Dodaj do ulubionych

Dachlux pokrycia dachowe - proszę o poradę

29.11.16, 10:31
Drodzy forumowicze, miał ktoś może do czynienia z hurtownią dachową Dachlux w Warszawie? Znalazłem ich reklamę w sieci i wysłałem zapytanie odnośnie pokrycia dachowego. Dostałem atrakcyjną wycenę. Chcę dowiedzieć się jaka jest rzetelność firmy i czy można ufać w ich niskie ceny tzn. czy nie są zaniżone itp.?

Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • karollo00 Re: Dachlux pokrycia dachowe - proszę o poradę 12.12.16, 10:35
      Ja kupowałem u nich blachodachówkę i korzystałem z ich dekarza. rofesjonalnie, szybko i uczciwie.
    • marta.bilinska Re: Dachlux pokrycia dachowe - proszę o poradę 16.03.17, 21:38
      Ja w zeszłym roku korzystałem z ich usług przy więźbie i wstepnym kryciu. Słowa złego nie mogę powiedzieć. W kwietniu kuppuję u nich pokrycie. Odezwę się co i jak.
      • antoni436 Re: Dachlux pokrycia dachowe - proszę o poradę 27.03.17, 09:22
        Moim zdaniem solidnie i dobrze wykonany dach to jeden z ważniejszych elementów każdej budowli. u mnie blacho dachówka spełniła wszystkie moje oczekiwania.
    • kessel2 Re: Dachlux pokrycia dachowe - proszę o poradę 03.01.18, 15:08
      Zakupiłem u nich dachówkę Bogen. Polecam 100%
    • muszyn7 Re: Dachlux pokrycia dachowe - proszę o poradę 03.01.18, 20:24
      Dachówka Gerard w bardo dobrej cenie u nich jest. A chyba to najważniejsze przy wyborze. Reszta ponoć też w dobrej cenie.
    • 5konieczny Re: Dachlux pokrycia dachowe - proszę o poradę 26.03.18, 21:41
      Na dachówkę Bogen Plano 11 dostałem w Warszawie u nich najleoszą cenę. Do tego fachowe wykonawstwo i nie było problemu ze zwrotem nadwyżek. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka