Dodaj do ulubionych

Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 14:06
wiecie w ktorym sklepie- np 85f albo g?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:40
      w kazdym sklepie z bielizna
      no pod schodkami na rozyckiego-fajne babki co potrafia dobrac biustonosz
      szcegolnie dla duzego biustu
      • Gość: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 15:46
        dzięki. zerknę,no nie tak w każdym. jest to problem - przewaznie gdzies na d
        sie konczy rozmiarówka, e czasami.
    • Gość: jg Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: 86.42.109.* 21.03.07, 15:39
      zapytaj moze w nowym domu towarowym na dlugiej na dole jest super sklep z bielizna, na pewno rozmiar 70e tam maja, moze tez znajdziesz wieksze. jest jeszcze jeden sklep na 1-maja, pierwszy sklep z bielizna jaki znajdziesz idac od skrzyzowania z wojska polskiego w strone placu ratuszowego. duze rozmiary i ladne wzory, polecam
      • Gość: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:00
        dziękuje- milo ze sie odezwalas
    • kurzynski Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 21.03.07, 17:30
      wow!!! Szukasz moze pracy???? Przysiegam na glowe gomolki ze w zyciu nie
      widzialem golego F ani G a bardzo chcialbym. Jak masz zbedna fotke to ja
      podeslij 86-letniemu steranemu zyciem (rak, papierosy i mnostwo z czerwona
      kartka) wlascicielowi plantacji pomidorow pod szklem. Troche niedowidze wiec
      prosze o powiekszenie do rozmiaru A4 tej lewej...
      • Gość: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:03
        no gdybys mial troszke mniej latek... moze i móglbys dojrzec ale w tym wieku
        nie wiem czy dasz rade a na zdjeciu ciezko pomacac... moze podasz maila?
      • Gość: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 00:16
        zaintrygowales mnie staruszku...
      • Gość: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 00:17
        a mialbyś na co popatrzec... i zapewniam ze na tym nie chciałbyś zakończyć...
    • Gość: (na)turysta Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.03.07, 19:06
      W sklepie z namiotami
      • Gość: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:59
        gratuluję ci poczucia humoru i kultury bycia
        • Gość: ola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.03.07, 21:32
          wypruj te sylikony
          • Gość: chuda Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.03.07, 21:33
            Tańsze będzie odsysanie tłuszczu
          • Gość: adam Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:20
            widze ze ola i chuda to ta sama osoba zakompleksiona z małymi pryszczami.
            myslisz ze trafiłaś na naiwnych, ktorzy nie domyslą sie ze podajesz sie za 2
            rożne osoby. masz kmpleks to do lekarza a nie wyzywaj sie na dziewczynie z
            pieknymi duzymi piersiami. cóż nie kazdego natura tak obdarzyla... masz wiec
            czego zazdroscic
            • Gość: janka Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.centertel.pl 01.04.07, 16:02
              Niekoniecznie musi byc to jedna osoba. Fakt, dziewczyny troche chamsko
              zareagowaly, ale Twoja odp. tez nie byla okey... a co do Nicoli, to sklep z
              bielizna na 1maja (skandal) mial swojego czasu fajna oferte...

ps.choc z drugiej strony w wielu sklepach sa takie rozmiary, wiec nie wiem w
              czym masz problem - moze po prostu chcialas kogos zlapac na swoj atut... ale
              moze za bardzo wyznuwalam negatywne wnioski... po prostu sama mam duzy i jakos
              bez problemu sobie radze, a na dodatek mam pod miseczka niecale 70...

powodzenia...

• Gość: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 23:43
                witam. mysle ze zdecydowanie za szybko wysuwasz takie wnoiski. jest problem z
                dokonaniem zakupu w tym rozmiarze - zapewniam, wiem cos o tym. nie wiem jak z
                70 ale z moim tak.pozdrawiam
              • Gość: adam Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 17:05
                chyba jednak tak. te same. popatrz ten sam IP, a wypowiedzi napisane z różnicą
                czasową 1 sekundy. wiec 1 po 2. wystarczy zeby napisac zdanie ataku. szkoda
                tylko ze brak odwagi aby sie przyznac. Pozdrawiam
    • Gość: Kamil Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 16:11
      muszą byc piękne...takie wielkie...
      • Gość: adrian Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 23:05
        łął kobieto, wzbudzasz zainteresowanie...
        • Gość: nicolas Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 00:07
          A gdzie kupię prezerwatywy na takiego dużego ?
    • Gość: hania Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: 213.17.223.* 27.03.07, 09:37
      Spróbuj tutaj
      www.avocado.com.pl/
      Kupuję tam od dwóch lat i z czystym sumieniem mogę polecić
      • Gość: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 22:15
        tak również przeglądałam oferty. sa piekne, ale ceny... i jak utrafic z
        rozmiarem - zalezy od firmy niekiedy mam 75 niekiedy niekiedy 80 a czasami 90.
        a to sprzedsż wysylkowa...
        • Gość: hania Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: 213.17.223.* 28.03.07, 08:03
          Zmierz centymetrem pod biustem i zaręczam,że będzie się zgadzało. Co do miseczek
          poczytaj ich rady :-)
          Co do cen, to rzeczywiście nie są najniższe, ale jakość jest naprawdę...:-)
          Kiedyś kupowałam triumpha (tylko tam był odpowiedni rozstaw miseczek), ale
          triumph się nie umywa.
          Jedyny mankament, to brak możliwości przymierzenia i fachowego oka
          sprzedawczyni. Mi się udaje jakoś trafić, ale rozumiem, że możesz mieć problem.
          Pozdrawiam i życzę powodzenia:-)
          • Gość: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 13:22
            świetnie dzieki za rade. wole zawsze ciasniejszy pod biustem, wiec zamowic taki
            rozmaiar jaki rzeczywiscie jest po zmierzeniu czy troszke mniej? do tej pory
            moj typ to tez triumph visuelle r, ale chyba jednak zaryzykuje... Dziekuje i
            pozdrawiam
            • Gość: hania Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: 213.17.223.* 28.03.07, 18:23
              Taki jak po zmierzeniu. Regulacja jest zawsze na trzy zapięcia, ten środkowy
              odpowiada rozmiarowi, zawsze możesz zapiąć na ten ostatni :-)
              Ja też się wahałam za pierwszym razem, bo ceny są trochę duże, zamówiłam jeden
              na próbę i już nigdzie indziej nie kupuję.
              Pozdrawiam ciepło :-)
              • Gość: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:27
                wielkie dzieki. chyba sie wreszcie odważe.Pozdrawiam rownież
    • zafascynowany Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 02.04.07, 18:52
      wez tym zlosliwcom,co przysrywaja ,zrob male foto,niech sie onanizuja.
      • Gość: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 22:46
        dzieki ale mnie rozbawiłes...
        • kurzynski Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 03.04.07, 18:03
          no i jak, znalazlas jakies pokrowce na klejnoty?
          • Gość: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 22:41
            gratuluję kultury pierwszej jakosci. cóż za poziom... a jaka złosliwosc....
            każdemy z forumowiczów przyczepiasz łatke, zle słowo...
            • kurzynski Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 11.04.07, 08:14
              nie kazdemu bo nie kazdy ma duze cycki. Np kadlubek jak sama nazwa wskazuje nie
              ma. Ja np am malutkie a na klejnoty uzywam pokrowce i sie nie wstydze tak jak
              ty.
          • Gość: Maja Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.04.07, 13:43
            Błazen z "bursztynkmi":)
            • kurzynski Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 11.04.07, 08:16
              moj partenr mowi ze jest usatysfakcjonowany, poki co szukamy mamusi zastepczej
              ale chcemy zeby karmial piersiami przy nas. Mozesz sie zglosic.
          • Gość: Ewcia Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.04.07, 16:19
            Raczej dzwoneczkami;-)
            • Gość: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 21:55
              dzieki za wsparcie, a zalosny az zal
              • wincentyzapoznowyjety Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 15.04.07, 03:36
                nie przejmuj sie nim, skoncentruj sie na balonach.
                • Gość: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 14:05
                  ???
                  • bondel Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 15.04.07, 19:43
                    chcial powiedziec ze przepiekne piersiatka na widok ktorych kakzdemu facetowi
                    oczy wyracaja sie galkami do tylu. Czy jestes zadowolona z mojego tlumaczenia
                    tekstu kadlubka?
                    • Gość: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 17:04
                      to zawsze brzmi inaczej, a napewno przyjemniej. dobrze ze wiesz jak w
                      szkole "co autor mial na mysli", mle to. dzięki. pozdrawiam
                    • Gość: Piotr Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.inetaccess.pl 16.04.07, 17:40
                      rewelacja, sięgają (wiszą) do pasa?
                      • zdechly-lew Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 16.04.07, 19:58
                        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d1076822048e6f65.html
                        • Gość: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:02
                          wybacz, nie zerknę, nie bede znizała sie do poziomu oglądających takie stronki,
                          zapewne bardzo ambitne podobnie jak i poziom twego poprzednika. nic dodoać nic
                          ująć
                          • zdechly-lew Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 16.04.07, 21:28
                            Gość portalu: nicola napisał(a):

> wybacz, nie zerknę, nie bede znizała sie do poziomu oglądających takie stronki,
                            >
                            > zapewne bardzo ambitne podobnie jak i poziom twego poprzednika. nic dodoać nic
                            > ująć

zobaczyles/as,a teraz wybrzydzasz?no to zobacz
                            to!www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/05b96f3a62c285cc.html
                            • bondel Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 18.04.07, 05:35
                              przebijam lewka. do wyboru...
                              tinyurl.com/29o8cl
                      • Gość: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:58
                        o widze ze jakis zakompleksiony pan sie odezwal. proponuje spotkanie z
                        terapeuta - moze coś o niedowartosciowaniu, niskiej samoocenie a moze o
                        problemach z kobietami? napewno pomoże i wyleczy z tego typu komentarzy
                        • Gość: ja Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:37
                          tzw. uszy spaniela.
                          • Gość: Kasia Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:39
                            Współczuję Twojemu facetowi, musi uważać w nocy żebys go nie zadusiła.
                            • Gość: kamil Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:49
                              Kasiu,ja współczuję twojemu tak prymitywnej kobiety jak ty. Jak mozna byc z
                              kimś o tak malym ptasim rozumku? A nicola - grawo gratuluję klasy
                              • zdechly-lew Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 16.04.07, 22:01
                                Gość portalu: kamil napisał(a):

> Kasiu,ja współczuję twojemu tak prymitywnej kobiety jak ty. Jak mozna byc z
                                > kimś o tak malym ptasim rozumku? A nicola - grawo gratuluję klasy

Nastapilo rozdanie Oscarow!
                                • Gość: ja Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:27
                                  Ten biusciasty wieloryb ma klasę? Raczysz żartować! Kolego Kamilu, panna
                                  prowokuje Was do tych przygłupich komentarzy licząc na zaczepki dewiantów. I
                                  cóż, osiagneła co chciała, trochę krzyku, parę pochlebstw sfrustrowanych
                                  amatorów biuściastych babek takich jak zdechły-lew, choć moim zdaniem bardziej
                                  na miejscu byłby nick "miękka fajka". A tak swoją drogą identyczny wątek, był
                                  miesiąc czy dwa miesiace temu na Forum Kobieta, śmiem twierdzić, że komentarze
                                  Nicoli są spamowame.
                                  Takie anomalie w przyrodzie nie występują, no chyba że z pomocą chirurgii
                                  plastycznej lub z powodu nadmiernej otyłości. Jak wiadomo piersi w znacznej
                                  mierze składają się z tkanki tłuszczowej. I moja rada dla Nicoli, schudnij a
                                  nie będziesz mieć problemów z zakupem bielizny. Pa
                                  • baskervil Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 17.04.07, 22:41
                                    Gość portalu: ja napisał(a):

> Ten biusciasty wieloryb ma klasę? Raczysz żartować! Kolego Kamilu, panna
                                    > prowokuje Was do tych przygłupich komentarzy licząc na zaczepki dewiantów. I
                                    > cóż, osiagneła co chciała, trochę krzyku, parę pochlebstw sfrustrowanych
                                    > amatorów biuściastych babek takich jak zdechły-lew, choć moim zdaniem bardziej
                                    > na miejscu byłby nick "miękka fajka". A tak swoją drogą identyczny wątek, był
                                    > miesiąc czy dwa miesiace temu na Forum Kobieta, śmiem twierdzić, że komentarze
                                    > Nicoli są spamowame.
                                    > Takie anomalie w przyrodzie nie występują, no chyba że z pomocą chirurgii
                                    > plastycznej lub z powodu nadmiernej otyłości. Jak wiadomo piersi w znacznej
                                    > mierze składają się z tkanki tłuszczowej. I moja rada dla Nicoli, schudnij a
                                    > nie będziesz mieć problemów z zakupem bielizny. Pa

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/be2e58f684f7cfc9.html
                                    to steruje przekazem mysli u faceta,kazdego!!Wyjatkow nie ma!
                                    • bondel Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? 18.04.07, 05:39
                                      zgadzam sie, tak ogolnie po linii i na bazie tinyurl.com/24gx9d
    • Gość: JOKER Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.04.07, 18:33
      mój kolega handluje spadochronami- pogadaj z nim
      • Gość: nicola Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 18:58
        jesli reprezentuje taki poziom umyslu jak Twoj to gratulije kolegi, no cóż swoj
        swego zawsze znajdzie. wybacz, ale szkoda czasu na takie wybacz, prymitywy...
        • Gość: joker Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.04.07, 19:09
          tak mi nagadałaś że mój prymitywny mózg zagrzał sie i nie wiem co powiedzieć
          czyba tylko tyle że pisanie o biustonoszu na swój wydatny biust to szczyt
          inteligencji
          pozdrawiam-prymityw i jego kolega
    • Gość: andrzej Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:37
      nicolka, nie przejmuj sie tymi komentarzami. Piszą albo zfrustrowane panie
      posiadające wypryski i korzystające z oxykortu, albo panowie którzy tęskną za
      takimi bo ich kobiety mają własnie takie wypryski. większość z nas jest
      koneserami dużych biustów, zapewne sama widzisz i wiesz jakie wzbudzasz
      zainteresowanie, zapewniam KAZDY facet zwraca uwage na takie piersi. i
      przepraszam ze powiem tak troszkę mało kulturalnie, ale ślini sie na widok
      takich. widze ze jestes dziewczyną na poziomie, nie zadajesz sie z panami
      niskiego polotu, tak trzymaj i nie daj sie. kazdy z nas marzy wręcz o takiej
      kobiecie.... a moze cie kiedys spotkam, Jelenia nie jest taka duża...
      • Gość: Piotr Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 18:59
        Andrzeju ja lubie duże piersi rozmiar C czy D, ale takie anomalie jak F, budzą
        we mnie wyłącznie niesmak. Na myśl o wiszących po pępek arbuzach zbiera mi się
        na wymioty. Oczywiście w wyobraźni zakompleksionych chłoptasi jawi sie obraz
        seksbomby z monstrualnymi cycami, ale rzeczywistość jest mniej różowa. Rozmiar
        F maja wyłącznie kobiety ze znaczną nadwagą.
        Cóż, życzę ci abyś spotkał kiedyś to tłuste bóstwo na swojej drodze i aby ci z
        tego nadmiaru fajka w łóżku nie zmiękła.
        • Gość: do cycatej Re: Gdzie moge dostać staniczki na duzy biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:01
          do cyrku z nią
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka