Dodaj do ulubionych

Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011

10.09.10, 11:53
Witam zbliza sie studniówka mojej córki. Wpisujcie swoje typy i krótkie uzasadnieneia
odnosnie jeleniogórskich zespołów,które polecacie na studniówke
Interesuja mnie tylko zespoły ktore potrafia zagrac muzyke dla młodziezy (niekoniecznie rockowe)
Obserwuj wątek
    • Gość: Julka Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.10, 10:48
      Jestem kelenerka w retauracji gdzie odbywaja sie wesela Przewineło sie tu duzo kapel ale uwazam ze tylko 2 zespoły mogłyby zadowolic młodziez i zagrac na studniówce Maja odpowiedni repertuar sprzet i znakomite oswietlenie Te zespoly to Topaz i Prestiż
      • Gość: Jarek Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.10, 19:04
        Na mojej studniówce grał Prestiż Było super duzo czadu ,karaoke ,i super efekty swietlne
    • Gość: MP Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 14.09.10, 14:33
      Organizuję różnego rodzaju imprezy. Czy to musi być zespół? Sugerowałabym doborego DJa z odpowiednim nagłośnieniem, efektami świetlnymi, laserami i pomysłami na atrakcyjne dla młodzieży zabawy. Pozdrawiam :)
      • Gość: 40dorcia Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.10, 07:48
        Jak sie wypowiadacie to czytajcie temat postu Gdyby to było obojetne czy zespół czy dj to napisałabym Zespół albo dj na studniówke nie wiem dlaczego głos zabrał tu dj ,a poza tym odwiedziłam juz kilka stron i uwazam ze niektore zespoły maja tez bardzo dobry sprzet i efekty swietlne i lasery Czekam na typy zespołow
        • Gość: Lucyna Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.10, 07:51
          Przestrzegam nie bierzcie na studniówke Tomski Band Potwornie drodzy nigdy nie wiadomo w jakim skladzie przyjada repertuar nie na studniówke tylko na koncert rockowey zero zabaw i duzo alkocholu ,i beznadziejne zachowanie Jedym słowem PORAZKA
          • Gość: DAMIAN 20 Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.10, 07:47
            A ja chciałbym przestrzec przed zespolem Miador ten zespół to jedna muzyczna katastrofa nadaja sie w najgorszym razie na wiejskie festyny
            • Gość: jedrusia20 Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.10, 10:06
              Masz racje Miador z ta druga wokalistka to kompletna porazka BR>>> uchowaj nas przed takimi kapelami
              • Gość: Ania Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 11:07
                Moim skromnym zdaniem kolejna wokalistka Miador ma naprawdę piękny głos, czysto śpiewa, młoda, bardzo dobrze wychodzi jej repertuar w języku angielskim, być może jeszcze nie doświadczona jeżeli chodzi o imprezy, ale może się wyrobi :) Zobaczymy... Zresztą z tego co wiem, to są tam trzy wokalistki do wyboru, ale nie jestem pewna czy mam rację... Zaznaczam, że to nie jest żadna reklama.
                • Gość: Paulina Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 23.09.10, 12:11
                  A moim skromnym zdaniem wypowiadają się tu członkowie zespołów żeby obsmarować konkurencję. Ja szukam kapeli na wesele w przyszłym roku, przejrzałam już wiele forum i stron jeleniogórskich zespołów wiec nawet nicki osób krytykujących są taki same heh. Ja zdecyduję się na Topaz albo Miador. Z kolei nie polecam Zespołu Prestiż byłam na weselu na Perle Zachodu i poprostu jak dla mnie był to bal weterana. Sprzet mają może i dobry ale głos wokalistki pozostawia wiele do życzenia... Proszę zresztą posłuchać na youtube tam raczej wszystkie zespoły maja zamieszczone filmiki. Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań! :)
                  • Gość: Justyna Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 14:54
                    A moim skromnym zdaniem powyzszy post napisala Paulina solistka zespolu Miador Szkalowanie zespolu Prestiz nic Ci nie da bo kazdy w Jeleniej Gorze wie ze solistaka zespolu Prestiz spiewa bardzo dobrze A ty dziecinko nawet nie zmienilas imienia i podpisalas sie pod poprzednim postem swoim imieniem zreszta obejrzyjcie sami bedzie to widac na filmie rowniez bedzie slychac jak Paulina spiewa

www.youtube.com/watch?v=3w9BJ9-f2_I

dla porownania posluchajcie jak spiewa Pani Ala z Prestizu

www.youtube.com/watch?v=afY0kpMRMVA
                    Pozdrawiam serdecznie zespol Prestiz i polecam go goraco
                    wdzieczna za udane wesele w Orient Expresie
                    Justyna
                    • inezz13 Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 23.09.10, 18:19
                      No proszę widzę, że ktoś tu posługuje się moim filmem żeby negować zespól Mi'aDor!! Nie życze tego sobie! Nie jestem członkiem zespołu i nigdy nie bedę, zrobiłam ten film poniewaz podobało mi się jak Natalia nie żadna Paulina[!] śpiewa. Darujcie sobie te wszystkie komentarze bo to zaczyna być żałosne! Mieliście pomoc znaleźć 40Dorcia zespół na studniówkę a nie na wzajem się krytykować! Film usunelam bo nie mam zamiaru się denerwować krytyką nie temu on miał służyć! A Pani 40Dorcia niech poszuka zespołu z poza jeleniej może Adagio z Gryfowa grali u mnie na studniówce i było naprawde super, polecam.
                  • Gość: Justyna Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 15:17
                    Paulina Ty jestes chyba z zespolu Miador Ale nie wiem dlaczego szkalujesz zespól Prestiz Oni sa i tak zdecydowanie lepsi od twojego zespolu Byłam na weselu w Orient Express tam gral i bawil gosci Zespól Prestiz Wszyscy goscie byli bardzo zadowoleni Ja goroco polecam Zespoł Prestiz Natomiast Ciebie słyszałam Na festynie pod bankiem i przyznam ze duzo ci brakuje do poziomu jaki prezentuje pani Ala z Prestizu no ale nie od razu Krakow zbudowano Trudno zeby nowa wokalistka byla od razu doskonala Jezeli chodzi o nowosci to zespoł Prestiz słynie z tego ze maja bardzo duzo nowosci w repertuarze NP: WE NO SPEAK AMERICANO czy tez ALEHANDRO Ty spiewalas same starocie pod tym bankiem zreszta posluchajcie i porownajcie sami

Paulina z Miadora
                    www.youtube.com/watch?v=3w9BJ9-f2_I
                    Ala z Prestiżu

www.youtube.com/watch?v=afY0kpMRMVA
                    pozdrawiam zespól Prestiż
                    Justyna
                    • Gość: Paulina Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 23.09.10, 15:30
                      Niestety źle trafiliście, ponieważ nie jestem z żadnego zespołu, wyrażam swoją opinię, a jeżeli chodzi o repertuar, to lepiej stary w dobrym wykonaniu niż nowy w wykonaniu zespołu P. specjalnie nie podaję nazwy...
                      Pozdrawiam - Paulina
                      • Gość: TOMEK Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 18:49
                        Przylaczam sie o Dorci40 bo tez szukam zespolu na Studniowke Tylko nie polecajcie Tomski Band
                        bo oni mi sie nie podobaja
                        • Gość: Ewa22 Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 23:22
                          Nie polecam zespolu Adagio Szef zespolu jest niesamowicie złosliwy Moj tata poprosiłich zeby troche sciszyli muzyka gdyz naprawde mozna było ogłuchnac a oni po 20 sekundach celowo podglosnili robiac na zlosc chyba wszystkim weselnikom
                          • Gość: Michał Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.10, 07:06
                            Moja studniówka zeszłego roku to był koszmar Wcisnieto nam jakis zespol nawet nie wiedzialem jak sie nazywaja ale bylismy szczesliwi kiedy nie grali bo moglismy wtedy puscic plyty Chcialbym ostrzec wszystkich mlodszych kolegow aby go nie wynajeli na studniowke Nazwe zespolu odkrylem prypadkiem trafiajac na ich ogloszenie w Necie To zespol Magda I Bogdan
                            • Gość: Konrad Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.10, 09:44
                              No własnie Nam w tym roku wcisnieto jakis zespolik weselny Family sprawdzilem go maja swoja strone nie ma tam zadnej piosenki ktora by sie nadawala na studniowke Obawiam sie ze moze byc to samo co uwas rok temu Swoja droga Koledzy maturzysci NIE pozwolcie zeby zespol wybierali wam rodzice albo nauczyciele Wybierajcie sami internet to kopalnia wiedzy o zespolach
    • Gość: gosciecoverband.pl Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 17:43
      Witam
      Jesteśmy energicznym zespołem coverowym grającym 100% na żywo zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

Oferta polega na połączeniu usług naszego zespołu oraz DJ za jedną PROMOCYJNĄ cenę !!!

Kompleksowa oferta obejmuje:
      - Obsługę muzyczną zespołu GOŚCIE Cover Band, który przypomni
      zwespół na studniówkę największe przeboje lat 70-80 i 90, w 6-cio osobowym składzie,
      zwespół na studniówkę przeplataną muzyką profesjonalnego DJ'a.
      - Dodatkowo oferujemy obsługę techniczną części artystycznej
      zwespół na studniówkę (zapewniamy 2 mikrofony bezprzewodowe, 4 mikrofony na statywach,
      zwespół na studniówkę mozliwośc podpięcia własnych źródeł dźwięku
      zwespół na studniówkę (komputer/mp3/CDPlayer)
      - Możliwość przedstawienia własnej listy utworów dla DJ'a
      - Możliwość przeprowadzenia próby generalnej części artystycznej w
      zwespół na studniówkę dniu imprezy.

Jak zacząć ?
      Skontaktuj się z nami przez formularz zgłoszeniowy na naszej stronie www.gosciecoverband.pl w dziale kontakt lub zadzwoń na 502-286-471 aby otrzymać więcej informacji.
      Jeśli termin jest wolny spotykamy się aby dopracować wszystkie szczegóły i podpisać umowę.

Zapraszamy do współpracy !!!
      GOŚCIE Cover Band
      • Gość: Bogdan Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.10, 17:54
        Chcialem zauwazyc ze tu jet forum a nie rubryka ogloszeniowa Zespol coverband pomylil adres
    • Gość: gosciecoverband.pl Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 18:09
      Witam
      Jesteśmy energicznym zespołem coverowym grającym 100% na żywo zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

Oferta polega na połączeniu usług naszego zespołu oraz DJ za jedną PROMOCYJNĄ cenę !!!

Kompleksowa oferta obejmuje:
      - Obsługę muzyczną zespołu GOŚCIE Cover Band, który przypomni
      zwespół na studniówkę największe przeboje lat 70-80 i 90, w 6-cio osobowym składzie,
      zwespół na studniówkę przeplataną muzyką profesjonalnego DJ'a.
      - Dodatkowo oferujemy obsługę techniczną części artystycznej
      zwespół na studniówkę (zapewniamy 2 mikrofony bezprzewodowe, 4 mikrofony na statywach,
      zwespół na studniówkę mozliwośc podpięcia własnych źródeł dźwięku
      zwespół na studniówkę (komputer/mp3/CDPlayer)
      - Możliwość przedstawienia własnej listy utworów dla DJ'a
      - Możliwość przeprowadzenia próby generalnej części artystycznej w
      zwespół na studniówkę dniu imprezy.

Jak zacząć ?
      Skontaktuj się z nami przez formularz zgłoszeniowy na naszej stronie www.gosciecoverband.pl w dziale kontakt lub zadzwoń na 502-286-471 aby otrzymać więcej informacji.
      Jeśli termin jest wolny spotykamy się aby dopracować wszystkie szczegóły i podpisać umowę.

PS.
      Zapraszam do zapoznania się z materiałem video na naszym kanale youtube
      www.youtube.com/user/goscieinfo
      Zapraszamy do współpracy !!!
      GOŚCIE Cover Band
      • Gość: Lucjan Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.10, 10:04
        Coverband po co sie pchacie do Jeleniej Góry a jezeli juz to odpowiedzcie czy za 1000 złzgracie studniowke? o ile jeszcze ktos chetny sie znajdzie na wasze uslugi i przestancie zasmiecac juz te forum to sie wymienia opinie o zespolach a nie prowadzi darmowej kampanii ogloszeniowej w Nie stac was dac 3 zl za ogloszenie ?
        • Gość: 40dorcia Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.10, 07:49
          Witam moze wrocimy do tematu Zbliza sie studniówka mojej córki. Wpisujcie swoje typy i krótkie uzasadnieneia
          odnosnie jeleniogórskich zespołów,które polecacie na studniówke
          Interesuja mnie tylko zespoły ktore potrafia zagrac muzyke dla młodziezy (niekoniecznie rockowe)
          • Gość: FELICJAN Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.10, 13:35
            Dorcia nie badz naiwna i tak nie wybierzesz sobie zespolu na studniowke Wszystkie zespoly wybierane sa po ukladach Jakis nauczyciel zna zespol i go poleca i pozniej na studniowce jest placz i zgrzytanie zebami Zawsze tak bylo i będzie tylko Dorcia szkoda twojego trudu
            • Gość: Marcin Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.10, 15:34
              Witam Znam jeleniogórskie zespoły bardzo dobrze bo jestem kamerzysta i czesto spotykam sie z roznymi zespołami jezeli chodzi o zagranie studniówki ,to 2 jeleniogórskie zespoly mogły by sprostac temu wyzwaniu Maja odpowiedni repertuar ,dobre efekty swietlne i dobre nagłosnienie ale najwazniejsze jest to ze potrafia zagrac to co młodziez lubi Jednym słowem ze studnowki nie zrobia wesela Polecam zespoly Topaz I Prestiż
              • Gość: Grzegorz Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.10, 09:57
                Miałem studniówke w restauracji Europa niechce sie rozpisywac na temat dennego zarcia w tej knajpie ale zespól ,ktory tam gra ponoc na stale to jedna wielka porazka ,moze na wesele dla malo wymagajacych sie nadaja ,ale nie na studniówke BRRRRRRRR.
                • Gość: Dragon Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.10, 11:20
                  O czym wy dyskutujecie Wszystkie studniowki sa juz rozdysponowane i nie wazne czy Zespol dobrze gra wazne czy ma uklad z jakim Belfrem ktory go poleci
                  Biedna ta mlodziez ze sie na to godzi Bedzie katastrofa jak zespol bedzie gral tak jak na weselu i zamiast piosenek Lady Gaga beda majteczki w kropeczki
    • Gość: rddd Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.wroclaw.mm.pl 17.12.10, 21:47
      gftt
    • Gość: MOnia Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.12.10, 09:04
      Wypisujesz totalne bzdury ciekawe z jakiego jestes zespolu bo nie przedsatwiles sie Sluchalam 2 zespolow ktore wymieniles i gdyby nie to ze termin mieli zajety to bym ich wynajela na moja studniowke ,bo graja fajnie i maja repertuar dla mlodziezy
      • Gość: Gość Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: 10.5.50.* 29.12.10, 11:52
        Monia , nie jestem z żadnego zespołu , zajmuje się filmowaniem , ale widać nie zrozumiałaś co napisałem , pisząc kakofonia nie mówię o zespołach które wymieniłem , mówię ogólnie
        jeśli chodzi o "PRESTIŻ czy MIADOR" są to kapelki które" grają" na jakimś tam poziomie - nie nam osądzać na jakim , jest to tylko i wyłącznie żecz gustu klienta - więc następnym razem jak będziesz chciała coś napisać to dobrze przeczytaj to do czego chcesz się odnieść.
        • Gość: Monia Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.12.10, 19:21
          Wczesniej wymieniłes trzy zespoly teraz tylko 2 co masz do Prestizu czy Miadora bo Topaza widze odpusciles a poza tym zajmij sie swoimi filmami bedzie lepiej wymienione tu zespoly to akurat czołówka zespołow z Jeleniej Góry ktore potrafia zagrac na studniowce i jezeli ktos wezmie sobie na studniowke zespol np Sunny duo czy Guru Band to dopiero bedzie klnac
          • Gość: Gościu Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 29.12.10, 22:35
            Masz rację Monia. Te trzy wymienione przez Ciebie zespoły (Topaz, Miador, Prestiż) mają monopol w Jeleniej Górze i chwała im za to, brakuje tu tylko Tomskiego? , Ceglińskich, Family i Good Band'u :)
            Pozdrawiam wszystkie zespołu, nawet te krórych nie wymieniłem
            • Gość: Monia Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.12.10, 19:27
              Wiesz tematem tego postu jest zespól na studniowke z wymienionych przez Ciebie zespołow wszystkie maja wysoki poziom ale na studniowke bym polecila w kolejnosci
              1 Topaz
              2 Prestiż
              3 Tomski Band
              4 Good Band
              natomiast Ceglinscy to tylko nadaja sie na wesela
              Family stanowczo przereklamowane
              jezeli chodzi o Miador to tez raczej na wesele ale tylko z ta starsza wokalistka
              • Gość: Gościu Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 30.12.10, 20:29
                Na filmach z YT widać, że przy Miadorze młodzież świetnie się bawi na studniówce, więc myślę, że również sprostali by takiemu zadaniu, ale najważniejsze są odczucia studniówkowiczów.
                • Gość: MONIA Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.12.10, 06:43
                  WIdze ze GOSCIU masz wielka ochote polemizowac ze mna Ja wyrazilam wczesniej swoje zdanie Jezeli ktos chce zasugeruje sie tym co napisałam jak nie to jego wybor , przypominam ze tematem forum Jest dobry zespoł na studniowke , mysle ze do temat jest juz wyczerpany bo zepoly na studniówki zostaly juz wybrane
                  • Gość: Gość Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: 10.5.50.* 31.12.10, 10:48
                    Monia , więcej nie będę pisał ale napiszę Ci ostatnią rzecz skoro tak mocno obstajesz - jak będę chciał karaoke to wezmę gościa który tym się zajmuje - pozdrawiam
                  • Gość: Gościu Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 01.01.11, 22:26
                    Owszem napewno juz jest wybrany zespół na studniówkę, ja tylko napisałem swoje spostrzeżenia i to co słyszałem i nie wiem czy zauważyłaś, ale nie polemizuję z Tobą (jeżeli wiesz co te słowo oznacza) i napisałem to jako odbiorca... A tak w ogóle to ten zespół ma jakąś nową wokalistkę?
                    • Gość: Piotrek Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.11, 18:41
                      U mnie na studniowce gra Tomski Band Ciekawe jak bedzie, ponoc jako jedyny zespoł graja na zywo reszta to podklady a inne instrumenty i grajacy na nich to tzw estradowe słupy
                      • Gość: Gość Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: 10.5.50.* 03.01.11, 11:00
                        Piotruś - od kiedy "TOMSKI" gra na żywo ? a tak swoją drogą laik nie zwraca uwagi na to czy myzyka jest na żywo czy nie , laik może tylko powiedzieć czy mu zię podobało czy nie, więc Piotruś nie sciemniaj.
                        • Gość: Greku Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 03.01.11, 20:21
                          Zapewne zrobią 4 wejścia po 30 min, jak poprosicie o więcej muzyki to powiedzą, że 2500zł to jałmużna za studniówkę. Moja szkoła tak miała - 30.01.2010 ZSLiU z Jeleniej Góry... i wiem, ze "Tomskiego" nie polecę na żadną imprezę. Gra na żywo?!
                          • Gość: Janek Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.11, 21:59
                            nie chcecie Tomskiego to wezcie R & A Oni graja hiciory typowe na studniowke zobaczcie sami

www.youtube.com/watch?v=EmRVsqEneSY
                            • Gość: Monika Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.01.11, 22:53
                              Uwazam ze na studniowke dobry byłby zespol Adagio z Gryfowa lub Cytrus z Legnicy Ponadto uwazam ze takie zespoly jak Miador Topaz czy Sunny Duo lub Family na studniowce to nieporozumienie najlepsi na takiej imprezce sa Dj : polecam Dawida Wenzla z Muzycznego radia albo Piotrka Draga z Jeleniej Góry
                              • Gość: Muzyk Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 16.01.11, 00:20
                                Uważam że Dj na studniówce to dyskoteka, nie ma klimatu- to jest własnie nieporozumienie.
                                Na szczeście opinia Moniki wogóle sie nie sprawdza bo zespoły grały grają i bedą grać studniówki, Szczególnie te bardzo dobre i znane z jelonki. Nic im nie zagrozi bo zapracowali sobie na swoją opinię przez wiele lat. Wiec Monika nie obrazaj nikogo. To forum ma pomagac, takie jest jego cel!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam

• Gość: Monika Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.01.11, 10:54
                                  Nie rozumiem o co Ci Muzyk chodzi To forum jest własnie po to aby wyrazic swoja opinie i to własnie zrobiłam Stwierdzam ze Dj na studniowke jest lepszyniz zespól co innego wesele gdzie wiadomo ze dj nie stworzy odpowiedniego klimatu a dobry zespól to własnie zrobi
                                  • Gość: Muzyk Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 16.01.11, 11:54
                                    widocznie nie byłaś Moniko na studniówkach gdzie grał jeden z zespołów który wymieniłaś. Jeden z tych zespołów radzi sobie lepiej Dj. Studniówka to nie tylko granie, ale trzeba tez prowadzić zabawy konkursy i rozbawiać młodzież, która jest wymagającym klientem.I tez trzeba stworzyć fajny klimat ( nie tylko na weselu)
                                    Puszczanie płyt - to każdy potrafi zrobić. Rozumiem, ze może trafiłaś na studniówkę gdzie zespół nie sprawdził się i stąd Twoja opinia, ale naprawdę są zespoły które dają rade lepiej niż DJ-e. Zyczę Ci żebys na swoje wesele wybrała własnie taki.
                                    Kiedys byłem na takiej studniówce, ze grał zespół i Dj na zmianę i naprawdę młodzież więcej się bawiła przy zespole niz przy mechanicznej muzyce, którą tak naprawdę każdy ma w domu.
                                    Więc cos w tym musi byc. Zespół to zespół - tylko oczywiście dobry!!!
                                    pozdrawiam
                                    • Gość: Monika Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.01.11, 12:50
                                      Jak juz tak wychwalasz swoj zespól to podaj jego nazwe nie krepuj sie
                                      • Gość: Karol Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 16.01.11, 13:31
                                        haha Monika podają swoją nazwę ? Czyżby ADAGIO z Gryfowa nie miało roboty :D
                                      • Gość: Muzyk Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 16.01.11, 13:31
                                        Chyba sądzisz według siebie.
                                        Nie jestem z żądnego zespołu. Jestem kelnerem i co tydzień mam imprezy i znam wszystkie zespoły z jelonki i wiem co mowie, wiem jak graja, znam opinie ludzi, to sie słyszy i widzi jak sie bawią.Jedni na studniówce maja dj a inni zespoły. najwięcej jednak graj zespoły.A Ty masz swoje zdanie i je miej, tylko nie masz racji moim zdaniem, ze zespoły na studniowce to nieporozumienie.Grali, graja i będą grali. pozdrawiam
                                        • Gość: Monia Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.01.11, 13:46
                                          no Brawo mamy muzykalnego kelnera a w jakiej knajpie pracujesz?
                                          • Gość: Muzyk Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 16.01.11, 14:01
                                            to, ze mam pseudo muzyk , nie znaczy ze nim jestem. lepiej przeczytaj co jest napisane do Ciebie Moniko, jesteś złośliwa bo nie masz racji. Popracuj trochę lat na imprezach przekonasz sie sama. pozdrawiam zespoly z Gryfowa
                                            • Gość: MONIKA Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.01.11, 14:08
                                              Nie jestem złosliwa po prostu lubie muzykalnych kelnerów Masz dziewczyne ? bo chetnie bym przyjechała do Twojej knajpy i poznała cie osobioscie?
                                              • Gość: Gostek Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: 10.5.50.* 18.01.11, 12:49
                                                Do "Moniki i Kelnera " ludzie przestańcie pier....lić głupoty "Kelner" podaj nazwę knajpy w której są co tydzień imprey zamknięte a Ty "Moniu " też już przestań się nakręcać nie wiem czy zdajcie sobie sprawę że każdy inaczej odbiera muzykę i każdy lubi co innego , jeden chce DJ inny chce zespół i nie ma znaczenia kto i gdzie zagra , nie wiem czy jesteście z zespołów czy nie - wali mnie to , prawda jest taka że są ludzie którzy lubią "Disco Polo " a są tacy którzy wolą inne tematy , więc dajmy im możliwość wyboru , czy to będzie taki czy inny zespół bądź DJ , jeśli już piszecie to wyraźcie obiektywną opinię ( ewentualnie własne odczucie) a nie jazda po kapelach.Każdy zespół ma jakiś tam repertuar , każdy jakoś śpiewa nikt nie kupuje kota w worku zawsze kapela tak czy inaczej jest sprawdzana , więc po co pieprzenie że było tak czy inaczej , ktoś kto bierze zespół na impreze wie czego można po nim oczekiwać i tu prosty wniosek miejcie pretensje do organizatorów imprezy a nie do kapeli bo oni tak czy inaczej robią swoje a nie jest ich winą że ktoś ich wybierze , więc jeśli już macie pisać piszcie konstruktywne opinie a nie na zasadzie ten czy ta śpiewa czy gra tak czy inaczej.Pozdrawiam
                            • Gość: Kamil Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.146.255.220.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.01.11, 10:14
                              jest zły zespół na studniówke ???? zobaczcie jak szaleje przy nich młodzież a wy ich jedziecie.....
                              www.youtube.com/watch?v=BdRMn4qjyt8
                              • Gość: Grzegorz Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.11, 10:44
                                Przeciez on nie potrafi rapowac ,a mlodziez szaleje bo zna ten utwor
                                • Gość: Mietek Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 19.01.11, 11:37
                                  No faktycznie nie umie rapowac
                                  Opuścił caly fragment utworu „”to nasz nowy song zapowiada junior,,,itp”
                                  to było za trudne dla niego nie powinien zabierac się za takie utwory

Ale jest inny zespól co fajnie gra na studniówkach

www.youtube.com/watch?v=lSnHxqkG7vo
                                  www.youtube.com/watch?v=q0G9zYWKSIcl
                                  • Gość: Kamil Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.146.143.251.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.01.11, 12:19
                                    to ma być zespół Sany Duo hahahahahaha on to dopiero nie potrafi śpiewać, posłuchaj jego angielskiego porażka !!!!!!!!!! nie słychać co on tam bełkota
                                    • Gość: Gostek Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.11, 15:57
                                      A już myślałem że w końcu skończy się głupia krytyka a zacznie rzeczowa wymiana zdań - przykro mi to czytać , prawdą jest jednak że Jelonka to wiocha zabita dechami - resztę sobie sami dopowiedzcie
                                      • Gość: Mietek Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 20.01.11, 08:39
                                        Czyżbyś Kamil a może masz na imię Paweł był z zespołu Topaz
                                        ze tak nabijasz się z zespołu Sunny Duo ?
                                        łatwo krytykować angielski konkurencyjnego zespołu samemu śpiewając po polsku
                                        a po drugie tylko analfabeta nie zna zasad pisowni i pisze
                                        Sany Duo a nie Sunny Duo
                                        To tylko potwierdza ze sam nie znasz angielskiego a nabijasz się z innych
                                        • Gość: Kamil Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.146.127.155.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.01.11, 11:09
                                          Nie Mietku nie jestem jakiś tam Paweł, a tak w ogóle dziwne znasz go ???? Może się przyznaj z którego zespołu jesteś ??? Ja byłem w tamtym roku na studniówce gdzie grał zespół "Sunny Duo" i to była katastrofa co oni grają, dlatego się wypowiadam w tym temacie, a słuchając inne zespoły z jeleniej np. prestiż czy topaz stwierdzam że są lepsze o 100% od Sunny Duo, a moje zdanie jest takie że Topaz gra najlepiej z nich wszystkich. Może mają jakieś niedociągnięcia ale nikt tak nie rozkręci towarzystwa ani nie poprowadzi imprezy tak jak oni. I to moje zdanie. Ale zaraz będzie że jestem z zespołu, WIĘC PO RAZ OSTATNI PISZE NA TYM FORUM.
                                          • Gość: Obserwator Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.11, 11:39
                                            Pawełku przytoczę Ci 2 polskie przysłowia ,które idealnie do ciebie pasują

1) SAMOCHWAŁA W KĄCIE STAŁA

2) KTO MIECZEM WOJUJE TEN OD MIECZA GINIE
                                            • Gość: KAJA Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: 78.9.43.* 20.01.11, 12:17
                                              zostawcie tego \pawła w spokoju Zazdrośnicy. Nikt tak nie spiewa i nie zagra studniówki jak jego zespół. Jaka tu żenada na tym forum. Zazdrośnicy!!!!!!!!!!!! chora konkurencja!
                                              żałosne to forum
                                              • Gość: OBSERWATOR Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.11, 12:46
                                                Kaja biegnij do niego z chusteczka i obetrzyj mu łezki ,a jak to forum jest załosne to dlaczego tu zagladasz
    • Gość: Jola Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: 213.163.97.* 20.01.11, 13:32
      Ludzie nie słuchajcie tych idiotów co się wypowiadają na temat zespołów. Jedźcie sami posłuchać zespołu który wam się podoba, bo to co tu piszą na tym forum to jedne wielkie kłamstwo. Ja ostatnio byłam na weselu w hotelu Ariston w Miłkowie, dokładnie 8.01 i grał zespół Topaz. Też się sugerowałam tymi wypowiedziami na temat zespołu Topaz z tego forum. Byłam bawiłam się przy nich dwa dni i są świetni. I mogę wypowiedzieć się bo byłam na niejednym weselu w Jeleniej Górze i okolicach i grały różne zespoły i TOPAZ GRA i PROWADZI NAJLEPIEJ !!!!!!!!!!!! A chora konkurencja siedzi w domu i gryzie pazury z zazdrości i pisze na tym forum setki bzdur takich aby jak najbardziej pojechać tych którzy mają robotę ! Weście się za robotę !!!!!!!!! Pogódźcie się wreszcie z tym że oni są świetni !!!!!
      • Gość: GOSC Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.11, 15:30
        Witam wszystkich forumowiczów Od samego poczatku tego tematu jeden z zespołow cały czas krytykuje inne zespoły i pod niebiosa wychwala siebie Oberwało sie od poczatku takim zespołom jak Tomski Band Guruband ,Miador Prestiz ,Sunny Duo , i wielu innym czyli wszystkim zespołom ktore maja wyrobiona marke wsrod zespołow jeleniogórskich Czesto tez przewija sie nazwa Topaz i zawsze sa fantastyczni nie maja terminów i nikt lepiej nie gra Wnioski nasuwaja sie same Nie podejmuje sie oceny poziomu zespolu Topaz ale uwazam ze strasznie tu mieszaja i chca skłocic inne zespoły miedzy soba ale dobrze ktos napisał o tych przysłowiach Dlaczego zespół Topaz nie krytykuje innych zespól tylko uwziął się na w/w Może wypowiesz się na temat innych zespołów np. Aqustic Corazon R @ A Czarne kapelusze Pieszczochy Family i Fantastic one tez graja w Jeleniej Górze
        A osobiście uwazam ze zespól Fantastic jest najlepszy byłem na 3 ich weselach i tak jak potrafi śpiewać Pan Jerzy i jego wokalistka i prowadzic cała impreze to wszystkie zespoly z okolic Jeleniej Góry mogą się na nich wzorowac Szczególnie dobrze wypada Pan Jerzy w repertuarze K.Krawczyka

Pilnie czekamy teraz na wypowiedz największego krytyka tego forum a zarazem profesora jezyka angielskiego
        • Gość: Ryszard Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.11, 19:15
          To forum jest juz nudne bo ciagle tu pisze Paweł z zespołu ..... szkaluje inne zespóły albo chwali swoj zespół Czesto uzywa nicka Muzyk a ja myśle ze powinien uzywac nicka Narcyz (dla niewtajemniczonych -posłuchajcie piosenki Narcyz z rep zespołu ŁZY
        • Gość: Robert Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 20.01.11, 19:37
          W życiu tak jest, że obgaduje się najlepszych !!!!. Ja mam studniówke za rok i juz wiem właśnie z tego forum jaki zespół na pewno wybierzemy....Zresztą tak się składa, ze i tak grają dla naszej szkoły w tym roku w hotelu Merkurym 28.01.20'10. Zapraszamy. Dobre zespoły zawsze graja studniówki, zobaczycie jak sie bawi Handlówka.
          Krytycy i tak siedzicie i nie gracie wiec Was tym bardziej zapraszam, znudzone zazdrosne typy....
          • Gość: Robert Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 20.01.11, 19:39
            mała poprawka. studniówka jest 28.01.2011.
            zainteresowanych przepraszam za pomyłkę.
            pozdrawiam
            • Gość: GOSC Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.11, 22:15
              Wiesz Paweł to naprawde juz jest narcyzm Chlopie ty nie widzisz swiata poza własnym pepkiem Nikogo to nie obchodzi czy ty grasz studniowke czy nie wazne jest to ze gdyby nie wasza solistka ,ktora zdobywa dla was imprezy ty byłbys kompletnym zerem dlatego trzymaj sie jej spodniczki nawet wyjdz za nia za maz i modl sie tylko zeby was z tatuskiem nie rzucila bo bez niej zginiesz a nawiasem mowiac to jestescie beznadziejni a w jeleniej jest wile zespolow od was lepszych
              • Gość: Kamil Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.146.127.211.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.11, 09:06
                Do Pawła - wg mnie osoba, która napisała ten post, obraża Twoją godność publicznie i na Twoim miejscu powołałbym się na Art. 216. § 2 KK, który mówi: "kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku", to już przesada żeby takie rzeczy wypisywać na forum! Ja osobiście zgłosiłbym to na policje. Pozdrawiam i oby jak najmniej takiej zawiści.
                P.S. a administratorowi radze nie publikować takich postów, ponieważ jemu w takim przypadku również grozi kara grzywny.
    • Gość: Paweł Zespół Topaz Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: 218.207.217.* 21.01.11, 14:59
      Witam wszystkich na forum.

Kiedyś sobie postanowiłem że nie będę wchodzić na żadne fora i czytać co wypisują ludzie na temat zespołów, w tym także na temat mojego zespołu "Topaz". Po telefonie mojego kolegi, który przytoczył mi zdania jakie padły na mój temat postanowiłem właśnie wejść i zobaczyć co tu się dzieje. Po przeczytaniu postów jestem w szoku ! Jak tak można !

W związku z tym co przytoczył Pan Kamil z forum, jutro udaję się na policję w celu ustalenia kto obraził publicznie moją godność, a szczególnie "GOŚĆ" który umieścił swoją wypowiedź 20.01.2011 o 22.15.

Jak można rzucać taką nienawiścią do swoich kolegów z branży, obrażać, krytykować i naruszać życie prywatne !

Pozdrawiam
      Paweł Łukasiak
      Zespół Muzyczny "Topaz"
    • Gość: Mnich Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 21.01.11, 20:58
      oooooo zgorzkniała znudzona konkurencja sie zamknęła....
      Z moim zespołem było to samo, oszkalowany i poniżony, a i tak grania miałem i mam.
      Paweł olej to i rób to co robisz, bo robicie to świetnie !!!!
      pozdrawiam

