Gość: lena IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.09.08, 13:28 czy ktoś wie gdzie w Jeleniej robią niedrogo kuchnie na wymiar? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naciągnięty Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 11:11 Radzę omijać szerokim łukiem dawną Simonę (teren byłej Celwiskozy) obecnie fizma działa pod nazwą Tartak Łużycki oraz dwóch cwaniaczków co to robią pseudo meble w szopie na terenia dawnego Toppingu obecnie przy sklepie Faktoria na ulicy Wiejskiej. Z pierwszą firmą użerałem się przez rok bezskutecznie - efekt na zamówiny (04.2007) element przez rok się nie doczekałem (co ja piszę do dziś go nie ma). Wiążąc się z nimi poleciałem właśnie na taniość materiałów i robocizny. Co do drugiej firmy to bylejakość i tandeta poparta dobrą gatką na początku to ich domena. Brak im podtawowych umiejętbności i dobrego sprzętu a ceny kosmiczne. Jeżeli chcesz przechodić gehennę to szczerze polecam. Jeżeli natomiast cenisz sobie własne zdrowie i spokój ducha to proponuję udać się do firmy To i Owo (również teren byłej Celwiskozy). Ceny są umiarkowane a jakość wykonania pierwszorzędna. A tak na końcu moja rada dla Ciebie tanio nie zawsze oznacza dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.09.08, 08:34 dzięki wielkie za informację. Będę miała na uwadze firmy o których piszesz. Wiem ze tanio nie znaczy dobrze,ale czesto jest tak ze jedna firma wykona kuchnie za np 6000 a inna taką samą za 8000. I bardziej o tę różnicę mi chodzi. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ggw2 Re: meble na wymiar w Jeleniej 03.12.08, 06:47 Podciągam temat, proszę o komentarze i wypowiedzi osób, które kuchnie już mają lub są w trakcie realizacji. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naciągnięty Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 17:45 Może "Meble Krysiak" na ul. Spółdzielczej warto odwiedzić. Osobiście w środku nigdy nie byłem i nie znam ich oferty ale przynajmniej z zewnątrz ich siedziba wygląda imponująco choć doskonale zdaję sobie sprawę, że nie jest to wykładnikiem jakości. "Marex" widac też ostatnio się rozwija może również oferują meble na wymiar. Natomiast jeżeli wiesz czego oczekujesz i masz własną wizję mebli można spróbować w "Przyszłości" na ul. Wiejskiej, ale powtarzam trzeba wiedzieć czego się oczekuje i przyjść z niemal gotowym projektem lub przynajmniej z pomysłem na projekt i pomimo, że "czuć tam późnego Gierka"(haha ale mi się napisało) to klienta z pieniędzmi nie odtrącą, a i z "nadwornym kreślarzem" można wypracować jakąś płaszczyznę porozumienia (ba już 12 lat temu było to możliwe - wiem bo sprawdziłem na sobie - więc dlaczego nie w obecnych czasach) . Firma, która od początku zajmuje się produkcją mebli i która posiada specjalistyczne obrabiarki napewno zaoferuje o niebo lepszą jakość wykonania i montażu niż jakiś "cwany pajac z drewutni z wkrętarką i workiem śrób" (chociaż i "pajace" się rozwijają bo jakby na to nie patrzeć śruba to jakby kolejna ewolucja jakże popularnego niegdyś gwoździa) no ale wiadomo cena może być wyższa (o ile dobrze pamiętam to coś ok 100PLN za metr kwadratowy wbudowanej płyty). Z własnego doświadczenia wiem że spora część tych wszystkich pseudo wytwórców mebli na wymiar tak naprawdę nie ma własnego zaplecza technicznego a nawet pojęcia o tym co robi. Mam nieodparte wrażenie i chyba się mocno nie pomylę, że ok. 70% takich cwaniaków zaopatruje się w "TO i OWO" w pocięte formatki, które już u klienta skręca na "odwal się" oto jak cały ten biznes w przypadku niektórych firm wygląda a pieniążki kasują tylko za pośrednictwo. Osobiście miałem przyjemność współpracy z firmą "TO i OWO" i jeżeli chodzi o jakość cięcia, terminowość no i ceny to ze szczerym sumieniem mogę polecić. Zdaje się, że również robią na zamówienie dla klienta indywidualnego warto zapytać. Odradzam natomiast "Tartak Łóżycki" (dawna Simona) jakość samego cięcia i jakość materiału woła o pomstę do nieba (o terminach nie będę już pisał bo nie chcę się denerwować) choć może przez ostatni rok coś się zmieniło w co jednak wątpię. No ale to tyklo takie moje dywagacje i nie każdy musi się z tym zgadzać a może ktoś ma zupełnie inne doświadczenia. Tak czy inaczej życzę wszystkim udanej współpracy z wybraną firmą i aby nie miało to konsekwencji takich jak w moim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaps Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 30.07.11, 13:19 Niestety nie mogę się zgodzić z Naciągniętym. Zrobiłam kuchnię wspólnie z p. Mariuszem (firma na terenie razem z Faktorią). Dobrze wykonana w bardzo przystępnej cenie z drewna. A dodam, że każdą szafkę miałam niewymiarową, węższe blaty i inne wynalazki (wynika to z faktu, że mieszkam w starej kamienicy, gdzie wszystko jest krzywe). Kuchnia zrobiona terminowo, zmontowana szybko, zgodnie z planem. Nie mam żadnych zastrzeżeń, po dwóch latach użytkowania nic się nie psuje, nie odkleja. Poza tym wszystkie sprzęty kupiłam sama, a Panowie monterzy nie mieli problemu, by je zamontować i podłączyć. Ten sam projekt na ul. Krótkiej i w Optimie na ul. Sobieskiego wyceniono średnio o 10-14 tys. więcej....właśnie za to, że wszystkie szafki były niestandardowe. Ale zawsze warto pójść i sprawdzić osobiście, bo każdy projekt i potrzeby są inne. Jeśli ktoś chce tylko meble płytowe, to w dobrych cenach znajdzie je w Black red White na ul. Wiejskiej. Niestety nie wiem jak z jakością. Co do Optimy, to jakoś i wykonanie piękne, ponieważ rodzina robiła w tej firmie meble drewniane i są bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
female Re: meble na wymiar w Jeleniej 03.12.08, 10:58 A ja polecam meble z Ikei :) Ładne, w cenie jak w JG, a gwarancja miedzy 10 a 25 lat. Fakt, że trzeba bylo wybrac sie dwukrotnie do Wrocławia, ale warto było. Z przyjemnością korzystam ze swoich mebli i z jeszcze wiekszą przyjemnościa je oglądam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 14:39 Meble to my. Przyjeżdza projektant i wspólnie planujecie co ma być i jak. Meble z solidnego materiału Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.12.08, 18:44 Może coś sie u nich teraz poprawiło. Ja bardzo niemiło wspominam kontakt z tymi panami z W. Pola, po prostu mnie zignorowali i zmarnowali mój czas. Więcej tam nie pójdę, tym bardziej że meble mają przeciętne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaslonko1985 Re: meble na wymiar w Jeleniej 18.04.16, 21:34 Teraz w sumie już raz - w naszym mieście działa firma, która robi zakupy w IKEA za Ciebie, przywozi je do Ciebie, a za wszystko płaci się dopiero gotówką przy odbiorze. Mi koleżanka powiedziała, która korzystała z ich usług i była zadowolona. Sama skorzystam jak będę meblować pokoik dla dziecka. Ich stronka to www.zakupywikei.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaslonko1985 Re: meble na wymiar w Jeleniej 18.04.16, 21:36 www.zakupywikei.pl Odpowiedz Link Zgłoś
flowerbomb5 Re: meble na wymiar w Jeleniej 16.12.08, 16:19 Tylko nie fima Leander. Tragedia. Ceny kosmiczne a jakosc najnizsza. Zadne z mebli nie trzyma poziomu, chlebocza sie po podlodze, miedzy polkami a bokami brak katow prostych, wykonane badziewiasto, byle jak. Wmontowane aparaty najgorszej jakosci (pochlaniacz pary to najgorszy shit- terkocze jak traktor, przeglusza telewizor, slabo pochlania - wcale nie byl tani jakies 1500 zl - oczywiste naciagactwo. Gdybym sama kupila sobie ten pochlaniacz bylby lepszy za te same pieniadze). To samo jezeli chodzi o kuchenke czy lodowke. Niby mozna wybrac marke i aparat z katakogu, ale to pic na wode i tak zamontuja jakies dziadostwo z odpadow czy czegos. No zgroza. Blat kuchenny juz wlasciwie do wymiany - po roku uzywania mebli - nie da sie doczyscic, odbarwia sie, no paskudztwo. Skad oni biora te gowna? I sprzedaja potem za ciezkie pieniadze. Zaplacilam za to byleco 10 tys zl, rok uzywania i kuchnia do niczego. To jest jakas granda. Wlasciwie powinnam ich podac do sadu, ale musialabym w takim razie kuchni w ogle nie uzywac do czasu zakonczenia procesu, bo najpierw musieliby przyjsc rozni rzeczoznawcy zeby stwierdzic faktyczne usterki. A meble by mi sie chybotaly przez pol roku. Firma Leander miesci sie w Cieplicach, ul Krosnienska. Omijac szerokim lukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 16.12.08, 17:10 Czy mial ktos do czynienia z BRW siedziba ulica wiejska?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerytka Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 14.08.11, 11:14 Nie zgadzam się z opiną "flowerbomb5". Robiłam 2 lata temu kuchnię na wymiar w fimie Leander i jestem zadowolona. Praojekt był zrobiony wg mojej wizji, mogłam wnosić własne poprawki (w granicach technologii). Zabudowa 3 ścian dół (5 szuflady (1x90), 2 narożne, witryna, zabudowa lodówki, piekarnika, zlewazmywaka z podłączeniem i kuchenki elektrycznej oraz szafki wiszące zabudowane (ociekacz i narożna) i otwarta i to za 10500zł. Ale trzeba przypilnować montażu dla własnego dobra. Uważam, ze cena jest adekwatna do włozonego surowca i pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 14:58 a ja zamówiłam juz ładnych pare lat temu kuchnie w firmie optima na sobieskiego i jestem bardzo zadowolona nic się nie chybocze nie rozkleja, bardzo dobra firma, w prawdze zapłaciłam nie mało ale naprawdę warto ! bardzo miła obsługa! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joola Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.09, 21:29 Parę lat temu zamawiałam meble kuchenne w salonie Styl /obok Ronda na Zabobrzu/i muszę powiedzieć że jestem b.zadowolona.Pani projektantka przyszła do domu, pomierzyła,zrobiła dwa projekty kierując się moimi sugestiami.Ekipa montażowa - super. Meble do dzisiaj wyglądają jak nowe.Są bezusterkowe.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.12.09, 12:25 zakupilam meble forte (ich sprzedaz prowadza w noomi)i jestem z tego bardzo zadowolona. odwiedzimal wczesniej wiekszosc salonow w jeleniej gorze i musze przyznac ze jakosc jest podobna, za to w cenie widac kolosalna roznice. na meble chcialam przeznaczyc ok 6000 zl i w tej cenie w wiekszosci salonow zaproponowano mi szafki dolne i tylko 2 lub 3 wiszace, poniewaz za ta cene nie moglo byc nic wiecej. zamowilam wiec meble fortte i za ta sama cene mam rzad szafek stojacych i wiszacych, wedle naszego projektu. szfki dolne prawie 6m i proporcjonalnie do tego zabudowa gorna.to naprawde duzo jak za ta cene! i dodam dla przykladu ze blaty sa juz te grube, mocne i do tego jest jeszcze stoliczek z takiego samego koloru jak blat, z jakosci i montazu tez jestem zadowolona, warto wiec tam podejsc i zapytac. Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: meble na wymiar w Jeleniej 06.12.09, 18:39 Gorąco polecam pana Andrzeja z firmy TEK z ul. Granicznej 12. Zamówiłam u niego kuchnię po tym, jak zobaczyła robiona przez tę firme u kuzynki męża. Ona z kolei zamówiła, bo widziała u kogoś innego. Nikt z nas nie narzeka, pan przemiły, dobry fachowiec i wyrozumiały jeśli chodzi o tzw. marudzenie. Projekt kuchni w kilku wersjach jest darmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 09:24 Ja też gorąco polecam firmę TEK z Jeleniej Góry. Solidne meble za niewygórowaną cenę, miła i fachowa obsługa klienta. Z moich mebli jestem bardzo zadowolona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estetka Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 18:42 Ja zamówiłam meble w firmie TEK w Jeleniej Górze i jestem bardzo zadowolona. Pan Andrzej to bardzo dokładny i dobry fachowiec. Meble są z wysokiej klasy materiałów a o wiele tańsze niż w innych studiach. Gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 16:54 Tylko firma TEK. Polecam. Robili dla nas regały na książki. Są w miarę tani a przy tym solidni. Tylko długi czas oczekiwania - mają dużo zamówień. jeszcze raz polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 10:34 Ja zamawiałam szafę w firmie Karenszafy z Jeleniej Góry musze przyznac że jakosc wykonanych mebli jest bardzo wysoka szafa ma juz 4 lata i wyglada jak nowa niedlugo zamawiam w tej firmie nastepną szafe do mieszkania córki i meble kuchenne bo kończy remont domu. Zdeydowanie polecam a ceny sa rozsądne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milus 69 Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 14:12 A czy ktoś słyszał coś na temat firmy ABAKUS z ul 1-go maja 80.Tam gdzie była stara baza PKS. Podobno robią meble na wymiar do mieszkania ,szafy kuchnie sypialnie i inne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukiwacz Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 29.03.11, 14:45 a czy nie chodzi przypadkiem o dawnego Pioniera ? Jeśli tak, to lepiej omijać. Wiem, że pobrali zaliczki, nie dotrzymywali terminów i mieli jakieś tragiczne wpadki z terminami. Dobrą za to opinię słyszałem o firmie Sigmameble z Bogusławskiego. Robią głównie wyposażenie dla dużych firm - hoteli itp, ale jak mają możliwość to również kuchnie prywatnym. Projekt i montaż podobno rewelacja. Z cenami średnio, ale warto temat sprawdzić. Również studio mebli za Rondem ma super obsługę, ale tutaj już jest dla mnie za drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.11, 11:48 Abakus to była hurtownia materaców w tym budynku co Fota,Sewera,Mikowax ,a nie Pionier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 11:33 polecam firme karen robili u nas szafę wnękową i kuchnie cena konkurencyjna i w terminie wykonana usluga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: 78.10.42.* 23.06.11, 15:03 zadzwon do niego z tego co wiem robi nie drogo 500896200 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 11:01 katalog.pf.pl/Jelenia-G%C3%B3ra/Producent-Mebli-Jan-Korczy%C5%84ski-F10593009G0B6795-m19.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.as43234.net 24.07.11, 22:22 mamy w planie wymiane kuchni w zwiazku ze to dosc duzy wydatek chcem miec pewnosc ze bede zadowolona, polecony mi zostal sklep Twoj Styl ten w ciplicach przez znajomego, ale chcilabym moze jeszcze jakos opinie na ten temat. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamto Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 24.07.11, 23:11 generalnie to średniawo, odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
natamarta Re: meble na wymiar w Jeleniej 27.09.11, 19:01 Rozumiem, że coś było źle wykonane ? Ja korzystałam z tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Szybko i terminowo. Być może nie są najtańsi, ale zupełnie nie żałuję wyboru. W mojej kuchni, aż chce się teraz przebywać. Jestem zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.11, 15:56 Witam. Polecam Firmę "Meble To My" na ul. Grunwaldzkiej za TESCO w stronę Jeżowa ok. 200m za TESCO. Różne ceny dobra jakość nawet sprzedawcy są ok. Można się targować . Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: meble na wymiar w Jeleniej 10.10.11, 21:22 Firma Meble To My ??? ...ale ja nie chcę żeby mnie obsługiwały jakieś ...dajmy na to, taborety ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juma Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 15:46 Polecam firmę Meblo-Motion. Facet wykonuję kuchnie, szafy i nie tylko. Robi naprawdę solidnie. Wykonuje kilka projektów i wycen, w zalezności od potzreb klienta. Dojazd i wycena oczywiście gratis. Polecam. Mam kuchnię i szafę wnękową robioną przez niego i naprawdę mucha nie siada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: 193.158.111.* 11.10.11, 21:31 Meble To My - ok, kilka rzeczy u nich wzialem, obsluga ok. jesli chodzi o targowanie to niewiele da sie zrobic ale poza tym super. w to i owo zrobili mi super szafy wycenili i zaprojektowali - jestem bardzo zadowolony unikac napewno nalezy KRYSIAKA. jest tam taka kobita ktora na wejsciu odraza samym wyrazem twarzy- cos w stylu `po co tu przylazles pajacu...` doradztwo w jej wykonaniu to totalne dno mozesz laziic godzine po salonie i nawet nie zapyta o co chodzi.... meble bardzo fajne i sam kilkakrotnie mimo wszystko odwiedzalem ten salon bo wyposazalem 2 mieszkania no i troche gotowki chcialem zostawic. jednakze ostatnia wizyta powalila mnie na kolana....ostatecznie nic nie kupilem a szkoda.. acha jesli chodzi o obsluge panow ktorzy tam lataja jak z piepszem to super. bardzo mi sie podoba fachowe doradztwo i ten bajer ze jak wychodzisz z salonu to chlopaki leca przed Toba po schodach i wybieraja katalogi rzeczy ktore Ci sie podobaly i zanim dojdziesz do wyjscia juz Ci je wreczaja. Tak wiec dobra robota wykonana przez cala zaloge wali w leb jak trafisz na ta babe.. nie wiem czy szef o tym nie wie bo nie tylko ja niejednokrotnie sie z tym spotkalem. a moze to zona szefa.... upsss:-) pozdrawiam i mimo wszystko polecam wycieczke ekstremalna do KRYSIAKA - meble ladne i nie wszystkie zabojczo drogie.. Odpowiedz Link Zgłoś
dodzix Re: meble na wymiar w Jeleniej 22.11.11, 21:40 A ja jestem bardzo zadowolona z moich szaf i z mojej kuchni i polecam firmę, w której 6 lat temu zamawiałam te meble : meble.jelenia-gora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrożny Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.11, 20:04 Ładne te wizualizacje co koleżanka poleca w zakładce Dziwi mnie tylko odwaga właściciela tej strony , bo chwalenie się nie swoimi realizacjami jest ryzykowną sprawą Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: meble na wymiar w Jeleniej 24.11.11, 13:16 Przyznaje się do nieswoich dzieci ? :) ...jakie to dzisiaj niepopularne ! Zasługuje na pochwałę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.internetia.net.pl 01.12.11, 09:42 a ja plecam www.mebleszymanski.com co prawda nie miałam akurat stworzonej kuchni lecz robiony był przedpokój i szafy rozsuwane. mogę z całym sumieniem polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meble to My Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 04.12.11, 13:26 Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEWART meble na wymiar w Jeleniej Górze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.01.12, 11:32 MEBLE NA WYMIAR TEL:603937897 newart@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEWART meble na wymiar w Jeleniej Górze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.01.12, 11:36 Meble kuchenne na wymiar Tel:603937897 newart@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TADEK Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 08:55 Jest wiele firm z Jeleniej Góry króre robią meble na zamowienie.Remont juz skonczony trzeba szybko zakupić meble by sie wprowadzić Żona znalazla w internecie ogloszenie firmy z Łomnicy nazywa sie karen szafy robią głównie szafy ale i inne meble też .Za dojazd sie nie placi projekt i wizualizacja szybko i sprawnie cena atrakcyjna w porównaniu z duzymi firmami .Termin realizacji dla szafy 14 dni a dla kuchni 30 dni. .Robote wykonali w terminie montaz 3 metrowej szafy zajal 5 godzin a kuchnia dwa popoludnia .Dostalismy gwarancje 5 lat na szafe i 2 lata na kuchnie i rabat na nastepne zamowienia .Dodam jescze ze mozna kupic na raty.Polecam Tadeusz Nowak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech M. Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 15:19 Mam kuchnię wykonaną przez p. Andrzeja z firmy TEK, którego poleciła mi znajoma. Jestem bardzo zadowolony i z projektu, i z wykonania jak też z montażu kuchni. Pan Andrzej naprawdę się stara i robi to dokładnie. Gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az72 Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 08:27 Zgadzam się , firma TEK jest rewelacyjna.- zamówiłam półki na książki na całą ścianę.Wykonanie rewelacyjne.Pan Andrzej jest świetny ,ale jego ojciec pan Bronek , który z nim składał półki też jest świetny.Cenowo również są bardzo atrakcyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: meble na wymiar w Jeleniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 12:34 Polecam karenszafy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz T. Odpowiedz naciagnietemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 22:08 Witam. Tu jeden z tych „dwóch cwaniaczków co robią pseudo meble w szopie na terenie dawnego Toppingu obecnie przy sklepie Faktoria na ulicy Wiejskiej, {gdzie bylejakość i tandeta poparta dobrą gatką na początku to ich domena. Brak im podstawowych umiejętności i dobrego sprzętu a ceny kosmiczne.}koniec cytatu. Zanim zacznę pozdrawiam konkurencje ( ta uczciwa i normalna , Grześka z Twojego Stylu, Czarka z Meble to My, Grześka z Kim Meble, Macka z Kuchni Pro ,Pawła z Szafa 2, Karen-owców sory ze wszystkich nie tu wymienię.) Z naciągniętym nie zamierzam dyskutować na kilometr widać ze albo mu jakąś robotę poderwaliśmy , albo właściciel sklepu meblowego nie wytrzymuje nerwowo widząc jak pod hurtowniami Toi Owo czy Korner ustawiają się kolejki stolarzy, a w jego sklepie cisza. Jak na przeciętnego klienta w mieście Jelenia Góra ma wielką znajomość firm na rynku , cen :(o ile dobrze pamiętam to coś ok 100PLN za metr kwadratowy wbudowanej płyty) . Raczej powinieneś zmienić ksywę na poszukiwacz. A co do nas (wpis naciągniętego ukazał się cztery lata temu)cytat „(pseudo wytwórców mebli na wymiar) to rynek sam nas zweryfikował. Mogę tu pisać że nie tylko nas dwóch a w sumie ośmiu , o sprzęcie o maszynach stolarskich , dwóch busach idt.( w końcu oklejonych reklamami (dopiero musi boleć). Wolę powiedzieć o naszych klientach którzy z nami stale od lat współpracują i naszych pracach ( Przedszkole Happy Kids, sieć Aptek Arnika, Wepa Piechowice, hotel Chata za Wsią, Simet, Jelfa S.A ), Każdy jeleniogórzanin może wpaść do Arniki np. na Długiej (nasza w całości i porównać jakość z tą w Pasażu Grodzkim (firma zajmująca się tylko meblami Aptecznymi) . Ciekawe czy na dłuższą metę ktoś by z nami współpracował, skoro jesteśmy takimi „ pseudo wytwórcami ?. Na tą chwilę większość prac jakie aktualnie wykonujemy to są nasi zadowoleni z nas klienci , lub nas polecili. Oczywiście nie wszystkich można zadowolić, Nam też zdarzają się w trakcie pracy błędy czy pomyłki ,jest presja czasu , czasami i nerwy puszczają ( przepraszam ,tych co widzieli -zrozumieją) Jednak staramy się jak możemy, aby nie zniechęcić do nas klientów, obsłużyć tak aby efekt końcowy był na 100% pozytywny. Pozdrawiamy Lukasz i Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
monikag0906 Re: meble na wymiar w Jeleniej 17.02.14, 15:59 Zdecydowanie polecam firmę SUM S.C. w Jeleniej Górze, przy ul. Wiejskiej 29 www.sumsc.pl Mają dobre ceny, a przy tym ich meble są na bardzo wysokim poziomie. Projekt i pomiar gratis, potrafią świetnie doradzić, nawet takim upartym i wszechwiedzącym kobietom jak ja:) Terminy co do dnia. Szczególnie polecam kontakt z panem Mariuszem - świetny fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia344 Re: meble na wymiar w Jeleniej 29.04.15, 14:53 Ja miała przyjemność zamówić meble w firmie MarHof Meble z Kowar, ich wykonanie oraz dbałość o najmniejszy detal jest powalająca! W porównaniu do Jeleniej Góry są konkurencyjni cenowo utrzymując jakość na bardzo wysokim poziomie. Z czystym sumieniem polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_ona Re: meble na wymiar w Jeleniej 03.04.16, 17:42 nie wiecie czasem co z firmą Karen szafy??? robili mi szafę 5 lat temu, rewelacyjna. Chciałabym następną, ale telefony nieczynne :-( Odpowiedz Link Zgłoś
danler123 Re: meble na wymiar w Jeleniej 26.04.16, 16:36 Witam . Prowadzę firmę DanLer moge chętnie zaoferować swoje usługi. Podaje numer 537444705 Odpowiedz Link Zgłoś
danler123 Re: meble na wymiar w Jeleniej 26.04.16, 16:45 Firma DanLer . Chętnie podejmie sie zrobienia kuchni. Co do cen to wstępnie wycenia i mozemy zawsze to przedyskutować . Pozdrawiam DanLer. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria.c Re: meble na wymiar w Jeleniej 12.08.16, 15:15 Polecam meble na zamówienie od firmy Leander przy ulicy Ceglanej. Masz u nich różnorodny wybór zarówno mebli kuchennych jak i łazienkowych oraz wiele innych. Osobiście zamawiałam tam kuchnie na wymiar i jestem bardzo zadowolona. Jakość również jest nieporównywalna, ze względu na samodzielną produkcję mebli. Uważam, że to jeden z lepszych salonów meblowych w Jeleniej Górze! Odpowiedz Link Zgłoś
miramarjg Re: meble na wymiar w Jeleniej 12.08.16, 16:40 Tam wyżej, spamerze, ktoś już napisał o tej firmie kilka zdań. Podziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mediaskot Re: meble na wymiar w Jeleniej 15.07.17, 17:55 zobacz na stronę artdeco-kuchnie.pl Są co prawda z Lubania ale świadczą usługi w Jelonce... Odpowiedz Link Zgłoś
mediaskot Re: meble na wymiar w Jeleniej 28.05.19, 07:58 Polecam meble na wymiar z firmy Kuchnie&Wnętrza z Lubania. Oferują meble kuchenne na wymiar, meble do salonu łazienie etc, dodatkowo zajmują się aranżacją wnętrz i projektowaniem wnętrz. Zawsze przed kupnem mebli można zobaczyć wizualizację 3D jak będzie wyglądać kuchnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mediaskot Re: meble na wymiar w Jeleniej 28.05.19, 08:02 > Polecam meble na wymiar z firmy Kuchnie&Wnętrza z Lubania. Oferują meble kuchen > ne na wymiar, meble do salonu łazienie etc, dodatkowo zajmują się aranżacją wnę > trz i projektowaniem wnętrz. Zawsze przed kupnem mebli można zobaczyć wizualiza > cję 3D jak będzie wyglądać kuchnia. Meble na wymiar - kuchnie-wnętrza.pl Odpowiedz Link Zgłoś