Dodaj do ulubionych

rednacz złożył oświadczenie [jelonka]

IP: *.cloudlet-computing.net 28.05.11, 23:12
afery ciąg dalszy :)))

www.jelonka.com/news,single,init,article,34164
Obserwuj wątek
    • rymcycymcy Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] 29.05.11, 01:10
      Czternastolatka, to już prawie dorosła baba :) ...zupełnie się gościowi nie dziwię. :) Wg oświadczenia poprzestali na grze wczesnowstępnej ;) ...pewnie szykował grunt ...za rok byłaby z młodej pociecha :)
      • Gość: hector Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.hiload.org 29.05.11, 02:00
        A okienka do komentowania tradycyjnie nie ma. Później redaktorek się dziwi, że ludzie plotkują na jego temat na innych forach. Trzeba być naprawdę kompletnym głupkiem, żeby myśleć, że jak się zablokuje na Jelonce.com możliwość dodawania komentarzy, to zamknie się ludziom gęby. Dyskusja o redaktorku kwitnie, tyle że sam redaktorek i jego pieski nie mają na jej przebieg i poziom żadnego wpływu. Więc kto na tym stracił?

Poza tym ja nie widzę, wbrew temu co Konrad P. napisał, żadnej nagonki medialnej na jego osobę. To, że trzy portale internetowe umieściły tylko jeden raz lakoniczne komunikaty (w tym jeden blokując możliwość dyskusji), to ma być nagonka medialna? Za to z niecierpliwością czekam, kiedy sprawą zainteresują się poważniejsze media, takie jak "Gazeta Wyborcza", "Polska - Gazeta Wrocławska" czy nawet telewizje regionalne. Niech się redaktor cieszy, że jeszcze sprawa nie przekroczyła granic naszego lokalnego podwórka.
        • Gość: upss Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 29.05.11, 17:44
          Wątpię, żebyś w lokalnych mediach przeczytał coś konkretnego na ten temat. Środowisko dziennikarzy potrafi być tak szczelne jak lekarzy czy innych specjalizacji. Więc nikt nie będzie pisał źle o koledze...:)
        • Gość: hektor to palant Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.hiload.org 29.05.11, 19:44
          >>A okienka do komentowania tradycyjnie nie ma. [ciach]

a mnie to nie dziwi, chcą sobie oszczędzić czytania twoich wypoconej żółci

>>Poza tym ja nie widzę, wbrew temu co Konrad P. napisał, żadnej nagonki medialnej na jego osobę. [ciach]

nagonka jest choćby z twojej strony, na tyle srasz w portki, że wpisujesz się ukrywając swoje IP poprzez hiload.org
          i nie pisz mi że nie, bo cykor i pajac internetowy z ciebie i nic więcej, robiący zamęt troll internetowy
          i nie wysilaj się, odpisywać ci nie będę bo i tak już wystarcz,y że poświeciłem ze swojego cennego życia dwie minuty na takiego cymbała jak ty i nie oczekuje, że mnie zrozumiesz, beton tez nie rozumie
          • Gość: do zgluta z 19:44 Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 21:01
            A z ciebie żabi bękart i zapluty śmieć. Sam ukrywasz swoje IP poprzez hiload.org. Takich jak ty powinno się kablem prać przez głupi ryj, pajęczy szczochu.
        • Gość: misio Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.tvk3.pl 29.05.11, 20:17
          Nagonka świadczyła by o jakieś konkurencji między lokalnymi portalami. Z tego co mi wiadomo coś takiego rzeczywiście istnieje i to ze strony nowinek, które chorobliwie boją się konkurencji.
    • Gość: Clitoris Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 29.05.11, 21:12
      Retoryka oświadczenia, które złożył rednacz jest zastanawiająca. Dlaczego " prawie piętnastoletnia dziewczyna"? To słowa zawarte w zarzutach prokuratora, czy osobista opinia podejrzanego? W świetle prawa "prawie piętnastoletnia dziewczyna" to czternastoletnia dziewczyna/dziewczynka, w zależności od stopnia rozwoju psychicznego i fizycznego. Co oznacza stwierdzenie " moim zdaniem nie popełniłem tego przestępstwa"? Podejrzany nie jest pewien, czy popełnił to przestępstwo; wydaje mu się, że go nie popełnił? Można odnieść wrażenie, że prawnicy, którzy zapewne współuczestniczyli w powstaniu tego oświadczenia nie wykazywali się szczególną gorliwością w czasie studiów prawniczych na zajęciach z retoryki i hermeneutyki.
      W jakim celu trzydziestoparoletni mężczyzna ( jeśli nie jest gejem) spotyka się kilkakrotnie ( co pan podejrzany Tejo przyznaje) bez świadków ( co wynika z zarzutów prokuratury) z czternastoletnią dziewczyną/dziewczynką? Może w celu udzielania prywatnych lekcji fotografii analogowej w ciemni przy czerwonym świetle? A może w celu prowadzenia katolickiej katechezy przez pana Tejo słynącego z bohaterskiej obrony wartości rzymsko-katolickich na lokalnym rynku religijnym? Intencje podejrzanego wydają się dość oczywiste.
      Bez względu na to, czy postępowanie przygotowawcze prokuratury potwierdzi twierdzenia pana Tejo, że "nie było czynności o charakterze seksualnym" czy też nie, pozostanie niesmak. Niestety polski Kodeks Karny nie przewiduje sankcji karnych za intencje- wyłącznie za czyny o charakterze seksualnym wobec nieletnich.
      Nie należy zapominać także o stanie psychicznym owej dziewczyny/dziewczynki ( dotychczas anonimowej) i jej ustawowych opiekunów prawnych.
      • Gość: misio Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.tvk3.pl 29.05.11, 21:35
        > psychicznego i fizycznego. Co oznacza stwierdzenie " moim zdaniem nie popełniłem
        > tego przestępstwa"?

Faktycznie jest nieco miękkie sformułowanie.

> W jakim celu trzydziestoparoletni mężczyzna ( jeśli nie jest gejem) spotyka się
        > kilkakrotnie ( co pan podejrzany Tejo przyznaje) bez świadków ( co wynika z za
        > rzutów prokuratury) z czternastoletnią dziewczyną/dziewczynką? Może w celu udzi
        > elania prywatnych lekcji fotografii analogowej w ciemni przy czerwonym świetle?
        > A może w celu prowadzenia katolickiej katechezy przez pana Tejo słynącego z bo
        > haterskiej obrony wartości rzymsko-katolickich na lokalnym rynku religijnym? In
        > tencje podejrzanego wydają się dość oczywiste.

Może dlatego, że ją lubi/kocha/pożąda/zamierza wziąść ślub? Żaden z tych czynów nie jest karalny w świetle polskiego prawa.

> Bez względu na to, czy postępowanie przygotowawcze prokuratury potwierdzi twier
        > dzenia pana Tejo, że "nie było czynności o charakterze seksualnym" czy też nie,
        > pozostanie niesmak.

Chyba jednak tylko wśród jego wrogów. Dla pozostałych jest to sprawa bez znaczenia albo powód do dowcipkowania. Co innego gdyby rzeczywiście chodziło o dziecko.
      • Gość: obrzydzony Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.11, 22:14
        komentarz jak najbardziej zasadny, powiem nawet, iz nadto lagodny, dodam tylko ze ten czlowiek jest duzo starszy niz opisano, ma 45 albo i wiecej lata co powoduje, ze moje obrzydzenie jest jeszcze wieksze...
    • Gość: obserwator Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 22:14
      na jednym z for Kazimierz Piotrowski napisał: (niech każdy sobie sam wnioski wyciągnie, według własnego sumienia)

~kazimierzp(83.4.xxx.xxx) | 2011-05-26 18:17:04
      Czytam różne doniesienia, czytam te wasze wypowiedzi. Zanim przejdę do sedna zastanawiam się skąd dziennikarze poznali imię i nazwisko tej panny pochodzącej ze znanej w Jeleniej Górze rodziny? Dzisiaj zadzwoniła do mnie mama "ofiary" i prosiła aby wziąć w obronę Konrada, że oni z mężem doskonale wiedzieli o fascynacji dziennikarzem ich córki, między którymi oprócz współpracy i dyskusji o sztuce, dziennikarstwie, życiu nic nie było. Wyszło to zresztą przy obecności ojca w czasie przesłuchania jej córki w "błękitnym pokoju" w siedzibie organów ścigania. Zastanawialiśmy się z nią jak to się mogło stać, że ktoś doniósł do prokuratury dorabiając do informacji coś więcej niż było naprawdę. Sama mama "ofiary" stwierdziła, że jej córka miała złe kontakty z rówieśnikami, że byli dla niej za mali, za dziecinni. A mogła się im bardzo podobać, bo jak stwierdziłem wyrasta na piękną kobietę. Skąd to, ja mocno dojrzały facet, wiem!? Znam mamę "ofiary" (mimo wszystko nie będę operował imionami) od 20 lat, w czasie jej ciąży z córką rozmawialiśmy i zastanawialiśmy się nad przyszłością jeszcze nienarodzonego dziecka. Jako czynny uczestnik różnych forów obserwowałem, czytałem, zabierałem głos na nj24, na jelonce, na facebooku - czytałem też wpisy Konrada i "ofiary". To, że taka niewinna fascynacja jest możliwa znają psychologowie, można to wyczytać w literaturze, wiedzą też że czasami złe odczytanie, czy też złe głosy mogą zniszczyć w sumie niewinnych bohaterów. Mam nadzieję, że ta sprawa zostanie jak najszybciej rozstrzygnięta, a bohaterowie zdarzeń wyjdą z tego jedynie trochę poobijani (bo już są), a nie złamani! Kazimierz Piotrowski
      • rymcycymcy Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] 29.05.11, 22:57
        a na jakim to forum jest post Kazimierza ? ...poprosze o linka :)
      • Gość: qwerty Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.tvk3.pl 30.05.11, 21:19
        Skoro tak się orientujesz może wiesz kim jest ta pani tinyurl.com/3g5s52j Często można ją zobaczyć na publicznych imprezach np. teatrach ulicznych. Zawsze ciekawie się przebiera.
      • Gość: aga Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 31.05.11, 10:14
        Ty, Panie obserwator, masz też jakies pedofilskie skłonności ?:P
        14-latka może się podobać ? !? Może.. ale albo chłopcom w swoim wieku albo krypto pedofilom!
        Fascynacja dziennikarzem... A on biedny uwiedzony! Błagam!
        Tak samo zafascynowani są swoimi opiekunami księżmi niektórzy ministaranci :P
    • Gość: wiem Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 31.05.11, 12:31
      O tym, że Tejo jest pedofilem, słyszałem już parę lat temu. Co ciekawe, z ust pewnego polityka....
      • Gość: asd Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.tvk3.pl 31.05.11, 12:59
        Nie boisz się? Za taki wpis mogą cię pozwać.
        • Gość: trzy trójki Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: 80.83.125.* 31.05.11, 13:31
          A co jesli pisze prawdę? Moim zdaniem jest to bardzo prawdopodobne.
          • Gość: asd Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.tvk3.pl 31.05.11, 13:50
            politykier musiałby mieć mocne podstawy do takiego stwierdzenia. Jeśli to wymysł to 'wiem' przegrał by natychmiast proces z pozwu cywilnego.
            • Gość: asd Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.tvk3.pl 31.05.11, 19:40
              znajdź sobie swój nick klonie. nie podrabiaj mnie!
            • Gość: trzy trójki Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: 80.83.125.* 31.05.11, 20:13
              Nie on, tylko polityk. On tylko powtarza czyjeś słowa.

Poza tym czemu od razu zakładasz, że kłamie? Jesteś pewien, że znasz lepiej red. TEJO niż on bądź ten polityk?
              • Gość: wiem Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 31.05.11, 20:48
                Dokładnie tak, chociaż ktoś zrozumiał mój przekaz. Nie JA twierdzę, że jest, tylko KTOŚ to stwierdził parę lat temu (polityk lokalny), W luźnej rozmowie ze mną.

Swoją drogą, czemu ludzie z tzw. świecznika wiedząc takie rzeczy milczą ??

"Tam" rączka rączkę myje...
                • Gość: fgh Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.tvk3.pl 31.05.11, 22:23
                  Jeśli on tego nie powiedział publicznie a ty nie masz żadnego dowodu, to tak jak byś powiedział XXX jest pedofilem bo tak twierdzą kosmici. Sąd po dziesięciu minutach rozprawy wydał by na ciebie wyrok.
                  • Gość: wiem Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 01.06.11, 12:12
                    Nie chce mi się z Wami dyskutować. Powtarzam, ja nie twierdzę, że jest, tylko słyszałem od kogoś. i w żadne gacie nie sram, bo nie mam ku temu powodu. Sąd rozstrzygnie, czym był ów czyn, nie obchodzi mnie to zasadniczo.
                    A nie chodzę wszędzie z dyktafonem w ręku i nie nagrywam wszystkich rozmów.
                    Zastanówcie się trochę.
              • Gość: fgh Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.tvk3.pl 31.05.11, 22:36
                > Nie on, tylko polityk. On tylko powtarza czyjeś słowa.

Nawet jeśli tak powiedział ale tego nie udowodnił, to rozpowszechnianie jego słów podpada pod paragraf. Zdaje się, że z art. 216 p. 1,2.

> Poza tym czemu od razu zakładasz, że kłamie?

Nic takiego nie zakładam tylko piszę, że jeśli to nieprawda to narażasz się na sprawę.
                • Gość: MapaMapy Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.11, 22:52
                  Idź człowieku. Tak jak dzisiaj napisał rednacz Nowin: sam nakręcasz człowieku tą spiralę. A jeśli się okaże - jak tutaj piszą - że to nie był twój pierwszy wybryk... To niech Bóg ma ciebie w swojej opiece. Inna sprawa, że fantastycznie się dobraliście - ty i ekipa jelonki. Pasujecie do siebie jak ulał.
                  • Gość: 2011 rece opadają IP: *.hiload.org 31.05.11, 23:04
                    tego felietonu nie pisał red nacz, tylko gratulować inteligentnych klakierów PZPR`owskiego jedynie słusznego tygodnika
                  • Gość: fgh Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.tvk3.pl 01.06.11, 00:11
                    Ja nie bronię ani nie mam nic wspólnego z nowinami czy jelonką a może ty masz? Może byś tak udowodnił, że nie jesteś wielblądem?
                  • Gość: fgh Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.tvk3.pl 02.06.11, 23:14
                    > Idź człowieku. Tak jak dzisiaj napisał rednacz Nowin: sam nakręcasz człowieku

Mógłbyś podać link do tego artykułu? Przy okazji co to są Nowiny, jakiś portal czy telewizja? Due piszesz tak jak byś się zwracał do teja, chyba nie sądzisz, że on czyta forum gazety.
                • Gość: hehehe "wiem" zrozumiał że jest "niewiem" IP: *.hiload.org 31.05.11, 22:54
                  gostek o nicku "wiem" już sra w gacie bo skumał, że to jest pomówienie, buhahaha, niestety "ścięcie" jest więcej niż pewne, ja to wiem buhaha, panie kolego "wiem" będziesz sławny, oj bardzo sławny, buhaha, w końcu coś się zacznie dziać w tej dziurze
                  • Gość: Out Of Space Re: "wiem" zrozumiał że jest "niewiem" IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.11, 10:09
                    chyba że ma rację buhahaha wtedy cała redakcja i właściciele buahah jelonki buhahah będą mieli kozackie miny jak ich "twarze" buhahah pokażą wszystkie media w kraju. ciekawe, czy w Jeleniej buhahha księża wspomną o tym, buhahah, z ambony...
                    • rymcycymcy Re: "wiem" zrozumiał że jest "niewiem" 01.06.11, 11:03
                      dzieci ! niekłóćcie się, bo was złapie zły pedofil ...!! :)
                      • Gość: Out Of Space Re: "wiem" zrozumiał że jest "niewiem" IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.11, 11:30
                        Ok, sorry, ale on zaczął :P
                        • Gość: wiem Re: "wiem" zrozumiał że jest "niewiem" IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 01.06.11, 12:29
                          Nie chce mi się z Wami dyskutować. Powtarzam, ja nie twierdzę, że jest, tylko słyszałem od kogoś. i w żadne gacie nie sram, bo nie mam ku temu powodu. Sąd rozstrzygnie, czym był ów czyn, nie obchodzi mnie to zasadniczo.
                          Podniecają się tu niektórzy, jakby rzeczywiście było czym.
                          A nie chodzę wszędzie z dyktafonem w ręku i nie nagrywam wszystkich rozmów.
                          Zastanówcie się trochę.
                          • Gość: yo Re: "wiem" zrozumiał że jest "niewiem" IP: *.net 01.06.11, 14:57
                            Zastanawiam się...
                            • Gość: oy Re: "wiem" zrozumiał że jest "niewiem" IP: *.net 01.06.11, 14:59
                              Tyż myślę
                              • Gość: ... Re: "wiem" zrozumiał że jest "niewiem" IP: *.1and1.pl 01.06.11, 15:02
                                ...?
    • Gość: Jariath R. Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.hsd1.il.comcast.net 05.06.11, 20:54
      Znam towarzysza redaktora naczelnego .
      Mysli , ze jest nietykalny bo komunistyczny tatus prokurator , bo kalectwo jak Forrest Gump ...
      Redaktor -nie zaden dziennikarz - szukal guza i znalazl . Nikt go nie wrabia , sam sie wrobil .
      My wiemy wiecej o nim , z czasem sie dowiecie i wy .
      • Gość: xxx Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.tvk3.pl 05.06.11, 21:57
        ten "guz" to bardzo naciągany - z dorosłą pannicą się zaprzyjaźnił. Poza tym to już wiadomo kto nakręca tą całą aferę.
      • Gość: Maciek Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.11, 06:56
        No ale co sugerujesz, że sprawa zostanie zamieciona pod dywan? I co wiecie? Co wiecie? Ja też chcę wiedzieć :P
      • Gość: Pytanie Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.customers.d1-online.com 06.06.11, 18:22
        .. co SSF ..sie odzywa ? (..Stowarzyszenie Starszych Facetow)
      • Gość: gość Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 21:42
        Jariath, jakbyście wiedzieli, to byście napisali... Klepać w klawiaturę i kopiować artykuły z innych portali każdy głupi potrafi.
        • Gość: Jariath Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.hsd1.il.comcast.net 08.06.11, 04:09
          Zachowujesz sie jak Polak , zapomniales napisac slowa , "niestety" czy "a tak szczerze".
          Poczytaj wiele starszych wiadomosci z www.Jelonka , czy NJ24.com ....tam jest wiele wiele wiadomosci tylko kawalki trzeba do siebie poukladac .

Poczekaj troche , niech napiecie wzrosnie .
          Zobaczymy jak sie wroclawska prokuratura zachowa , czy umozy sledztwo czy bedzie sprawa w sadzie , kto bedzie obronca , kto prokuratorem , kto sedzia itd itd .
    • Gość: Clitoris Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 05.06.11, 21:41
      Dżerajeth - może zechcesz podzielić się z nami swoją wiedzą na temat rednacza?
      • Gość: ość-go Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.11, 07:33
        ksiondz na ambonie nie wspomie ,mają swoje problemy.A co z panem "sukienkowym"co wyszukuje chłopców na warsztaty teatralne z reżyserem Zanussim?
    • Gość: Stasiek Re: Do -KazimierzP i Piotrowski -przeczytajcie IP: *.hsd1.il.comcast.net 06.06.11, 13:48

Panie KazimierzP i Piotrowski , prosze to przeczytac , to kopie informacji internetowych , zadne moje wpisy .
      Na zyczenie podam zrodlo .
      Oczywiscie wszyscy wierzymy w niewinnosc Pana redaktora , bo dziennikarzem on nie jest .
      Jesli masz jakies pytania , rzecznik prokuratury bedzie odpowiednia osoba do udzielenia wyczerpujacych informacji .Moze rowniez -nieoficjanie-matka jednej z uczenniec gimnazjum .

Konrad P., jeleniogórski dziennikarz został przesłuchany w Prokuraturze Okręgowej we Wrocławiu. Postawiono mu zarzut z artykułu 200 par.1 kodeksu karnego.
      - Dotyczy on pedofilii – powiedziała nam Małgorzata Klaus, rzeczniczka prasowa Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu. - Został zwolniony za poręczeniem majątkowym w wysokości 10 tys zł. Otrzymał dozór policyjny i ma zakaz opuszczania kraju.

Dolnośląska prokuratura prowadzi śledztwo w sprawie jeleniogórskiego dziennikarza Konrada P. Został on zatrzymany w ubiegłym tygodniu i po przesłuchaniu zwolniony do domu za poręczeniem majątkowym 10 tys. zł. Ma również zakaz opuszczania kraju i dozór policyjny.

- Postawiliśmy mu zarzut związany z pedofilią – potwierdza Małgorzata Klaus, rzecznik Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu, która prowadzi śledztwo w tej sprawie.
      Prokuratura nie ujawnia szczegółów sprawy. Wiadomo tylko, że Konrad P. miał doprowadzić małoletniego poniżej lat 15 do obcowania płciowego lub do poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności. Grozi mu za to kara od roku do 10 lat pozbawienia wolności. Z nieoficjalnych informacji wynika, że policję powiadomiła matka jednej z uczennic gimnazjum

• Gość: fgh Re: Do -KazimierzP i Piotrowski -przeczytajcie IP: *.tvk3.pl 07.06.11, 22:16
        to są jakieś rodzinne pierdoły, nie ma nic wspólnego z pedofilią.
        • Gość: Stasiek Re: Do -KazimierzP i Piotrowski -Wazne wazne IP: *.hsd1.il.comcast.net 08.06.11, 04:04
          Czytales to ?
          Tyle sie dostaje w Polsce za pedofile jak sie jest ksiedzem .
          Ciekawe ile synow bylych komunistycznych prokuratorow sie uniewinnia z urzedu ?

Kara w zawieszeniu dla księdza za molestowanie 15-latki.
          Na rok i cztery miesiące więzienia w zawieszeniu Sąd Rejonowy w Wejherowie skazał we wtorek 48-letniego księdza Mirosława B., proboszcza małej parafii k. Gdyni, oskarżonego o nakłonienie 15-latki do wypicia alkoholu, a potem jej molestowania seksualnego.

Duchownemu wymierzono też 2 tys. zł grzywny oraz zakaz prowadzenia zajęć związanych z wychowaniem i katechizacją młodzieży na dwa lata. Wyrok nie jest prawomocny.

Rozpoczęty w sierpniu ub. roku proces toczył się za zamkniętymi drzwiami. Wyrok i jego uzasadnienie było jednak jawne.
          • Gość: fgh Re: Do -KazimierzP i Piotrowski -Wazne wazne IP: *.tvk3.pl 08.06.11, 11:03
            Księża podlegają najpierw pod Watykan a tam granica wieku to 12 lat. Jak jesteś takim legalistą to nie powinieneś się czepiać.
    • Gość: ??? Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.11, 21:01
      www.pf.pl/serwis/%22Tejo%22+Konrad+Przezdziek-Detektywistyczne+agencje------------C8021194B625T1V1IP0_INF.html
      • Gość: uffo Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.opera-mini.net 19.06.11, 21:08
        A kogo on tropi? Małolaty?
      • Gość: fgh Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.tvk3.pl 21.06.11, 14:31
        to znaczy, że ma pozwolenie broń jak wszyscy prywatni detektywi. Jak cię wytropi to ma do wyboru - może ci zrobić zdjęcie i obsmarować w gazecie albo zastrzelić na miejscu.
      • Gość: fgh Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.tvk3.pl 21.06.11, 16:12
        dwa oblicza Teja
        i55.tinypic.com/14bnbxd.jpg
        i55.tinypic.com/258tcuc.jpg
      • Gość: Jariath R Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.hsd1.il.comcast.net 25.06.11, 15:38
        To jest przykrywka .
        Z niego taki detektym jak z koziej dupy organiki ustne .
        Ja juz pisalem , ze to syn komunistycznego prokuratora , ktory wsadzal do wiezien wielu ludzi , nie koniecznie winnych .
        Czy ma bron ? Nie wiem , ja w latach 90tych w Polsce mialem i nie byl to jakis szczyt marzen .
        Ja juz pisalem , ze umoczony jest po uszy w ukladach .
        ja juz nie wierze zadnemu Polakowi w cokolwiek i gdziekolwiek .
        Patrz Jaroslaw Kaczynski , ksiadz Rydzyk , Konrad Przezdziek .........prawo w Polsce nie istnieje , jest tylko jakas namiastka prawa opartego na ukladach i pieniadzach .
        Polska to dzicz .
        • piipi_1 Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] 25.06.11, 18:20
          ~Jariath ! ..*pssSSSSSSSSSSSSS ! ..jestem kobietą i możesz mi wierzyc ! ~FAJNIE !
          *piipi
        • piipi_1 Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] 25.06.11, 18:23
          ~C.d ..~PA.*piipi
    • Gość: Liczyrzepa Re: rednacz złożył oświadczenie [jelonka] IP: *.dynamic.mm.pl 21.06.11, 15:53
      Tu jest chyba psychologiczne wyjaśnienie nietypowych skłonności naszego nadredaktora:

Jak to możliwe, że wykształcony mężczyzna, który latami ciężko haruje, aby dojść do wymarzonej prestiżowej pozycji zawodowej, potrafi potem całą tę karierę zaryzykować dla jednego orgazmu, dla przelotnej uciechy seksualnej wątpliwej jakości? Bill Clinton, Dominique Strauss-Kahn, Arnold Schwarzenegger, Anthony Weiner, można mnożyć przykłady.

- Większość mężczyzn dochodzących do wysokich stanowisk ma dużo wyższy od przeciętnego poziom testosteronu - mówi Helen Fisher, antropolog i członek Center for Human Evolutionary Studies na Uniwersytecie Rutgers - bujne potrzeby seksualne również zależą od testosteronu.

Więcej informacji: wyborcza.pl/1,75476,9813646,Nie_wiedzialem_co_robie_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka