lubna
21.07.12, 20:53
Witajcie!
W najbliższym czasie przeprowadzam się z Poznania do Jeleniej Góry.
Jestem mamą trzylatka i w Poznaniu sporo korzystam z różnorakich atrakcji i spotkań dla mam/mam z dziećmi: jest tu grupa zabawowa, jest klub mam, gdzie można także przychodzić z dziećmi, są poranki literackie, pikniki.. Zastanawiam się, czy istnieje podobna formuła spędzania czasu w Jeleniej, a jeśli nie, czy znajdą się tu kobiety chętne, by nieco rozruszać miasto :)
Spotkania poznańskie, w których biorę udział, nie są odpłatne poza zrzutkami na wynajęcie sali raz w tygodniu, a klub mam otrzymał salę za darmo.
Większość z nas wcale lub chwilowo nie pracuje zawodowo, ale mamy różne pasje, wykształcenie, każda osoba może wnieść coś nowego, ciekawego, mądrego do grupy, a przede wszystkim fantastycznie jest spędzać razem czas przy kawie w dobrym towarzystwie; możemy razem wymyślać atrakcje dla dzieci, zapraszać gości na spotkania tematyczne albo prowadzić je same, opcji jest naprawdę wiele!
Bardzo chciałabym poznać inne mamy z dziećmi w Jeleniej i poza chwilową "niedyspozycją towarzyską" po październikowym porodzie chętnie zaangażowałabym się w taką grupę czy klub.
Ktoś jeszcze?