simrpl 12.04.10, 10:42 jakiś czas temu usnąłem widget adtaily, jednak się rozmyśliłem i chcę go przywrócić, ale teraz już nie chce działać, w jaki sposób to zrobić? Chodzi o blog simr.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: simrpl Re: Dlaczego Adtaily mi nie działa? IP: *.chello.pl 19.04.10, 15:25 Nie dziękuje za odpowiedz, ani z bloxa ani z adtaily nie potrafią mi pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marta @ adtaily.pl Re: Dlaczego Adtaily mi nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 16:29 Jak dokładnie przejawia się problem? Poproszę o jego dokładny opis, najsprawniej będzie, gdy skontaktujemy się mailowo - mój adres to marta at adtaily.com. Odpowiedz Link Zgłoś
simrpl Re: Dlaczego Adtaily mi nie działa? 03.05.10, 21:12 kontaktowałem się już z Panią, jednak problem nadal istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
simrpl Re: Dlaczego Adtaily mi nie działa? 03.05.10, 21:21 Chodzi o to, że miałem włączony widget adtaily na blogu jednak go wyłączyłem i usunąłem serwis z panelu na stronie adtaily. Chciałem drugi raz włączyć wudget jednak mi się ta sztuka nie udała. Próbowałem podmienić adres, kasowaliście mi też konto i nie działa. Proszę napisać mi co w takiej sytuacji należy zrobić aby znowu widget był widoczny stronie bloga. Nie mogę skopiować wygenerowanego linku dla bloga, bo nie ma możliwości edycji htmla, poza wstawianiem dodatkowych wierszy htmla. Odpowiedz Link Zgłoś