Dodaj do ulubionych

kupno telefonu na ukrainie

IP: *.ip.oxynet.pl 03.04.15, 11:36
Czy opłaca się kupować telefon z lepszej pułki na ukrainie jak będzie mniejszy kurs waluty ? I czy będzie działał on normalnie na polskich kartach sim ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gg Re: kupno telefonu na ukrainie IP: 194.181.139.* 03.04.15, 23:06
      co do karty sim nie ma żadnej różnicy , telefon zawsze będzie tańszy w Polsce
      • Gość: lukaszczarny4 Re: kupno telefonu na ukrainie IP: *.ip.oxynet.pl 04.04.15, 11:38
        Patrzyłem na różne strony ukraińskie z telefonami i po przeliczeniu na najtańszy kurs waluty wychodziło dużo taniej
        • Gość: gg Re: kupno telefonu na ukrainie IP: 194.181.139.* 04.04.15, 12:10
          na Ukrainie ceny są zależne od dolara i zmieniane często a internet nie jest aktualizowany
          • Gość: lukaszczarny4 Re: kupno telefonu na ukrainie IP: *.ip.oxynet.pl 04.04.15, 14:42
            a nie wiesz jaka jest tam cena telefonu Samsung Galaxy S5 Mini ?
            • Gość: w.n Re: kupno telefonu na ukrainie IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.15, 21:28
              6499uah w comfy
              • Gość: W.S. Re: kupno telefonu na ukrainie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.15, 08:59
                Ja kupiłem swój telefon na UA w czasie pobytu nad morzem.
                Cenowo to wtedy nie był może jakiś super interes, cena była zbliżona do ceny polskiej, ale....
                ... okazuje się, że dużo modeli samsunga, LG i innych, które i my znamy z rynku PL są tam w wersji dwusimowej. To pozwala np mieć jeden aparat gdy posiadamy kartę prywatną i firmową.

Jest i samsung S5 duos, Note4 Duos itd.

Wada takiego patentu to to, że nie posiadamy na terenie PL gwarancji - w razie problemu należałoby sprzęt do np. Lwowa odstawić. U mnie na szczęście nic złego się z telefonem nie działo.

Gratisowy bajer to tabliczka znamionowa (naklejka pod baterią) w cyrylicy - wszyscy na to patrzą jak na rzecz z Marsa :D
              • Gość: lukaszczarny4 Re: kupno telefonu na ukrainie IP: *.ip.oxynet.pl 05.04.15, 10:02
                Ja telefon chciałbym kupić w Samborze , wie ktoś gdzie jest tam taki sklep z telefonami ?
                • Gość: gość Re: kupno telefonu na ukrainie IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.15, 12:13
                  sklep ????????? (Mobiłoczka) , ulica Wałowa, każdy sklep Kijiwstar, Life itd.
    • Gość: lukaszczarny4 Re: kupno telefonu na ukrainie IP: *.ip.oxynet.pl 07.04.15, 11:09
      i ceny takie jak na internecie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka