GoĹÄ: bober IP: *.pia.airbites.pl 19.07.07, 20:15 Jakie drzwi wejsciowe atestowane ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: gosc Re: Drzwi wejsciowe - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:52 1.Alias 2. Gardesa 3. Dierre i Gerda 4. KMT 5juwent Jakosc/cena - Capek Bardzo porzadne drzwi robi Donimet. Aha i przestan spamowac w temacie drzwi, dlatego m.in nie wymienilem pewnej post izraelskiej firmy, ktora powinna sie tu znalezc ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bob Re: Drzwi wejsciowe - ranking IP: *.pia.airbites.pl 19.07.07, 21:24 nie rozumiem o co ci chodzi z ty spamowaniem a przy okazji jakie drzwi Izrael mial kolega na mysli Moc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Drzwi wejsciowe - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:51 bob, bobrownik..a powiedz mi, w multi door sami oklejacie płaty drzwiowe okleiną? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: j/w Re: Drzwi wejsciowe - ranking IP: *.pia.airbites.pl 20.07.07, 21:39 ??????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elo Re: Drzwi wejsciowe - ranking IP: *.pia.airbites.pl 21.07.07, 21:26 ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: moc Re: Drzwi wejsciowe - ranking IP: *.pia.airbites.pl 24.07.07, 15:33 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LOL Re: Drzwi wejsciowe - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 18:12 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: You Re: Drzwi wejsciowe - ranking IP: *.pia.airbites.pl 24.07.07, 21:01 nie łapie o co kolega zabiega ,jesli mnie rozumie ??................. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kris Re: Drzwi wejsciowe - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 18:53 Witam, jeżeli chodzi ci o antywłamy to polecam DIERRE. Ja mam AT 3 i jestem nimi zachwycony. Koszt z montażem to ok. 4.200 zł. ale naprawdę warto. www.drzwi-dierre.com/index.php?action=katalog2&id=22 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: spec od drzwi Re: Drzwi wejsciowe - ranking IP: *.ols.vectranet.pl 17.01.08, 20:36 Zdecydowanie Gerda! Jednak drogie... W podobnej klasie jest Juwent, dużo tańszy. To też drzwi stalowe z wypełnieniem w środku. Ostatnio je udoskonalili i dają 2 uszczelki oraz ładny drewniany próg. Ościeżnica również stalowa. Są dostępne nowe wzory! Odpowiedz Link Zgłoś