Gość: Mietlosz IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.04.04, 20:17 Poszukuję namiarów na lekarza - homeopatę w naszym mieście lub okolicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leoncjo1 Re: Czy jest lekarz-homeopata w Jel.Górze 12.05.04, 20:14 mnie sie wydaje,że sie troche na tym zna dr. Spychalska - ginekolog, przyjmuje w klinice na Zabobrzu u Dobkowej chyba w srody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Czy jest lekarz-homeopata w Jel.Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 07:06 Nie można znać się na homeopatii troche jak jest napisane w drugim poście więc proponuje ci zaglądnąć tu forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 To prywatne forum, jest bardzo dynamiczne i powinieneś znaleźć tam jakiś adres. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: Czy jest lekarz-homeopata w Jel.Górze IP: *.net-serwis.pl 17.05.04, 16:24 polecam artykul w Polityce - ukazal sie okolo 1,5 miesiaca temu -, ktory nie zostawia na homeopatii suchej nitki. Naprawde warto przeczytac - zadne naukowe badania nie dowiodly skutecznosci tej formy lekow. To jest kolejny sposob wyciagania od ludzi pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Czy jest lekarz-homeopata w Jel.Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 07:53 Szkoda że tak bezkrytycznie ufasz nagonce lekarzy. Homeopatia jest skuteczna (wiadomo że nie zawsze bo tak cudownych leków nie ma) i wielu a nawet bardzo wielu lekarzy się tym trudni. Lekarze często negują skuteczne metody naturoterapeutów gdyż mają luki w wiedzy z tej dziedziny a czasem zapewne ze zwykłej zazdrości. Ja wiem z doświadczenia że homeopatia działa i nie jest to efekt placebo jak tłumaczą niedowiarki. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witia Re: Czy jest lekarz-homeopata w Jel.Górze IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 09:31 Mnie sie wydaje,że ta dyskusja zaczyna przypominać tę o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Śiętami Wielkiej Nocy lub szkodliwości masła i margaryny. Jeżeli ludziom to pomaga, nawet gdyby był to efekt placbo to co w tym złego. Jak chodzisz do lekarzy i po wykonaniu wielu badań wszyskie wychodzą ok. to dla nich jesteś zwykłym hipochondrykiem i zawracasz im tylko d... i zabiersz cenny czas. W końcu na odczepnego mówią to jest na tle nerwowym lub taka twoja natura. Ja jestem w podobnej sytuacji, zacząłem brac leki homeopatyczne i się dolegliwości pomału wciszają. To dlaczego mam czytać pierdoły jakiegoś pragamatyka, który być może jest b.zdrowy i nigdy nie musiał korzystać z porad naszych ukochanych doktorków. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Czy jest lekarz-homeopata w Jel.Górze 21.05.04, 12:18 zajrzyj tutaj, kogoś poszukamy forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandranowak83 Re: Czy jest lekarz-homeopata w Jel.Górze 05.12.22, 23:53 SZUKASZ DOBREGO NATUROPATY W JELENIEJ GÓRZE? Skorzystaj z naszego doświadczenia i zapoznaj się z pełną ofertą już teraz. Zapraszamy na naszą stronę internetową www.holisticmed.pl/index.html Są tam wszystkie niezbędne informacje naszych specjalizacji.. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do kontaktu 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
majawnibylandi Re: Czy jest lekarz-homeopata w Jel.Górze 19.12.22, 15:52 NO właśnie chetnie si edowiem bo narazie to ja z telefonicznej porady konopiafarmacjapl co do ziół korzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś