GoĹÄ: Anni IP: *.aster.pl 13.05.10, 07:29 Witam Czy ktos z Was zna moze ceny i poziom uslug dentystycznych na UA?Mysle szczegolnie oczywiscie o okolicach Lwowa zeby daleko nie jechac :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
des4 Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? 13.05.10, 10:22 poziom i ceny do sprawdzenia u wędrownych ukraińskich "specjalistów" stomatologii, zajmujacych się uzębieniem ludności naszych przygranicznych wsi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anni Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: *.aster.pl 13.05.10, 11:35 Hmmmm -chodzilo mi raczej o ceny w licencjonowanych gabinetach oraz poziom wyposazenia i uslug.Ceny u konowalow znam i takie leczenie mnie nie interesuje.Myslalem raczej o zrobieniu porzadku z kilkoma zebami przy okazji wyjazdu na UA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ZUkrainy Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: *.plus.kerch.net 06.10.11, 22:28 Mam swoich 12,reszta postawil u dentysty-wszystko nowoczesne.Oplata-6600zl. Mam to od 2-och liat.Rabota-super!Estem barzo zadawolony. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jw Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: 162.27.161.* 13.05.10, 14:44 Dentysci Lwow Gabinety Lwow Gabinety Lwow Przykladowy cennik 5 lat temu usuwałem kamień nazębny na Ukrainie, prywatny gabinet, nowa aparatura, lekarze w porządku, generalnie byłem zadowolony. Plomby robiłem w różnych miejscach, ale to było dawno temu, teraz prawdopodobnie jest więcej nowych gabinetów, inne ceny i materiały. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jarojj Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: 195.93.160.* 14.05.10, 01:58 bądźcie ostrożni z lekarzami na Ukrainie i z Ukrainy - korzystajcie tylko ze sprawdzonych i najlepiej ostrożnie z młodymi, bo także medycyne studiuje i zdaje się za łapówki, a gabinet czasem tatuś synkowi może ufundować (to znaczy posiadanie gabinetu jeszcze o niczym nie świadczy) nie chcę nikogo kompetentnego urazić - korzystajcie, ale ze sprawdzonych usług medycznych i lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: seba Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.10, 02:25 Witam! Czy mógłby ktoś polecić jakiś konkretny i sprawdzony gabinet dentystyczny? Najlepiej blisko granicy. z góry dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: waldemar nocoń Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.10, 21:20 korzystałem z usług prywatnego dentysty niejako z konieczności, całkiem nieżle, ale żeby specjalnie się fatygować to się nie opłaci za bardzo. nie to wyposażenie i komfort co u nas -za cenę porównywalną Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: seba Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.10, 21:46 Wiem, że za to co mam do zrobienia w paszczy, w Polsce musiałbym zapłacić z kilkanaście tysięcy przynajmniej, a pewnie i więcej. Słyszałem też, że polscy emigranci z UK latają do Kijowa ekstra po to by wstawiać sobie nowe zęby. Stąd moje pytanie. Cóż, będę chyba musiał zadłużyć się i skorzystać z pomocy polskich specjalistów. dziękuję za odpowiedź :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sgdafg Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.11, 01:33 www.dent-tour.com/pl/index.html daj znac .. bo ja jeszcze nigdzie nie przeczytlama opini kogos kto na ukrainie zeby robil... Odpowiedz Link Zgłoś
3kashmir Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? 12.08.11, 09:48 we lwowie znam dwie kliniki stomatologiczne. poziom obslugi i wyposazenie gabinetow zblizone do warszawskiego enelmedu. lekarze w wiekszosci po studiach w Stanach lub UE. wrazenia bardzo pozytywne. ceny: higiena (usuwanie kamienia) ze znieczuleniem 1100uah, kanalowe leczenie trzonowego zeba (3 wizyty) total koszt ok 1500uah ceny z lutego 2011. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: waldemar nocoń Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: *.pool.ukrtel.net 12.08.11, 11:37 uhu-no to niczego sobie ceny nawet dla nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
scudobi Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? 22.08.11, 12:25 Leczę zęby we Lwowie i jestem bardzo zadowolony z jakości usług i cen. Gabinet polecił mi kolega mieszkający we Lwowie. w ten weekend tam będę więc mogę wziąć szczegółowy cennik i podać namiary na Gabinet. Zainteresowanych proszę o kontakt na k.klisiak@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gajga Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: *.jaroslaw.zicom.pl 17.02.17, 08:45 Witam interesuje mnie cena za wstawienie zębów na wkręty raz porcelana proszę podać ceny w złotówkach i fachowe gabinety w okolicy Lwowa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: 151.64.42.* 10.04.15, 10:08 Dzień dobry, Czy mogę spytac o nazwę i adres danych dentystów we Lwowie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monika Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: *.dynamic-ww-2.vectranet.pl 14.01.16, 11:56 Możesz mi dać namiary na ten gabinet? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michaś Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 18:35 ceny bardzo dobre. Mojej Mamie za kompleksowe leczenie(usuwanie , leczenie i nowe ząbki na wkrętach ) wszystko profesjonalnie i w miłej atmosferze wykonane zapłaciła około 1400 hrywien . a to niedaleko granicy bo w Mościskach . a co DO okolic Lwowa pewnie ceny beda podobne moze troszke większe . Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gcav Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: *.digicom.net.pl 01.02.14, 10:19 Witam Jeśli korzystaliście z usług na ukrainie to poprosze o jkies konkretne info. interesuja mnie korony i implanty Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gcav Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: *.digicom.net.pl 01.02.14, 10:19 Przepraszam, Ukrainie Odpowiedz Link Zgłoś
majki1105 Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? 31.03.16, 10:14 Dajcie ktoś proszę jakiś sprawdzony kontakt do kliniki na Ukrainie gdzie wykonują implanty po przystępnych cenach. Na Polskę mnie nie stać... majki1105@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szymon Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: *.ar-network.pl 15.07.18, 14:26 Czy mogłbym prosic o jakis kontakt? szymon-miazek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aneta49 Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 15.04.23, 10:33 Poproszę dokładny adres Odpowiedz Link Zgłoś
car_now Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? 25.07.17, 09:16 Witam, z czystym sumieniem mogę polecić klinikę stomatologiczną w Lwowie Symbiotyka. Piszę klinikę ponieważ nie jest to zwykły gabinet jak większość takich instytucji. Jest to miejsce gdzie można załatwić wszystko pod jednym dachem. Robiłem tam pełne leczenie ortodontyczne, higienę jamy ustnej oraz potem koronki. Profesjonalny i miły personel, usługi na najwyższym poziomie, nowy sprzęt, bardzo ładny wygląd samej kliniki, bardzo dobre ceny, pełen zakres usług to zdecydowanie cechy tej kliniki. Dal zainteresowanych przesyłam link do strony symbiotyka.com/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dorotkajackiewicz Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? 11.01.18, 00:19 Witam, nie wiem, czy jest jeszcze to aktualne pytanie. Jednak ja odwiedziłam lekarza dentystę w Truskawcu w czasie odpoczynku i zaoszczędziłam prawie 1000 zł na leczeniu stomatologicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: helen Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: *.centertel.pl 26.03.18, 20:34 Napisz gdzie byłaś i co robiłaś .Będę w Truskawcu od 10 do 24 sierpnia tylko tyle ,że mam trochę dużo do zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
baseny-termalne Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? 18.11.20, 16:06 Będąc w Truskawcu (14 dni) w sanatorium medea centrum w Truskawcu medeacentrum.pl/termy/truskawiec-ukraina załatwiliśmy wszystko u dentysty. W sumie około 3 tys zł zaoszczędzone - czyli cały pobyt gratis :) pomocny był konsultant z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
galinarubay1991 Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? 17.06.18, 14:00 Witam! Leczyłam uzębienia na Ukrainie w klinice "Rikota". Leczenie jest tam bezbolesne, jakościowe i stosunkowo nie drogie .... kiedy leczyłam się byłam zdziwiona ofertą na implanty, lecz w ogóle w klinice nadają wszytkie stomatologiczne usługi. Bardzo przyjemny i uważny personel, leczeniem jestem bardzo zadowolona, główny lekarz Pan Andrzej dokładnie rozpatrzył mój problem. Polecam wszystkim leczyć się w takich klinikach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gajowa Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: *.centertel.pl 03.07.18, 15:09 Witaj Czy ta klinika a może gabinet Rikota i pan Andrzej to we Lwowie? Może wiesz, jak tam się dodzwonić, czy mają Skypa? Czy organizowane są tam wycieczki stomatologiczne? Jeśli tak to które polskie miasto je organizuje? Czy robią tam implanty cyrkonowe? Jak dasz radę odpowiedzieć to bardzo proszę, jestem sama, więc jechałabym tam sama, nigdy na Ukrainie nie byłam.. Pozdrawiam Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: janko Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: *.cyfrotel.net.pl 24.01.19, 19:56 jeżdżę na ukrainę i też będę wstawiał implanty Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Janin Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: 195.136.136.* 16.12.18, 12:07 Ta klinika ma już ceny takie same jak w Polsce, czy ktoś zna jakąś dobrą i niedroga klinikę na Ukrainie? Potrzebuję 20koron cyrmonowych. Jak coś mój mail r.burdek1987@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pechowiec Usługa dentystyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.19, 21:06 A mnie zamiast zaplombować zęby usunięto sześć. Odpowiedz Link Zgłoś
kosylwia52 Re: Usługa dentystyczna 10.12.19, 09:50 Witam! Leczyłam zęby na Ukrainie w klinice EXPERT. Jest to na prawdę klinika premium klasy. Wszystko na wyższym poziomie. Ceny mają tańsze niż na przykład w Rikocie. Porównywałam ceny w różnych klinikach takiej klasy we Lwowie. W EXPERT są najbardziej przystępne. Też, bardzo mi się podoba że podchodzą do leczenia kompleksowo, czyli za jedną dwie wizyty można zrobić wszystko. Robiłam sobie licówki - teraz mam bardzo piękny uśmiech, jestem bardzo zadowolona i wszystkim polecam tę klinikę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sds Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: *.centertel.pl 01.07.20, 09:32 Witam, A ja wam powiem jak w 2018r. sprawdziłem prawie wszystkie kliniki w Lwowie. Pojechałem osobiście. Interesowały mnie implanty. I wyszło że owszem są tańsze cenowo o połowę ale systemy które są produkcji państw wschodnich, i w razie puźniejszych komplikacji raczej nie naprawialne w UE. Decydują się na nie raczej tylko obywatele państw wschodnich. Systemy obecnie używane w UE są cenowo w klinikach Lwowskich niewiele tańsze od cen w Polsce. doliczając koszty logistyczne wyjazdu ja zrezygnowałem. Ale kliniki mają przynajmiej jak chodzi o wygląd w Lwowie, to całkiem ok. odpicowane na glanc. Pozdrawiam D. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dim Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: 46.151.80.* 27.08.22, 06:01 Witam, lepiej przyjrzeć się cenom usług i recenzji na wyspecjalizowanych stronach. Na przykład: uamedtours.pl/kierunki/stomatologia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dim Re: Dentysci -ceny na Ukrainie?? IP: 46.151.80.* 27.08.22, 06:04 uamedtours.pl/directions/stomatologia Odpowiedz Link Zgłoś