Dodaj do ulubionych

Zbyt szybkie wylogowanie

IP: *.rzeszow.hypnet.pl 12.01.14, 20:06
Od kilku dni blox zbyt szybko mnie wylogowuje, np. kiedy wciskam ikonkę Twoje blogi, odsyła mnie na stronę główną bloxa. Proszę o pomoc smile
Obserwuj wątek
    • squirk Re: Zbyt szybkie wylogowanie 12.01.14, 20:27
      Gość portalu: mikimama napisał(a):

> Od kilku dni blox zbyt szybko mnie wylogowuje, np. kiedy wciskam ikonkę Twoje b
      > logi, odsyła mnie na stronę główną bloxa. Proszę o pomoc smile

Potwierdzam, chcę zobaczyć co napisali blogerzy z zakładki z Ulubionymi, klikam i wylogowuje mnie.
      • bagienny Re: Zbyt szybkie wylogowanie 13.01.14, 09:38
        W panelu po zalogowaniu czy z ulubionych na Twoim blogu?
    • bagienny Re: Zbyt szybkie wylogowanie 13.01.14, 09:39
      Skąd klikasz na "Twoje blogi"?
      • Gość: mikimama Re: Zbyt szybkie wylogowanie IP: *.podrb.pl 13.01.14, 09:47
        Na przykład kiedy mam otwarte na komentarzach, wpisach lub statystyce czyli po zalagowaniu się, przy edycji.
        Dzisiaj wszystko jednak działa bez zarzutu, mogę swobodnie wchodzić na Twoje blogi.
        • Gość: mikimama Re: Zbyt szybkie wylogowanie IP: *.podrb.pl 13.01.14, 11:30
          Jak to mówi mądre przysłowie: Nie chwal dnia przed zachodem słońca....
          Znów to samo!
      • brezly Re: Zbyt szybkie wylogowanie 13.01.14, 10:40
        U mnie coś podobnego. Po kliknięciu "wszystkie" na "Czytaj blogi" przerzuca na główną stronę Bloxa. Tylko pod FF. Pod IE jest w porządku.
        • squirk Re: Zbyt szybkie wylogowanie 13.01.14, 12:07
          U mnie też bez zmian. Loguję się->Twoje blogi->Wszystkie-> wziu, wylogowuje.
          (FF pod Ubuntu)
          • brezly Re: Zbyt szybkie wylogowanie 15.01.14, 08:33
            Wczoraj się poprawiło, dziś znowu jest to samo.
    • szary-burek Re: Zbyt szybkie wylogowanie 15.01.14, 10:09
      U mnie ten sam problem. Nie mogę napisać nowego wpisu, po napisaniu już jednego zdania i kliknięciu "zapisz", wylogowuje do strony głównej bloxa.
      • wedelka Re: Zbyt szybkie wylogowanie 15.01.14, 14:38
        Zauważyłam już kilkakrotnie ostatnio ten sam błąd. Dziś np. podczas pisania nowej notki, kliknęłam "Zapisz" po czym chciałam przejść do zakładki "Pliki" i dodać zdjęcie i wtedy zostałam wylogowana i przeniesiona do głównej strony bloxa.
        • wedelka Re: Zbyt szybkie wylogowanie 15.01.14, 14:42
          wedelka napisała:

> Zauważyłam już kilkakrotnie ostatnio ten sam błąd. Dziś np. podczas pisania now
          > ej notki, kliknęłam "Zapisz" po czym chciałam przejść do zakładki "Pliki" i do
          > dać zdjęcie i wtedy zostałam wylogowana i przeniesiona do głównej strony bloxa.
          >

Ooo..i teraz znów, po opublikowaniu postu, kiedy pojawia się napis, że mogę zobaczyć jak wygląda opublikowany post na blogu, kliknęłam: "Wszystkie posty" i znów mnie przekierowało na główną stronę bloxa. Grrr...
          • Gość: mikimama Re: Zbyt szybkie wylogowanie IP: *.podrb.pl 15.01.14, 14:45
            To jest strasznie denerwujące.
            Zalogowałam się, wcisnęłam Komentarze i przekierowało mnie na podgląd bloga czyli jak rozumiem wylogowało....
            • bagienny Re: Zbyt szybkie wylogowanie 15.01.14, 16:15
              Jakiej używasz przeglądarki?
              • Gość: mikimama Re: Zbyt szybkie wylogowanie IP: *.podrb.pl 16.01.14, 07:45
                Tylko Mozilli, loguję się na trzech komputerach
                • bagienny Re: Zbyt szybkie wylogowanie 16.01.14, 09:29
                  Sprawdź jeśli możesz jak jest pod innyi przeglądarkami.
                  • Gość: mikimama Re: Zbyt szybkie wylogowanie IP: *.podrb.pl 16.01.14, 10:22
                    Pod Explorerem jest ok, Opery nie mam zainstalowanej.
                    Czy można coś zmienić w Mozilli, by nie wylogowywało?
                    • Gość: mikimama Re: Zbyt szybkie wylogowanie IP: *.podrb.pl 16.01.14, 10:23
                      Ale teraz i w Mozilli jest ok, więc trudno coś stwierdzić smile
                      • Gość: mikimama Re: Zbyt szybkie wylogowanie IP: *.podrb.pl 16.01.14, 13:31
                        Wygląda na to, że problem jest w Mozilli, a w Explorerze jest ok.
            • squirk Re: Zbyt szybkie wylogowanie 15.01.14, 19:31
              Gość portalu: mikimama napisał(a):

> To jest strasznie denerwujące.
              > Zalogowałam się, wcisnęłam Komentarze i przekierowało mnie na podgląd bloga czy
              > li jak rozumiem wylogowało....

Fakt, nadal wylogowuje uncertain
    • szary-burek Re: Zbyt szybkie wylogowanie 16.01.14, 11:46
      Ja mam Chrome i nadal mnie po chwili wylogowuje.
    • Gość: mikimama Re: Zbyt szybkie wylogowanie IP: *.podrb.pl 16.01.14, 13:41
      Przed chwilą chciałam zapisać szkic i mnie wylogowało..... w Explorerze!!!!
      • bagienny Re: Zbyt szybkie wylogowanie 16.01.14, 14:10
        Dobrze. W tej chwili musimy przeanalizować informacje.
        Jeżeli pojawi się coś nowego proszę piszcie w tym wątku.
    • wedelka Re: Zbyt szybkie wylogowanie 16.01.14, 16:00
      Dziś wylogowało mnie 8!! razy podczas edycji tekstu. To się robi naprawdę irytujące....
      • bartoszcze może to niektórych zirytuje... 17.01.14, 19:58
        ...ale mnie nie wylogowuje. Używam Chrome, ale nie sądzę by to było najważniejsze...
      • negev56 Re: Zbyt szybkie wylogowanie 17.01.14, 21:41
        To trwa już od dłuższego czasu. Ja loguję się najpierw na głównej bloxa i potem jest już ok, kiedy próbuję inaczej - wylogowuje.
      • bagienny Re: Zbyt szybkie wylogowanie 20.01.14, 14:34
        Zaloguj się do blogu przez główną stronę blox.pl

Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
        • mikimama Re: Zbyt szybkie wylogowanie 20.01.14, 21:27
          To prawda, przez główną stronę bloxa można długo pracować i nic złego się nie dzieje smile
          • negev56 Re: Zbyt szybkie wylogowanie 28.01.14, 19:08
            Czy w ogóle ktoś zajął się problemem wylogowywania, niemożności zapisywania wpisów itd, itp. ?
            Niemal od miesiąca jest problem i co? Co z tego że z głównej bloxa można się zalogować, kiedy teraz nie zapisuje notek...
            • negev56 Re: Zbyt szybkie wylogowanie 28.01.14, 19:09
              czerwony ptaszek przy tym wątku nie spowodował, że problem zniknął...
              • bagienny Re: Zbyt szybkie wylogowanie 29.01.14, 11:02
                Czerwony ptaszek oznacza odpowiedź administracji.
            • bagienny Re: Zbyt szybkie wylogowanie 29.01.14, 11:01
              Logowanie zostało to naprawione. Będziemy jeszcze nad tym pracować.

W jaki sposób Ci nie zapisuje - jest komunikat lub błąd wyświetlenia? Jakiej używasz przeglądarki i na jakim systemie operacyjnym?
              • negev56 Re: Zbyt szybkie wylogowanie 29.01.14, 11:13
                Dobra, dzięki już jest w porządku.
                A o czerwonym ptaszku wiem i rozumiemsmile
                • bagienny Re: Zbyt szybkie wylogowanie 29.01.14, 11:21
                  Uff ;] Gdyby jednak się coś pojawiło niepokojącego piszę proszę na blox@agora.pl
                  Dzięki.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka