Dodaj do ulubionych

no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamować

IP: 83.18.100.* 01.05.07, 08:15

przeczytajcie, wreszcie UOKIK dobrał sie do dupy tym cwaniakom od cementu.
Nastepni beda producenci suporeksu i wieksi dystrybutorzy - wreszcie.

Lepiej pozno niz wcale.

gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4100960.html
Obserwuj wątek
    • Gość: cegiełka Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.chello.pl 04.05.07, 00:50
      Żebym ja Ci się cwanaiczaku do dupska
      nie dobrał.
      Mozemy sprzedawać po ile chcemy Kto ci matole każe kupowąć ???
      Wal sie, na ten kwadratowy łeb
    • Gość: mkb Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.client.dsl.net 04.05.07, 15:07
      Do Pawla:"wyhamowac" a nie "wychamowac"
      Do cegielki:jestes strasznie chamski
      • Gość: pawel Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: 83.18.100.* 05.05.07, 23:28
        pisałem przez "ch" przeczuwajac chama prze wielkie "ch" a moze nie chama a
        chu.....a ??? Kto wie ?
        • Gość: max Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 10:15
          Ja zbudowałem cały dom nie kupujac ani jednej cegły w pl. Mieszkam w krakowie i
          wszystkie materiały przywieziono mi ze słowacji. Tam nadal metr mieszkania
          kosztuje ok 2-2,5tys zł a ceny materiałów sa niskie. Do najblizszego składu na
          słowacji mam 120km jade osobówka i zamawiam kilka ton cementu cegłu dachówki
          gipsy ipt itd i na nastepny dzien rano na działce stoi tir i budujemy za 50%
          ceny. Jesli nie wierzycie to moge podac nr tel do składu spokojnie pogadacie po
          polsku i dowiecie sie jak spekulanci wywindowali wirtualnie ceny w polsce
          • Gość: as Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.asta-net.com.pl 06.05.07, 17:04
            to ja bym prosił o te namiary: wojciechdubial@wp.pl
            • Gość: art Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.05.07, 17:49
              W okolicach Szczecina podobnie - co mądrzejsi kupuja mat. budowlane w
              Niemczech !!! Może nie wszystko jest tańsze, ale np. ceny pustaków ceramicznych
              sa niższe o ok. 30%. Gratuluję pomysłu ściągania materiałów bud. ze Słowacji.
              Niech żyje pomysłowość. A co do cwianiaczków w składach budowlanych to niech
              sobie swoje 20% marży wsadzą w d..ę. Bez ich łaski i zapisywania się na pustaki
              (oczekiwanie ok. 10 dni) miałem to co chciałem po 3-ch dniach i z transportem
              wyszło i tak taniej ponad 20%. Pozdrawiam tych co próbuja wykołować
              cwaniaczków :)
              • Gość: bociek Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.tpnet.pl 25.05.07, 10:27
                też jestem ze Szczecin i chciałabym uzyskać namiar na Niemcy. Dzięki
                place@elewator-ewa.szczecin.pl
          • lili999 Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow 06.05.07, 20:17
            my też poprosimy o namiary do składu w Słowacji
            12mars21@interia.pl
            dziękujemy
          • bea661 Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow 06.05.07, 20:39
            To Ja również bardzo proszę o namiary do hurtowni , dzięki :)Bea19@op.pl
          • areczek123 Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow 07.05.07, 11:29
            jesli mozesz to podeślij i mi namiary na slowację..dzieki kucharek_arek@op.pl
          • Gość: marioo Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 12:54
            proszę w takim razie również o namiary na Słowację. marfol@poczta.onet.pl
          • Gość: zorina Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 17:02
            My też planujemy budowę, i ceny materiałów nas trochę przerażają. Przede
            wszystkim dlatego, że nie można niczego zaplanować.
            Najbliżej mamy do Cech, ale wszelkie namiary mile widziane: Słowacja, Niemcy..
            Z góry dziekuję
            zorina@gazeta.pl
            • Gość: maroco11 Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.pct.pl 23.05.07, 09:39
              Witam
              czy moglibyscie sie podzielic ze mna tymi informacjami na temat sprowadzanych
              materiałów budowlanych, mieszkam w okolicach Wrocławia, więc i Czechy i Niemcy
              też wchodzą w gre,pozdrawiam : maroco11@interia.pl
          • Gość: robasia2@op.pl Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: 82.160.29.* 08.05.07, 18:54
            czy może pan podesłać ten numer telefonu
          • Gość: jd Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: 80.48.35.* 08.05.07, 19:02
            Również proszę o numer składu na Słowacji:
            rejsia@poczta.onet.pl
            pozdrawiam
          • Gość: Marta Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 14:48
            Jeśli można to serdecznie proszę o te namiary m_botulinska@wp.pl
          • Gość: m.k Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.spray.net.pl 09.05.07, 22:19
            Witam, ja również poproszę o namiar na słowację na martajoanna1@gazeta.pl
          • Gość: Roszek Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.chello.pl 13.05.07, 13:33
            Ja również bardzo proszę o kontakt do hurtowni na Słowacji. Z góry dzięki! :)
            _usunto_roszek@poczta.onet.pl
          • Gość: pavlo Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.ipt.aol.com 13.05.07, 16:46
            johnpaw21@wp.pl
            z gory wielkie dzieki pozdrawiam:)
          • Gość: iwona Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 19:50
            bardzo proszę o namiary i ewentualne ceny jezeli byłby pan tak uprzejmy:)
            )pozdrawiam
          • Gość: iwona Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 19:51
            mój mail iwkacygan@interia.pl,dziękuję
          • Gość: Robert Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.is.net.pl 17.05.07, 18:28
            Możesz mi podać namiary
          • Gość: Gość Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 12:04
            Hej, można jeszcze dla mnie kontakt na Słowację?
            Będę baaardzo wdzięczna :-) anajas@wp.pl
          • Gość: bociek Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.tpnet.pl 25.05.07, 08:47
            jeśli możesz to podaj te namiary, interesuje mnie wszystko, bo zaczynam się
            budować.
          • Gość: bociek Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.tpnet.pl 25.05.07, 10:24
            proszę podaj mi namiary. Dziękuję place@elewator-ewa.szczecin.pl
          • sandihali Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow 25.05.07, 16:39
            Witam prosze o namiary na Slowacje z gory dziekuje POZDRAWIAM
            sandihali@poczta.fm
          • Gość: MAJKA Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 07:49
            Witam,
            właśnie słyszałam że na Słowacji lepiej zaopatrzyć się w mat. budowlane. Czy
            mogłabym prosić o jakiś kontakt do tej firmy lub stronę www.
            z góry bardzo dziękuję
            pozdrawiam
          • Gość: quix5 Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.fakro.pl 30.05.07, 13:17
            Pewnie jestem już setny z tą prośbą ale też baardzo proszę o namiar na skład na
            Słowacji! quix5@interia.pl
          • Gość: toreszan Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: 212.87.244.* 30.05.07, 22:30
            Proszę o kontakt , też mam już dość tej paranoi. Pomóżmy sobie a nie
            cwaniaczkom.
            Dziękuję
            toreszan@interia.pl
            • Gość: lejeZwas Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: 62.189.41.* 31.05.07, 00:52
              Czy wy jestescie naprawde jakimis paranoikami ludzie!! Przestancie naprawde
              truc rure o te namiary bo zadnych nie ma!!!! Czy trzeba wam wladowac zaprawy w
              te mozgownice zebyscie zrozumieli. Widzicie tu kogos chetnego, czy myslicie
              tluki ze ktos siedzi przed kompem i wysyla wam numery. Kur...mac co za ofermy
              • Gość: j23 Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.centertel.pl 02.06.07, 15:18
                podeślij mi namiary na Słowację.
                podeślij podeślij podeślij kaczy łbie
                • Gość: olaly Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.winn.cable.ntl.com 05.06.07, 20:29
                  Macie namiary na slowacje kacze lby
                  0044 7783599430
                  i jak pasuje..?
                  • Gość: LÓŚ Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.streamcn.pl 06.06.07, 21:06
                    NIE PRZESADZAJCIE ZTYM BUMEM BUDOWLANYM DZISJAJ BYŁEM W PIERWSZYM Z DRZEGU SKŁADZIE BUDOWLANYM I WSZYSTKO MAJĄ I CENY O WIELA NIŻSZE NIZ NA ALLEGRO
                    WIĘC NIE DOWAJMY ZARABIAĆ WSZELAKIM SPEKULANTOM
          • kapjack Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow 02.06.07, 09:18
            Witaj, jestem z łódzkiego i zainteresował mnie ten skład budowlany w Słowacji.
            Czy mógłbym dostać namiary? Z góry dzięki. kapjack@wp.pl
          • sebastiankiepas Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow 18.06.07, 18:44
            Cześć,jak możesz to podaj mi namiary na słowację.
            najlepjej na adres sebastiankiepas@gazeta.pl
            pozdrawiam seba
            • Gość: ja-mam-numer! Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.winn.cable.ntl.com 18.06.07, 19:10
              A wy dalej swoje... Nazwac was barany to istny komplement, wy jestescie po
              prostu ciemni jak... Czytacie ten watek i nie widzicie nic?
              No ale proscie, blagajcie, moze wam ktos podesle jakiegos spama...
    • Gość: razcek1 Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 10:27
      Również poproszę o namiary na hurtownie w Niemczech lub na Słowacji
      romin@op.pl
      • Gość: ja Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.chello.pl 07.05.07, 16:02
        Również poprosiłabym o namiary na Słowację i do Niemiec eupap@wp.pl
        • Gość: rrr Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 18:05
          witam, czy i ja mogę prosić na namiary na słowację??? promil5@poczta.fm
          • Gość: pawel Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: 83.18.100.* 07.05.07, 23:47
            ja też prosze o kontakt:
            paulowawa@interia.pl

czy wiaząc materiał kupiony na Slowacji trzeba miec jakieś cholerne dokumenty,
            certyfikaty czy tez nikt na granicy nie wnika do kogo jedzie TIR z pustakami
            itp ???
            • Gość: Anka Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: 83.238.103.* 08.05.07, 10:15
              Ja takze proszę o namiar a Słowacki skład materiałw budowlanych :
              adamski1973@o2.pl
              Z góry dziękuję.
              • Gość: Adam Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: 83.238.103.* 08.05.07, 10:19
                Uprzejmie proszę o namiar na słowacki/niemiecki skład materiałów budowlanych :
                adamski1973@o2.pl
                Z góry dziękuję.
                • lena498 Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow 08.05.07, 13:33
                  Ja też bardzo bym prosila o namiar na Slowacje. Moj mail to lena498@wp.pl
                  Jesli moge Ci cos podpowiedziec to latwiej byloby napisac te namiary na forum.
                  Zaoszczedzisz w ten sposob czas, ktory musialbys poswiecic na odpisywanie na
                  maile.
                  Z gory dziekuje i pozdrawiam, Magda
                  • Gość: gość Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.214.38.84.otvk.pl 08.05.07, 19:48
                    Proszę o namiary na Słowację aga73@op.pl

Dzięki bardzo!
                    Pozdrawiam
                    • Gość: albion001 Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.e-wro.net.pl 09.05.07, 10:25
                      witam,
                      jeśli mozna to ja tez bardzo poproszę namiary na hurtownię na słowacji
                      albion001@o2.pl
                      • Gość: beataf1 Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 13:21
                        jeśli mozna to ja tez bardzo poproszę
                        beatafidermak@op.pl

• Gość: pepem Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.ha3.agh.edu.pl 09.05.07, 21:47
          I ja też proszę o namiary na Słowację michpiotr@wp.pl
          • Gość: Piotrek Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.ghnet.pl 09.05.07, 23:14
            To i ja poprosze o te namiary: louduwa@poczta.onet.pl
            • Gość: kasia Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.trustnet.pl 14.05.07, 14:47
              Ja również proszę o te namiary kasia-wdowiak@o2.pl
            • Gość: bociek Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.tpnet.pl 25.05.07, 08:58
              proszę, jeśli ktoś ma namiary na te hurtownie to bardzo proszę podać na forum,
              bo zainteresowanych jest bardzo dużo. Bardzo proszę i z góry bardzo dziękuję.
        • Gość: mdejko@o2.pl Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 12:04
          Bardzo proszę o kontakt do tanich materiałów budowlanych. mdejko@o2.pl
    • Gość: gość Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 21:36
      jeżeli ktoś szuka namiarów na dostawcę róznorakich materiałów budowlanych -
      głównie ze Słowacji - udostępniam na mail
      • Gość: Kris Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: 212.87.241.* 14.05.07, 22:46
        Witam.
        Właśnie szukam materiałów z Czech lub Słowacji najbardziej interesują mnie
        pustaki max wiec będę wdzięczny za te namiary( e-mail :medrzecki@wp.pl).
        Poszukuje także chętnych na ewentualny wyjazd po takowe jestem z Częstochowy
        wiec zapraszam ludzi z okolicy.
        Pozdrawiam i dziekuje za namiary.
        • Gość: kasia Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.trustnet.pl 15.05.07, 13:45
          Czy ktoś dostał te namiary na skład na Słowacji?Bardzo mi na nich zależy,proszę
          mi je przesłać.Będę niesamowicie wdzięczna :kasia-wdowiak@o2.pl
      • Gość: spring25 Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.noerr.de 18.05.07, 13:38
        To ja poproszę o jakieś namiary na Słowację. mail sylwunia23@gmx.de.
        Z góry dzięki!
      • zaopa Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow 19.05.07, 21:04
        A jak wygląda kwestia stali budowlanej na Słowcji, u nas dość zjechała i nie
        wiem czy kupować czy czekać. Mówią że pódzie do góry bo wszędzie wkoło drożeje.
        Mnie będzie potrzebna dopiero w lipcu, ale i tak za kasę która leż i czeka
        • Gość: Mikel Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.ger.lama.net.pl 20.05.07, 15:53
          Mogę poprosić o namiary na materiały budowlane : gorczaka@interia.pl
          Ktos z okolic Krakowa bedzie kupował ?
      • Gość: K Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:05
        ja równiez proszę o namiary kc111@gazeta.pl, dziekuje
      • Gość: mika Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: 195.47.201.* 21.05.07, 21:03
        Proszę o namiary na składy budowlane ze Słowadcji.
        mika0706@gazeta.pl
      • Gość: bociek Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.tpnet.pl 25.05.07, 09:02
        to proszę o namiary na : place@elewator-ewa.szczecin.pl
    • husmus Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow 21.05.07, 10:44
      proszę o namiary na hurtownię na Słowacj na maila gazetowego, dzięki
      Iwona
      • budmak1 Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow 21.05.07, 22:39
        Materiały budowlane. Nie trzeba ze słowacji sprowadzać. wiekszość materiałów od
        ręki. info tel lub mail
      • olaczup Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow 22.05.07, 00:42
        czol@wp.pl
        Pozdrawiam
        • mille6 Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow 23.05.07, 11:00
          miland2000@interia.pl
          Pozdrawiam.

Tak nawiasem mówiąc to chyba niezły interes teraz mają.hihi
          • mbm76 Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow 23.05.07, 15:02
            mbm76@poczta.onet.pl
            Z góry wielkie dzięki. Uratujesz nasz budżet.
            Pozdrowienia
    • lituania1 Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow 23.05.07, 15:27
      ja też poproszę o namairy na skład budowlany w Słowacji:

adres mailowy: lituania1@wp.pl
      • Gość: sllls Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: 62.189.41.* 24.05.07, 00:46
        Kur.... niech ktos wreszcie napisze ten jeb... numer na slowacje, a nie jeden
        przez drugiego sie licytuje
        • Gość: Kris Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: 212.87.241.* 24.05.07, 11:36
          Prawda jest taka ze jeżeli ktoś zdobył te namiary to już na to forum nie
          zagląda(no bo i po co) a nawet jeśli zagląda to nie będzie sie dzielił tymi
          wiadomościami z konkurencja- bo nią właśnie jesteśmy wiec chyba lepiej sobie
          samemu poszukać.Ale cuda sie zdarzają ;)
          • Gość: rentier Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.acn.waw.pl 24.05.07, 11:37
            A nie mozecie wlozyc nieco wysilku i samemu poszukac w necie?
            tam rowniez na pewno sa ksiazki telefoniczne po angielsku etc
            • Gość: paweł sprzedam materiały budowlane, suporex, ceramika IP: 83.18.100.* 25.05.07, 00:34
              sprzedam dowolne materialy budowlane: suporex, porotherm, poroton, max z
              transportem w okolice Warszawy. ceny uzaleznione od ilości. Termin dostawy
              klika dni od zaliczki.
              tel. 603-55-55-72
    • Gość: rp Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: 217.153.44.* 25.05.07, 08:23
      czy ja mógłbym też prosić namiary na słowacje
      rpisula@wp.pl
      • Gość: konczyctemat !! Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.winn.cable.ntl.com 25.05.07, 20:39
        Czy wy ludzie jestescie popier... skonczcie z ta slowacja!! Slepi jestescie ze
        to jakas prowokacja albo tekst w stylu "a ja tyle dalem"
        Srac na barana, niech w odbyt wsadzi ta slowcje, czekajcie cierpliwie a
        zobaczycie ceny w grudniu...
        • Gość: cromwell Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.57.jawnet.pl 25.05.07, 21:30
          no gosciu pojechales po krawedzi
          jak sie dobrze rozejzysz
          okazuje sie ze slowacy z powodzeniem dzialaja na naszym rynku
          przykladem moze byc remont domu w skawcach pod wadowicami
          kierunek zakopane
          i ciekawa konstrukcja wiezby dachowej

masz troche racji
          niektorzy mysla ze manna spadnie z nieba
          narzekaja na ceny
          tymczasem mozna polaczyc przyjemne z pozytecznym
          wyjechac na weekend
          wymoczyc worek w goracych zrodlach liptowskiego mikulaszu
          albo na oravicach
          i zapytac przy okazji o ceny

hmm
          w grudniu piszesz

kiedy konczyly sie ulgi remontowe i 7% vat tez myslalem ze to koniec
          i wszystko wroci do normy
          mylilem sie

kumpel produkuje pape
          mowi ze nie jest w stanie zapewnic popytu
          rok wczesniej pracowala tylko jedna zmiana
          teraz zaklad pracuje na okraglo

pewnie powiesz ze to panika
          ok
          moze i panika

tylko okoliczne betoniarnie
          w zeszlym roku sporadycznie pracowaly do godz 19
          dzisiaj to norma
          na beton trzeba sie zapisac przynajmniej tydzien wczesniej
          chyba nikt nie kupuje betonu na zapas

jakby nie patrzyc mamy boom budowlany
          a kiedy sie skonczy?
          watpie czy w grudniu

pzdr.
          • Gość: konczyctemat Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: 62.189.41.* 29.05.07, 01:03
            Oczywiscie ze mozna tylko gdybac, ale kazdy z branzy tak uwaza i ja podpisuje
            sie pod tym. A poza tym - spojrz na dane, a one pokazuja jak sytuacja ma sie
            naprawde - wydano 50proc wiecej pozwolen niz w ub roku w dfanym okresie. Czy
            zatem racjonalne sa ceny o 300proc wyzsze? Nie! To jest po prostu owczy ped -
            sam znam ludzi ktorzy na sile zaczynaja budowy bo sie boja - a beda beczec - w
            zyciu teraz nie zaczne chocbym mial czekac 3 lata !
          • Gość: andrzej Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: 213.17.133.* 29.05.07, 08:57
            tak z ciekawości zapytam czy czasem nie chodzi ci o remont starego młyna zaraz
            za Wadowicami gdzie metalowa konstrukacja dachu jest półkrągła
            • Gość: konczyctemat Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.winn.cable.ntl.com 29.05.07, 18:24
              Nie, mam na mysli tuning bryczki a dokladnie tylnego zawieszenia i mysle o
              alufelgach choc nie wiem jak moja szkapa na nich pojdzie....
              • Gość: cromwell Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.48.jawnet.pl 29.05.07, 19:51
                hmmm
                w ubieglym roku bylem w slowackich pieszczanach
                dziura jak fiks
                malo kto z nas zna ten kurort
                tymczasem spotkac tam mozna kuracjuszy z calego swiata
                od zydowskich ortodoksow
                na zakneblowanych arabkach konczac:)

na wyspie trwal remont budynku z okresu I wojny swiatowej
                huki i trzaski przez cala dobe
                przy budynku tablica z napisami w kilku jezykach
                o tresci:

przepraszamy za utrudnienia
                w grudniu 2005 otrzymalismy zgode na remont budynku
                w styczniu 2006 rozpoczeto remont
                zapraszamy w sylwestra 2006 na otwarcie
                budynek bedzie wyposazony w:
                i tu cala lista dodatkowych zabiegow

tuning piszesz
                zycze takiego tuningu rodakom

pzdr.

• Gość: cromwell Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: *.48.jawnet.pl 29.05.07, 19:32
              moze mlyn
              chodzi o pietrowy budynek z czerwonej cegly
              vis a vis stacji kolejowej w skawcach
              wiezba faktycznie polokrogla z polokroglymi daszkami lukarn
              tylko drewniana:)
              nad placem budowy wisi baner z netowym adresem i koncowka .sk:)
              wiezba deskowa
              poszycie to wycinek 1/3
              albo 1/4 kola
              sorry
              tylko tyle moglem zauwazyc prowadzac samochod:(

pzdr.
              • katarina000 Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow 30.06.07, 14:29
                Witam!!!
                Bardzo prosze o namiary na ta slowacje,bardzo mi zalezy.
                Z gory dziekuje.
                • katarina000 Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow 30.06.07, 14:31
                  Zapomnialam napisal adresu katarina000@gazeta.pl
    • Gość: szok Re: no, wreszcie ceny materiałów powinny wychamow IP: 212.160.172.* 21.06.07, 12:53
      w ten sam sposób właśnie ceny materiałów poszły w góre...
      A wystarczyło szepnąc - od lutego 20 % ceny w górę ....
      Tak samo tu - tanie materiały Słowacja , Niemcy itp... poszły konie po
      betonie ..ceny rosną już gdzie indziej:)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka