Dodaj do ulubionych

Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com

IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 18.05.11, 20:41
Witaj blah. Odpowiadam tutaj na twoją "śmieszną cenzurę" - chyba wiesz dlaczego. Nie jesteś jedynym, który nie toleruje katolickiego totalitaryzmu. Jestem przekonany,że jest nas bardzo wielu - inni może nie korzystają z tego forum, może im się nie chce a może mają po prostu wszystkie media w d... .W świetle niepodważalnych faktów historycznych, o których piszesz a także wobec zorganizowanego ukrywania pedofilów i znęcania się nad dziećmi w katolickich sierocińcach nie dziwię się niektórym politykom lewicy, którzy w kontekście dzisiejszej rozprawy w Trybunale Konstytucyjnym n/t Komisji Majątkowej określają Kościół Katolicki w Polsce jako zorganizowaną grupę przestępczą.
Z innej beczki - bardzo cieszy coraz większa, bez względu na ich treść, ilość komentarzy na tym forum n/t cenzury katolickiej i politycznej na jelonka.com. Nie mogę się doczekać, kiedy osiągnie 100 tysięcy. Zapewne to ciekawe zjawisko zainteresuje wtedy prawdziwych dziennikarzy z Gazety Wyborczej i TVN, którzy przybędą do Jeleniej Góry, by poznać właścicieli i pracowników biznesu pt. Jelonka.com.
Obserwuj wątek
    • piipi_1 Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com 18.05.11, 22:26
      .. i nie tylko w Polsce ! .. bo mamy teraz swieży przykład wpadki sexualnej Straussa-Kahna ! Wpadł .. bo nie należał do ludzi o których napisałeś w swoim poscie
      • Gość: jak to? Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 23:18
        jak to nie znalazł? on Strauss-Khan jest ich szefem!
        • Gość: jak to? Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 23:19
          sorki, miało być: jak to nie należał?
          • piipi_1 Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com 19.05.11, 00:18
            .. ma pochodzenie żydowskie,a to oznacza "ochrona" ze strony KK .. go omineła !
    • Gość: blah Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.tvk3.pl 19.05.11, 21:53
      > Nie jesteś jedynym, który nie toleruje katolickiego totalitaryzmu.

Właściwie to ja kościół toleruje i nietoleruje zarazem. Jako organizację, jedyne w swoim rodzaju najmniejsze państwo świata będące jednocześnie w czołówce najbardziej wpływowych kościół mi imponuje. Natomiast jeśli weźmie się pod uwagę pewne fakty historyczne to nie da się zaprzeczyć, że jest to organizacja (mafia?) niezwykle groźna, która powinna zostać zdelegalizowana.
      • Gość: asd Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.11, 09:09
        www.jelonka.com/news,single,init,article,34032 - katocenzura zapobiegawcza. nie można dodawać komentarzy, żeby czasami nie napisać czegoś za dużo, czegoś co by obraziło uczucia religijne redakcji.
        • Gość: gość Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 10:52
          A Ty widziałeś, aby kiedykolwiek TEJO się modlił? On robi zdjęcia i opisuje to wszystko. Portal i gazeta należą do Marconiego i Tkacza, oni jemu płacą więc wymagają. To ICH uczucia religijne mogą być urażone, a oni są jego chlebodawcami. Jelonka należy do tego pana co czasem przeprowadza nieporadne wywiady, choć wiemy, że jest słaby jako prowadzący rozmowę, przerywa, forsuje swoje poglądy, i niezbyt dobrze zna język polski.
        • Gość: gość Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 10:55
          dlaczego nie można dodawać komentarzy na nj24 pod artykułem redaktor podejrzany???
    • Gość: Jariath R Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.hsd1.il.comcast.net 26.05.11, 06:58
      Podoba mi sie Twoj wpis .
      Wiecej takich jak Ty , chcialoby sie powiedziec .
    • Gość: lipka Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.11, 16:32
      pomimo ostatnich wydarzeń na jelonce nadal jest cenzura. wpisy jak znikały tak znikają dalej. żenujący jest ten tabloid.
      • Gość: ość-go Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.11, 17:00
        Cojest ciekawe że, nie wolno odnosić sie krytycznie co do działalności "miłośników" Cieplic.
        Czy właściciel Caspara jest udziałowcem Jelonki?
        • Gość: lipka Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.11, 17:08
          a ten "zyava" to kto to jest? mi to wygląda na rednacza pod przykrywką. tematyka około kościelna i zdjęcie w HDR. to styl rednacza.
    • Gość: ość-go Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: 78.9.17.* 08.06.11, 21:54

PostWysłany: Sro Cze 08, 2011 17:11 Temat postu: Odpowiedz z cytatem
      Obywatele mają prawo do krytykowania. Jeżeli krytykowany boi się krytyki to mówi, że jest obrażany i biegnie do swojego strusia i prokuratora. Na szczęście pojawiło się światełko w tunelu zdrowego rozsądku:
      www.tvn24.pl/-1,1706075,0,1,bloger-krytykowal-wladze-sad-mial-do-tego-prawo,wiadomosc.html my sie nie boimy cichutko chodzimy
    • Gość: Jariath R. Re: Video o kosciele katolickim , polecam IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.06.11, 05:33
      Polecam obejrzenie video o kosciele katolickim , po angielsku . Zakladam ,ze znacie angielski .
      www.youtube.com/watch?v=VABSoHYQr6k
      A ze cenzuruja www.Jelonka to kazdy normalny czlowiek wie .
      Przezdziek czy ta , jak jej tam z Kaczorowa -Angelala ? To jest marionetka kosciola dopiero . Kiedys mialem okazje poznac ludzi z jej szkoly zaocznej . WIele sie dowiedzialem .
      • Gość: do Jariath Re: Video o kosciele katolickim , polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 07:40
        Coś się dowiedział? Napisz, a nie klepiesz w klawiaturę po próżnicy. Każdy coś się o czymś dowiedział, np. ja w szkole, że 2 + 2= 4.
        • Gość: lipka Re: Video o kosciele katolickim , polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.11, 12:12
          no i twoja edukacja skończyła się na dodawaniu. cud, że nie wyszło ci 5.
          • Gość: cipka Re: Video o kosciele katolickim , polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 13:40
            Pewnie by wyszło, gdyby nie miał dostępu do internetu.
            • Gość: gość Re: Video o kosciele katolickim , polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 07:55
              Co nie zmienia faktu, że nikt NIC nie napisał o Angelili, wyśmiewanie czyjegoś postu to nie informacja, Jariath też tylko pohukuje, że coś się dowiedział, jednak NICZEGO nie podał. Pisze z Izraela więc nie ma czego się obawiać, bo nic mu nie zrobią, a jednak NIC nie napisał.
    • Gość: gość Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 17:20
      Na tym portalu: www.prw.pl także znikają komentarze... Wszędzie cenzura... :-(
      • Gość: nix Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.tvk3.pl 11.06.11, 21:02
        radio wroclaw to tzw. media mainstreamowe w ktorych cenzuruje sie absolutnie wszystko poczawszy od tresci na komentarzach konczac. Za komuny gdy byly tylko media kontrolowane, solidarnosc musiala wyprawiac jakies cuda z wlasnymi drukarenkami i kolportazem aby cos opublikowac. Dzisiaj dzieki netowi mozna na szczescie w miare latwo ominac ten mainstream.
      • Gość: nix Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.tvk3.pl 11.06.11, 21:37
        jedyna różnica między tamtymi czasami polega na tym, że wtedy nad gazetą lub rozgłośnią czuwał politruk z ramienia PZPR, dzisiaj jest to osoba z PO/PIS lub ktoś z kręgu znajomych właściciela.
        • Gość: ość-go Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.11, 02:53
          cenzura PRLowska została zastąpiona "watykańską"całe nasze życie,jest kontrolowane!Chyba jesteśmy jedynym krajem,gdzie kapelani mają dostęp do największych tajemnic.KiedyPO wygra wybory to będzie jeszcze gorzej,
          • Gość: lew salonowy Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.11, 16:50
            dlatego trzeba się przeprosić z SLD i oddać im głos w najbliższych wyborach niech zrobią porządek z klerem. na Palikota nie ma co liczyć. ma chłopina za małe poparcie, ale czas pokaże, mam nadzieje, że się mylę.
            • Gość: cenzura komusza Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 17:32
              A co, chcesz na powrót cenzury komunistycznej? Na Mysiej był kiedyś taki urząd, a SLD to byli komuniści, więc nic nowego pod słońcem, wróci też cenzura, tylko nie będzie wolno pisać na komunistów...
              • Gość: do Jariath Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 17:34
                Jariath NIC nie napisał o Angelili, wyśmiewanie czyjegoś postu to nie informacja, Jariath też tylko pohukuje, że coś się dowiedział, jednak NICZEGO nie podał. Pisze z Izraela czy z USA, więc nie ma czego się obawiać, bo nic mu nie zrobią, a jednak NIC nie napisał. Też się samocenzuruje?
          • Gość: nix Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.tvk3.pl 13.06.11, 18:50
            Przez cenzurę kościoła można rozumieć wywieranie wpływu by sprawy były przedstawiane w sposób dla niego korzystny. Coś takiego na pewno istnieje. Widać to choćby po tym jak szybko znikały z mediów niektóre sprawy np. J.Paetza, niektórych media nigdy nie poruszyły i to zarówno lewicowe jak i prawicowe np. współpraca J.Życińskiego z ubecją. Czytałem kiedyś, wpływy KRK są tak niewyobrażalnie ogromne. Z tym, że mi akurat to jakoś nie przeszkadza. Obecny kościół to nie to samo co w Średniowieczu.
    • Gość: ość-go Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.11, 15:40
      Powoli jelonka zamiera ,a jak by powstało niezależne forum to by nie wytrzymało krytyki.
      • Gość: ? Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 18:27
        zamiera, bo naczelny wyjechał, ale ludzi dużo pisze i czyta... tylko że teraz więcej komentów usuwają, ten co zastępuje moderatora, jeszcze więcej usuwa. teksty słabe bo angelala babole strzela
        • Gość: buba Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.opera-mini.net 18.06.11, 18:30
          Gdzie wyjechał? Ponoć dalej pracuje w Jelonce, przecież sam nawet o tym pisał.
          • Gość: nix Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.tvk3.pl 18.06.11, 19:26
            Nie wyjechał tylko został przeniesiony do Watykanu. Nie słyszałeś?
            • Gość: traxx Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 19:30
              A co, mają z niego robić męczennika?
              • Gość: nix Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.tvk3.pl 18.06.11, 20:08
                świętego. piipi zeznała, że czynił cuda!
            • kierrowca Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com 23.08.15, 03:08
              Do Watykanu? Raczej do pierdla.

Cała "Jelonka" - taka katolicka, a niejednego trupa ukrywają w szafie.
      • Gość: jelonekjak wielu Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.11, 21:27
        ..delikatnie powiedziane.."nie wytrzymało.." zaraz by pozamykali wszystkich...nasza sądownicz władza orzeka jak dyktuje "władza" miasta...układziki..a jelonka to widzi i słyszy..nie ukrywaja się ..przeciż w ich rękach....WŁADZA....przerażające jak żyć dalej w tym pięknym miejscu...ma ktoś jakiś pomysł...?Pozdrawiam
        • Gość: Jariath Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.hsd1.il.comcast.net 25.06.11, 19:18
          To tak jak pewna Polka w Szkocji zobaczyla penisa wiekszego niz przecietna i w Boga uwierzyla odrazu .
          Powiedziala -O my God ......poczym pomyslala , ze ma teraz naprawde twardy "orzech" do przelkniecia -znaczy zgryzienia .
          Polskie prawo chroni wszystkich , ktorzy sa w jakikolwiek sposob zwiazani z tzw. wladzami . Czy to rzadem , lokalnym czy centralnym czy koscielnymi wladzami a ci to juz maja swoich ludzi wszedzie .
          Pamietacie pewnie z maja , ksiadz w Gdyni upil i zgwalcil 15 latke , dostal za to rok z hakiem w zawieszeniu .........Poslka to dzicz !
          • Gość: hehehe Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 23:29
            > .........Poslka to dzicz !

nie tylko, widzisz twoj problem Jariath polega na tym ze w polsce jest wielu z rozdwojeniem jazni, tak jak ty, co chwile cos wpisujesz pod innymi pseudonimami a w dodatku jeszcze ukrywasz sie pod proxy, pewnie na co dzien jestes przykladnym polaczkiem lizacym dupe swojemu pracodawcy a tutaj udajesz wielkiego cwanika i twardziela, no ale brak libido trzeba sobie zastąpić pie...niem na forum
            • Gość: pisklak Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: 88.128.3.* 26.06.11, 10:31
              ~Jariath,.. ma pochodzenie żydowskie i został,a także jego Ojciec przez Polaków
              skrzywdzeni ! ..ma prawo swoje smutne przeżycia w ten sposób "przemieniac"
              w słowa
              • Gość: lupa Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.tvk3.pl 26.06.11, 17:00
                pisklak aleś ty głupi. żal mi ciebie baranie.
                • Gość: do lupy Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 20:27
                  Tylko że akurat tutaj pisklak czyli piipi jelonkowa ma rację. Jariath to Jariath Rozenzweig, a mieszka w USA, wyjechał w latach dziewięćdziesiątych. Szkoda, że dalej jest nieszczęśliwa ta czarna owca. On już wie, o co mi chodzi.
          • Gość: gość Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 20:31
            Jariath, napisz co wiesz o naczelnym, bo jak na razie cytujesz media. A wiem, że wiesz więcej niż inni, bo zdaje się, że znasz go osobiście. Jesteś z "lepszego świata", jak sam piszesz, więc nic Ci nie grozi. Pozdrawiam.
            • Gość: Jariath R. Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.06.11, 15:17
              To jakas groteska , tutaj wmawia sie mi i innym czytajacym , ze pisze pod innymi nick , a jak widze to te same osoby raz mnie mieszaja z blotem raz namawiaja do pisania i to calkiem grzecznie .Dziwne ?
              Zapominacie napisac co kolejne slowo -niestety- albo -a tak szczerze -bardzo popularne ostatnio .
              Czy to nie rozdwojenie jazni ?
              Nigdy nie rozmawialem z Konradem P. bo wiecej bylo pychy w nim niz radosci zycia .

Wy Polacy , mieszkajacy w Jeleniej Gorze , zakochani w kosciele , bogu , swoich najwyzszych wartosciach nie wiecie o co w tym wszystkim chodzi ?
              Wystarczy pojsc do biura PiS i wam powiedza , oni maja wszedzie agentow jak PZPR przed 1990 rokiem .
              Cenzura na Jelonka.co byla i bedzie , bo jest wygodnie byc zwolennikiem kosciola .
              Bo kosciol to ludzie , zwykle malointeligentni , latwo ich manipulowac .
              Jesli teraz Jelonka .com bedzie dopuszczac wpisy piszace prawde o kosciele katolickim , to stanie sie znienawidzona przez PiS i kosciol a to juz ciezka sprawa .
              Odnosnie Konrada P. to ja nie wyznaje wartosci chrzescijansich , ja sie nie znam .
            • Gość: Jariath R Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.06.11, 15:30
              Do wszystkich , ktorzy nie rozumieja roznicy miedzy Polska a innymi -cywilizowanym krajami na Swiecie .
              Przyklad -w Polsce posiadanie i noszenie broni to jak SciFi film , tam gdzie mieszkam kazdy moze to zrobic .
              W Polsce samochod to dalej marzenie wielu i znacie marki aut na wyrywki . Tam gdzie mieszkam to wazne jest gdzie samochod mnie zawiezie a nie jaki samochodem jade .
              W Polsce kosciol katolicki , jego zwierzchnicy , pracownicy , wierni nie sa zobowiazani przestzregac prawa w Polsce , silniejszy wiara , mniejszy szacynek do prawa -przykladow mozna sypac do jutra .
              Tam gdzie mieszkam KAZDY jest tak samo odpowiedzialny przed prawem czy robotnik czy prezydent .
              W Polsce , nawet autostrad sobie nie potraficie wybudowac , stadionow niczego -macie wielkie geby i male umiejetnosci , nawet Chinczycy was wykiwali .
              Tam gdzie mieszkam autostrady sa w najlepszym stanie , prowadza gdziekolwiek chcesz jechac , stadiony sa wszedzie i nie ma kiboli .
              Byli prezydenci kraju , w ktoym mieszkam nie bylo moskiewskimi marionetkami w stopniu generala armi czy tajnymi wspolpracownikami ze szwagrem -kierowca SB w stopniu kapitana
              Dlatego piszac , ze jestem z lepszego Swiata to jestem , ja masz mozliwosc zaimponowania mi /nam napisz , z checia przeczytam .
              • Gość: polak Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 17:34
                szkoda tylko ze nie napisałeś o wielkiej biedzie i slumsach, tam gdzie ja mieszkam nie boje się chodzić nigdzie nawet o północy i broń mi niepotrzebna a ty boisz się popatrzeć z okna, kraj dla kilku wybrańców a reszta musi na nich harować, a muzułmanów i innych wyznań jest cala masa których czy ci się podoba czy nie musisz tolerować, ja nie jestem religijny, ani nie chodzę do kościoła ale jestem ostatni który by nadawał na kościół, gdyż to nasza obrona przed fanatykami dżihadu i uważaj bo Alkaida ponoć będzie się mścić, żeby cie nie było gdzieś gdzie coś wybuchanie albo spadnie, gdy ty będziesz srał ze strachu ja będę się dobrze bawił na dzielnicy najbiedniejszej z kotami wiedząc że nawet włos mi z głowy nie spadnie, hahaha
    • piipi_1 Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com 27.06.11, 16:00
      ~Jariath,.. czuję,że nie czytasz swoich gazet !~ Ameryka ? .. jest pleite !!!! .. i FAJNIE,bo
      z tego powodu Prezydent Obama .. wycofuje wojsaka z Afganistanu !
    • Gość: nix Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.play-internet.pl 07.08.11, 09:36
      takie niezależne, bez cenzury forum zostało założone tinyurl.com/3k6alst :)

• Gość: lupa Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.tvk3.pl 07.08.11, 10:47
        takie nowe a już troll nr 1 czyli piipi już się zarejestrowała. ja dziękuję za takie forum.
        • Gość: nix Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.play-internet.pl 07.08.11, 11:14
          a skąd wiadomo, że to prawdziwa piipi? :)
          • Gość: XTTT Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: 208.94.245.* 07.08.11, 12:32
            A po chusteczkę mi forum, na którym rejestruje się ten zas***** troll piipi!
            • Gość: nix Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.centertel.pl 07.08.11, 16:01
              Ale Tejo tam się nie zarejestruje bo taki nick został zablokowany. Sprawdziłem.
              • Gość: looiiuu Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 08:38
                tylko że to nie tejo jest trollem lecz piipi
                • Gość: nix Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.centertel.pl 12.08.11, 20:37
                  ale troll kojarzy mi się pozytywnie - gnom, skrzat, kransal, diabeł a redaktor, naczelny, dziennikarz to brzmi jak ksiądz, coś odrażającego.
                  • Gość: looiiuu Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 12:53
                    no to niech ci się dobrze kojarzy, nix, do czasu, dopóki nie przekonasz się na swojej własnej skórze, o co biega z tym trollowaniem
                    • piipi_1 Re: Groteskowa cenzura na portalu jelonka.com 13.08.11, 17:09
                      *Dawno ..to nie byliście w Kościele ! .. chyba nie myslicie poważnie,że Red.Angela
                      może byc Księdzem ! Chyba,że ..jesteście poinformowanymi podglądaczami !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka