rapi222 25.07.06, 17:55 ostatnio jakby coraz mniej mile i z łaską jestem traktowany w niektórych sklepach i punktach obsługowych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natalia Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 18:51 Nie polecam sklepu odzieżowego Tara na 1 Maja - obsługa fatalna i wszystko z łaską, nawet resztę pani mi z wielką łaską wydawała. I NOMI - tu też jest tragicznie - czekałam z dzieckiem około 15 minut, aż zjawił się pracownik działu oświetlenia. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaga1 Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a 25.07.06, 20:40 najgorsze są młode dziewczyny ale nie tylko w Jeleniej ostatnio byłam nad morzem obsługa tragiczna-same małolaty moja mama jest zachwycona panią z obuwniczego z ul.Sudeckiej a ja nie mam nikogo na oku (no może jeden facecik by sie znalazł ale cicho-sza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hancyk Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: 62.87.154.* 09.08.06, 11:13 pani z obwniczego na Sudeckiej!!! pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz99 Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a 25.07.06, 21:58 Może i jest wiecej niz kiedyś słabych sprzedawców (bo wielu pojechało do Irlandii na budowy i do pubów)ale nie przesadzajmy że nikt nie jest miły i profesjonalny w Jelonce-trochę optymizmu a nie tylko narzekać!Ostatnio w Pradze też byłem obsłuzony w knajpie bardzo oschle i niezwykle opieszale i żyję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprotka Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.07.06, 07:35 bardzo miłe są panie na Sudeckiej w cukierni-piekarni, na przeciwko apteki. Szczególnie mloda dziewczyna - blondynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europejczyk Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:40 Fatalna jest obsluga w kawiarni w Cieplicach.Sama kawiarnia bardzo przyciąga,duzy ogrodek.To ta na rogu,dawniej byl tam sklep obuwniczy.Bylem tam 3 razy i wiecej nie pojde.Zenada.Panienki podchodzą do stolika,nie mowią dzien dobry,mina znudzona,co podac? Mowie ,ze poprosze karte.znow mina.Po podaniu napoju od razu rachunek,bo wie pan mamy takie zalecenia.A ja juz znajomym rozglosilem jak tam jest nieprzyjemnie.I napiwku nie dalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Zimny Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:15 Najlepsza obsługa jest w zakładach pogrzebowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca byków Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 11:08 Cicho i sprawnie (czyt. w terminie), nikt nie dyskutuje za bardzo z klientem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprotka Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.07.06, 11:13 a tu masz rację :( niektóre zakłady dają nawet zniżki dla emerytów i rencistów - :) Odpowiedz Link Zgłoś
josef.niemota Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a 26.07.06, 11:43 To jeszcze mięsny w nawiązaniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita.k Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: 195.117.40.* 31.07.06, 13:51 Masz rację obsługa podobno fatalna, ale wiem to tylko ze słyszenia, bo wszyscy o tym mówią. Naprzeciwko jest malutka kafejka u bardzo miłych Państwa, bajecznie smaczne jak i duże porcje a obsługa jak przyjaciele...polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.07.06, 14:01 hehe, no i wlaściciel czesto nagania tam na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:53 mowisz o tej z lodami zielonej budki? kolo biura obsługi kuracjusza? jesli to, to faktycznie wspaniali ludzie, a kawiarenka fakt az zal- panienki przychodziły z tekstem co podac i znudzone, niekiedy długo trzeba bylo czekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.233.udn.pl 07.02.07, 15:03 niezły "test" na obsługę to wejść do sklepu z małym dzieckiem lub z wózkiem. lubię kupować w cukierni-piekarni na długiej, a raz w sklepie obuwniczym na wolności (chyba już go nie ma)personel mnie chamsko wyprosił, bo mój wózek nabłocił...generalnie tam, gdzie są zatrudnione małolaty jest mało przyjemnie, wazniejsza jest muzyka i ploteczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.jzo.com.pl 26.07.06, 20:07 Faktycznie, poziom usług i obsługi w ostatnim czasie w Jeleniej zaczyna wołać o pomstę do nieba. Królują w tym chyba sklepy średniego formatu, jak wspomniane NOMI w którym nie sposób doprosić się kogoś z obsługi czy też Komfort, gdzie obsługa rusza się jak po zażyciu narkotyków. Pochwalić mogę Panie z kwiaciarni obok PKO BP - rewelacyjne, widać że pasjonatki i praca sprawia im przyjemność. Jakoś więcej dobrej obsługi nie mogę sobie w ostatnim czasie przypomnieć... To chyba nie najlepiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA37 Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.07.06, 21:29 najbardziej profesjonalna -pani ze sklepiku z herbatami na ul. Bankowej najbardziej miła-pani ze sklepu obuwniczego koło Zabki na ul. Sudeckiej najwieksi olewatorzy-NOMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.jelenia / 195.205.145.* 27.07.06, 05:55 bardzo mile panie sa w kawiarni brystolka zawsze mile i uśmiechnięte miłe panie są również na poczcie głównej ładne miłe i uśmiechnięte. najgorsza obsługa to chyba jest w inspektoracie pzu na sobieskiego, tam to dopiero robią ze wszystkiego łaskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty PZU Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 01:32 Racja, nie lubie PZU, kombinuja jakby tu nie zaplacic odszkodowania. Ich zachowanie wola o pomste do nieba! Odpowiedz Link Zgłoś
odin-2 Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a 27.07.06, 07:48 w TESCO - z portfela tez mnie uwolniono ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 21:46 NOMI to faktycznie tragedia, powinni z tym coś zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
m.84 Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a 28.07.06, 01:08 generalnie obsługa ok jest w żabce na Małej poczcie oraz Żabce na ulicy Długiej. Ponadto obsługa DD (na dole) też, zawsze z uśmiechem i miłym słowem. Mile zaskoczyła mnie obsługa na Poczcie Głównej! Przykładny sposób obsługi to ogródek piwny RETRO - "u Pana Dziadka" zawsze jest miło czysto i z usmiechem podane - no i piwo nalane ZAWSZE powyżej 'kreski', a nie jak u sąsiadów ;) Do najgorszych zaliczam NOMI, a także Żabkę na Wolności vis a vis NFZ (dawnej kasy chorych), koło Kredyt Banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.neti.gsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 11:27 Nigdy nie wejdę do sklepu z bielizną na Bankowej,niemiła obsługa i szefostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.07.06, 14:34 Felek a może myslą że jestes zboczkiem lepiej chodź z żoną a nie sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.07.06, 09:42 kilka miesiecy temu byłem z żona w sklepie obuwniczym-byłem zszokowany obsługą (pozytywnie)babeczka która tam obsługuje jest szczerze miła i otwarta na klienta sklep na Sudeckiej koło Ery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Która tirówka najlepiej panią/pana obsłużyła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 10:22 j.w. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kędziorek Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.07.06, 14:29 potwierdzam-ta Pani jest zawsze miła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wia Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.cpu-zeto.com.pl 28.07.06, 11:58 Zdecydowanie - sklep obuwniczy przy ul. Sudeckiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.07.06, 11:52 sklep spożywczo-monopolowy u Kwiatka w Cieplicach, na przeciwko Gencjany. Obsługa przemiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.07.06, 22:03 beznadziejne babki w obuwniczym na 1 maja koło garnizonowego obok nowego budynku, byłem trzeci raz zapytać o dostawę butów i przymierzyć jedne z półki i jak wychodziłem to uslyszałem z tyłu jak peplały między sobą: "mógłby się w końcu zdecydować". Już nic tam nie kupię tym bardziej że buciki kiepskiej jakości i niesamowite problemy z reklamacją. Zero życzliwości, ich motto to chyba: "kupileś, zaplacileś to spadaj na drzewo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janosik Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.231.udn.pl 30.07.06, 07:23 nie miła dziewczyna w reporterze w carrefurze .Pokazuje jakies gesty za plecami klienta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.ppp.tiscali.fr 30.07.06, 14:07 nastepnym razem pokaz jej gest Kozakiewicza,znany od wielu lat.Jej szef,czy szefowa, szybko sie zorientuje kto tu pan a kto cham!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rapi222 Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a 01.08.06, 16:50 Ale ja pytałem w którym byliscie najlepiej obsłuzeni a nie najgorzej Odpowiedz Link Zgłoś
seven_sisters Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a 17.08.06, 16:44 do rapi222: hehehe to chyba taka polska przypadlosc z tymi odpowiedziami ;) My jestesmy zachwyceni Pania ze sklepu z torebkami/torbami na ulicy Dlugiej (kolo lodziarni) - zawsze cierpliwa, usmiechnieta i niewymuszenie uprzejma; w ogole na poziomie, chyba sie troche marnuje na stanowisku... Pozdrawiam i zycze milych sprzedawcow oraz wdziecznych kupujacych :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a 15.09.06, 20:31 potwierdzam,pracuja tam bardzo mile i uprzejme Panie. bedac teraz na urlopie zakupilam torbe,ktora miala wade produkcji,a niezauwazylam przy zakupie, otrzymalam zwrtot pieniedzy,bez zadnych protestow,jak w innym sklepie,gdzie musialam sie niemal wyklucac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erotoman Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.08.06, 22:33 NA ZGORZELECKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprotka Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.08.06, 08:41 przy okazji najlepiej, można posłuchać gdzie najgorzej, to jeszcze lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.08.06, 19:13 Byłem świetnie wręcz obsłużony w agencji towarzyskiej- w Jelonce oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYŚ Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:53 NOMTRAGEDJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loozak Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:17 Nie moge z gościa w skate-sklepie"Deski".Musialbym chyba wyjarac troche zielska)jak on?) zeby sie nie przejmowac jego nastrojami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 19:54 A może by tak jeszcze raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
oleswava Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a 04.02.07, 19:12 Ja uwielbiam księgarnię "Świat książki" na Górnej. Świetna obsługa, przemili sprzedawcy, i jest to jedyny sklep, w którym mogę zostawić dziecko pod opieką pani w specjalnym kąciku dla dzieci - pani zawsze z córcią maluje, gra w gry i czyta książeczki. A ja moge spokojnie poprzeglądać sobie książeczki... Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
m.smogorzewska księgarnia świat książki 05.02.07, 23:40 święta prawda, wyjątkowo miło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka EMPIK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 22:43 Aktualnie najlepsza obsluga w miescie, nie sa sztuczni, chetnie pomagaja i nie naciagaja. Pelen profesjonalizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola2 Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.02.07, 12:46 jest super mozna sobie poczytać i nikt sie nie czepia że pobrudzisz paluchami strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 22:36 Sklep z bielizną na bankowej. Ekstra. Można tam cała wypłatę zostawić;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: w którym sklepie byłeś najlepiej obsłuzony/a IP: *.233.udn.pl 04.03.07, 13:34 przypomniałem sobie, jak kiedys mieszkałem na wolności i zakupy spozywcze robiłem właściwie tylko "U Gosi" (naprzeciw Plusa). Babka zawsze miła, usmiechnięta, pomocna i w ogóle niezłe poczucie humory ma:) Odpowiedz Link Zgłoś