Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pawlik Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.jmdi.pl 07.08.11, 22:19 bylem w tym hotelu, wszystko raczej na plus... Prosba do osob tam bedacych o sprawdzenie z jakich skladnikow sklada sie drink "chrizantem"? Przez ostatnie 3 dni popijalem go, ale nie zwrocilem uwagi z czego go robia, (na pewno wodka i fanta i cos mietowego - likier badz syrop i cos jeszcze czerwonego)... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaa Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: 83.142.121.* 23.08.11, 16:10 Tak więc hotel czysty, codziennie z rana przychodziły Panie sprzątaczki, chyba ze wywiesiło się karteczkę na drzwiach aby nie przeszkadzaly. Karteczka jest w pokoju. Reczniki wymieniane co chwile, papier itp itd. na bierząco. Drinki w barach - bardzo dobre, najlepsze; Flirt i Hrizantema można zamawiać osobno whisky z colą, rum z colą itp. Obsługa świetna, aninacje jedynie po niemiecku i angielsku. Ale nam to nie przeszkadzało Hotel rozległy, zadbany, ładne wnetrze. W recepsji Panie coś tam rozumieją po polsku, w barach rozumieją bez przeszkód. UWAGA... nie ma basenu na terenie hotelu, jedynie w Burgas nie ma też siłowni co mnie zaskoczylo.. o czym nie bylo nigdzie mowy :(( Jedzenie super- sniadania i obiady wyśmienite.. dużo dań- warzyw, słydkości, mięsa to raczej filety z kurczaka, ale zdarzyła sie wołowinka i nawet konina. :O ;D Przelot bez przeszkód.. Więcej info: 8658312 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nell_123 Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.sarzyna.pl 24.08.11, 08:53 Dziękuję za inf, lecimy jednak Balkan Holidays (w pierwszej wersji Enter Air) z wylotem o 6:30 z Katowic, czy jest szansa, że bezpośrednio po transferze z lotniska dostaniemy pokój, czy będziemy zmuszeni czekać do 14 (początek doby hotelowej), jak to wyglądało u was?My lecimy z 15 m-czną córą, więc jest to dla nas istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: solson Re: hotel Nessebar Beach IP: 195.54.187.* 23.08.11, 21:23 Byłem w sierpniu 2011 roku w tym hotel i uważam że jest on godny polecenia. Jedyny minus to brak basenu który został zamknięty w czerwcu tego roku i słabe animacje w języku niemieckim. Plaża piękna znajdująca się bezpośrednio przy hotelu. Jedzenie nie rewelacja. Dania prawie w ogóle się nie zmieniały. Odpowiedz Link Zgłoś
turx01 Re: hotel Nessebar Beach 23.08.11, 23:10 Gość portalu: solson napisał(a): > Dania prawie w ogóle się nie zmieniały. Ale jak jest ich 20 - 30 to sam sobie zmieniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: hotel Nessebar Beach IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.11, 09:26 turx01 nie zrozumiałeś solsona , chodzi o to ze , przez cały pobyt posiłki były za każdym razem przerabiane z resztek które nie były skonsumowane przez turystów Odpowiedz Link Zgłoś
turx01 Re: hotel Nessebar Beach 24.08.11, 16:51 Gość portalu: ania napisał(a): > turx01 nie zrozumiałeś solsona , chodzi o to ze , przez cały pobyt posiłki by > ły za każdym razem przerabiane z resztek które nie były skonsumowane przez tury > stów Odpowiedz Link Zgłoś
turx01 Re: hotel Nessebar Beach 24.08.11, 16:57 turx01 napisał: > Gość portalu: ania napisał(a): > > > turx01 nie zrozumiałeś solsona , chodzi o to ze , przez cały pobyt posi > łki by ły za każdym razem przerabiane z resztek które nie były skonsumowane > przz turystów Rozumiem aniu. Nażarłaś się tych posiłków i zostały ci tylko 2 zwoje mózgowe, a to jak wiadomo predystynuje Cię do zamieszkania w chlewie, bo nie potrafisz zrobić kupy w WC. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiek Re: hotel Nessebar Beach IP: 83.142.121.* 26.08.11, 17:20 Booże.. ludzie a w szczególnosci Polacy jezdzacy gdziekolwiek maja na prawdę nie rowno pod sufitem.. babka obok mnie siedziala i tylko patrzyla po stole czy krzesla czyste, czy wszystko równo ustawione sztućce itp. a potem ze jedzenie mdle i trzaby bylo dosoliC!! a solniczka na wyciagniecie ręki.. glupio mi było za nich.. jedzenie było super.. tylko kolacja mieszanka tego co bylo na sniadaniu i obiedzie, ale sniadanie i obiady byly inne ciagle! a jak im sie nie podobały kolacje to mozna bylo zamowic z restauracji chiken lub rybnej albo pizzerii(WSZYSTKO W ALL INCLUSIVE) albo nażreć się słodyczy, lodów, kanapek, hot dogów i owoców- ktorych bylo masaa każdy jadł aż im się uszy trzęsly, brali po 3 talerze na raz Odpowiedz Link Zgłoś
turx01 Re: hotel Nessebar Beach 27.08.11, 22:27 Gość portalu: kasiek napisał(a): > każdy jadł aż im się uszy trzęsly, brali po 3 talerze na raz W samej rzeczy. Polacy na śniadanie biorą w pierwszym dniu 10 potraw(wolno im) z 20 dostępnych, w drugim dniu kolejne 10 potraw (wolno im) z 20. W 3 dniu biorą znowu 10 potraw, ale siłą rzeczy z takich które już mieli, wiec narzekają że jedzenie było monotonne. W trzygwiazdkowym hotelu Kuban na śniadanie i obiadokolację było co najmniej po 20-30 potraw, a licząc z deserami i owocami jeszcze wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nell_123 Re: hotel Nessebar Beach IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.11, 12:54 Witam, W poniedziałek wróciłam z Bułgarii z Nessebar Beach więc jeśli ktoś się tam jeszcze wybiera to służę informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xis Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.ittp.media-com.com.pl 26.08.11, 17:25 co do pytania.. to ja lecialam z nekcermana i od razu po przylocie dostalismy pokoj i boy hotelowy odbierał od nas bagaż- chcial chyba napiwek ale ja bezrobotna a chlopak student, więc nie dajemy napiwków ;D a biedny czekał ;D a wiem ze 3 chlopaków ale nie wiem z jakiego biura- przyjechało i czekało do 12 na pokój.. ale z dzieckiem to na pewno Państwo będą mieć pierwszeństwo. Na lotnsku to samo- przepuszczaliśmy ludzi z dziećmi- ale powrót już nie był taki miły- nie kulturalni ludzie byli w kolejce na odprawę bagażową. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nell_123 Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.ip.netia.com.pl 27.08.11, 21:56 Z przeczytanych wypowiedzi wnioskuję, że będzie ok. Wylatujemy już 29.08.11 a po powrocie chętnie podzielę się wrażeniami z pobytu w tym hotelu (z zainteresowanymi). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.umt.tarnow.pl 09.09.11, 10:46 Witam, byłam w hotelu od 6 do 20 lipca 2011 z BP Itaka - polecam hotel z czystym sumieniem. Basen nam nie był potrzebny, korzystaliśmy z przepięknej plazy, która była na wyciągnięcie ręki. Itaka zachowała się fair, po powrocie zwrócili nam 10% za brak basenu, który był w ofercie w momencie rezerwacji. jedzenie bardzo urozmaicone, każdy znalazł coś dla siebie, duzo słodkości, sałatek, jak dla mnie ubogo z owocami ale starali się. Barmani bardzo uprzejmi, drinki, piwo i napoje spoko. Pokoje czyste, panie sprzątające usmiechnięte i miłe. Brak animacji w jęz. polskim ale nasz synek (3,5 roku) świetnie dawał sobie radę i bariera językowa nie była dla niego problemem. Animatorzy super. Niestety z przykrością muszę tu zaznaczyć, że jak wszędzie także i w tym hotelu nie brakowało Polaków z niską kulturą osobistą - młodzi ludzie ciągle pijani, w nocy chamskie zachowania nie licząc się z nikim. Na szczęscie są to jednostki. Podsumowując bardzo dobry hotel jak na 3*. Pozdrowienia dla rezydentki, Pani Dagmary. Trochę miałam obawy przed Bułgarią ale miło nas zaskoczyła. Kiedyś tam wrócimy.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirsto Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.12, 11:33 Wykupiłem wczasy w Nessebar beach 07.07.2012 - 21.07.2012. Dowiedziałem się, że wszystkie baseny na wydmach w hotelu Nessebar i sąsiednim Burgas zostały wyburzone. Podobno mają budować nowe baseny na wydmach - planowane otwarcie czerwiec 2012. Jednak od agenta z Neckermana który był tam nie dawno i widział mam informację, że owszem rozbudowuja basen ale jakiś na piętrze - na dachu hotelu Burgas. Baseny na wydmach które wyburzono w zeszłym roku nie będą odbudowane. Zdjęcia obecnego i projektowanego basenu można zobaczyć na stronie Neckermana (stan projektowany na zdjęciu nr 10). Cz w takim razie ktoś kto tam był może mi coś napisać o tym basenie na piętrze? Jak to daleko od Nessebar Beach, jak z dostępem, czystością, brodzikami dla dzieci, barami przy basenie. Będę wdzięczny za kazdą informację. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nell_123 Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.sarzyna.pl 05.03.12, 09:52 "Zdjęcia obecnego i projektowanego basenu można zobaczyć na stronie Neckermana (stan projektowany na zdjęciu nr 10)" - proszę o linka, to łatwiej będzie mi się wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: żółw Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.intercars.eu 08.05.12, 11:19 Czy ma ktoś może informacje co z tymi basenami? Zostały wybudowane nowe czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
malaczarna189 Re: hotel Nessebar Beach ?? 15.05.12, 07:19 w tym akurat nie, ale baaardzo bliziutko Nessebaru jest hotel Azzuro w Slonecznym Brzegu. Jest swietnie polozony, blisko plazy, bogaty szwedzki stol, swietne baseny- na pewno funclub ma w nim noclegi, nie wiem jak inni, ale mysle, ze jak cos z funclubem mozesz smialo jechac, nie ma obaw. mnie nigdy nie zawiedli:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: żółw Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.intercars.eu 15.05.12, 12:03 A skąd wiesz, że nie? Byłaś tam niedawno? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirsto Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.12, 10:13 Mam potwierdzoną informację z Itaki! Baseny zostały całkowicie wyburzone i wybudowane w tym samym miejscu od nowa! Już legalnie. Czynne od 01.06.2012r. Są 3 baseny: dla dorosłych, dla dzieci i brodzik. Dodatkowo plac zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: żółw Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.intercars.eu 18.05.12, 13:27 To super. Dzięki za informację. Jadę do tego hotelu z żoną i córeczką 20.07 Mamy nadzieje dobrze się bawić :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ż Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.intercars.eu 23.05.12, 13:52 Na stronie Holidaycheck są już zdjęcia nowego basenu :) Wygląda bardzo ładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oplo Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.12, 15:18 czyli wyglada na to ze baseny beda mniejsze, mniej rozlegle na wydmach ale rzeczywiscie b. ladnie to wyglada chyba sie zdecydujemy na sierpniowy pobyt tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.12, 10:41 my lecimy teraz w piątek z exim tours, dam znać po powrocie jak jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kuba Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.doplaty.gov.pl 11.06.12, 10:46 My też lecimy do tego hotelu w piątek z Katowic:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: żółw Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.intercars.eu 11.06.12, 13:51 My lecimy 20.07 z Poznania :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.rdnet.pl 13.06.12, 21:28 a my lecimy z Wrocławia od 26.07.12 do 02.08.2012. Ktoś też się wybiera??:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.12, 17:59 Tak,ja tez sie wybieram ale juz 25 lipca:-)moze sie spotkamy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stachu071 Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.nie.fiberway.pl 27.06.12, 13:28 Hej. I jak wrażenia z pobytu w hotelu nessebar beach? bardzo proszę o jakieś opinie gdyż jesteśmy przed wyjazdem i jesteśmy ciekawi jak wygląda? z góry dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Milena Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.toya.net.pl 15.06.12, 16:29 Witam Najlepsze wakacje w Bułgarii tylko z Gandalf Travel. Super hotel Zdravec*** po generalnym remoncie, położony w Czajce, cichej i spokojnej części Złotych Piasków, oddalony 20 minut spacerkiem od ścisłego centrum. Ceny zaczynają się od 699 zł poza sezonem za 10 dni (9 noclegów ze śniadaniami!!!) z przejazdem autokarem klasy lux i opieką rezydenta. Dodatkowo trzeba doliczyć tylko ubezpieczenie i opłatę klimatyczną na miejscu. Najbliższy wolny termin to 27.06 za uwaga 1199 zł, a ostatni 25.09 właśnie za 699 zł!!!!!!!!!! Bardzo często są różnego rodzaju promocje czy last minute, także gorąco zachęcam do odwiedzenia strony internetowej gdzie znajdziecie wszelkie informacje dotyczące wyjazdów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kioko Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.12, 14:07 ktos juz moze byl w sezonie 2012 czyli w czerwcu po otwarciu nowych basenow ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: firap Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.12, 15:00 my lecimy 04.07.2012r a więc za tydzień dam znać jak było po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirsto Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.12, 09:57 Ja wylatuje 07.07.2012 na 14 dni. Zdam dokładna relację jak wrócę:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kuba Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.doplaty.gov.pl 02.07.12, 12:59 Bylismy od 8 czerwca 2 tygodnie. Było super. Basemy nie za duże ale całkiem fajne i wystarczające. Brodzik dla dzieci, duży basem i basen z jacuzi w którym mozna zamówić z baru drinki. Pokoje ok codziennie dokładnie sprzątane. Jedzenie ok chodz po 2 tygodniach moze sie znudzić. to były bardzo udane wakacje w fajnym hotelu :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.rdnet.pl 02.07.12, 23:10 W jakim języku można było porozumieć się z obsługą hotelu? Ile mniej więcej pieniędzy mieliście ze sobą..? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirsto Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.12, 11:50 A czy ktoś wie czy dostępne są łóżeczka dla dzieci? Ewentualnie ile to kosztuje? Zastanawiam się czy zabrać swoje turystyczne czy postawić na łóżeczko hotelowe? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kuba Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.12, 17:31 Podobno łóżeczka są tylko płatne nie wiem dokładnie ile i czy sa bo nie potrzebowaliśmy. Lepiej chyba zabrać swoje jak się da. W hotelu za nic nie trzeba płacić wiec pieniądze tylko na przyjemności. 200-300 euro powinno starczyć, jest trochę drożej niż w Polsce ale nie wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirsto Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.12, 09:11 Tylko za dodatkowy bagaż - łóżeczko trzeba zapłacić na lotnisku 40zł/kg a waży 8 kg:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.07.12, 12:12 Mam takie jedno pytanko. Czy w tym hotelu są animacje dla dzieci, chodzi mi o mini disco??? Czy tylko wieczorne animacje dla dorosłych?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: firap Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.12, 10:32 Animacje są tylko w języku Niemieckim i Angielskim właśnie wróciliśmy z tego hotelu wszystko OK baseny ładne czyste plaża blisko sporo glonów w wodzie jedzenie w porządku barmani sympatyczni drinki zimne kilka fotek www.fotosik.pl/u/firap/album/1232455 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mysz Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.12, 09:59 my wybieramy się w sierpniu 2013 interesuje mnie czy jest tam bar na plaż i czy płatny? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.e-wro.net.pl 11.05.13, 23:54 my też jedziemy w sierpniu 2013r. chyba nie ma baru na plaży ale damy radę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.rdnet.pl 07.08.12, 16:03 Animacje są też w języku rosyjskim. Hotel polecam. Jeżeli chodzi o jedzenie - pyszne. Barmani i obsługa bardzo mili. Sprzątanie pokoi codziennie bardzo dokładnie. Morze mega blisko. Będąc w Bułgarii obowiązkowo trzeba zobaczyć stare miasteczko Nessebar, najlepiej wybrać się wieczorem, dużo ludzi ale atmosfera super:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oplo Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.12, 11:22 bylam tam 2 tyg i powiem ze bylo naprawde super! hotel jest akurat na swoj standard 3*, wybor dan w restauracji zasluguje na wiecej gwiazdek - naprawde bylo ich b. duzo do wyboru i dokladane do ostatniej chwili, chociaz potrawy moglyby byc cieplejsze a obsluga milsza, ale najwazniejsze ze mimo ze hotel ma ponad 350 pokoi to nie jest to betonowy moloch w glosnym centrum, b. fajne baseny - brodzik z mala zjezdzalnia, duzy basen + mniejszy basen do brodzenia z jacuzzi przy barze, lezaki przy basenie na piasku wiec nie ma betonu i skwaru, wiaterek znad morza zawiewa i mozna posiedziec a nie sie stopic w sloncu! mozna nazwac ten hotel resortem w wydaniu bulgarskim ;) gdyby bardziej zadbali o teren na wydmach byloby idealnie plaza bardzo blisko, wystarczy przejsc przez wydmy po dechach, plaza szeroka, woda ciepla, bylo troche glonow, ale przy brzegu, glebiej juz nie idealnie! wszystko zgodzilo sie z oferta, pokoj mialam nawet lepszy niz sie spodziewalam bo z widokiem na morze a nie na ulice bylam z Wezyr Holidays - polecam ma swietne godziny lotow - w ciagu dnia a nie w nocy, pierwszego dnia dotarlam do hotelu o 13:00 i wyjezdzalam rowniez o 13:00 wiec pelne 2 tyg bez potrzeby zrywania sie w nocy albo przedluzania doby na wlasny koszt Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Martin Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.internetia.net.pl 03.06.13, 18:12 Tez wybieram sie do nessebar beach w czerwcu 2013 dam znac po powrocie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ona Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.eurogate.pl 04.06.13, 09:32 My tez sie tu wybieramy 28,06. czy ktos juz byl w tym roku 2013??? Jak bylo? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.slonecznybrzeg Re: hotel Nessebar Beach ?? 04.06.13, 11:06 Hotel mogę polecić z ręką na sercu, dobra lokalizacja, nowe baseny od 2012 roku, plaża blisko, animacje dla dzieci (dla dorosłych nie widziałem). Hotel ten jest niemalże w centrum kurortu, więc w niektórych pokojach może być głośno.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ona Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.eurogate.pl 04.06.13, 11:29 Dzieki za info. to ktore pokoje lepiej wybierac zeby nie bylo glosno?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Martin Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.internetia.net.pl 04.06.13, 11:31 My Lecimy 10.06 na 7 dni Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ona Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.eurogate.pl 04.06.13, 12:22 To prosze po powrocie napisac jak wrazenia!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Martin Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.internetia.net.pl 07.06.13, 22:25 no to juz nie napisze wrazen po powrocie bo biuro padlo szkoda gadac lipa na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.eurogate.pl 11.06.13, 14:00 Jakie biuro? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Edi Re: hotel Nessebar Beach ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.13, 12:44 Jaki pokój wybrać? Najlepiej nie na ulicę. My w Neckermannie zapłaciliśmy ekstra za pokój z widokiem na morze. A tak w ogóle to po co przejmować się hałasem. Trzeba się bawić, po to są wakacje. My wylatujemy 25 czerwca na 11 dni. Grupa bez dzieci ( zostają w domu. ):) Odpowiedz Link Zgłoś
armando2 hotel Nessebar Beach - nie polecam 17.07.13, 14:55 Witam. Wszystkim tym, którzy wyjeżdżają z dziećmi do tego hotelu, szczerze odradzam, a powód, to taki jak: Brak animacji dla dzieci w j. polskim, brak placu zabaw dla dzieci , no są dwie zjeżdżalnie . Bardzo mało miejsca na leżaki przy basenie, jak ktoś przyjdzie o 7 rano zarezerwować to będzie miał miejsce. Jedzenie nam nie smakowalo, ciągle to samo, polecam bar z rybą i kurczakiem . Hotel jako hotel jest ok, ale wolałbym dołożyć nawet 3 4 tysiące i mieć wszystko w dupie i się niczym nie martwić. Ten hotel ponoć stara się o 4 gwiazdkę, ale tak szczerze to zasługuje według mnie na leżaki3 a co mówić o czterech. Polecam bar w hotelu, super obsługa. Ochrona hotelu patrzy na każdego jak na złodzieja, a i uważajcie na szefową stołówki, średnia z niej babsko . Przekąski w tym hotelu to Hot Dog i hamburger do godziny 15 tej przy basenie, a do godziny17 tej wodniste lody. Tyle na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Greg Re: hotel Nessebar Beach - nie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.13, 14:56 Dołączam się do powyższej opinii. Dodam jeszcze iż przełożeni obsługi są bardzo chamsko nastawieni do gości bo myślą że są od nich ważniejsi. W bezczelny sposób zwrócono mi uwagę że nie dopijam napojów, po czym odmówiono mi dania kolejnych napojów. Dodam że miałem opcję all inclusive. Po złożeniu skargi u managerki hotelu mogłem brać napoje tylko w jednym z barów bo w pozostałych dalej trwał niepisemny zakaz. Unikajcie tego hotelu jak ognia, nie rozumieją tam co to znaczy klient i jak się należy obchodzić z gośćmi, którzy za pobyt tam zapłacili kila tysięcy złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: raf Re: hotel Nessebar Beach - nie polecam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.13, 15:21 własnie się zastanawiam nad tym hotelem , opinie są różne ale to co napisałeś mnie odpycha. Odpowiedz Link Zgłoś
armando2 Re: hotel Nessebar Beach - nie polecam 22.07.13, 23:26 Ja nie polecam, szczerze nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anonim Re: hotel Nessebar Beach - dlaczego nie? IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.13, 15:22 Mnie pasuje że nie ma placów zabaw dla dzieci i różnych udogodnień dla nich , mam już dorosłe dziecko i w tej chwili szukam hoteli które właśnie są jak najmniej dostosowane dla dzieci , gdyż jadę tam wypocząć a przy dzieciach bywa różnie.Uważam że każdy kto wybiera się na wakacje powinien wcześniej się o takie rzeczy dopytać : tym bardziej że wiadomo jest z oferty hotelu czego tam możemy sie spodziewać.Ja zawsze wcześniej zwracałam na to uwagę a nie po fakcie .Pozdrawiam i życzę wszystkim udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek30558 Re: hotel Nessebar Beach - dlaczego nie? 26.07.13, 21:15 Witam wszystkich ,mam pytanie czy może ktos posiada informację nt m.Świety wlas,chodzi mi głównie o to gdzie mozna zjeść obiad w miarę tanio i smacznie ? i czy jest tam jakiś bazarek z owocami i warzywami? Czy moze ma ktoś wiedzę nt apartamentu Coral Beach ? Byłbym wdzięczny za podzelenie się informacjami. Pozdrawiam Piotr. Odpowiedz Link Zgłoś
lunka8x Re: hotel Nessebar Beach - dlaczego nie? 28.07.13, 14:11 Witam, Byłam w tej miejscowści, bardzo urokliwej, niewielkiej. Jest tam wiele sklepów, gdzie można zrobić zakupy, ceny porównywalne do naszych. Trudno mi przypomnieć sobie nazwy restauracji, w których jadałam, ale większość Polaków chwaliła sobie restaurację Rusina. Obok hotelu Nikola była fajna restauracja, jak dobrze pamiętam Vodopadi (jakoś tak) - tam mi smakowało, szczególnie ryby. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rafi Re: hotel Nessebar Beach - dlaczego nie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.13, 20:37 nessebar beach co myslicie o obsłudze i hotelu ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Edi Re: hotel Nessebar Beach - dlaczego nie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.13, 15:50 Wróciłam z tego hotelu całkiem niedawno, i jestem bardzo zadowolona. Hotel duży, dobrze jest wykupić pokój z widokiem na morze. Fajna sprawa, szczególnie wieczorkiem. Jeśli chodzi o obsługę, to zależy. Jeśli my jesteśmy mili, oni tym bardziej. Jeśli jesteśmy nie mili, spodziewajmy się tego samego. Barmani bardzo fajni, leją alkohol bez opamiętania, szczególnie wieczorem. Panie na jadalni są po prostu grzeczne. Szybko zabierają talerze, ale przy takiej ilości ludzi ja się nie dziwie. Gdyby każdy chciał posiedzieć dłużej przy pustym talerzu, brakło by miejsc. Jeśli chodzi o ochronę, są naprawdę obowiązkowi i robią co do nich należy. Nie pozwolą zajmować rano leżaków przy basenie( rzut ręcznika na leżak i idę na miasto). Ręczniki lądują na scenie do animacji. Chcemy mieć leżak, trzeba po prostu przyjść i siedzieć. Sprawdzają opaski, jak wracasz późnym wieczorem do hotelu. O godz. 18:00 gonią wszystkich z leżaków przy basenie i samego basenu. Moim zdaniem po prostu sobie radzą, taka ich praca. Animatorzy bardzo fajni, był jeden, który mówił po polsku. Fajny chłopak. Dużym plusem tego hotelu, jest niewielka odległość od morza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anetta Re: hotel Nessebar Beach - polecam IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.13, 23:44 Ja osobiście bardzo polecam ten hotel , odpowiadało mi tam dosłownie wszystko . Jedzenie również chociaż można doszukać sie różnych opinii. Ja mimo to iż jestem nieraz wybredna to nie narzekałam wszystko mi smakowało . Jedynie czasem potrawy były letnie ale nie zimne.Miła obsługa , czysto , plaża na wyciągnięcie reki i słoneczko ; nic więcej mi nie potrzeba . Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
armando2 Re: hotel Nessebar Beach - polecam 14.08.13, 23:52 Chyba w dobrych hotelach nie byłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Moomoo Re: hotel Nessebar Beach - polecam IP: *.zabrze.vectranet.pl 15.08.13, 10:45 Czy ktoś może mi powiedzieć ile kosztuje przedłużenie pobytu w Nessebar Beach? Doba skończy mi się 30.08 o 12.00, a wylot mam po 3.00 w nocy więc przedłużyć muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anetta Re: hotel Nessebar Beach - polecam IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.13, 11:38 Nie wiem ile kosztuje doba , ja miałam podobną sytuację wylot miałam 1:20 jednak nie przedłużyłam doby a świadczenia są do samego końca . Co do hoteli w których bywałam to byłam w różnych od 3 gwiazdek po 5 (i nie w Egipcie ), po prostu cieszę się wakacjami a nie czepiam się szczegółów .Udogodnienia dla dzieci mnie nie interesują bo moje dziecko jest już duże a za drinkami w barze nie stoję bo ich nie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
armando2 Re: hotel Nessebar Beach - polecam 15.08.13, 12:30 Super, ale o drinkach akurat nie pisałem, zgodze się z Tobą, wakacje są po to żeby odpoczywać a nie męczyć się w tak ....... hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
nat-ka50 Re: hotel Nessebar Beach - polecam 19.08.13, 22:48 Jaka jest cena za leżaki i parasol na plaży? może lepiej kupić parasol i maty/materac lub zabrać namiot plażowy? Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Edi Re: hotel Nessebar Beach - polecam IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.13, 23:09 Leżak kosztuje 8 leva, parasol też. Za komplet 2 leżaki i parasol zapłacisz 24 leva. Jeśli jedziesz samochodem, i masz miejsce w bagażniku, to się nie zastanawiaj. Dobry jest namiot, szczególnie, jak są dzieci. My nie leżeliśmy w ogóle na plaży, ponieważ było tak blisko do morza, że chodziliśmy powalczyć z falami z leżaków przy basenie. Jeśli Ty zdecydowanie wolisz plaże, weź co chcesz, bo nosić nie będziesz daleko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nat-ka50 Re: hotel Nessebar Beach - polecam 20.08.13, 19:27 dzięki Edi! będę w hotelu Nessebar Beach, do plaży jest blisko, tylko przez wydmy, ale lecimy samolotem to zbyt wiele nie wezmę..............ale namiot plażowy??? może tak! a czy wykupuje się leżaki na cały dzień i można zejść z plaży i wrócić? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Edi Re: hotel Nessebar Beach - polecam IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.13, 22:14 Wykupuje się leżaki na cały dzień. Możesz oczywiście chodzić do hotelu, np. po napoje, nikt Ci nie zabroni. Przecież nikt nie kontroluje na plaży gdzie Ty w danym momencie jesteś. Żeby odejść np. na obiad, zostawcie ręczniki, ale nie zostawiajcie plecaków, czy toreb bez opieki. Niech zawsze ktoś zostanie na miejscu, żeby przypilnować. Ochrona nam zwracała uwagę nawet przy basenie, żeby sobie rzeczy pilnować. Baw się dobrze:) Trochę Ci zazdroszczę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nat-ka50 Re: hotel Nessebar Beach - polecam 22.08.13, 21:16 dziękuje za informacje, napisz jeszcze gdzie wymieniłaś euro? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Edi Re: hotel Nessebar Beach - polecam IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.13, 21:53 Euro wymieniałam w hotelu. W kantorach był kurs 1,91, a w hotelu 1,92. Jeszcze 2 lata temu, można było wymienić po 1,94, ale teraz jest tam chyba zmowa. W każdym kantorze jeden kurs. Trzeba uważać na stare banknoty, które próbują wcisnąć. Najbezpieczniej w hotelu, lub banku, ale tam trzeba się wystać w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
nat-ka50 Re: hotel Nessebar Beach - polecam 23.08.13, 17:53 wymienię w hotelu, już nie mogę się doczekać wyjazdu, byłam w Bułgarii dawno temu i zapewne wszystko się zmieniło, to będzie taka sentymentalna podróż. Edi, jeszcze raz dzięki za cenne informację. Odpowiedz Link Zgłoś
nat-ka50 Re: hotel Nessebar Beach - polecam 23.09.13, 20:02 Byłam, wróciłam, polecam hotel a także Słoneczny Brze! Jeżeli lubicie morskie klimaty, długie piaszczyste plaże, spacery brzegiem morza po kilka kilometrów, ciepłą i płytką wodę - to miejsce jest dla was. Odpowiedz Link Zgłoś
nat-ka50 Re: hotel Nessebar Beach - polecam 15.11.13, 22:08 Przeglądałam oferty na 2014 w hotelu Nessebar Beach, zdrożało sporo. za pobyt od 1.09.2013 na 7 dni w BP Neckermman od osoby płaciłam 1670,- zł. pokój od strony morza. W 2014 roku ten sam standard kosztuje 2000,- zł. czyli 330,- zł więcej od osoby. Trochę przesada z tą ceną, znalazłam coś tańszego, ale niestety tylko HB. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Edi Re: hotel Nessebar Beach - polecam IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.13, 11:30 Szkoda, że nie ma tego hotelu z dojazdem własnym. Tak właśnie zaoszczędziłam na 2 osoby 11 dni ponad 1000 zł. Za hotel zapłaciłam 2800, samolot 1000, tj 3800. W ofercie samolotem na 10 dni był za 5000. Mieliśmy jechać autem, ale kupiliśmy 16 listopada tanio samolot. Z lotniska autobusikiem prawie pod sam hotel za 12 lewa 2 osoby. Niestety Neckermann w tym roku bardzo okroił hotele z dojazdem własnym. Zresztą tanie bilety do Burgas też się skończyły. 2 tyg temu było dużo taniej. Teraz jest 1488 2 osoby z bagażem, wtedy był 1100. W zeszły roku Wizzair wprowadził ofertę właśnie 16 listopada, teraz chyba na początku miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
nat-ka50 Re: hotel Nessebar Beach - polecam 24.11.13, 20:17 Ten hotel bardzo zdrożał w ofercie neckermanna, w ubiegłym roku za tydzień od 1.09 płaciłam 1670 pokój od strony morza, ta sama oferta kosztuje teraz 1980,- na tydzień, trochę drogo. W tym roku wybieram coś tańszego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal Re: hotel Nessebar Beach - polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.14, 19:59 Witam! Mam pytanie do kogoś kto był autem w tym hotelu. Mianowicie, jak wygląda sprawa parkingu? W opisie obiektu opisane jest, że nie ma parkingu i pytanie, czy w okolicy są gdzieś strzeżone, płatne parkingi? Jedziemy z żoną i dzieckiem od 8 czerwca na 7 dni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Edi Re: hotel Nessebar Beach - polecam IP: *.connectit.pl 27.02.14, 19:25 Faktycznie ten hotel nie ma parkingu. Jest niedaleko kolo disco GRAND parking strzezony. Cene mozesz negocjowac, my za 9dni zaplacilismy ok. 200 zl na nasze. Pewnie takich parkingow jest wiecej. Spytasz w recepcji hotelowej, oni napewno Cie pokieruja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal Re: hotel Nessebar Beach - polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 22:00 Dzięki za info, czyli się nie martwię o miejsce do zaparkowania. Więc teraz tylko czekać do czerwca i wakacje:) Odpowiedz Link Zgłoś