• Gość: Karolinasss Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 21:29
      Ja trzy tygodnie temu miałam studniówkę i u nas grało Adagio z Gryfowa!!!
      Normalnie wszystkich nas zatkało. Mieli własnego oświetleniowca... Dymy, lasery normalnie było bombowo, a baliśmy się, że nam będą robić jakieś wesele discopolowe ; /...
      Na szczęście nie i było MEGA!!!!!
      Śpiewali prawie same nowości, chyba że coś ze staroci, jak profesorowie bardzo chcieli, heh.
      A potężny głos wydobywający się z wnętrza małej wokalistki rozwalił mnie na części pierwsze.
      Normalnie nigdy nie zapomnę tej studniówki!!!!!!!!!
      • Gość: Arni Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 24.01.11, 22:01
        a widzisz... w Jeleniej nie potrzebujemy oświetleniowców, a takie bajery jak lasery, dymiarki, skanery, ruchome głowy, itd są na porzadku dziennym w jeleniogórskich zespołach, a tam fachowcy - własny oświetleniowiec. Śmiechu warte... Co, Panowie potrafią tylko dyskietkę włożyć w klawisze i przycisnąć "START", a o ustawieniu całego PA i reszty gratów już nie? Może zaczną skustyka wozić... Haha...
        • Gość: Karolinasss Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 22:15
          Dobrze, że jeszcze tu sobie siedzę ; ). Moja koleżanka śpiewała w Tomski Band i mi mówiła jak to wszystko wygląda - szef tej całej kliki zespołowej nie wie co to gama.
          Nie wiem, może ja się nie znam, ale sądzę, że jeśli na studniówce facet z zespołu grał nam w przerwach na gitarze (i to jak...), to chyba jakieś tam pojęcie muzyczne ma. Poznałabym raczej podkład, a czasami troszkę sfałszowali dźwięki np. przy Lady Gaga i się śmiali przez mikrofon, że im się palce poplątały hehehe...
          • Gość: Krzysztof Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.11, 10:08
            Mielismy(MECHANIK) w tym roku studniówke w Orient Expresie
            Gral nam ich zespól Tj Guru Band
            Zespół Tragedia !!!! Nie potrafili nawet zaspiewac nam piosenki MATURA a repertuar kompletnie nie na studniowke ,nic do tanca Nadomiar złego sprzet dziadoski cos sie im popsula no i jak do tej pory najwazniejszy dzien mojego zycia totalnie rozłozyli Przestrzegam przyszłych studniówkowiczów przed tym pseudo zespołem
            • Gość: sprawiedliwy-1 Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.11, 00:47
              Hej pozdrawiam zespół ,tak trzymajcie ,grajcie imprezy w Orient Expresie i cieszcie się że chorą konkurencję . ch.....j strzela że wydymaliście ich ze studniówek w Jeleniej Górze. Brawo chłopcy i dziewczęta z Guru Band !!!!!!! .I nie przejmujcie się każdy kto o Was piszę robi Wam reklamę,robić swoje,ćwiczyć ,grać,zrobić stronę www .Nie odpisujcie tym debilom na ataki na Wasz zespół na takich forach ja to, bo oni się tym( onanizują ) i piszą dalej,jak widać mają mnóstwo wolnego czasu na śledzenie tego gówna co tu się wyrabia.

Pozdrawiam życzliwy starszy nie zawistny kolega z branży .

ps.
              Zamiast się cieszyć że młodzież chce coś robić,uczciwie zarabiać pieniądze,próbować to ich jedziecie,KURWA!!!! wstyd mi za Was,wypisujecie tylko że ten nie gra na żywo,ten słaby angielski,ci piją,ta jest gruba,ci mają słaby sprzęt ,repertuar wiocha,ci za rockowi,wokalistka wyje, a może tak uderzyć się w pierś i posłuchać siebie ,wszyscy gracie z tych samych podkładów i MP3 puszczanych z lepszych lub gorszych odtwarzaczy.
              A wy IDIOCI czekajcie na następne imprezy studniówkowe za rok:) i oczerniajcie się i ubliżajcie sobie na wzajem,a nawet pierzcie swoje brudy. Powstanie kolejny zespół młodych, ludzi i Was wydyma ,bo wy zamiast robić swoje będziecie dalej siedzieć na takich forach jak te , pod tajemniczymi Nikami:).Jesteście jak fanatyczni obrońcy krzyża.......wracać po rozum może nie za późno.
              Następnym razem tzw.moncik napisze na takim forum Cytuję:poszukuję orkiestrę na wesele w Jelonce a Wy będziecie się podniecać jak tu się nawzajem niszczyć:)Przecież wiadomym tematem jest to że nikt nigdy nie szuka na takim forum zespołu na wesele lub studniówkę a nawet stypę.
              Z chęcią bym się podpisał ale wiem że padlinożercy którzy tu siedzą nie zostawią na mnie suchej nitki i dalej będzie trwał ten obłęd.

Pozdrawiam koleżanki i kolegów i brać się do roboty, karnawał trwa i sezon weselny się zaczyna .....Sto lat .sto lat....:)

• Gość: X MAN Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.11, 12:19
                Wedlug mnie studniowke powinien grac dj i to ze zespól spiewa dobrze to nie znaczy ze bedzie umial rapowac i grac piosenki techno itp Studniowka Dj wesele tylko zespol
        • Gość: Fanka Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.12, 00:36
          Arni!!!
          Nie potrzebujecie oświetleniowców w Jeleniej Górze, bo zespoły mają czas na włączenie dyskietki czy zmianę światła np. EUROLITE bo na takie tylko ich stać!!!! Przykład TOMSKI BAND , szef zespołu nie wie co to gama C-dur, sprzedawał na targowiskach staniki, majtki, skarpetki i nagle skończył konserwatorium muzyczne, ha,ha,ha.Panie Tomski żenada z tym saksofonem wróć na FLORĘ sprzedawać!!!!!!!
    • Gość: Adam Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 14.02.11, 21:03
      40dorcia styczeń minął już dawno, więc pochwal się jaki zespół zagrał na studniówce Twojej córki i jaka to była szkoła? Czekamy z niecierpliwością na odpowiedź :)
      • Gość: 40dorcia Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.02.11, 21:53
        Było minelo zaluje ze podjelam taki temat bo na studniowce zagral dj jak corka bedzie brala slub to na pewno bedzie gral zespoł
        • Gość: Adam Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 15.02.11, 22:03
          a jaka szkoła?
    • stefanoalberto Re: Dobry zespól na studniówkę w styczniu 2011 10.08.20, 13:22
      Teraz to na studniówkę chyba lepszy DJ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka