Dodaj do ulubionych

gdzie wykupić wczasy w uzdrowisku (Truskawiec?)

IP: *.aster.pl 16.01.09, 11:33
Chciałabym wkupić taki pobyt dla rodziców, czy ktoś wie przez jakie
biuro to załatwić zeby było pewnie i bezproblemowo (to są starsze
osoby i chcę aby wszystko przebiegło łatwo)
Obserwuj wątek
    • togo.2 Re: gdzie wykupić wczasy w uzdrowisku (Truskawiec 17.01.09, 16:31
      Ja byłam w 2007 r. z biurem Joanna z Wrocławia i wszystko było w
      porządku.
      • zdzisbis Re: gdzie wykupić wczasy w uzdrowisku (Truskawiec 25.01.09, 14:10
        Wejdź na stronę truskavetsinfo.com/ znajdziesz informację o
        sanatoriach /wybranych/ z danymi tel/fax i dzwoń zamówisz taraz na
        dwa,trzy tygodnie przed.To najtańsza forma.Na stronie jest odnośnik
        · ЗАО `ТРУСКАВЕЦКУРОРТ` najbardziej dużo Polaków z tych sanatorii
        korzysta.Jest możliwość na"babuszki"tanie kwatery propponawane przez
        kobiety na dworcu kolejowym.Najlepszy dojazd z Dworca kolejowego
        Lwów marszrutki do Truskawca /za dodatkową opłatą pod konkretne
        sanatorium/W okresie maj-wrzesień zamawiamy z conajmniej miesięcznym
        wyprzedzeniem/Ważne dopytać się od kiedy rozpoczyna się doba/
        Zdrowia życzę.
    • Gość: daab Re: gdzie wykupić wczasy w uzdrowisku (Truskawiec IP: *.quarto.pl 28.07.09, 19:09
      do aga: Truskawiec jest mekką dziwek i lekkiego urlopu,owszem są tam
      sanatoria dla Niemców i zamożnych orientowców,ale dla podreperowania
      zdrowia jeżdzi się do Schydnycy-10 km dalej.Kilkanaście źródeł
      (każde o innym działaniu)i dobrzy lekarze.Więcej na ebop@o2.pl
      • Gość: zdzisbis Re: gdzie wykupić wczasy w uzdrowisku (Truskawiec IP: 77.255.254.* 20.08.09, 00:33
        Trudno o komentarz na zdrowiu nie można żerować ale dealer potrafi i
        na życiu
        • patent.bach Re: gdzie wykupić wczasy w uzdrowisku (Truskawiec 06.10.15, 15:15
          Witam ja rodziców wysyłałam z biurem JOANNA z Wrocławia, do Truskawca nigdzie dalej, na szczęście z dziwkami nie mieli do czynienia, a na zabiegi nie narzekali, mówili, że było ok i że chętnie jeszcze raz by pojechali, ale mi niestety portfel nie dopisał...
          Myślę, że można tam nadal jechać, bo zachód Ukrainy jest bardzo spokojny (wiem , bo rodzice poznali tam jedno małżeństwo, z którym utrzymują kontakt)
          • kurortnyk Re: gdzie wykupić wczasy w uzdrowisku (Truskawiec 05.12.15, 10:33
            8 przyczyn odwiedzic Truskawiec:
            1. Lecznicze i unikatowe wody mineralne Truskawca.
            2.Profilaktyka nie szkodzie nawet dla zdrowych ludzi.
            3. Efektywne leczenie ( urologia, gastroenterologia, choroby przemiany materii).
            4. To nagoda zmniejszyc temp zycie, odpoczac.
            5.Truskawiec ? mozliwosz zapoznac sie z Galizijo. W poblizu sa Lwow, Sambir, Drohobycz (z Bruno Szulzem I kosciolem sw. Bartolomeja).
            6.Byc moze tu w 100 lat temy odpoczywały pradziad I prababzia.
            7.Tu żyją proste, życzliwe, mile ludzie.
            8. Szczególne powietrze pomaga powrocic do zdrowia. W poblizu nie ma zadnego przemysly.
    • Gość: ulcia40 Re: gdzie wykupić wczasy w uzdrowisku (Truskawiec IP: 83.1.97.* 19.10.15, 23:48
      Witam!Byliśmy z mężem i z dorosłym niepełnosprawnym synem w Truskawcu w maju w sanatorium Dniepro.Wyjazd wykupiliśmy w biurze turystyki Joanna z Wrocławia z którego już od lat jeżdżę w różne miejsca.Byliśmy bardzo zadowoleni z oferowanych zabiegów,obsługi i wyżywienia.Można na miejscu dokupić sobie zabiegi za śmieszne pieniądze.Może budynek sanatorium w realu nie wygląda tak pięknie,bo trochę jest podniszczony ,ale w środku jest ok.Najważniejsze ,że wszystkie zabiegi i pijalnia wód jest na miejscu.Polecam tą bardzo urokliwą miejscowość i to sanatorium.Jeszcze wspomnę ,co mało kto wie o tym,że w Truskawcu w październiku otworzono delfinarium ,a od listopada rusza delfinoterapia,jeśli ktoś jest bliżej zainteresowany delfinoterapią w Truskawcu,chętnie pomogę w kontaktach.
    • barbara160 [...] 09.01.16, 13:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • barbara160 [...] 09.01.16, 13:12
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • qubika32 Re: gdzie wykupić wczasy w uzdrowisku (Truskawiec 21.04.16, 13:25
        Polecam Szachtar Uzdrowisko- kontakt przez biuro Florian Travel 12-397-49-23
        mail: booking1@floriantravel.pl
    • Gość: Mr_D Re: gdzie wykupić wczasy w uzdrowisku (Truskawiec IP: *.kielce.vectranet.pl 01.02.16, 00:27
      Larya Komarenko polecam, info na priv
    • Gość: Mr_D Re: gdzie wykupić wczasy w uzdrowisku (Truskawiec IP: *.kielce.vectranet.pl 01.02.16, 00:40
      lora.khomenko@gmail.com
      Byłem i jest O>K.
    • Gość: Rg Re: gdzie wykupić wczasy w uzdrowisku (Truskawiec IP: 62.29.136.* 27.09.16, 09:46
      Sanatorium Dniepro - reklama jest piękna ,miasto i ludzie przyjazne,ale usługa sanatoryjna poniżej wszelkich poziomów(czystość, wyżywienie zabiegi)
      • Gość: GrazynaF Re: gdzie wykupić wczasy w uzdrowisku (Truskawiec IP: *.zary.vectranet.pl 20.10.16, 20:48
        Byliśmy w tym sanatorium we wrześniu 2016.Dziwne,takich uwag nie mamy. Czysto,codziennie sprzątane,usługi tez dobre.Jedyne uwagi to do pani od gimnastyki za uszczypliwe uwagi odnośnie polaków,ale tylko ona . Na koniec po naszym proteście przeprosiła,mam nadzieje ze już jej nie ma !
      • kolpik124 Re: gdzie wykupić wczasy w uzdrowisku (Truskawiec 25.10.16, 19:23
        Truskawiec skończył się parę lat temu. Polskie sanatoria, chociażby w Horyńcu,
        biją Truskawiec na głowę cenami, standardem, jakością usług. Truskawiec to albo megawypas z megacenami dla lokalnych oligarchów, albo klimaty i standardy sowiecko-peerelowskie dla reszty.

Gość portalu: Rg napisał(a):

> Sanatorium Dniepro - reklama jest piękna ,miasto i ludzie przyjazne,ale usługa
        > sanatoryjna poniżej wszelkich poziomów(czystość, wyżywienie zabiegi)
    • Gość: marta68 Re: sanatorium w Truskawcu IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.18, 09:42
      Ja kupiłam na stronie www.bezkresy.pl i było wszystko w porządku...
    • Gość: Marek Re: gdzie wykupić wczasy w uzdrowisku (Truskawiec IP: *.multi-net.eu 03.08.21, 14:59
      Wyjazdy do Truskawca organizuje Husarbus / Tekst linku facebook Tekst linku, Najbliższy wyjazd 22 sierpnia
    • Gość: Marek Re: gdzie wykupić wczasy w uzdrowisku (Truskawiec IP: *.multi-net.eu 03.08.21, 14:59
      Wyjazdy do Truskawca organizuje Husarbus / szachtar.pl facebook Facebook, Najbliższy wyjazd 22 sierpnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka