martynahpt 05.10.06, 09:39 Poszukuje pracownika z Ukrainy. Prosze poardzcie gdzie mam napisac takie ogloszeie. Podajcie jakies namiary na gazety internetowe gdzie mozna zamiescic takie ogloszenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irish76 Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! 05.10.06, 10:38 ale w jakim charakterze?? znam pare osob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:38 Witam poszukujemy pracowników budowlanych, oferujemy dobre zarobki, zakwaterowanie, pomoc w aklimatyzacji. Praca w Olsztynie, Wawie, Gdńsku. Kontakt 698 681 684 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: 62.29.136.* 05.10.06, 10:38 Pisząc ogłoszenie pamiętaj,że nie wolno oferować pracy za granicąUA podmiotom nieposiadającym certyfikatów ukraińskich-jest to przestępstwo.Trzeba stosować fortele i wybiegi.I wiedz o ukraińskich trudnościach wyjazdowych do PL(wiza jest wydawana najczęściej na 6 mies, a i zdaża się na 30 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
martynahpt Re: Do irish 76 05.10.06, 10:57 poszukujemy spawacza-slusarza. PILNIE. dobre wynagrodzenie.w szczecinie. Ale nie zapewniamy wyzywienia i noclegu.Bardzo prosze o pomoc. podaje w razie zcego nr tel do mojego meza. 503 054 004. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hun Re: Do irish 76 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 10:27 co juz zaden Polak na twoje stawki sie nie zgadza zlodzieju !!! Odpowiedz Link Zgłoś
martynahpt Re: KTO niby ma byc tym zlodziejem??? do hun 06.10.06, 21:20 Pytanie jak w temacie. Nie rozumiem czegos. Stawki sa dobre tylko brakuje ludzi dpo pracy. A ja nie dam tak jak w Norwegi 12 tys mies takiemu spawaczowi bo tam takie sa stawki i wola wyjechac tam do pracy.Ale sorry nie bed sie tlumaczyc bo nieby z czego. Uwazam tylko ze zlodziejem nie slusznie mnie nazywasz Odpowiedz Link Zgłoś
vasylkova Re: KTO niby ma byc tym zlodziejem??? do hun 07.10.06, 19:56 jakis rok temu mialam kontakt z facetem, ktory tez szukal spawacza na Ukrainie (pomagalismy mu zalatwiac niektore sprawy we Lwowie); szukal kilka miesiecy - ogloszenia w gazetach; nie znalazl - ci, ktorzy znali technolgie, ktorych wymagal, juz dawno byli w norwegii. Odpowiedz Link Zgłoś
piecdziesiat_szesc Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! 07.10.18, 10:22 > nie wolno oferować pracy za granicąUA podmiotom > nieposiadającym certyfikatów ukraińskich-jest to przestępstwo. Witam Informacja o wymogu posiadania odpowiedniego ukraińskiego certyfikatu ma już dziś 12 lat. Czy wciąż jest aktualna? Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buuukall Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.16, 15:21 Jak szukacie pracowników z Ukrainy to zobaczcie sobie tę agencje - www.ewl.com.pl/dla-pracodawcy/pracownicy-z-ukrainy-i-azji/ Śmiało można u nich wynająć Ukraińców, rekrutują ich cały czas do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdabala90 Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! 16.04.18, 09:40 Mi się dość fajnie układa współpraca z marką Worksol (generalnie pośredniczą na polskim rynku i też przy zatrudnianiu obcokrajowców). Wiem za co płacę, warunki są czytelne, nie ma jakiś poukrywanych kosztów itp. A samych kandydatów dość gruntownie sprawdzają przed podpisaniem umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandradrzewicka Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! 16.08.18, 13:44 Na stronce www.ozii.pl znajdziesz różnych fachowców chętnych do pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.arbelon.com.pl 19.06.20, 15:00 wpisz od razu w google nawet Person Global, moja siostra korzysta z ich ofert od 2 lat i mówi że poleca :) Odpowiedz Link Zgłoś
irena_0 Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! 16.08.18, 14:49 Czescz Marta! Mozesz zglosic sie do naszej Agencji zatrudnienia Mrija w Gdanskie. Znajdziemy dla Ciebie odpowiednych pracownikow. mrija.com.pl/company-overview/ Pozdrawiam, Irena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.ip-54-37-238.eu 06.06.20, 11:13 Tak samo poszukuję pracowników z Ukrainy, gdzie najlepiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
julia_mykhailiuk Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! 03.07.20, 09:59 Gość portalu: Wiesław napisał(a): > Tak samo poszukuję pracowników z Ukrainy, gdzie najlepiej ? Znalazłam tutaj - ua.europa.jobs/%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%86%D1%8C/?utm_source=facebook&utm_medium=post-leads&utm_campaign=L-UA-2020-06-19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna K Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.net145.okay.pl 12.09.18, 07:28 Hej Szukam pracowników z Ukrainy do pracy na magazynie - skład części do samochodów. Zainteresowanych proszę o kontakt. 730 923 900 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.centertel.pl 23.05.20, 10:11 Witam, Zapraszamy na stronę PersonGlobal - posiadamy pracowników już u nas w kraju. personglobal.de/pl/home_pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
prodanik Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! 25.03.19, 23:38 Posiadamy pracowników chętnych do pracy, najlepiej 10-12h dziennie w różnych zawodach i na różnych stanowiskach od produkcyjnych, fizycznych po specjalistów. Zapraszamy do współpracy jeśli chcesz szybko i skutecznie zatrudnić pracowników w formie leasingu pracowniczego. Mamy bardzo doświadczoną kadrę specjalizującą się w doradztwie personalnym w zakresie doboru pracowników i poradnictwie zawodowym. Po naszej stronie: Rekrutacja, sprowadzenie pracowników na podstawie oczekiwań pracodawcy, Legalizacja pobytu i pozwolenie na pracę w Polsce, Badania lekarskie i podstawowe BHP, Zatrudniamy i opiekujemy się pracownikiem, My opłacamy składki ZUS, podatki i odpowiadamy za pracownika, Prowadzimy wszelkie administracyjno-kadrowo-prawne kwestie dotyczące pracowników, Dbamy o zapewnienie zakwaterowania pracowników, Po stronie Pracodawcy Zgłoszenie zapotrzebowania (ilość i kwalifikacje pracowników), Oplacenie faktury VAT wystawianej raz w miesiącu, zawierającem przejrzyste rozliczenie na podstawie kalkulacji stawki godzinowej mnożonej przez ilość przepracowanych godzin każdego pracownika, będącej jedynym kosztem związanym z zatrudnionym pracownikiem i będącym konkurencyjnym do bezpośredniego zatrudnienia pracownika. Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu. Zatrudnij swojego pracownika z Ukrainy już dziś, konkurencja dawno to zrobiła! Zapraszamy Agencja Pracy Tymczasowej Firma europework sp zoo Telefon 790 666 593 Email Kontakt@europework.pl Strona WWW www.europework.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
norbert68 Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! 12.02.20, 11:17 Dobrych pracowników z Ukrainy mam od agencji www.polrab.pl , może Pani tam spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
matyldakowalska1 Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! 15.06.20, 13:44 Ja osobiście polecam PersonGlobal, nie mam nigdy z nimi żadnych problemów, szybko przysyłają ludzi, także polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DorotaKrk Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.centertel.pl 12.05.20, 10:29 Ja współpracuje z PersonGlobal, akurat ja poszukiwałam osób do pracy w szklarni, ale pomagają w wielu branżach. Szybko, bez problemu, jasne warunki dla obu stron. Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.centertel.pl 13.05.20, 10:27 A gdzie ich można znaleźć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DorotaKrk Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.centertel.pl 14.05.20, 21:30 personglobal.de/pl/home_pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.centertel.pl 23.05.20, 08:46 Zadzwoniłem i faktycznie pozytywnie zaskoczony jestem. Czekam na realizację, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matyuszkiewicz Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.static.reseler.com 25.05.20, 12:07 Na początku wszystko jest ładnie i pięknie, też skorzystałem z uslug tego GlobalPerson z racji pozytywnych opinii w internecie , ale zobaczymy jak to rzeczywiście wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.arbelon.com.pl 16.06.20, 14:42 moim zdaniem nie powinieneś sie martwić, bo pracowników potrafią dobrać do branży więc bez obaw Odpowiedz Link Zgłoś
karolinasus1 Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! 27.05.20, 09:35 Ja korzystam z usług Person Global, załatwią Ci szybko pracowników, skontaktuj się z nimi: personglobal.de/pl/home_pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.centertel.pl 28.05.20, 22:35 Doradźcie mi, szukam pracowników do firmy ojca, on nie da rady fizycznie a ja pracuję. Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnkaJ Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.static.reseler.com 30.05.20, 12:27 Justyna, spróbuj skontaktować się właśnei z Person Global, ja korzystam z ich usług od dłuższego czasu i jest naprawdę okej, powiesz że potrzebujesz pracownika do prac fizycznych i kogoś Ci ogarną dość szybko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka_2020 Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.internetia.net.pl 12.06.20, 10:22 ja znalazłam pracowników na europa.jobs, szybko i bardzo wygodnie pl.europa.jobs/?utm_source=forum&utm_medium=post-leads&utm_campaign=A-UA-2020-06-12 Odpowiedz Link Zgłoś
matyldakowalska1 Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! 10.06.20, 14:52 A jak to wygląda z tą szybkością właśnie? Oni mają pracowników już tutaj w PL czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
matyldakowalska1 Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! 02.06.20, 15:34 Ostatnio korzystałem z usług PersonGlobal, mają doświadczonych pracowników, którzy już pracowali w Polsce, więc warto zobaczyć jak to u nich wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: 31.28.161.* 06.06.20, 11:09 mam znajomych co brali z innej firmy i raz super, a później pracownicy się nie wstawili i utrudniony kotakt Odpowiedz Link Zgłoś
matyldakowalska1 Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! 06.06.20, 13:24 No to trzeba trafić na właściwą firmę :) Ja polecam PersonGlobal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.arbelon.com.pl 16.06.20, 14:28 Słyszałam ze szybko odpowiadają na zlecenie, zastanawiam sie nad współpracą. Ktoś ma jeszcze jakies opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.arbelon.com.pl 17.06.20, 16:15 A oni są tu już na miejscu czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.20, 00:43 Polecam, ale najlepiej kontaktować się indywidualnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.arbelon.com.pl 19.06.20, 15:53 personglobal.de/pl/home_pl/ PersonGlobal zostawiam link do kontaktu :) Odpowiedz Link Zgłoś
matyldakowalska1 Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! 20.06.20, 11:38 A mogłabyś coś więcej o nich napisać? Skąd mają ludzi, ile trzeba czekać aż kogoś przyślą itp.? Bo widzę trochę komentarzy na temat tej firmy, ale z bliskich osób nikt nie korzystał, więc nie mam porównania :) Odpowiedz Link Zgłoś
matyldakowalska1 Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! 22.06.20, 15:09 Ja też jak najbardziej pozytywnie mogę wypowiedzieć się o PersonGlobal, nie mam z nimi żadnych problemów, wysyłają ludzi, którzy już pracowali w PL, to na pewno duży plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.play-internet.pl 24.06.20, 17:20 Ja ma namiar od kolegi który współpracuje z Person Global podobno oni znaja sie na rzeczy,ale wiecej nie wiem na razie ale warto sie skontaktować i dowiedzieć co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.arbelon.com.pl 25.06.20, 18:14 Ja bym chętnie poprosiła kontakt do tego Person Global z tego względu ze od kilku dni czytam i czytam i znalazłam bardzo duzo opinii pozytywnych. Chciałabym umówić się na rozmowe osobiście z kimś z tej firmy. Ma ktos jakis kontakt ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Ordon Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.arbelon.com.pl 29.06.20, 17:23 personglobal.de/pl/home_pl/ Podpinam link prosze się z nami kontaktować na pewno uda nam się porozumieć i spełnimy Państwa oczekiwania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.arbelon.com.pl 30.06.20, 16:27 Ja dzisiaj miałam rozmowe z Panią Agnieszką i zapowiada sie miłe spotkanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irina Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.arbelon.com.pl 02.07.20, 16:58 Pracowałam w Person Global polecam tam sie zgłosic zawsze dostawaliśmy szybki termin realizacji zamówień i wywiązania sie z obowiązkow więc jako pracownik moge polecic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.arbelon.com.pl 07.07.20, 15:39 Po co pisać i czekac na odpowiedź, zgłoś się do Person Global, mają ludzi na miejscu którzy mówią po Polsku więc nie ma co marnować czasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonkorner Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! IP: *.kim.in.ua 12.08.20, 15:01 Jak trzeba czybko zatrudnić ludzi ze wshodu to polecam pracownicy z Ukrainy ukraincydopracy.pl/ Szybkie i latwe zatrudnienie bez pośredników Odpowiedz Link Zgłoś
julia_mykhailiuk Re: Szukam pracownika z Ukrainy!!!! 21.08.20, 09:59 Szybko i skutecznie mozna znalexć pracowników tutaj - pl.europa.jobs/pracodawca/ Odpowiedz Link Zgłoś