GoĹÄ: nicola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 14:06 wiecie w ktorym sklepie- np 85f albo g? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ewa Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:40 w kazdym sklepie z bielizna no pod schodkami na rozyckiego-fajne babki co potrafia dobrac biustonosz szcegolnie dla duzego biustu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 15:46 dzięki. zerknę,no nie tak w każdym. jest to problem - przewaznie gdzies na d sie konczy rozmiarówka, e czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jg Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: 86.42.109.* 21.03.07, 15:39 zapytaj moze w nowym domu towarowym na dlugiej na dole jest super sklep z bielizna, na pewno rozmiar 70e tam maja, moze tez znajdziesz wieksze. jest jeszcze jeden sklep na 1-maja, pierwszy sklep z bielizna jaki znajdziesz idac od skrzyzowania z wojska polskiego w strone placu ratuszowego. duze rozmiary i ladne wzory, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:00 dziękuje- milo ze sie odezwalas Odpowiedz Link Zgłoś
kurzynski Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 21.03.07, 17:30 wow!!! Szukasz moze pracy???? Przysiegam na glowe gomolki ze w zyciu nie widzialem golego F ani G a bardzo chcialbym. Jak masz zbedna fotke to ja podeslij 86-letniemu steranemu zyciem (rak, papierosy i mnostwo z czerwona kartka) wlascicielowi plantacji pomidorow pod szklem. Troche niedowidze wiec prosze o powiekszenie do rozmiaru A4 tej lewej... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:03 no gdybys mial troszke mniej latek... moze i móglbys dojrzec ale w tym wieku nie wiem czy dasz rade a na zdjeciu ciezko pomacac... moze podasz maila? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 00:16 zaintrygowales mnie staruszku... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 00:17 a mialbyś na co popatrzec... i zapewniam ze na tym nie chciałbyś zakończyć... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: (na)turysta Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.03.07, 19:06 W sklepie z namiotami Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:59 gratuluję ci poczucia humoru i kultury bycia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.03.07, 21:32 wypruj te sylikony Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: chuda Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.03.07, 21:33 Tańsze będzie odsysanie tłuszczu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adam Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:20 widze ze ola i chuda to ta sama osoba zakompleksiona z małymi pryszczami. myslisz ze trafiłaś na naiwnych, ktorzy nie domyslą sie ze podajesz sie za 2 rożne osoby. masz kmpleks to do lekarza a nie wyzywaj sie na dziewczynie z pieknymi duzymi piersiami. cóż nie kazdego natura tak obdarzyla... masz wiec czego zazdroscic Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: janka Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.centertel.pl 01.04.07, 16:02 Niekoniecznie musi byc to jedna osoba. Fakt, dziewczyny troche chamsko zareagowaly, ale Twoja odp. tez nie byla okey... a co do Nicoli, to sklep z bielizna na 1maja (skandal) mial swojego czasu fajna oferte... ps.choc z drugiej strony w wielu sklepach sa takie rozmiary, wiec nie wiem w czym masz problem - moze po prostu chcialas kogos zlapac na swoj atut... ale moze za bardzo wyznuwalam negatywne wnioski... po prostu sama mam duzy i jakos bez problemu sobie radze, a na dodatek mam pod miseczka niecale 70... powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 23:43 witam. mysle ze zdecydowanie za szybko wysuwasz takie wnoiski. jest problem z dokonaniem zakupu w tym rozmiarze - zapewniam, wiem cos o tym. nie wiem jak z 70 ale z moim tak.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adam Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 17:05 chyba jednak tak. te same. popatrz ten sam IP, a wypowiedzi napisane z różnicą czasową 1 sekundy. wiec 1 po 2. wystarczy zeby napisac zdanie ataku. szkoda tylko ze brak odwagi aby sie przyznac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kamil Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 16:11 muszą byc piękne...takie wielkie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adrian Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 23:05 łął kobieto, wzbudzasz zainteresowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicolas Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 00:07 A gdzie kupię prezerwatywy na takiego dużego ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hania Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: 213.17.223.* 27.03.07, 09:37 Spróbuj tutaj www.avocado.com.pl/ Kupuję tam od dwóch lat i z czystym sumieniem mogę polecić Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 22:15 tak również przeglądałam oferty. sa piekne, ale ceny... i jak utrafic z rozmiarem - zalezy od firmy niekiedy mam 75 niekiedy niekiedy 80 a czasami 90. a to sprzedsż wysylkowa... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hania Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: 213.17.223.* 28.03.07, 08:03 Zmierz centymetrem pod biustem i zaręczam,że będzie się zgadzało. Co do miseczek poczytaj ich rady :-) Co do cen, to rzeczywiście nie są najniższe, ale jakość jest naprawdę...:-) Kiedyś kupowałam triumpha (tylko tam był odpowiedni rozstaw miseczek), ale triumph się nie umywa. Jedyny mankament, to brak możliwości przymierzenia i fachowego oka sprzedawczyni. Mi się udaje jakoś trafić, ale rozumiem, że możesz mieć problem. Pozdrawiam i życzę powodzenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 13:22 świetnie dzieki za rade. wole zawsze ciasniejszy pod biustem, wiec zamowic taki rozmaiar jaki rzeczywiscie jest po zmierzeniu czy troszke mniej? do tej pory moj typ to tez triumph visuelle r, ale chyba jednak zaryzykuje... Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hania Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: 213.17.223.* 28.03.07, 18:23 Taki jak po zmierzeniu. Regulacja jest zawsze na trzy zapięcia, ten środkowy odpowiada rozmiarowi, zawsze możesz zapiąć na ten ostatni :-) Ja też się wahałam za pierwszym razem, bo ceny są trochę duże, zamówiłam jeden na próbę i już nigdzie indziej nie kupuję. Pozdrawiam ciepło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:27 wielkie dzieki. chyba sie wreszcie odważe.Pozdrawiam rownież Odpowiedz Link Zgłoś
zafascynowany Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 02.04.07, 18:52 wez tym zlosliwcom,co przysrywaja ,zrob male foto,niech sie onanizuja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 22:46 dzieki ale mnie rozbawiłes... Odpowiedz Link Zgłoś
kurzynski Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 03.04.07, 18:03 no i jak, znalazlas jakies pokrowce na klejnoty? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 22:41 gratuluję kultury pierwszej jakosci. cóż za poziom... a jaka złosliwosc.... każdemy z forumowiczów przyczepiasz łatke, zle słowo... Odpowiedz Link Zgłoś
kurzynski Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 11.04.07, 08:14 nie kazdemu bo nie kazdy ma duze cycki. Np kadlubek jak sama nazwa wskazuje nie ma. Ja np am malutkie a na klejnoty uzywam pokrowce i sie nie wstydze tak jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maja Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.04.07, 13:43 Błazen z "bursztynkmi":) Odpowiedz Link Zgłoś
kurzynski Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 11.04.07, 08:16 moj partenr mowi ze jest usatysfakcjonowany, poki co szukamy mamusi zastepczej ale chcemy zeby karmial piersiami przy nas. Mozesz sie zglosic. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewcia Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.04.07, 16:19 Raczej dzwoneczkami;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 21:55 dzieki za wsparcie, a zalosny az zal Odpowiedz Link Zgłoś
wincentyzapoznowyjety Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 15.04.07, 03:36 nie przejmuj sie nim, skoncentruj sie na balonach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 14:05 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bondel Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 15.04.07, 19:43 chcial powiedziec ze przepiekne piersiatka na widok ktorych kakzdemu facetowi oczy wyracaja sie galkami do tylu. Czy jestes zadowolona z mojego tlumaczenia tekstu kadlubka? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 17:04 to zawsze brzmi inaczej, a napewno przyjemniej. dobrze ze wiesz jak w szkole "co autor mial na mysli", mle to. dzięki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.inetaccess.pl 16.04.07, 17:40 rewelacja, sięgają (wiszą) do pasa? Odpowiedz Link Zgłoś
zdechly-lew Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 16.04.07, 19:58 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d1076822048e6f65.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:02 wybacz, nie zerknę, nie bede znizała sie do poziomu oglądających takie stronki, zapewne bardzo ambitne podobnie jak i poziom twego poprzednika. nic dodoać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
zdechly-lew Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 16.04.07, 21:28 Gość portalu: nicola napisał(a): > wybacz, nie zerknę, nie bede znizała sie do poziomu oglądających takie stronki, > > zapewne bardzo ambitne podobnie jak i poziom twego poprzednika. nic dodoać nic > ująć zobaczyles/as,a teraz wybrzydzasz?no to zobacz to!www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/05b96f3a62c285cc.html Odpowiedz Link Zgłoś
bondel Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 18.04.07, 05:35 przebijam lewka. do wyboru... tinyurl.com/29o8cl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:58 o widze ze jakis zakompleksiony pan sie odezwal. proponuje spotkanie z terapeuta - moze coś o niedowartosciowaniu, niskiej samoocenie a moze o problemach z kobietami? napewno pomoże i wyleczy z tego typu komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:37 tzw. uszy spaniela. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:39 Współczuję Twojemu facetowi, musi uważać w nocy żebys go nie zadusiła. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamil Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:49 Kasiu,ja współczuję twojemu tak prymitywnej kobiety jak ty. Jak mozna byc z kimś o tak malym ptasim rozumku? A nicola - grawo gratuluję klasy Odpowiedz Link Zgłoś
zdechly-lew Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 16.04.07, 22:01 Gość portalu: kamil napisał(a): > Kasiu,ja współczuję twojemu tak prymitywnej kobiety jak ty. Jak mozna byc z > kimś o tak malym ptasim rozumku? A nicola - grawo gratuluję klasy Nastapilo rozdanie Oscarow! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:27 Ten biusciasty wieloryb ma klasę? Raczysz żartować! Kolego Kamilu, panna prowokuje Was do tych przygłupich komentarzy licząc na zaczepki dewiantów. I cóż, osiagneła co chciała, trochę krzyku, parę pochlebstw sfrustrowanych amatorów biuściastych babek takich jak zdechły-lew, choć moim zdaniem bardziej na miejscu byłby nick "miękka fajka". A tak swoją drogą identyczny wątek, był miesiąc czy dwa miesiace temu na Forum Kobieta, śmiem twierdzić, że komentarze Nicoli są spamowame. Takie anomalie w przyrodzie nie występują, no chyba że z pomocą chirurgii plastycznej lub z powodu nadmiernej otyłości. Jak wiadomo piersi w znacznej mierze składają się z tkanki tłuszczowej. I moja rada dla Nicoli, schudnij a nie będziesz mieć problemów z zakupem bielizny. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
baskervil Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 17.04.07, 22:41 Gość portalu: ja napisał(a): > Ten biusciasty wieloryb ma klasę? Raczysz żartować! Kolego Kamilu, panna > prowokuje Was do tych przygłupich komentarzy licząc na zaczepki dewiantów. I > cóż, osiagneła co chciała, trochę krzyku, parę pochlebstw sfrustrowanych > amatorów biuściastych babek takich jak zdechły-lew, choć moim zdaniem bardziej > na miejscu byłby nick "miękka fajka". A tak swoją drogą identyczny wątek, był > miesiąc czy dwa miesiace temu na Forum Kobieta, śmiem twierdzić, że komentarze > Nicoli są spamowame. > Takie anomalie w przyrodzie nie występują, no chyba że z pomocą chirurgii > plastycznej lub z powodu nadmiernej otyłości. Jak wiadomo piersi w znacznej > mierze składają się z tkanki tłuszczowej. I moja rada dla Nicoli, schudnij a > nie będziesz mieć problemów z zakupem bielizny. Pa www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/be2e58f684f7cfc9.html to steruje przekazem mysli u faceta,kazdego!!Wyjatkow nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
bondel Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 18.04.07, 05:39 zgadzam sie, tak ogolnie po linii i na bazie tinyurl.com/24gx9d Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: JOKER Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.04.07, 18:33 mój kolega handluje spadochronami- pogadaj z nim Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 18:58 jesli reprezentuje taki poziom umyslu jak Twoj to gratulije kolegi, no cóż swoj swego zawsze znajdzie. wybacz, ale szkoda czasu na takie wybacz, prymitywy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joker Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.04.07, 19:09 tak mi nagadałaś że mój prymitywny mózg zagrzał sie i nie wiem co powiedzieć czyba tylko tyle że pisanie o biustonoszu na swój wydatny biust to szczyt inteligencji pozdrawiam-prymityw i jego kolega Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andrzej Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:37 nicolka, nie przejmuj sie tymi komentarzami. Piszą albo zfrustrowane panie posiadające wypryski i korzystające z oxykortu, albo panowie którzy tęskną za takimi bo ich kobiety mają własnie takie wypryski. większość z nas jest koneserami dużych biustów, zapewne sama widzisz i wiesz jakie wzbudzasz zainteresowanie, zapewniam KAZDY facet zwraca uwage na takie piersi. i przepraszam ze powiem tak troszkę mało kulturalnie, ale ślini sie na widok takich. widze ze jestes dziewczyną na poziomie, nie zadajesz sie z panami niskiego polotu, tak trzymaj i nie daj sie. kazdy z nas marzy wręcz o takiej kobiecie.... a moze cie kiedys spotkam, Jelenia nie jest taka duża... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 18:59 Andrzeju ja lubie duże piersi rozmiar C czy D, ale takie anomalie jak F, budzą we mnie wyłącznie niesmak. Na myśl o wiszących po pępek arbuzach zbiera mi się na wymioty. Oczywiście w wyobraźni zakompleksionych chłoptasi jawi sie obraz seksbomby z monstrualnymi cycami, ale rzeczywistość jest mniej różowa. Rozmiar F maja wyłącznie kobiety ze znaczną nadwagą. Cóż, życzę ci abyś spotkał kiedyś to tłuste bóstwo na swojej drodze i aby ci z tego nadmiaru fajka w łóżku nie zmiękła. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: do cycatej Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:01 do cyrku z nią Odpowiedz Link Zgłoś