Gość: mikimama IP: *.rzeszow.hypnet.pl 12.01.14, 20:06 Od kilku dni blox zbyt szybko mnie wylogowuje, np. kiedy wciskam ikonkę Twoje blogi, odsyła mnie na stronę główną bloxa. Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
squirk Re: Zbyt szybkie wylogowanie 12.01.14, 20:27 Gość portalu: mikimama napisał(a): > Od kilku dni blox zbyt szybko mnie wylogowuje, np. kiedy wciskam ikonkę Twoje b > logi, odsyła mnie na stronę główną bloxa. Proszę o pomoc Potwierdzam, chcę zobaczyć co napisali blogerzy z zakładki z Ulubionymi, klikam i wylogowuje mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Zbyt szybkie wylogowanie 13.01.14, 09:38 W panelu po zalogowaniu czy z ulubionych na Twoim blogu? Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Zbyt szybkie wylogowanie 13.01.14, 09:39 Skąd klikasz na "Twoje blogi"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikimama Re: Zbyt szybkie wylogowanie IP: *.podrb.pl 13.01.14, 09:47 Na przykład kiedy mam otwarte na komentarzach, wpisach lub statystyce czyli po zalagowaniu się, przy edycji. Dzisiaj wszystko jednak działa bez zarzutu, mogę swobodnie wchodzić na Twoje blogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikimama Re: Zbyt szybkie wylogowanie IP: *.podrb.pl 13.01.14, 11:30 Jak to mówi mądre przysłowie: Nie chwal dnia przed zachodem słońca.... Znów to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Zbyt szybkie wylogowanie 13.01.14, 10:40 U mnie coś podobnego. Po kliknięciu "wszystkie" na "Czytaj blogi" przerzuca na główną stronę Bloxa. Tylko pod FF. Pod IE jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: Zbyt szybkie wylogowanie 13.01.14, 12:07 U mnie też bez zmian. Loguję się->Twoje blogi->Wszystkie-> wziu, wylogowuje. (FF pod Ubuntu) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Zbyt szybkie wylogowanie 15.01.14, 08:33 Wczoraj się poprawiło, dziś znowu jest to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
szary-burek Re: Zbyt szybkie wylogowanie 15.01.14, 10:09 U mnie ten sam problem. Nie mogę napisać nowego wpisu, po napisaniu już jednego zdania i kliknięciu "zapisz", wylogowuje do strony głównej bloxa. Odpowiedz Link Zgłoś
wedelka Re: Zbyt szybkie wylogowanie 15.01.14, 14:38 Zauważyłam już kilkakrotnie ostatnio ten sam błąd. Dziś np. podczas pisania nowej notki, kliknęłam "Zapisz" po czym chciałam przejść do zakładki "Pliki" i dodać zdjęcie i wtedy zostałam wylogowana i przeniesiona do głównej strony bloxa. Odpowiedz Link Zgłoś
wedelka Re: Zbyt szybkie wylogowanie 15.01.14, 14:42 wedelka napisała: > Zauważyłam już kilkakrotnie ostatnio ten sam błąd. Dziś np. podczas pisania now > ej notki, kliknęłam "Zapisz" po czym chciałam przejść do zakładki "Pliki" i do > dać zdjęcie i wtedy zostałam wylogowana i przeniesiona do głównej strony bloxa. > Ooo..i teraz znów, po opublikowaniu postu, kiedy pojawia się napis, że mogę zobaczyć jak wygląda opublikowany post na blogu, kliknęłam: "Wszystkie posty" i znów mnie przekierowało na główną stronę bloxa. Grrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikimama Re: Zbyt szybkie wylogowanie IP: *.podrb.pl 15.01.14, 14:45 To jest strasznie denerwujące. Zalogowałam się, wcisnęłam Komentarze i przekierowało mnie na podgląd bloga czyli jak rozumiem wylogowało.... Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Zbyt szybkie wylogowanie 15.01.14, 16:15 Jakiej używasz przeglądarki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikimama Re: Zbyt szybkie wylogowanie IP: *.podrb.pl 16.01.14, 07:45 Tylko Mozilli, loguję się na trzech komputerach Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Zbyt szybkie wylogowanie 16.01.14, 09:29 Sprawdź jeśli możesz jak jest pod innyi przeglądarkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikimama Re: Zbyt szybkie wylogowanie IP: *.podrb.pl 16.01.14, 10:22 Pod Explorerem jest ok, Opery nie mam zainstalowanej. Czy można coś zmienić w Mozilli, by nie wylogowywało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikimama Re: Zbyt szybkie wylogowanie IP: *.podrb.pl 16.01.14, 10:23 Ale teraz i w Mozilli jest ok, więc trudno coś stwierdzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikimama Re: Zbyt szybkie wylogowanie IP: *.podrb.pl 16.01.14, 13:31 Wygląda na to, że problem jest w Mozilli, a w Explorerze jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: Zbyt szybkie wylogowanie 15.01.14, 19:31 Gość portalu: mikimama napisał(a): > To jest strasznie denerwujące. > Zalogowałam się, wcisnęłam Komentarze i przekierowało mnie na podgląd bloga czy > li jak rozumiem wylogowało.... Fakt, nadal wylogowuje Odpowiedz Link Zgłoś
szary-burek Re: Zbyt szybkie wylogowanie 16.01.14, 11:46 Ja mam Chrome i nadal mnie po chwili wylogowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikimama Re: Zbyt szybkie wylogowanie IP: *.podrb.pl 16.01.14, 13:41 Przed chwilą chciałam zapisać szkic i mnie wylogowało..... w Explorerze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Zbyt szybkie wylogowanie 16.01.14, 14:10 Dobrze. W tej chwili musimy przeanalizować informacje. Jeżeli pojawi się coś nowego proszę piszcie w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
wedelka Re: Zbyt szybkie wylogowanie 16.01.14, 16:00 Dziś wylogowało mnie 8!! razy podczas edycji tekstu. To się robi naprawdę irytujące.... Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze może to niektórych zirytuje... 17.01.14, 19:58 ...ale mnie nie wylogowuje. Używam Chrome, ale nie sądzę by to było najważniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: Zbyt szybkie wylogowanie 17.01.14, 21:41 To trwa już od dłuższego czasu. Ja loguję się najpierw na głównej bloxa i potem jest już ok, kiedy próbuję inaczej - wylogowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Zbyt szybkie wylogowanie 20.01.14, 14:34 Zaloguj się do blogu przez główną stronę blox.pl Pracujemy nad rozwiązaniem problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mikimama Re: Zbyt szybkie wylogowanie 20.01.14, 21:27 To prawda, przez główną stronę bloxa można długo pracować i nic złego się nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: Zbyt szybkie wylogowanie 28.01.14, 19:08 Czy w ogóle ktoś zajął się problemem wylogowywania, niemożności zapisywania wpisów itd, itp. ? Niemal od miesiąca jest problem i co? Co z tego że z głównej bloxa można się zalogować, kiedy teraz nie zapisuje notek... Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: Zbyt szybkie wylogowanie 28.01.14, 19:09 czerwony ptaszek przy tym wątku nie spowodował, że problem zniknął... Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Zbyt szybkie wylogowanie 29.01.14, 11:02 Czerwony ptaszek oznacza odpowiedź administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Zbyt szybkie wylogowanie 29.01.14, 11:01 Logowanie zostało to naprawione. Będziemy jeszcze nad tym pracować. W jaki sposób Ci nie zapisuje - jest komunikat lub błąd wyświetlenia? Jakiej używasz przeglądarki i na jakim systemie operacyjnym? Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: Zbyt szybkie wylogowanie 29.01.14, 11:13 Dobra, dzięki już jest w porządku. A o czerwonym ptaszku wiem i rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Zbyt szybkie wylogowanie 29.01.14, 11:21 Uff ;] Gdyby jednak się coś pojawiło niepokojącego piszę proszę na blox@agora.pl Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś