Gość: ca_valait_la_peine IP: *.chello.pl 07.05.10, 22:59 Czy jest jakiś limit w zamieszczaniu zdjęć na blogu? Bo rozumiem teledyski z YouTube nie zabierają miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszcze Re: Ile mogę zamieścić zdjęć na blogu? 08.05.10, 00:44 Nie ma limitu zdjęć na blogu. Jedynie jest limit zasobów bloga, ale zdjęcia można wstawiać i z zasobów zewnętrznych. Odpowiedz Link Zgłoś
ca_valait_la_peine Re: Ile mogę zamieścić zdjęć na blogu? 08.05.10, 16:17 Co tzn. z zasobów zewnętrznych? A jaki jest limit zasobów bloga? Gdzie mogę to sprawdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Ile mogę zamieścić zdjęć na blogu? 09.05.10, 16:26 Nowy blog ma na starcie 30MB miejsca w zasobach. Jeśli wypełnisz tę przestrzeń to w nocy z niedzieli na poniedziałek automagicznie dodajemy 5MB, bez górnego limitu. Jeśli chodzi o te zewnętrzne zasoby - w blogu można osadzać zdjęcia umieszczone na innych serwisach - fotoforum, flickr, imageshack, fotosik, picasa... - wtedy nie jesteś ograniczona bloxowym limitem. Odpowiedz Link Zgłoś
ca_valait_la_peine Re: Ile mogę zamieścić zdjęć na blogu? 09.05.10, 21:38 A jak mogę sprawdzić ile mam już wykorzystanych zasobów? Odpowiedz Link Zgłoś
anty_pro_ana Re: Ile mogę zamieścić zdjęć na blogu? 19.06.10, 11:43 W zakładce 'Wpisy' -> 'Pliki' na dole listy plików jest informacja o Twoim limicie i wykorzystaniu zasobów. Odpowiedz Link Zgłoś
1salata Re: Ile mogę zamieścić zdjęć na blogu? 19.06.10, 11:12 Bo rozumiem teledyski z > YouTube nie zabierają miejsca? zabierają czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
anty_pro_ana Re: Ile mogę zamieścić zdjęć na blogu? 19.06.10, 11:42 Jeżeli korzystasz z opcji 'umieść' dostępnej w serwisie youtube, to nie zabierają, ponieważ na bloxa wstawiasz tylko odwołanie do filmu, a nie sam plik z filmem. Odpowiedz Link Zgłoś