dorotus76 17.12.09, 12:18 Wprost oczom mym nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotus76 Re: Są juz tagi! 17.12.09, 12:33 Jaka jest max liczna dozwolonych tagów? Czy bez ograniczen? Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Są juz tagi! 17.12.09, 12:52 Do notki - 7 szt. Do blogusia też jest limit, ale dosyć łagodny (zobaczymy jeszcze czy będzie go trzeba zmniejszyć czy zwiększyć) Odpowiedz Link Zgłoś
rozieblox Re: Są juz tagi! 19.12.09, 09:24 ols napisał: > Do notki - 7 szt. Trochę mało, bo tagi to takie słowa kluczowe dla wpisu, w sumie. Jak ktoś pisze porównanie szybkości działania flash w różnych przeglądarkach (dajmy na to chrome, opera, firefox) w różnych OS, to IMO bez żadnego naciągania taguje: chrome, opera, firefox, windows, linux, przeglądarka, flash. I już limit tagów wykorzystany. Jakby chciał jeszcze dorzucić we wpisie porównanie JS i/lub jakiś OS i/lub jakieś przeglądarki, to zwyczajnie mu się tagi skończą. Jeśli nie ma mocnych przeciwwskazań technicznych, to może limit 10, 15 czy nawet 20 tagów (inna sprawa, że IMO więcej jak 5-10 nie bardzo jest sens - z punktu widzenia użytkownika - dodawać), chociaż na próbę? Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Są juz tagi! 17.12.09, 12:45 Po to była ta przerwa w nocy Chwilowo jeszcze nie wszystko jest idealnie - o niektórych rzeczach już wiemy i poprawimy (niewidoczna podpowiedź, dziwne zachowanie po kliknięciu w tag po notką), o innych mam nadzieję dowiemy się wkrótce od Was i również je ulepszymy. uff (aha, w międzyczasie pozmienialiśmy to i owo z serwerami, powinno być nieco mniej błędów typu service unavialable) Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: Są juz tagi! 17.12.09, 14:40 ols napisał: > powinno być nieco mniej błędów typu service unavialable) Hmm, ze trzy już widziałem w przeciągu ostatniej godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: Są juz tagi! 17.12.09, 15:54 ols się pospieszył z obtrąbieniem sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: Są juz tagi! 17.12.09, 16:13 Ano, ciągle widać. A w kwestii tytułowej to nie ogarniam, dlaczego czasem tagi zapisane z dużej litery po opublikowaniu zmieniają się w zapisane z małej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: Są juz tagi! 17.12.09, 16:53 W chwili gdy dodajesz tagi do notki, aplikacja sprawdza czy są już takie w bazie, porównuje je wtedy pomijając wielkość liter. Jeśli ktoś dodał taki tag wcześniej, ale np. napisał wyraz z małej zamiast z dużej, dostaniesz taki tag, jaki jest już w bazie, czyli pisany z małej. Takie rozwiązanie, jak każde, ma plusy i minusy. Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: Są juz tagi! 17.12.09, 16:57 Aha, dobrze wiedzieć. I tak just for the record: dla mnie ma same minusy Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: Są juz tagi! 17.12.09, 17:13 Jeśli ktoś napisze "polska", to możemy takiego taga poprawić. Inne minusy są raczej drugorzędne. Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: Są juz tagi! 17.12.09, 17:26 Minus podstawowy i największy: chcę mieć tagi albo z dużej litery albo z małej. Przy takich ustawieniach mogę sobie jedynie chcieć. Reszta plusów i minusów mnie nie interesuje - wobec powyższego takie rozwiązanie ma dla mnie same minusy. Zresztą mam chyba małą wyobraźnię, bo z plusów widzę tylko ten, że system mi podpowiada ewentualnego taga. Plus to taki sam jak słownik T9 w komórze - z miejsca do wyłączenia, żeby nie przeszkadzał Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: Są juz tagi! 17.12.09, 17:27 > chcę mieć tagi albo z dużej litery albo z małej. Brakło słowa "tylko" Odpowiedz Link Zgłoś
dagny14 Re: Są juz tagi! 17.12.09, 17:47 A czy owe koniecznie muszą pokazywać się na stronie głównej ? Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: Są juz tagi! 17.12.09, 17:53 w konfiguracji wyglądu bloga jest zakładka ustawień chmurki tagów, gdzie można schować ową chmurkę Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: Są juz tagi! 17.12.09, 17:55 Podaj jakiś przykład, który nie pozwala Ci zasnąć, musimy mieć bazę do medytacji nad problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
dagny14 Re: Są juz tagi! 17.12.09, 17:58 W tym blogu dagi35.blox.pl/html ten obłoczek mi przeszkadza;owszem-można sobie tagi w chmurce posortować alfabetycznie,ale usunąć się jej nie da Odpowiedz Link Zgłoś
dagny14 Re: Są juz tagi! 19.12.09, 20:26 No i pięknie!Zagroda dla tagów zniknęła.Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: Są juz tagi! 17.12.09, 19:02 Nie, spoko, to mija się z celem, bo przecie nie będę latał z każdym tagiem i zgłaszał, że mi literka na jego początku nie pasuje Blogerów jest tysiące, a na razie tylko mnie jednemu to przeszkadza, więc spokojnie nauczę się z tym żyć Zdania o tagach nie zmienię, ale i nie zamierzam gardłować, żeby było tak albo siak, bo nie jest to dla mnie jakiś tam wielki problem. Wot, tagi dla mnie w takiej formie są do du i tyle. Oburzać się nie zamierzam ani gdzieś tam migrować. A chmurkę zaraz wyłączę, bo straszne to brzydactwo jest Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: Są juz tagi! 17.12.09, 19:23 quentiin napisał: > A chmurkę zaraz wyłączę, bo straszne to brzydactwo jest Aczkolwiek za optymistycznie to założyłem, bo jak to już zostało wspomniane w tym wątku - wyłączenie chmurki nic nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
fg2002 Re: Są juz tagi! 17.12.09, 20:49 Quentin napisał: chcę mieć tagi albo z dużej litery albo z małej. Brakło słowa "tylko". - Jako automatyk wyjaśniam, że niczego nie brakło, bo spójnik "albo" oznacza dylemat, czyli albo (tylko) owies albo (tylko) siano - nie jednocześnie. - Wystarczyło napisać: chcę mieć tagi z dużej litery albo z małej. - Co innego alternatywa, czyli "lub" ... Tak to rozumiem. - Nie rozumiem natomiast tego co pisze się tutaj o tagach - tagi, takie jak powinny być, są w Salon24. Odpowiedz Link Zgłoś
fg2002 Re: Są juz tagi! 17.12.09, 21:00 PS do mojej poprzedniej notki o tagach. - W miarę zapoznawania tutejszych tagów, zaczynają mi się podobać - wydaje mi się, że nie musi być tak jak w Salon24, czyli w zbit.salon24.pl/. - Nie umiem w bloxowych komentarzach pisać aktywnych linków. Odpowiedz Link Zgłoś
drakaina Re: Są juz tagi! 20.12.09, 17:17 mpieck napisał: > Jeśli ktoś napisze "polska", to możemy takiego taga poprawić. Inne > minusy są raczej drugorzędne. To ja zgłaszam od razu poprawienie tagu macedonia na Macedonia i pilnowanie wszystkich nazw własnych, skoro nie możecie ogólnie dać nam wyboru, czy chcemy dużą czy małą literę. -- Antiquitates Hellenika Scribere necesse est Odpowiedz Link Zgłoś
net.a.a Re: Są juz tagi! 26.12.09, 22:53 Super W takim razie ja bardzo proszę o poprawę "turcja" i "rosja" na zaczynające się od wielkich liter. Odpowiedz Link Zgłoś
roztoczanski Re: Są juz tagi! 17.12.09, 19:37 mpieck napisał: ...dostaniesz taki tag, jaki jest już w bazie... Takie rozwiązanie, jak każde, ma plusy i minusy Jak dla mnie minusy, Warszawa pisana małą literą zupełnie mi nie pasuje, proponuję dopuścić pisanie w obu wariantach. Odpowiedz Link Zgłoś
drakaina Re: Są juz tagi! 20.12.09, 17:14 mpieck napisał: > W chwili gdy dodajesz tagi do notki, aplikacja sprawdza czy są już > takie w bazie, porównuje je wtedy pomijając wielkość liter. Jeśli > ktoś dodał taki tag wcześniej, ale np. napisał wyraz z małej zamiast > z dużej, dostaniesz taki tag, jaki jest już w bazie, czyli pisany z > małej. Takie rozwiązanie, jak każde, ma plusy i minusy. No, bez jaj. Nie można tego rozwiązania zaprojektować tak, żeby była różnica między dużymi a małymi literami? Przez to, że jakiś idiota wpisze nazwę własną małą literą to potem wszyscy mają cierpieć? Może przynajmniej admin potrafiłby to wyedytować???? Takie tagi lepsze niż nic, ale w innych serwisach wciąż są lepsze... -- Antiquitates Hellenika Odpowiedz Link Zgłoś
kasica_k Re: Są juz tagi! 17.12.09, 18:11 A jakieś rady, jak to ostylować, żeby jakoś wyglądało? Np. żeby było chmurką, a nie listą z bulletami. BTW moim zdaniem takie rzeczy powinny być w ustawieniach... Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: Są juz tagi! 17.12.09, 18:42 Jak się ogarniemy z wszystkimi problememi, niekoniecznie dotyczącymi tagów, to napiszemy instrukcje obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotus76 Re: Są juz tagi! 17.12.09, 19:02 Na dole do tagów przy wpisywaniu wyskakują podpowiedzi, ale nie wszystkie można wrzucić myszką, część reaguje tylko na enter, co jest trochę utrudniające. Nie wiem, od czego to zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotus76 Re: Są juz tagi! 17.12.09, 19:12 I jeszcze jedno, co wyszło 'w praniu': jak się doda tag pod notką, to pod notką jest, ale nie widac go w zakładkach. Trzeba skasowac w notce, wpisać do tagów w zakładkach i potem dodac do notki. I jeszcze - wyświetlają się tylko na stronie głównej. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: Są juz tagi! 17.12.09, 19:13 a czemu ja u siebie nie widzę tagów? dodaję, widzę pod wpisami, ale nie widzę chmurki z boku? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotus76 Re: Są juz tagi! 17.12.09, 19:14 Ptasiu, są tylko na stronie głównej, nie w postaci chmurki, tylko wypunktowane. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotus76 Re: Są juz tagi! 17.12.09, 19:15 No i na razie jest tak, że jak nie dodasz tagów w edycji 'tagi', tylko pod notką, to ich nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: Są juz tagi! 17.12.09, 19:26 o, pojawiły się. hm, chmurka z pewnością lepiej by wyglądała... Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: Są juz tagi! 17.12.09, 19:26 To jest błąd, że chmurka się nie odświeża (powinna natychmiast, tak trzeba poczekać) po dodaniu tagów z poziomu notki, zostanie poprawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: Są juz tagi! 18.12.09, 07:51 a rozumiem, że docelowo będzie chmurka, jak w ustawienia --> tagi --> wygląd chmurki? te bullety zajmują strasznie dużo miejsca na bocznej szpalcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: Są juz tagi! 18.12.09, 10:25 Podamy instrukcję co trzeba wpisać w swoim css-ie, żeby nie było wypunktowanej listy. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekb.1 Re: Są juz tagi! 18.12.09, 11:13 Zrobienie chmurki nie jest takie trudne. Wystarczy z CSS jakiegoś oryginalnego bloxowego szablonu wyjąć kawałek o tagach (ja np. wziąłem formuły z klasycznego) i dostosować do swoich potrzeb. U mnie to wygląda tak: http://masterton0wojtekb.blox.pl, choć jest jeszcze niedopracowane. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: Są juz tagi! 18.12.09, 11:31 ta chmurka wygląda ok. czekam na instrukcje (proste, plis w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: Są juz tagi! 18.12.09, 11:36 btw, instrukcje będą na blogu o bloxie? czy gdzieś indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Są juz tagi! 18.12.09, 16:25 będą, tylko musimy otrzeźwieć po tym sukcesie Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekb.1 Re: Są juz tagi! 18.12.09, 11:38 Jeśli wkleisz do CSS coś takiego: #BlogChmuraTagowBox {} #BlogChmuraTagowBox li { display: inline; padding: 5px; } #BlogChmuraTagowBox ul { margin-right: 0px; padding: 0px; } Tagi powinny zmienić się w chmurkę. Padding odpowiada za odstępy między pojedynczymi tagami (można pozmieniać). Do formatowania tytułu "Tagi" służy: #BlogChmuraTagowTytul Odpowiedz Link Zgłoś
dorotus76 Re: Są juz tagi! 18.12.09, 11:44 Świetna jest ta chmurka!! A w którym miejscu to kleić w css? Można na końcu? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekb.1 Re: Są juz tagi! 18.12.09, 11:49 Chyba można, ja mam wiele rzeczy poprzestawianych dla wygody i wszystko działa Ja to wstawiłem po definicjach do infa pod notką. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotus76 Re: Są juz tagi! 18.12.09, 11:54 Dzięki wielkie! Zrobiłam i teraz to wygląda porządnie! Odpowiedz Link Zgłoś
padma Re: Są juz tagi! 21.12.09, 10:41 A ja wkleiłam i niestety nic, dalej jest lista a nie chmurka Ktoś może wie, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
padma Re: Są juz tagi! 21.12.09, 11:02 A jeszcze mam pytanie? Czy można tę chmurkę wyrównać do lewej? Jest przesunięta dość mocno w prawo, a ja i tak ciągle wychodzę z zakłądkami za bardzo na bok, bo wklejam za duże zdjęcia Da się jakoś te tagi przesunąć bliżej środka? A może ktoś mi powie, jak sobie poszerzyć środkową szpaltę, żeby mi zakładki nie wyjeżdżały poza boczną szpaltę? Odpowiedz Link Zgłoś
drakaina Re: Są juz tagi! 25.12.09, 11:25 Super chmurka, tylko jak się ją wpisze, to nie da się następnie edytować tagów... -- Antiquitates Scribere necesse est Hellenika Odpowiedz Link Zgłoś
anna_1503 Re: Są juz tagi! 22.12.09, 20:19 Czy za każdym razem ,jak chcę zmienić coś na blogu, to muszę grzebać w css? Odechciewa się robienia czegokolwiek. A lista wygląda okropnie! Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Są juz tagi! 22.12.09, 21:29 Niestety tak. Zrób chmurkę wg tego. Trzeba wstawic na końcu CSS forum.gazeta.pl/forum/w,8,104488578,104677430,Re_Sa_juz_tagi_.html?wv.x=2 Tutaj zmieniasz kolor z niebieskiego na odpowiedni forum.gazeta.pl/forum/w,8,104488578,104678059,Re_Sa_juz_tagi_.html?wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
anna_1503 Re: Są juz tagi! 22.12.09, 22:09 Dzięki, to wstawiłam. Choć dalej zbyt pięknie to nie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Są juz tagi! 22.12.09, 22:53 W tej części (ja mam inny kolor oczywiscie) jeśli dopiszesz tak jak ja text-decoration: none; to pozbędziesz sie podkreślenia, jeśli go nie chcesz. Wtedy będzie ładniej. .BlogChmuraTagowLista li a { COLOR: #FFF2BF; text-decoration: none; } Odpowiedz Link Zgłoś
kasica_k CSS 23.12.09, 03:17 Może napiszę coś niepopularnego, bo tu na bloksie wszak sami zamiłowani CSSiarze, ale marzę o czasach, gdy bloger czy inny user będzie sobie "stylował chmurki" kilkoma ruchami myszy czy też jej odpowiednika, a opowieści "jak to się w CSS grzebało" będzie się snuło przy kominku Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: CSS 25.12.09, 12:47 my też marzymy - mam nadzieję że takiej treści opowieści będzie można sobie snuć za rok pod choinką Odpowiedz Link Zgłoś
anna_1503 Re: CSS 25.12.09, 20:28 Chyba sobie to wydrukuję i powieszę nad łóżkiem. No, oby, oby, czego sobie i Wam życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
fg2002 Re: Są juz tagi! 17.12.09, 21:10 dorotus76 napisała: gdy nie dodasz tagów w edycji 'tagi', tylko pod notką, to ich nie widać. - Wg mnie to jest feler - pod tym względem w [a="zbit.salon24.pl/"]Salon24[/a] jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rozieblox Re: Są juz tagi! 18.12.09, 20:48 Byłoby bardzo miło, gdyby użytkownik mógł wywoływać tagi przypisane do danej notki w sposób automatyczny, np. w JS w danym wpisie. Istnieje coś takiego jak - mało popularny, ale idea mi się bardzo podoba - serwis folksr.com, który w chwili obecnej pozwala linkować podobne wpisy (na podstawie zbieżności tagów, algorytm jest znany i opisany tutaj) z blogów na Wordpressie i z Joggera. Plus użytkownik ma możliwość określenia, z którymi użytkownikami chce wymieniać linki (tylko swoje, znajomi, wszyscy). Z tego co pamiętam i widzę, to wymagania są niewielkie - wystarczy móc wywołać JS w taki sposób: folksr.com/script.php?title=Tytul wpisu na blogu.&tags=tag1 tag2 tag2 tag4 " czyli tak naprawdę potrzeba czegoś, co zamieszczone w źródle rozwinie się w nazwy wszystkich tagów przypisanych do notki. Ponieważ jeden przykład wart jest więcej: efekt końcowy (i pełne wywołanie w źródle) wyglądają tak. Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: Są juz tagi! 18.12.09, 22:31 Niedługo wprowadzimy do indeksu wpisów oraz strony notki możliwość dodania pod treścią notki własnego kodu, w którym będzie można używać predefiniowanych zmiennych takich jak tytuł, identyfikator czy url notki, lista tagów itp. Wtedy będzie można sobie taką funkcjonalność zaimplementować samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Są juz tagi! 19.12.09, 11:44 a ja mam jeszcze pytanie od czego zależy kolor czcionki tagów? nie wiem skąd mi się wziął ten niebieski ale wygląda fatalnie i do niczego nie pasuje. Można go zmienić? Jeśli tak to proszę o prostą instrukcję Odpowiedz Link Zgłoś
dorotus76 Re: Są juz tagi! 20.12.09, 17:44 Jest pewien błąd w tej opcji pod tagami, gdzie można przypisać tagi z jednej kategorii do drugiej - u mnie nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: Są juz tagi! 20.12.09, 19:24 "przypisz notki z tagiem A do tagu B" Ta funkcjonalność dodaje tag B do notek posiadających tag A. Notki z tagiem A nie pozbywają się tego tagu. Nie wiem czy to jest jasne, być może trzeba to napisać inaczej. Czy to nie działa w ogóle, czy nie zgodnie z opisem? Odpowiedz Link Zgłoś
kate_mac Re: Są juz tagi! 21.12.09, 20:57 Kolor zależy od tego jak są opisane linki na blogu (tagi to przecież linki) Niebieski wziął się z przeglądarki bo to automatyczny kolor dla linków. Jeżeli nie są one na stronie opisane inaczej przeglądarka przypisuje im zazwyczaj niebieski. Masz dwie możliwości 1. Możesz zmienić wygląd linków tagów. Tylko tagów. Dodaj do arkusza: .BlogChmuraTagowLista li a { COLOR: #ff3c00; } .BlogChmuraTagowLista li a:hover { COLOR: #FF7800; } 2. zapobiegając takim problemom w przyszłości przypisz kolor linkom od razu w body (szablon biały kolor linkom przypisuje przy konkretnych elementach) na początku arkusza masz BODY A { TEXT-DECORATION: none; } BODY A:hover { TEXT-DECORATION: underline; } dodaj do tego kolory tak aby było: BODY A { TEXT-DECORATION: none; COLOR: #ff3c00; } BODY A:hover { TEXT-DECORATION: underline; COLOR: #FF7800; } Odpowiedz Link Zgłoś
kate_mac Re: Są juz tagi! 21.12.09, 20:46 Jeśli chodzi o wygląd to ja proponuję taki opis chmurki: #BlogChmuraTagowBox { TEXT-ALIGN: center; margin: 5px 0px 20px 0px; } #BlogChmuraTagowTytul { font-size:1.6em; padding: 0px 0px 5px 0px; } ul.BlogChmuraTagowLista { margin: 0px; padding: 0px; list-style-type:none; } .BlogChmuraTagowLista li { display: inline; padding: 0px 3px; } To jedna rzecz Druga to chyba błąd więc zgłaszam do sprawdzenia. Dodając notki do tagu (czyli Edycja blogu->Notki->Tagi) nie mogłam przypisać notki, która była pierwszą notką na blogu. Naznaczałam a po przeładowaniu się strony pozostawała ona nieprzypisana. Dopiero w edycji tej konkretnej notki zadziałało dodawanie tagów. Przy okazji przydatny byłby jakiś komunikat z gatunku "notki zostały przypisane do tagu" Trzecia rzecz to tagi pod notką na blogu. Wydaje mi się, że skoro to 'wyliczanka' to przydałyby się tam przecinki. Szczególnie że tagi mogą być wielowyrazowe... rzecz do wzięcia pod uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
jezw Re: Są juz tagi! 25.12.09, 22:33 Jeszcze jeden problem: litery spoza polskiego alfabetu, na przykład ö, znikają bez ostrzeżenia i bez śladu w tagach pozostawiając dziwne zbitki liter na przykład Gdr zamiast Gödör. Czy ktoś wie co można z tym zrobić? Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
kasica_k Cosik nie działa 29.12.09, 15:10 Otagowałam kilka notek użyając menu "tagi" i w edycji bloga owszem, widać je otagowane jak trzeba, a w podglądzie bloga nie. Po przelogowaniu dalej bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: Cosik nie działa 30.12.09, 09:23 Jakie operacje wykonywałaś w zakładce "tagi", tylko przypisywanie notek, czy też np. zmiany nazwy tagu, kasowanie tagu? Odpowiedz Link Zgłoś
kasica_k Re: Cosik nie działa 30.12.09, 13:32 Przypisywanie notek i zmiana nazwy tagu. Po jakichś 4-5 godzinach zmiany były już widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dystych Niewidoczne tagi IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.10, 10:47 A co zrobić, żeby tagi - mimo ich wpisania - nie były widoczne pod notką? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze pytanie o tagi 18.01.10, 20:49 Czy to z premedytacją jest tak zrobione, że tag wskakuje do chmurki już z chwilą zapisania szkicu notki, zanim zostanie opublikowana? Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete88 Re: Są juz tagi! 07.02.10, 19:34 witajcie, potzrebuje pomocy bo szperam szukam i nic, a nie chce popsuc;/ chodzi o blog www.peregrynacje.blox.pl jak zmienic w tym szablonie kolor tagów? prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś