Dodaj do ulubionych

Restauracja Karkonosze w Miłkowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 07:46
Po dwudziestu latach odwiedziłem Miłków k/Karpacza i mile byłem zaskoczony ze
w miejscu starej geesoskiej restauracji mogłem znaleźć nową ,elegancką.Z
zewnątrz jeszcze tego nie widac ale w środku bajka.Fajnie tak znzleźć perełkę
na zadupiu...
Obserwuj wątek
    • wincentykadlubek Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie 01.03.07, 12:47
      Zadupie jest z tej strony w którą odwrócisz się swą du....
      • Gość: k Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: 136.173.162.* 13.03.07, 14:32
        k
    • Gość: e Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 23:20
      Perełką to ona jest raczej z wyglądu, bo obsługa pozostawia wiele do życzenia...
      Byłeś tam może na kawie, albo czymś bardziej pracochłonnym w przygotowaniu? Mam
      nadzieję, że nie potraktowali Ciebie jak intruza, tak jak mnie się to
      zdarzyło...Pozdrawiam
      • Gość: turpek Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 11:13
        Byłem i odniosłem zupełnie inne wrażenie.Może zmienili obsługę ?
        • Gość: e Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 21:24
          Nie wiem czy zmienili obsługę. Byłam tam na początku stycznia, a teraz niestety
          nie mam ochoty tam iść, choć wystrój wnętrza zrobił na mnie miłe wrażenie. Może
          po prosty trafiliśmy na inne osoby.
          • Gość: turpek Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 14:09
            Ja byłem w lutym i nadal podtrzymuję moją opinię a mam zamiar wybrać się
            jeszcze w tym tygodniu.
            • Gość: turpek Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 17:00
              Jak powiedziałem tak się stało.Dalej podtrzymuję że to świetny choć nowy
              lokal.Jedzenie wyśmienite a do obsługi nie mogę mieć zastrzeżeń.Myślę że to
              najpiękniejszy lokal na dolnym śląsku!!!
              • Gość: ania Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.centertel.pl 12.03.07, 11:10
                Oceniając ten lokal jako najpiękniejszy na dolnym śląsku jest lekką przesadą i
                świadczy raczej o braku obcowania na co dzień z wyższą klasą.
                Dla bardziej wymagających polecam pałacyk w Brnowie pod Lwówkiem Śląskim.
              • Gość: moherek Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 15:47
                Lokal może i świetny byłam i widziałam,ale bez przesady że
                najpiękniejszy na dolnym śląsku.Nie wiem jaka jest obsługa,ale
                właściciel też nie lepszy....
    • Gość: ania Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.centertel.pl 12.03.07, 10:57
      bez przesady z tymi wypowiedziami.Lokal i obsługa jest ok,lecz jedzenie wcale
      nie takie rewelacyjne.Za każdym razem szczerze mówiąc coraz gorsze.Jest dużo
      lokali z takim menu.Spodziewałam się czegoś oryginalnego.Szukam dalej.
      • mister1 Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie 05.11.07, 18:09
        w Palacu Staniszow mozna przyzwoicie i na poziomie zjesc
    • kurzynski Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie 14.03.07, 16:07
      facio reklamuje knajpe swojego szwagra. to sie nazywa buzz-marketing (brzeczacy
      marketing) (hahahahaha brzeczaca rynkowsc, buahahahaha)
      co jak widac doszlo do Jeleniej Gory.

Nie jadlem ani razu dobrego jedzenia w Jeleniej Gorze od czasu plaskow
      wegierskich naprzeciwko poczty w czasach gdy wielu smakoszy jeleniogorskich nie
      bylo nawet w planach dalekosieznych czy nawet krotkowzrocznych.

Jedynie co bylo dobre to fantastycznej jakosci chleby z piekarni na
      Swierczewskiego (po schodkach), kolo kina Marysienka czy tez (dopoki nie
      rozebrano) obok szewca na Swierczewskigo. Najlepszy (razowy na miodzie) byl z
      piekarni obok kina Marysienka.
      No, teatralna miala niezla garmazerke i dobre ryby pod Arkadami).
      Niezapomniane sa tez karrpie plywajace w fontannie Neptuna ;)

Wolno innym o hitlerze i klubach hitlerowskich wolno mi o piekarniach PRL-u!

Zagadka dla matuzalemow i to z dobra pamiecia: pamieta ktos obsluge piekarni na
      Swierczewskiego obok sklepu monopolowego i miesnego? Kto to byl? I jakiej
      wielkosci byl pies z domu nieomal naprzeciwko (z balkonem z ktorego regularnie
      lal na ulice prze rure odplywowa. Tfu, wygadalem sie z ta wielkoscia...istny
      potok bo pies mial zdrowe nerki)? W bramie tego domu sa jakies freski a to juz
      kazdy powinien wiedziec.
      • Gość: turpek Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 07:34
        Coś cię facet pogięło z tą szwagrowską reklamą - następny red troll .No cóż
        wiosna coraz bliżej to i buraki liście wypuszczają...
        • kurzynski Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie 16.03.07, 22:49
          nie wyjezdzaj z goovnem to nie bedzie burakow.
          • Gość: turpek Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 07:55
            jak nie masz się gdzie odreagować to zapisz się do LPR przynajmniej maturę
            osiągniesz - po amnesti!
            • Gość: mosiek Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 07:47
              A czy serwują tam koszerne ?
              • Gość: :)) Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 13:45
                oj tego to nie umiem powiedziec czy sa dania koszerne ale goraco polecam ta
                resturacyjke :) jedzonko przepyszne a co do obsługi to nie zuwazylam zeby
                traktowali mnie inaczej jak w kazdej innej restauracji :)
                • Gość: gorolski Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:04
                  Popieram i ja tam byłem ,świetne jedzenie ,obsługa profesjonalna.Lokal
                  znakomicie urządzony i czysty,wypachniony tylko elewacja z zewnątrz fatalna i
                  trafić tam można z przypadku bo brak jakichkolwiek reklam.Dla wszystkich żeby
                  łatwiej było trafić -Miłków naprzeciw kościoła.
                  • bondel Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie 18.05.07, 04:28
                    a co jest specjalnoscia tej restauracji i ile kosztuje ta specjalnosc?
                    • Gość: gorolski Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 10:48
                      karta dosyć urozmaicona , ja wybrałem sobie tatara z łososia .borowikową a na
                      drugie Radziwiła z takimi pieczonymi księzycami z ziemniaków i surówkę z selera
                      i orzechami no i Budwaisera ... Myslę że kazdy znajdzie cos dla siebie.
                      • bondel Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie 22.05.07, 05:49
                        moj pijacki i zdegustowany smak mowi mi ze losos pochodzi z farmy lososiowej i
                        odzywiany byl padlina dziesieciu rodzajow i mogl miec kilka dorodnych
                        przypadkow pasozytow. Tatar tzn zmielona ryba i cholera jedna wie co przez to
                        drobne sitko przepchnieto. Borowikowa tzn zupa z suzonych grzybow o nazwie
                        borowiki. Radziwil to byl kawal sq.syna ktory chcial wykroic sobie plaszcz z
                        obszaru Polski, paniekochanku. DOmyslam sie ze jakis podejrzany kotlet z
                        artoflami przerznietymi na pol i obsmazonymi na czyms na patelni. Surowka z
                        selera... ile selera mozan zjesc zanim galki oczne nie wyjda na druga srone?

Prosze o wybaczenie i dizekuje za jadlospis. IMO paskudny. Czy nikt juz nie
                        umie zrobic leniwych pierogow, pierogow z wisniami, jagodami czy tez
                        zwyczajnych ruskich (monza nazwac Radziwojskimi) z kefirem z Siedlecina?
                        • Gość: gorolski Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 07:35
                          pierogi też są a nawet pieczone kaczki ...
                          • bondel Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie 22.05.07, 16:49
                            dobrze sprobuje, ale obiecaj mi ze nie bedziesz wiecej jadl tego tatara z ryby
                            ani tez zadnych takich rolowanych sushi.
                            • Gość: gorolski Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 11:27
                              a co mam przejść na trawę ? Przeciez tego nie przezyję !
                              • Gość: wowo Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 19:28
                                I co tam w tych słynnych Karkonoszach nowego ?
    • Gość: kicia Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.chello.pl 30.07.07, 16:23
      s2.bitefight.onet.pl/c.php?uid=115728
      • Gość: zenon5 Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.ppp.tiscali.fr 30.07.07, 17:49
        www.jelenia.gora.pl/search.php3?gr=JE&pgr=*&keyword=Jelenia+G%F3ra
        • Gość: miesiekido Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 18:22
          a nie ma tej restauracji w spisie , szkoda .Panie Szcześniak czas na reklamę!
          • Gość: :) Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.chello.pl 30.10.07, 15:53
            www.sylwester.com.pl :)
        • Gość: canelli Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.tvk3.pl 27.06.08, 21:51
          drugi szeraton drodzy moi -kuchnia wyśmienita palce lizac .zakątek
          którego nie ma na dolnym ślasku .warto tam sie umówic na spotkanie
          biznesowe.spokój cisza .nikt nie przeszkadza -można spokojnie
          pogawędzic w rustykalnym klimacie .bzdury ludzie pisza jeśli im sie
          nie podoba bo zazdroszczą ,i po co .zamiast zdrową konkurencje
          stworzyc ...
          • zendi43 Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie 30.06.08, 21:04
            jetem częstym gościem w tej restauracji i muszę powiedzieć
            szczeże,że tak jak wnętrze tak samo i personel oraz kuchnia wywarły
            na mnie bardzo pozytywne wrażenie. naprawdę nigdy nie spotkałem się
            aby, któraś z pań kelnerek jak i wcześniej pan kelner byłi choć raz
            nie uprzejmi lub opryskliwi, naprawdę obsługa na wysokim poziomie co
            jest dobrym uzupełnieniem wyśmienitej kuchni.naprawdę nie wiem czy
            ktoś zazdrości czy co że wymyśla takie brednie?
    • Gość: turystka z Łodzi Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 20:12
      Zawsze wracam do Miłkowa z wielkim sentymentem, jednakże ostatniego pobytu nie
      mogę uznać za udany. Po kościele wybraliśmy sie na niedzielny obiad do
      Restauracji Karkonosze. Po 10 minutach oczekiwania na personel łaskawie
      otrzymaliśmy menu. Obsługa była bardzo niemiła, a w posiłku mojej mamy
      znaleźliśmy owada, nie trzeba dodawać,iż owe danie było dość kosztowne. Nikomu
      nie polecam tej restauracji. Przykre że w tak miłym miejscu mają miejsce takie
      wydarzenia.
      • Gość: właściciel Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 19:58
        gdyby była taka stuacja napewno Pani złożyła by reklamacje a jeżeli
        chdzi o kartę to bardzo przepraszam
    • Gość: Aleksandra z K Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 18:07
      no cóż widzę, ze nie tylko ja sie zawiodłam, niby lokal z klasa a jednak
      obsluga katasrofalna. Dosc pulchna kelnerka ucinala sobie pogwedki przez telefon
      używając soczystych i mało smacznych wyrazeń. Troszke się zawiodłam.
      • Gość: właściciel Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 19:39
        dlaczego nie poproszono właściciela ja jestem cały czas na miejscu
        jestem pewny że nie było takiej sytuacji
    • Gość: if interesujacy prg.w MDR 20:45 IP: *.tbcn.telia.com 01.07.08, 10:33
      www.mdr.de/doku/5523504.html
    • Gość: Przemek Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.08, 16:06
      Teraz wszyscy mogą zobczyć jak wygląda ta piękna restauracja w
      Miłkowie. restauracjakarkonosze.pl
      • Gość: Rafał Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.08, 16:12
        pod tym adresem jest strona tej wspaniałej restauracji
        restauracjakarkonosze.pl
        • Gość: turystka z Poznani Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.08, 22:09
          ostatnio trafiliśmy do tej restauracji przypadkowo i byliśmy wraz z mężem i
          córką zachwyceni.wnętrze robi wrażenie a co do personelu i kuchni nie mieliśmy
          żadnego zastrzeżenia wręcz przeciwnie wszystko na poziomie. pozdrawiamy i
          czekamy na część hotelową a może odwiedzimy to miejsce raz jeszcze.
    • Gość: ewa Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 19:45
      milo spedzac czas w milkowie
      • Gość: kiciuś Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 15:50
        co się dzieje w tej restauracji? jeszcze przed świętami bożego narodzenia
        byliśmy wraz z mężem gośćmi i nie miło się rozczarowaliśmy, ostatnio ponownie
        chcieliśmy dać szanse tej restauracji zawitaliśmy w niej ponownie kilka dni temu
        i to samo.tam nie bardzo się da zjeść ponieważ potrawy są nie smaczne. co się
        dzieje jeszcze raz zadam to pytanie bo kiedyś naprawdę można tam było smacznie
        zjeść i miło posiedzieć.
        • Gość: właściciel Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 19:28
          przepraszam ale mam problem z kucharzami
          • Gość: turystka z Poznani Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 21:42
            Byliśmy ponownie w okolicy Miłkowa i postanowiliśmy ponownie odwiedzić tą
            wspaniałą restaurację i co... I tylko wnętrze pozostało bez większych zmian bo
            co do obsługi i jedzenia to mieliśmy całkiem odmienne zdanie. To co nas tam
            czekało to koszmar. Raczej już tam nie zagościmy i innym radzimy to samo.
            • Gość: Bożena Re: Restauracja Karkonosze w Miłkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 08:58
              Co jest dla was koszmarem podawanie zupy mlecznej z uśmiechem na
              ustach a tego tam nie podają czy tak?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka